59456
banner
  • daf xf
  • Punker
    Flém OFF!
  • daf xf
  • daf xf
  • daf xf
  • daf xf
  • RaST
    Apád nem ilyen aviaval jár ?

• daf xf
  • Akos 001
    Be lehet ezt fejezni!
  • daf xf
  • daf xf
    Képeket rakhatok be?
  • daf xf
  • daf xf
    Befejetem ok.
    Csak elpukkant az agyam bocs!
  • daf xf
  • daf xf
    Hihi ugyan ilyen faternak a parabolája:
  • daf xf
  • daf xf
    U a k..annyát.
    Ezt töröltetem inkább.
  • Speedbreaker
    nem :D
  • daf xf
    És ha onnan van akkor mivan?
    Attol még nemlehet a fateré?
  • kis krisztian
    Hy! V8 Jok a képek amiket küldtem?
    Vagy küldjek másikat?
  • daf xf
    A rendszámárol megismerem FKH-249.
    fix hogy az övé.
  • daf xf
    Nemhazudok akkor sem.
    Ez tuti hogy a fateré!
  • RaST
    LOL .. Ez az lkwinfosról van ..
  • daf xf
    Hé Magnulroli hol fotóztad le fater kamionját?
  • RaST
    De. Az svéd eset volt. FH12-es volvoval. Bár .. Most nem erről van szó, hogy balesetet okozott. Más is okozott már külföldön balesetet.
  • V8
    Igazad van....itt soha nem lehet megélni...míg ilyen mocskok vannak a parlamentben...na mindegy...félre a politikával...bocs!
  • V8
    Sterintem te kevered a szezont a fazonnal.....ami kamion meg akart fordulni az autópályán az nem a svéd eset volt?A Horváth Rudis scannal?
  • Magnumrolcsi
  • Magnumrolcsi

• RaST
    Szereted a hazádat .. LOL .. Én meg azt várom, hogy minél előbb elmenyjek ebből a szar szemétből .. Mert ami itt megy, az szégyen ..
  • MBActros1848
    Nem tudom mit kell hírdetni az országon, mindenki letoj minket Europában, vagy inkább az egész világon. Meg azt ami itt megy én nem igazán hirdetgetném, mellesleg szerintem te nagyon gyerekfejel fogod fel a dolgokat.
  • RaST
    Mit kerestem volna én pesten ? :D
  • rinyavas
    Rast ez a te műved?

• rinyavas
    Tudom tudomb de én ha egy nemzetközi oldalonlátok egy magyar kamiont vagy céget akkor örülök mert ezzel is hirdetik az országot. És igen igen tudom azzal is amikor német országban meg akar fordulni az autópályán. :(
    Viszont én szeretem a hazámat és csak jót akarok neki ezért örülök ha látok egy magyart mert az hirdeti a hazánkat?!! :)
  • RaST
    Egyébként némi felvilágositás a GARTNER-ről.
    Itthon 400 autójuk van, nemtudom miért ilyen meglepő, hogy látsz 1et.
    Egyébként még itt vannak telephelyeik (beleértve a magyarral)

GARTNER KG
    A-4650 Lambach/Austria (Központ)

GARTNER KG
    A-1232 Wien-Inzersdorf/Austria

GARTNER KG
    A-3500 Krems an der Donau/Austria

GARTNER KG
    E-08001 Barcelona/Spain

GARTNER KG
    D-77694 Kehl-Auenheim/Germany

ESTRA GMBH
    D-67069 Ludwigshafen
  • RaST
    Én már elég sokszor ragadtam kinn 3-4 napra. De ez csak 1-2 óra, hogy körülnézel a városban ami közel esik. Aztán ott a többi nap ..
    Hamburgban ragadtam a kikötöben 1×, de a város rohadt messze volt, azt inkább hanyagoltuk. Meg kinnragadtam milánó után, az első parkolóban. Ott is sok élményem volt gondolhatod .. Igy igazából nem volt olyan, hogy városnézés. Talán 1× .. Galaratte-nél. Meg angliában, ashfordnál, álltunk 5 napot.
  • MBActros1848
    Jó olyankor tényleg jó, de én mikor faterral kin voltam hétvégén, vagy ünnepkor, inkább elmentünk leskelődni, ha volt a közelben egy falucska vagy város.
  • RaST
    Azért a tv is jól jöhet hidd el. Mikor hétvégén kinntragadsz, vagy ünnepkor ..
    Fos tv nélkül ..
  • MBActros1848
    Enyémnek meg nincs, és tökéletesen meg van nélküle. Azt nem hivják pihenésnek ha tv-zel, vezetés közbe meg elvonja a figyelmed. Inkább hallgason zenét, vagy pihenő alatt olvasson egy kicsit, mindegy hogy mit, többet ér vele.
  • daf xf
    Nemakarok felvágni(Rastnak mondom)faternak is van parabolája olaszba vette hozzá a tányért és a fej hozzá pedig upc-s.