59456
-
#54967 Ne ez kamion XD Sehol semmi áramvonalasítás, semmi... XD
Mondjuk kizsírozott szakadéknak lefele hátszéllel se megy 80 nál többet, de még mai napig futkározik belőle jópár az utakon XD -
-
#54965 Hát igen... -
#54964 teljes mértékben egyetértek ezzel a HSZ-eddel ;)
egyébként a tetejében van egy "kis" DAF
a műszerfalban szerintem van egy kicsi SCANIS...
a tükör az MAN -ra hajaz egy kicsit...de lehet h csak nekem tűnik így...:) -
#54963 Belseje még sok szódával elmegy, nade az eleje... Förtelmesen csúnya, futurisztikus, giccses, haszontalan szar . Nehogy már ennyire trükközni keljen azért, h "áramvonalas" legyen egy kamion. Egy kamionnak szerintem oly mindegy, hogy hány helyen és hogyan áramlik át rajta a levegő akkoris olyan marad mint egy tégla ... Legalábbis szerintem fölösleges és b@szott ronda...
Lehet beszólogatni :D -
#54962 UV:DD -
#54961 Hát nekem a műszeralon a söfőr előtti rész elég bután néz ki meg az a kormány :S -
#54960 belölröl szép de kilyelröl nagyon 2020-asnak tünik és így nem nagyon tetszik -
#54959 Mindeből van benne egy kicsi
Pl: a teteje meg olyan DAF-os szerintem. -
#54958 Az ajtók és az oldala olyan Volvos számomra.. -
hosma #54957 Fuuu nekem nagyon adja! Szép Német mérnöki munka :D -
#54956 Sziasztok!
A kerék ék méretében tudna nekem valaki segíteni? 1-2 kép is jól jönne.
-
#54955 Engem az nem zavar, csak a lökhárító nem tettszik annyira. :) -
#54954 Az elején nem lenne az a két felső légbeömlő meg az embléma akkor még türhető lenne! -
#54953 Az új actros...
-
#54952 Hát elhiszem, hogy nem volt kellemes ébresztő :/
Mi minél inkább azon voltunk, hogy 10 órába hazaérjünk, de hát a baleset meg a terelés miatt, más kártyájával jöttünk...
Lent a terelésen mekkora b...k voltak. Nem irányították a forgalmat, semmi, lent is 1,5 órát araszoltunk... -
#54951 Ú az durva. :S:S -
#54950 akkor te lehet h láttál is minket...amikor jöttél be a parkolóba, onnan a 4edik kocsi voltunk talán...előttük egy Waberer's-es állt, mögöttünk 2-vel pedig a Dancsis...
sajnáltam őt, mert mindene bent égett a fülkében, telefonok, pénz, papírjai...mindene
zokniba ugrott ki a fülkéből, a tűzoltók adtak neki gumicsizmát... :S -
#54949 Én is itt vettem ki a 45 percet, ez az elindulásom után történt nemsokkal. -
#54948 mi Suben-ig akartunk lemenni...csak hát Antwerpenből indultunk, és 9:55-be tudtunk ígyis megállni, szóval már így is nagyon kihegyeztük, pedig fater nem szokta ennyire kihegyezni...
11körül álltunk meg, még kajáltunk meg ilyenek, fél 1 körül lefeküdtünk, fél 4kor meg erre keltünk :S -
#54947 Húúúúnye :/
Akkor ezért volt lezárva a pálya és tereltek le mindenkit, most már értem.. :/
Mi is arra mentünk, csakhát mi se találtunk parkolót már 8-kor sem, ezért mi lementünk a Dascherhez aludni...
Reggel 6 körül értünk oda... :/// -
#54946 Nem fater volt vele!! az a vovo volt amivel előtte járt -
#54945 Huu Szobi szerencsétek volt, nekünk is balesettél indult a nyár. De nekünk személyautóval amikor mentünk fel a gépért Budaörsre azért voltam kint a fehér Dafal. A kocsi totálkár. -
#54944 Hát igen:/ jól indul a nyár.. -
#54943 először mi kint akartunk megállni, ott ahol a román állt, mert este 11kor álltunk meg, és németbe akkor azért már nem egyszerű parkolót találni...szóval akkor lehet h minket gyalult volna le...de úgy belecsattant, hogy hátulról az emelőhátfalat kiütötte :S
én arra ébredtem fel, hogy nagy durranás és megmozdult a kocsi, szóltam faternak h keljen fel, mert belénk jött valaki erre kinéztünk és az fogadott, hogy ég a mögöttünk lévő kocsi :S
amire én felkeltem, vagy akkor csattan bele a szlovénba+ a dancsisba, vagy akkor robbant a tank...mert utána is robbangattak még el a gumik, gázpalackok, tűzoltókészülékek ezaz...de azok már nem szóltak akkorát...de akkorra hőmérsékleten égett ez a köcsög festék, hogy a fülkén a lemez elcseppent...
abból csak a hátsó híd, és a tank látszott...a kocsinak az elejéből semmit nem lehetett látni...pár fülkemerevítőt, és annyi :S
nem csak nekünk jó h nem lett bajunk...hanem ott elég sok mindenkinek...mert nekünk a tartály kapott volna egy kis hígítót, festéket, szerintem a 25 tonna granulátom szépen szétvitte volna :S
minden esetre, én mostmár tudom, hogy egy ekkora baleset élőben, ott a helyszínen, sokkal rosszabb, mint a képeken... :S
és nagyon meg tudja viselni az embert, hiába nem is mi voltunk azok, akik közvetlenül benne voltak...csak úgy elgondolkozok, hogy mi lett volna, ha egy kocsival előrébb jött volna, vagy ha mi egy kicsit hátrébb állunk... :S -
#54942 Az fasza :S:S:S:S jó,h nem lett bajotok :S -
#54941 hajnal fél 4 körül volt, egy szlovák valószínűleg 90el bedöngetett...legyalulta a románt Scaniat, és bement a Dancsis és a Szlovén közé...a szlováknak, ameliyk bejött, a fülkéjéből pár merevítő maradt :S
mikor felkeltünk és odébbálltunk, már nem aludtunk, de még az a szerencse h odébbálltunk, mert ha begyúlt volna az a 25 tonna műanyag granulátum, az még tán mostis égne...egyébként a szlovák festéket+hígítót vitt...a Dancsis épphogy ki tudott ugrani, telefonjai, pénze, papírjai mindene a fülképen maradt :S ő azt mondta, hogy többet ő kamionba be nem ül...
a románok 4kézben voltak, csak azért álltak meg h kártyát cseréljenek+ helyet és h mennyenek tovább, azok is helyet cseréltek, és mikor húzta be az ajtót, kb 10 centire volt még nyitva, mikor súrolta a szlovák...de amint látszik, elég szépen súrolhatta...előtte állt egy hűtős iveco-t kikerült valahogy, és a Dancsis állt azelőtt, annak már kapta a pót végét is, utána pedig a Dancsis, és a Szlovén között állt meg, a dancsis srác mondta, hogy még hallotta, hogy kiabált szlovákul h segítség, de már nem tudott semmit e csinálni, ő is épphogy kitudott szállni...odament h segít neki, de akkor már minden égett...az ő volvoja 5 perc alatt kiégett teljesen...mi pedig a szlovén előtt álltunk, ő gyorsan szétakasztott, hogy ne égjen le a gép, a pótjának pedig már úgyis mind1 volt...
reggel 9kor indultunk el mi, még akkor is locsolgatták a festéket, mert még akkor is füstölt...de többre nem is jutottak addig...csak eloltották a tüzet...
a Szlovákot még nem találták meg a hamu közt :S
akkor előtte egy fél órával értek oda a hulla szakértők, és azok kezdtek el ott matani valamit...
az A3-as -on volt, wörth an der donau közelében, beírjátok google-ba ezt h wörth an der donau unfall, és fog kidobni egy pár találatot...
le volt zárva mind a 3 sáv, hajnal 3tól 9kor mikor mi elindultunk, akkor még le volt zárva...szóval biztos volt fasza kis stau is... :S -
#54940 Uhh... -
#54939 Érdekel,írhatod: SS -
#54938 a múltkor láttalak téged, Gyöngyös környékén mentünk veled szembe a Révész-es DAF-al asszem, hogy múlthét kedden)
most értünk haza, jönnek majd a képek is, de előtte...
egy baleset :S
igen, az a Révészes mi vagyunk ott, és ha nem kelünk fel, és nem állunk előrébb akkor mi is leégtünk volna :S
egy Szlovák meghalt, egy Dancsis szerelvény is leégett, de ő kitudott ugrani, egy Szlovén pótkocsi égett még le, és a Román Scaniat is le lehet selejtezni szerintem :S
ha érdekel titeket, leírom az egész szorit... -
#54937 Jó képek! -
#54936 de nem faterod volt a balesetes Dancsis?! -
#54935 -
#54934 Na kicsit változott :D
Eddig csak a kerék végleges(de nem biztos) xD
-
#54933 Igen-igen..:P de még lesz benne sok minden;)
Amúgy köszi -
#54932 faszaaa: DD látom tettél bele ezt-azt :DD -
#54931 Szép napot mindenkinek! Hoztam pár mai képet:)
Szigetszentmiklós: (sajna a sor végén:( )
Maglód, Auchan:
Mára ennyi volt:) : (Szfehérvár)
-
#54930 http://www.mittelbayerische.de/index.cfm?pid=10166&bctid=1010213460001&bcpid=&bclid=731783121001
:(:( -
#54929 Hát ne 2 óra alat akard megcsinálni hanem minden nap egy kicsit és hidd el nagyon baba gépek fognak születni:)
Kis Bigy:Köszi:)
De még hol a vége xD -
#54928 Ez nagyon zsír!