Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Voltam ma apuér, és csináltam 1-2 képet 😊 Sztem jók lettek xDD
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Új nick :D Jéé de laza :D
#53892 De pontosan azé😊 itt van a cég a fotózási helyemtõl pár 100 méterre😊
Eszméletlen mi erõ van azokba a szutykokba😄
Én sose szerettem az ivecot, mindig csak rosszat hallottam róla, de emlékszem tavaly bécsnél 24 tonnával mentünk mi is, mögöttünk szintén annyival az arcese-s, mi egy 540-es mercivel voltunk, aztán úgy ment el mellettünk, mint a szar.😄
Csak néztem..😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
kb 5 méterenkét keresztbe át van vagdosva az aszfalt aztán ráz mint álat...
Új nick :D Jéé de laza :D

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
Egy hûtõssel talán jobb lenne. 😊
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
<#vigyor5>#vigyor5>
к.ιηтнуα.
Amúgy #ScaniaBoy itt a napocskára a válasz....

* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Múltheti képek.... 😊

* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
#53854-Hát nem rajtam múlik legtöbbször a dolog 😄 ha jönnek és kint vagyok meglesznek 😄