Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó hogy feléd ment. A többi szép Scaniajat is lekapod remélem.
A Hunlandos meg Mátészalkai sofõr vezeti 😄
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Eredetibe beraknád?
Jó képek 😄
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Jamaica a Jamaicaiaké.
#53830: köszi 😊
www.szobi.picturepush.com
Luspy: Jó képek! <#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
(sajna ekkora volt az alap mérete :/)
De azért ha tovább kintlennétek valamilyen oknál fogva nagy duzzogva csak elviselnéd 😊😊<#nevetes1>#nevetes1>
de attól még simán elfértünk...tavaly nyáron se volt semmi gond, 5 hétig kint voltunk...
(egyébként csak így zárójelben írom, de lehet, hogy holnap megyek ki vele németbe...mert a héten érettségi szünet van, és jövõhéten mûszakis a pótkocsija, szóval muszály, hogy hazahozzák õt...)
de ez még nem biztos...de ha megyek, akkor hozok még majd képeket 😊
persze csak ha nem gond<#idiota>#idiota>
#53823: szerintem õk találták ki...de az tény, hogy elég soknak kivan írva...
van belsõ képem, de az elég szar minõségû (telós kép)
szóval, ha úgy alakul, hogy kimegyek, akkor csinálok majd normálisakat fényképezõvel 😊
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
ismételten, csak annyit tudok mondani, hogy a dátumot ne nézzétek... 😄

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Forrás: Facebook/New Scania
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!