Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

djano
+1<#wilting>

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

hungaro
aki túlélte tuti, hogy nem fog többet kamionozni...

Hivatás az Életért!

kutizsolt
nagyon nagyon szep gep

V-Power Shell

VERESS 96
<#szomoru1><#rinya>

Atikah
Jobb elsõ defektet kapott, és letért az útról, és a jobb 1-ben ülõ sofõr meghalt.

Amúgy aki nem látná Tatai Trans-os volt a gép.

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Tomika001
<#szomoru1>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

luspaydavid
<#szomoru1>

The Truck Is My Life

RS
RIP <#szomoru1>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Atikah
33 éves volt :\ 😞

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Rikcsoo
Jó reggelt!

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

luspaydavid
De szépé, errõl még nincsen képed ?

The Truck Is My Life

Cosmo1999
Sziasztok.
A gépemen találtam pár régi képet:

Majd lesz kép az új scania-ról is.
Jóéjt mindenkinek!<#integet2>

CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man

RS
<#eljen><#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

luspaydavid
Tegnapról <#vigyor5>

The Truck Is My Life

Fagyas Trans
+1

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

luspaydavid
És még kérdezik mi a jó a kamionozásba na az ilyen pillanatok 😊

The Truck Is My Life

leho94
én mindig a kamionosokat részesítem elõnyben , de még mindig azon az állásponton vagyok hogy nem éri meg belemenni egy büntetésbe csak azért mert feltartunk valakit 😄 és sztem hagyjuk is a témát😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Hesston
Sehol, csak gondoltam erre megy ki a játék.. 😄
De mind1 vita lezárva 😄 Kedves kamionosokat utáló cimbi már rég tovább tolta a bringát.. 😊

Új nick :D Jéé de laza :D

Tomika001
Ez ám az élet! 😄
Am finom lehet az a tésztás kaja. <#finom>

Tinka123
Hmm nyámi, most ebédeltem, de éhes lettem egy jókis mindentbeletojásrántottára :L(Tojás, hagyma, sonka, szalonna, kolbász) 😊

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

leho94
ne nézz már ennyire hülyének -.-"" hol mondtam én olyat hogy menjen többel a kamion?😄 istenem hogy mindenbe belekötnek unalmukba az emberek😄

Hesston
Meg kell hagyni nõ létére elég jól csinálja 😄

Tomika001
Fasza képek!<#eljen>

Fagyas Trans
<#hawaii>

És egy 25-s. 😊

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

Hesston
Mindent lehet tudom luspy.. csak az a gáz ha teher autóval rajta kapnak gyorshajtáson elég kegyetlenül megrángatnak..
De ha egy személy autóval kapnak el ott is rendesen megréngatnak de közel sem annyira mint egy teher autóval..

Rikcsoo

Rikcsoo
Na most már leállhatnál mert elégé idegesítesz pm-be is állandóan zaklatsz hogy így meg úgy Kovács Erix vagyok vagy kicsoda jó tudni hallod-e😊
Gratulálok örülj neki<#zavart1>

luspaydavid
"Kamionnal hogy akarsz 90-nél..."
Ugyan már kolléga tudod hogy minden megoldható. <#idiota>

The Truck Is My Life

Hesston
Hát jó figyu 😄 Kamionnal hogy akarsz 90-nél gyorsabban menni?😄 Abba ott a leszabályzó..
#53064 Hallod Kovács Erix inkább te maradjál csendbe a "Elõzni akart a nyomorék" szöveggel..

Rikcsoo
Ki nem tudja hogy úgy van a közmondás saját szavaimmal nem mondhatom?😊
igen jól írtan "érsz" xD

Gerypapa 95
FAIL . lassan jársz tovább érsz -> ígyvan a közmondás te IQ betyár

Rikcsoo
Így van nemkel sietni mert abból lesznek a belesetek a sok értelmetlen elõzgetésekbõl a sok gyorshajtó barmoktól keletkeznek a balesetek akik nem figyelnek oda és Lassan járj tovább élsz!

Rikcsoo
Maradjmár csendbe mert szerintem nem anyázot meg semmitse szólt be Kovács Ákos szóval húzd vissza te a kicsi szádat..Fikázta a kamionosokat ?nem!(Csak annyit mondott hogy nem kedveli te meg itt egybõl pampogsz..<#idiota><#levele>

Gerypapa 95
mert ti elfüvezgettek 90-nél és lazultok bob marleyra :A_S?D

leho94
hát, azért mi is betartjuk, kamionos a faterom de most azér mer egy kamionos mögöttem siet nem fogok fizetni ha megfog a rendõr 😄D mondjuk általába nem tartunk fel senkit

Hesston
Nekem aztán tök mind1 mit csinálsz.. De nem leszel senkivel sem jóban.. 😊
Meg milyen ember az aki be tartja a 90 et személy autóval? Hát ember néz már körül 😄
Nomrális útviszonyoknál senki se 90 el tötymörög...
Messzirõl lesüt hogy friss jogsis vagy mi?

Akármit is csinál, a sebességhatárt nem fogom túllépni miatta sehol sem.

Hesston
Figyelj.. van ilyen.. De azért ha olyan közel ment mögötted eggyértelmû hogy mit mondogathatott ot bent a fülkében a sofõr, és lehet hogy igaza is volt.. 😊

Én nem ijedek meg tõle, de vajon meg tudna e állni egy esetleges fékezésnél mögöttem úgy, hogy nem tartja be a követési távolságot? Lehet, hogy õ is meglepõdne.

Hesston
Tudod ez is egy munka végzés, vannak jó pillanatok, és vannak kegyetlen szarok..
Mi sem fikázzuk a te munkádat hát te se fikázd a miénket.. Ha nincsen kamion drágám akkor szerintem éhen döglesz az biztos. .szóval csak szépen maradj csendben jó!?
Külömben is aki attól össze szarja magát hogy mögé meg egy kamion hát grat.. akkor te mit csinálsz 90km/h magasságában?!..

Rikcsoo
Még 2oldal a kis MAN-os "újságomból"

😄

Tinka123
Tudod a kamionnak 90 nél vége van😊 és ha a személyautós 80 al döcög és meglátja hogy elõz a kamion hopp kicst belenyom a gázba, csak hogy szopassa, ha végre megtudta elõzni, akkor persze hogy ráhuzza...Ez az egyik, a másik meg persze hogyha a személyautós 65 el döcög pályán, akkor mi az anyját csináljon...

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Tomika001
Sok Boldog Névnapot CB: Zsoltinak! <#pias>

Rikcsoo
Hopsz dejóó>.<
Egy kisebb újság féleségem van benne pár széria😄

tuzfal3
Vannak barom kamionos ezt aláírom, de java része azért törekszik a biztonságos vezetésre. De ha azt nézed, van másik látásmód is. Amikor a tahó az X5-össel rátépi a kormányt mert úgy elõzött hogy épp hogy belefért, szerencsétlen meg vészfékezik meg dudál s villog. És az ilyen majmok "ugatnak" hogy "a paraszt kamionos minek mászkál ha nem tud vezetni", miközben õ lehet nem is tudná hogy kell tolatni egy ilyen géppel.A másik szánalmas dolog, hogy szidják a kamionost h ne mászkáljon erre és erre...Végeredményben igaza van, ha nem jár a kamion akkor nincs kajája,nincs mit felvennie stb... szóval lehet ezt a témát különbözõ szemszögekbõl nézni mielõtt anyázásra kerül a sor...

Opel Movano 2.8DTi

Megláttam ezt a témát és jó fórumnak tartottam arra, hogy leírhassam a véleményem.

Rikcsoo
Nem szidni akarlak de már bocs nem az összes kamionos ilyen sõt a nagy része nem ilyen csak páran..de ha nem kedveled a kamionosokat akkor mit jársz erre(nem szidásból mondtam)?<#wave>

Személy szerint nem igazán kedvelem a kamionosokat. Mindenütt túllépik a sebességhatárt, elõzgetnek és még õk dudálnak a másik emberre. Arról nem is beszélve, mikor talán "megfélemlítés" céljából teljesen közel jön, majd rá-rálép a gázra, pedig egyértelmûen láthatja, hogy az elõtte lévõ nem fog gyorsabban menni. Ha elõzni szeretne, hát elõzzön, de normálisan!

Tomika001
Apum régi DAF-ján a MAN-ra dobta a sárgát de nem annyira látszott így inkább az ötvenest! <#vigyor3>