Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Am fasza képek! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
к.ιηтнуα.
Scaniaboy én nagyon mennék, de szerintem semmi nem lesz belõle :S
Jah és RS szép ez a Man.
Amúgy én is ott leszek Sziksóson.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
ScaniaBoy: Mi lehet a céges kocsikkal megyünk 😄
The Truck Is My Life
Ki fog menni Szegedre???
Am mi a szar van az oldalukkal nem jön be!!!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Nagyon rég jártam, erre de hát nem bírtam tovább gyönyörû kamionos képeitek nélkül. Újra a kamionos szakma a cél stb... Újra visszatérek 😄😄
a múltkor láttam faterodat Miskolc elején (az Auchan-nél...)
tán tavaszi szünetbe asszem...találálkoztam egy csajjal, és mikor jöttem haza, jött velem szembe...villogtam, meg intettem neki (egy ezüstmetál Seat Toledo-val) de õ nem nagyon vett észre...vagyis nem intett vissza...ha észre is vett, biztos gondolta h mit integet a hülye gyerek xD
www.szobi.picturepush.com
♥♥♥Mona♥♥♥ King Of The Road DAF
♥♥♥Mona♥♥♥ King Of The Road DAF
Ne legyél már ennyire konzervatív hogy "man az maradjon man" De akkor is MAN-madar.. nem lessz VW... Meg külömben is ekkora márka tuti nem engedné hogy átt kereszteljék a márkát annyi beleszólásuk biztos maradna..
Új nick :D Jéé de laza :D
A MAN az maradjon is MAN..:A
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Luspy! Ez a kép nagyon fasza! El kérhetem nagyban? 😊 <#eljen>#eljen>
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Beraknád gyorsba. köszi
Meg most azért ha belegondolsz az uniósok kinn vannak minimum 3 hétig ....egészen a 7-8 hétig.... :/
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
Kíváncsi vagyok hogy nézne ki utána egy "MAN" ha megvenné a VW-en..
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
Tudom,az a hetezés.
De Te szerintem félre értelmezted vagy írtad.Bár az is lehet,hogy én is.
к.ιηтнуα.
Meg úgy tudom hogy a kék R500-as már nincsen.
meg
#53962: Sztem is az a nemzetközizés ha pl. vasárnap este elmegy az ember s kb. pénteken/szombatin itthon van.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Tessék.😄

Lemy is ott melózik.

Apám az a kezdetek (10-20 év) óta Kaposvári telephelyû cégnél dolgozott...õk mindig maradtak ugyan ott,csak a fõnökség,cég neve változott mindig...
De hát ez van...ezt kell szeretni. 😉
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
Egyébként nem is tuttam hogy a Horváth rudolféknál vannak volvók?
Láttam eggyet vadi új volt csináltam róla képet de szar lett :S
Horváth Rudolfos Volvó..
Szokott még álni jópár Révészes gépis meg pár STD-s Tandem DAF, meg pár Dascher es DAF-is de ezekbõl is csak azok amik nemférnek be a volántelepre..