Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rikcsoo
És a maradék!

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

Rikcsoo
Tegnap!

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

Szabi84
jaja veled😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

GioVaNNi ToMi
A kép lemaradt bocsi. 😊

GioVaNNi ToMi
A milyenkrõl egy firss kép. 😊

DJKonya
Velem keverted 😊
Azóta már jurókárgózunk' 😊

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

leho94
nem, pistotnik az jó

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

imihaver
Mai képek:

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

Tinka123
Belföld az összesnél az, akasztgatsz ide oda amoda...

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

leho94
már csak belföldezik az is lassan, az meg cigány munka annál a cégnél

Tinka123
Milett a müllerrel?

Szabi84: te szerintem a Konya ra gondolsz egy kék toyotájuk volt😊

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

leho94
jaaaa, scanianal volvonál lejjebb nem adtunk 😄D sajnos most itt ez a tgx , de hátha nem sokáig

Szabi84
akkor kevertelek valakivel, de toyota teherautóra gondoltam😊

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

leho94
V Golfunk van régóta 😄

Szabi84
ez a tietek? nem toyotátok volt elõtte?

MANos Viktor
Á de szép!<#eljen><#vigyor3>

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

RS
<#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

leho94
az új vas

és egy random gép a telepen

hungaro
Tudod az unalom csodákra képes...
Köszi! ;-) :-D

Hivatás az Életért!

kis kindertojás
hali 😄
ezek a régi kelet-németi gépekhez kötõdök nagyon lehet hogy azért mikor "gyerek" voltam...ezek vettek körül 😊

Gerypapa 95
tréfarépát reggeliztél hogy ilyen a cigitartód vagy mivan veled ? 😄
a kollégádhoz viszont balesetmentest kívánok 😊

RS
<#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

hungaro
Az "új" kollégám:

http://www.abload.de/img/2012-07-2413.47.56ssjko.jpg
És aki mindenhova elkísér:

http://www.abload.de/img/2012-07-2119.33.20f3joc.jpg

Hivatás az Életért!

rapi9
25 körül szerintem +/- felszereltség

SCANIA THE BEST

leho94
egy 510-es nagyfülkés Daf milyen árba mozog újonnan?😄 szomszéd most vett 4-et, kíváncsi vagyok😄

VolvoScania
Nem tudom, hogy ebbe az új Mercibe ki ígért lóerõt... 😊
Tegnap olasz belföldet csináltam, 44,5 tonna voltam összbe, így is a bivaly erõs 450-es Mercit nagyon simán letoltam a dombon a kis 420-as Scaniámmal.. 😊 😊 motorikusan maradt ugyanaz a fos.. 😊 Sorry ha valakit megbántottam ezzel 😊

AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp

leho94
a vargás képet elkérhetném nagyba?

imihaver
Jó képek! <#eljen>

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

<#hawaii>[/url][/img]

kalee
Az elsõ (Pilot) részben egy GMC Brigadier volt látható fekete póttal, majd a második résztõl egy GMC General fehér póttal, de az elsõ évad 14. részétõl a pót ismét fekete lett és ez maradt a végleges párosítás a GMC General a fekete sakkbábus póttal!!

Sziasztok!
Szeretnék egy kamion után érdeklõdni, nagyon megköszönöm ha esetleg kapok web címet, vagy bármilyen infót róla.
Szóval a Knight Rider nevû sorozatban látható egy GMC, ha jól tom. Szeretném megtudni hogy pontosan milyen típusú a kamion (pl😄af Xf105 a teljes tipusra gondolok)? Hol találok eladó darabot(kat)? És milyen pótkocsit lehetne hozzá rakni? Amúgy a pótkocsi zárt legyen, és a hátsó rakodo ajtaja viszont lefelé nyíljon. Ilyen az elképzelésem. Van esetleg valami tippetek hogy kb mennyibe kerül ez az egész?
Válaszokat elõre is köszönöm.
Üdv mindenkinek
Dexter

RS
XXII. Nemzetközi Kamionos Country Találkozó, Szeged-Sziksósfürdõ

Több: http://goo.gl/kANh1

Quiksilver
Nemzetközibe még nincs <#vigyor0>

Szabi84
és neked van tapasztalatod a kamionvezetésben vagy ez még új?

Quiksilver
A tanfolyam egy hetes összesen. Hétfõ reggel fél 8-ra kellett megjelenni a Nagykõrösin ekkor írjuk meg a szerzõdéseket. Ez kb délig eltart majd elkezdõdik az oktatás. Itt a héten mindent ismétlem MINDENT elmondanak amit kell (vezetési és pihenõidõk, angol embercsempészet, rakomány rögzítés, nemzetközi kresz, etika stb.) majd délutánra a Nagybani piacnál lévõ Viktória szállóhoz (aki igényli) megkapjuk a kulcsokat, majd szabad foglalkozás. Másnap megint 8-ra vissza a Wabi oktató terméhez és 16:50-ig ismét oktatás...ez megy egészen csütörtök ill. péntekig. Azért mondom hogy ill. mert aki pl. anyacéghez kerül az most csak pénteken tudott haza menni, de aki ZEG-re (mint én) az csütörtökön felvehette a védõruhákat az új telefont aztán kezét csókolom irány dél, futó lépésben <#vigyor3> Remélem tudtam segíteni. <#vigyor0>

Szabi84
mesélhetnél az oktatásról

MANos Viktor
Szerintem nem olyan szépek.<#szomoru1>

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Ti mit tudtok a Duna-hídi balesetrõl?😄 Ami csütörtökön volt mert mi is 3:30 percet állltunk a coránál az m0son😄
kis kindertojás
megnyugadhatsz hogy lesz mihánt behozzák magyarba!<#smile>

tuzfal3
Kíváncsi leszek mikor lesz wabiéknál új tgx?! 😄DD

Opel Movano 2.8DTi

kis kindertojás
kurvajó érzéke volt a tervezõnek!!!<#eljen><#eljen><#eljen>

kutizsolt
ratcustom: nagyon fas*ankepek lettek<#eljen><#eljen><#taps><#taps><#eljen>
quiksliver: nagyon jo kepek <#taps><#eljen>

es ime az uj TGX

V-Power Shell

Quiksilver
A héten voltam oktatáson és lõttem pár képet a napocskás autókról <#vigyor0>

Bocs a dupláért azt kifelejtettem, hogy GLS, DHL, vagy esetleg Royal Sprint jönne szõba, vagy még az itteni helyi cégek, bár õk külföldre is szállítanak, pl J&S Speed Kft.

Hali,

Olyan kérdésem lenne, hogy nem-e tudja valaki milyen papírt kell beszereznem ahhoz, hogy eltudjak menni mondjuk 3,5 tonnás kis teherre sofõrnek. Belföldi árufuvarozói papír kell hozzá vagy mi? Ja és hol lehet ezeket a papírokat beszerezni, kpm-nél vagy hol?

Sziasztok nem tudjátok hogy a Huncargónak hán ykamionja van?😄