59456
banner
  • Tinka123
    Ma csak egy hosszabb videót rakok fel aztán a többit egybe kell szerkeztenem, de ahhoz lusta vagyok a mai napon ;)
  • kutizsolt
    nagyon szép képek /gépek
    a videót is töltsd fel
  • RS
    Jó képek!
    #55122: Az a Scania tényleg szép állapotban van, látszik hogy sajátja. :)
  • Tomika001
    Nagyon szép képek!
    4. DAF nagyon zsír!
  • luspaydavid
    Huuu az a Scania nagyon szép állapotban van.
    Meg az a Trakeker is jó
  • Tinka123
    Svájc (a nagyobb része videóban van meg ;) )

Olasz lassan 20 éves lesz :O Saját autója a srácnak amit tud ő maga csinál meg rajt :O:D

Egyenlőre ennyi :) csak szépen lassan beosztom : D
    Akinek kell nagyobba az irjon facen vagy itt privátban :)
  • Tinka123
    Portfólió

Olajfolyás... 14 liter olaj Drezdától hazig...

Daf rajongóknak a két következő képet ;)

Ezt még talán ACDC rajongóknak is (:

Bolzano Süd nél kell kimenni ehhez a parkolóhoz Fercam logistika kp itt van, nah meg egy bolt is és mindig van érdekes járgány :) lásd a következő 3 képet ; D

• sipi37
    Csáó mindenkinek!:)
    Hozok pár képet a tegnapi kamionozásról!:D
    Reggel Bericapnál:

Utána Felsőcikolán rakodás amit az alcoához vittünk:

Miután fater nagy nehezen lerakodott az alcoánál jött a felrakás a Duropacnál:

Úton Mór fele:

És a Hammertsteinél:

Bocsi a sok képért!:)
  • Tinka123
    Egy tesztkép hogy működik e ezzel a képfeltöltővel a feltöltés, a többi már egy hsz be megy : D
  • MANos Viktor
    Ja de nem a pirossal, hanem a fehér alacsonyfülkéssel. :/ :)
  • PttM Fa
    Mancival?:)
  • MANos Viktor
    Én holnap megyek apámmal, mert dolgoznia kell holnap meg kedden aztán ilyen fos időbe csak itthon unatkozok, így inkább elmegyek vele :D
  • CzUKi
    Na sziasztok. Fater elindult az első nemzetközis útjára a MANkutyával Spanyolba :D Most lett felújítva minden nyűgje szóval reméljük nem esik szét. :D Aztán ha hazaér a következő útjára már megyek én is :D
  • luspaydavid
    Tudom régen én is azzal csináltam :D
  • imihaver
    Köszi a tippet, de telefonnal nagyon nehéz megcsinálni sokszor már idegesít is. :S
    Majd veszek gépet :)
  • luspaydavid
    Jók !
    egy Tipp, próbáld kivágni a képet hogy csak a kamion legyen benne, vagy várj még közelebb ér. Tudom könnyű mondani, de sokall szebbek úgy szvsz.
  • imihaver
    5. kép
  • imihaver

Volt egy kis szabadidőm és lőttem egy párat :)

• Rikcsoo
    Jóók ezek:)
    TGX
  • hungaro
    sziasztok! meg találtam a régi memóriakártyámat rajta pár Huncargos kamionnal, remélem nem bánjátok ha felrakom ide! nem annyira jó minőség.

• Rikcsoo
    Igen ott csináltam hát most is volt 1-2 kamionos amelyiknek már csúszott a kereke annyira fékezett :/
  • Sóschips
    Talán Kisújszállás készülő elkerülőjénél csináltad?:D..vagy valahol arra fele a 4-esen?:D
    Ott egyszer kocsival,mikor jöttem haza Debrecenből,elég szép tempóval épp hogy csak sikerült bevenni:D
    Egyébként tetszenek ezek a kanyaros képek
  • nroczei
    Sziasztok!

Pár perce elindult egy gázautós portál a http://www.gazzalmegyek.hu címen. Többen regisztráltak is már, de várok mindenkit, hogy közösséget építsünk.
    Az első komoly dolog az, hogy ma este 19 órától egy szakértő lesz fenn a fórumban (Szakértő válaszol/Beznin-gáz szakértő topic) 1 órán át. Már akár előre is leírhatjátok kérdéseiteket, aztán válaszol rájuk, de online is bombázhatjátok majd. Használjátok/használjuk ki. Ha sikeres lesz a dolog, heti szinten tartunk ilyen szakértő válaszol órát.

Böngésszetek, nézelődjetek, olvassatok, szavazzatok, fórumozzatok és csapjatok rá a kedvezményes kuponokra, mert erre is van ám lehetőség!

Bízom benne, hogy tetszik majd az oldal. Biztosra nem mehetek, mert Mo.-on nincs hasonló...

Remélem sokan átjöttök majd, mert tudom, sok autóban van gáz, de még több, amiben nincs... No és persze, a DÍZEL-GÁZ... Ez most van terjedőben... Nem hajt közületek v.ki ilyen teherautót, kamiont?

Üdv: Norbi

ui.: ha van, átalakításokról fotósorozatokat szívesen veszek. Most már legalább látjátok, hogy hová is kerülnek...

Kedves Admin, mivel valamelyest közérdeklődésre számot tartó a dolog, kérlek ne töröld a hozzászólást. Vagy ha szándékodban áll, akkor legalább egy-két nap után majd. Megértésed köszönöm szépen! Remélem értékeled igyekezetem, korrekt próbáltam lenni... Köszönöm neked!
  • Hesston
    Ezek a képek ismerősek.. mintha láttam volna fb-n :D
    Jaa szeva erix mivan unbannoltak? :D
  • Rikcsoo

És a nap bugyogója középen virít:)
  • Rikcsoo

És a nap Királyainak szeretném jelölni a Volvo NH700-ast

• VERESS 96
    Engem biztos nem érdekelne lehet e vagy sem :D Nem kérdés hogy mennék.
  • Szobi30
    nem kell szólni, csak menni, és megvan oldva :D
  • atesz11
    Halihó, Tomika ma felénk járt és rám csörgött, kiugrottam kicsit hozzá :) (Majd nézed a képeket Tomi, aztán a Gyros meg következőleg pótolva lesz:DD)
  • hungaro
    sziasztok Huncargo céggel kapcsolatban szeretnék kérdezni a következőt: Az illetékesektől kérdezném, hogy a sofőrrel mehet családtag? Mert régebben lehetett aztán azóta rengeteg víz lefolyt már a Dunán...
  • RS
    Egyébként ezt a két képet elkérhetem eredetibe? /bannerba lesz
    Volvo, Scania
  • V43 1105
    Berény tele van Sió Transos Magnumokkal, wtf?
  • tomi0113
    Köszi mindenkinek!:D:D

[b]-Szotyi: Tudom!;)
  • luspaydavid
    Ma is volt egy Sió Trans-os fehér Magnum
  • MANos Viktor
    Fasza képek!
    A piros F2000-res is a VT ARtranstól van nálunk a cégnél.
  • luspaydavid
    Az a Hihgline nagyon szép !
  • kutizsolt
    szép gépek , a képek is jók;)
    scania, volvo
  • Tomika001
    Szép képek!gépek!
  • Gell97 kolega
    Szép képek!
  • RS
    Jó képek!