Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Szabi84: te szerintem a Konya ra gondolsz egy kék toyotájuk volt😊
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
ezek a régi kelet-németi gépekhez kötõdök nagyon lehet hogy azért mikor "gyerek" voltam...ezek vettek körül 😊

a kollégádhoz viszont balesetmentest kívánok 😊
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
http://www.abload.de/img/2012-07-2413.47.56ssjko.jpg
http://www.abload.de/img/2012-07-2119.33.20f3joc.jpg
Hivatás az Életért!
Tegnap olasz belföldet csináltam, 44,5 tonna voltam összbe, így is a bivaly erõs 450-es Mercit nagyon simán letoltam a dombon a kis 420-as Scaniámmal.. 😊 😊 motorikusan maradt ugyanaz a fos.. 😊 Sorry ha valakit megbántottam ezzel 😊
AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp
Szeretnék egy kamion után érdeklõdni, nagyon megköszönöm ha esetleg kapok web címet, vagy bármilyen infót róla.
Szóval a Knight Rider nevû sorozatban látható egy GMC, ha jól tom. Szeretném megtudni hogy pontosan milyen típusú a kamion (pl😄af Xf105 a teljes tipusra gondolok)? Hol találok eladó darabot(kat)? És milyen pótkocsit lehetne hozzá rakni? Amúgy a pótkocsi zárt legyen, és a hátsó rakodo ajtaja viszont lefelé nyíljon. Ilyen az elképzelésem. Van esetleg valami tippetek hogy kb mennyibe kerül ez az egész?
Válaszokat elõre is köszönöm.
Üdv mindenkinek
Dexter
quiksliver: nagyon jo kepek <#taps>#taps><#eljen>#eljen>
es ime az uj TGX
V-Power Shell
Olyan kérdésem lenne, hogy nem-e tudja valaki milyen papírt kell beszereznem ahhoz, hogy eltudjak menni mondjuk 3,5 tonnás kis teherre sofõrnek. Belföldi árufuvarozói papír kell hozzá vagy mi? Ja és hol lehet ezeket a papírokat beszerezni, kpm-nél vagy hol?