Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hesston
Egyébként ja 😄 Fagy az mindent leszed.. az ablak törlõk alatti zöld részen volt a Céges matrica de lefagyott róla..
#54302: akkor ezt lehet bebuktad XD

Új nick :D Jéé de laza :D

Kis Csendes
jójó,én nemis vádoltalak meg azzal h hazudsz,csak h kilett cserélve a rendszám.a fényvisszaverõre pedig az a magyarázat..h az a sárga geci le kopott róla,és a ragasztó ( fehér) pedig rajta maradt,és azért fehér a második képen.(sztem)

♥Nokia 5800 Xpress music♥|Tdu:Wolf144|♥♥♥Rebekaa♥♥♥ [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]☺☺☺

RS
Szép gép!

Luspy: Az igen! <#wow2>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

luspaydavid
Két pótkocsiba zsúfolva, pontosan 513 „utast” találtak <#wow2> Az fajin
Rekord mennyiségû menekült a kamionban

The Truck Is My Life

Rikcsoo
Csak annyira vagyok ostoba mint amennyire te nem vagy szép😄<#idiota><#mf1>

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

Gyönyörûek a minik..... szemezgettem egy párral.... én is gyüjtöm betegesen õket..... és egy darabon megakadt a szemem....😊 de ezt írtam privátban...
változó, van amikor itthon viszik Lidl vagy Tesco központot, de járnak csehbe, szlovákba, osztrákba még azthiszem.

| Kamionok | Kisdoki | Szentesi Doki | Atesz

jaja jó lenne. Meg többet is csinálhatnál és belsõ képeket is. belföldeznek?

Tonomárkernek a kamionja (helyi zöldségker), csinálok róla a napokban ha kell 😊 amúgy 440-es.

Addig is itt a párja :

Elég szép. Melyik cégé ez a Merci?? Van róla még több képed is? Belsõ képed van? Hány lovas?

Te mennyire ostoba vagy....

Hesston
Most nem azon van a hangsúly hogy nem ismerem e meg 😄 hiszen tudom hogy ez az mivel szomszéd faluba van, és a srác aki megvette másod állásban autós oktató azaz õnála csináltam kocsi jogsit és õ mesélte hogy megvette..
Itt azvan hogy amit én rakok ki az rikcsoo-nak azaz erixnek kamu.. de hát õ baja..
Inkább itt egy hathuszas 😄

A két képen lévõ Daf,egy és ugyan az,nézd már meg jobban..<#zavart2>
Meg ráadásul csak megismeri azt a gépet,amivel anno az apjával járt.Az meg,hogy másik rendszám lett rajta,akkor mi van-.-"

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

Hesston
Azért a szavazás is durva.. 2000 valamennyi "Terhet Vonattal.." pedig aztán arra is elkéne vinni valamivel a terhet csak sok ostoba ebbe nem gondol bele..

Hesston
Miért? ha egyszer le adták a rendszámot és úgy adták el akkor rendszám nélkül használják te ostoba? Kürpáros a kabin bal szélén nem ugyan az? Itt aki hazudik az te vagy mert tagadod hog erix vagy, pedig ez messzirõl le süt mert egy idióta vagy.. Pont te ugatsz aki azt mondja a saját unoka tesójának hogy minek rakja le a c-kategóriát mikor úgysem lessz kamionozás..
De engem aztán nem érdekel mit hiszel el meg mit nem.
Részemrõl ennyi. (off vége)

luspaydavid
Úgy van hozzá nem értés... <#szomoru2>

The Truck Is My Life

RS
A cikkben, a szavazáson és a blogposzton is látszik, mekkora a tudatlanság.

Egyébként itt a teszt: Iveco Ecostralis

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Rikcsoo
Hagyukmár nemkel itt hazudgálnod..biztos majd új rendszám mi..xd
És a fényvisszaverõ?cserélve lett az is mi?xD

Hesston
Miért kéne hazudni? miért baj hogy az elsõ képen még sárga rendszámos akkor még apám hajtotta? Ember az a kép 2009 es. Ez ahol meg már másik renyó van rajta azt ma csináltam.. és 2010 tavasszal vették.. ergó nemértem mit pofázol hogy hazudok? hát hülye vagy erix?
#54287 Ugyan az a gép mind a 2 képen csak ahol sárga rendszámos akkor még apám hajtotta. ahol meg új rendszám az meg már másik tulaj miatt van..

Kis Csendes
Azt énis észre vettem..és a fényvisszaverõk is az elején..: )

&#9829;Nokia 5800 Xpress music&#9829;|Tdu:Wolf144|&#9829;&#9829;&#9829;Rebekaa&#9829;&#9829;&#9829; [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]&#9786;&#9786;&#9786;

Rikcsoo
Csak nem rendszám csere?😄
Az elsõ képen sárga a másodikon már fehér😊

Rikcsoo
Mit hazudgálsz?<#idiota>

VERESS 96
😄

Gell97 kolega
Köszi! 😊

Hesston
Jaja.. Ebbe a DAF-ba is tavasszal volt reljes motor felujítás mert eléggé széthajtották Tavaly februárba vették meg a cégtõ ahol apám halytotta és azóta semmit nem csináltak vele csak mentek vele, aztán kicsit most költöttek rá, kicsit helyre hozták a 430 ból 500 lóerõs motorját aztán megy rakottan mint az álom 😄

CzUKi
Nekem is hasonló emlékeim vannak a kicsi ivekkó-val :/ Csak még nemláttam azóta sehol, pedig kiváncsilennék mennyire viselik gondját, mert apa mint a szemefényére úgyvigyázott rá 😄

Szal ha valaki látja apa régi iveco-ját Az ha tudja, fényképezze le, vagy ha nem akkor csak nézze meg jól, hogy mien állapotban van. Elméletileg ugyanez a rendszám és a ponyva is. Köszi elõre is 😄

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

Hesston
Egyébként ma át mentem Rajkára megtankolni az autót aztán kb 3 hónapja elõször othon találtam apám ex kamionját 😄
Ilyen volt
Most pedig ilyen 😊

Csóri Zõdség mellé vettek egy nyerges man tga-t gabonázni de azt még nem láttam bár apám rá kérdezett hogy nem mehetne e sõfördödni valamelyikre bár neki nagyon a DAF felé húz a szíve nemhiába akarta megvenni amikor el külték a Winkler Transporttól..
Istenem 😄 mennyit gengeltünk ketten ebbe az autóba 😄 Volt hogy 1 héten többet aludtam a székbe vagy az ágyon mint othon xD

roller460
Az komoly. Bár úgy is kell azt... Lefagyasztani õket -41 fokon aztán a kikötõben meg le dobni õket a rendõröknek. <#idiota>

* CB| Roll&#1108;&#1103;&#8482; | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *

kazai21
Amikor apu spanyol cégnél volt akkor egy kolléga mesélte,hogy egyszer hûtõzött és oda is bebújtak a bevándorlók mert benézték,hogy Angolba megy közbe lement vissza spanyolba...És pont állt 48 órát hétvégén azt azt hiszem indulás elõtt nyitotta ki a hátulját valamit meg akart nézni és kinyitotta a hátulját és 2 ember megfagyva kidõlt onnan...

Mi equipo favorito: Real Madrid

Hesston
Fateromnál Bézból ütõ van mindíg..
Volt pár alkalom amikor áltunk Rajkán a határon mert sok tetû szlovák egymás hegyén hátán akartak be jutni magyarba kereszt apámék meg direkt mászkáltak kint VPOP színeiben és válogatták ki az autókat amikor meg meglátták a zöld DAF ot már fogta a fejét kereszt apám és tellegetett hogy mehetsz! 😊 Kár hogy õ már nincs többé lassan már 1 éve nagyon sokat segített amikor találkoztunk vele a határon.. 😞

CzUKi
Apánál mindig ottvan a vipera, azért szereti mert az ajtó oldalsó rkeszeiben elfér összecsukva, reggel csak kiveszi, kinyitja aztán én nemállnék az útjába olyankor, mert terminátor üzemmódba kapcsol XD Meg azértis jó, h kicsi és az ajtóban van belül a fülkébn, mert ha éjjel akármi van akkoris esetleg tud valamit kezdeni vele 😄

dimmu8814
😄DDD Fater pajszerrel kergette õket:-)

FTW Transkona Logistik GmbH

Cindas:Na mi van a Milkovitsos 480-assal??
Scania

CzUKi
Apa mondta, h ha õ olyan dolgot visz amit nemtudnak elvinni a pótról akkor azt szokta, hogy kihúzza éjszakára a pótot szal kivan függönyözve a pót, igy ha elakarnánk vinni akkor tessék vigyék ha tudják a többmázsás szarokat, és ha felmásznak akkor nemvágják fel a ponyvát, de reggel azért vipera a kezében és fel a platnyira 😄 Mert volneki olyan, h átakart lógni egy ember és fater kergette a viperával, mert õ nemolyan, hogy csakúgy otthaggya elég hirtelenharagú XD Vannak neki is sztoriai...😄

Törölt felhasználó
Fateromnak is felmásztak a hûtõre, csak 1x még nem nyitotta ki az ajtót hanem rákúrta a hûtõt vagy -41 fokra. 😄DD
Utána már verték az ajtót, kinyitotta és elfutottak. 😄DD
roller460
Mikor elõször voltam Angliába apámmal 2007-ben akkor a Francia-Belga határon álltunk meg az autópálya parkolójában Calais-tól kb 25km-re, és éjjel arra lettünk figyelmesek,hogy az egyik német trailer-re mászik föl egy fekete kabátos csávó,aztán mondta apám h biztos a tulaj,mondom éjjel 3kor fekete kabátba...akkor még a Volvonk volt...gyujtást ráadtuk aztán a kürtöt megnyomtuk hátra nézett a csávó,leugrott és elfutott be a bokrosba... Reggel mikor felkeltünk apám mondta,hogy maradjak a kocsiba,kiszáll megnézni a pótot....természetesen kimentem énis,vittem a kést,aztán követtem fatert. Elõtte nap én fûztem le a ponyvát és láttam,hogy az nem úgy van visszafûzve ahogy én szoktam hanem csak simán a lekötözõ át van rajta húzva...feldobtuk a ponyvát akkor láttuk,hogy nincs fenn az alsó léc...fater felugrott aztán ott kukucskált vele szemben 3 bevándorló a linóleum tekercsek között...<#gonosz2> Apám elkezdett kiabálni,minden szépet és jót,meg hogy itt a Police meg mit tudom én még mit,aztán már ugrottak is le és futottak õk is be a bokrosba....<#violent>

2009-ben mikor mentünk akkor pont úgy értünk oda,hogy nem kellett megállnunk,csak Calaisban,viszont az elõttünk lévõ magyar kolléga hûtõs pótkocsijáról 4 embert zavartak le a rendõrök a kikötõben.... Az idióták felmásztak a hûtött áruk közé. -.-

* CB| Roll&#1108;&#1103;&#8482; | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *

Itt vannak a kért képek! 😉Osonó
Herczegh

TruckerDave
Fincsi<#finom> 😄

RS
<#eljen>

Szabcsa
Apumé... 😊

New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)

Hesston
Hát ja ilyenekre oda kell figyelni.. Mikor még megvolt az osztrák határ itt a faluvégén van egy birtok tele van minden sz@arral aztán egyszer 2000 be a birtok tulaját le akarták csukni mert menekülteket bujtatott a birtokján holott õ egy 72 éves öregember aki már hónapok óta ki sem ment a birtokra azok meg elbújtak..
amikor még élt a kereszt apám sokmindent mesélt a határról hogy esténként robot helikopterral mennyi határsértõt fogtak el.. meg egyszer volt egy kamion meg volt rakodva papír hengerekkel, (legalábbis annak látszott) de a közepébe volt vagy 5 menekült elbújva..
#54264: értelmi szintes válaszodat megint köszönöm, és nemértem miért kell anyámat szídni.. 😊

Szabcsa
és amit csinált képeket nem fogja felrakni vhova???

New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)

Rikcsoo
Még 1x elmondom mert látom nem érted a jó édes anyukád erix érted?..
Ja csak a csávó elõtte észre vette csak ha nem vitte volna el õket akkor agyonverték volna..

dimmu8814
Apám amikor másodszorra ment Angolba akkor 4 négert vitt át.Persze faterom nemtudta,hogy felmásztak.Angolba megállt egy piros lámpánál és akkor ugrottak ki.Faterom fönöke kérdezte,hogy miért nem futott utána apám??😄DDD Az angol rendõr nem mondott semmit apu mehetett tovább.Mamár amikor megy angolba akkor mindig megnézi a pótot😄D Egyszer álltunk a porosba és egy Sprities kollega állt melletünk.Reggel nem indult a magnum ezért bekellet bikázni.Spirites mondja ,hogy este hallotta felmászni a négereket.Le is zavarta õket voltak vagy hatan....

FTW Transkona Logistik GmbH

Hesston
Azért volt balf@asz a sofõr erix cimbi..
Én már csak azért is átnézném az autót elidnulás elõtt hogy ilyen egyházi szarházi pórnép nincse az autó alá feküdve, mert ha csak annyiból fekszik alatta hogy alszik eggyet a hûsbe és átmész rajta akkoris téged vesznek elõ..

Rikcsoo
Ez semmi..
Kolléga mesélte hogy egyik Wabis gépre felmászott 6bevándorlo xd Belgiumnál és a sofõr átvitte õket a határon és 6x2000Euróra büntették a sofõr kb 3milla és ha ott hagya a Wabit és nem tudja kifizetni akkor a házára terhelik az adósságot tehát elveszik a házát!

luspaydavid
<#wow2>

The Truck Is My Life

Hesston
A pofátlan mocskos potyautas, én a sofõr helyébe bele b@asztam volna ott a tengerbe.. Legalább tiszta lett volna..

De haverom volt.

scania
tir-portálon vannak környékbeli srácok

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!