Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igényesen meg lett csinálva az biztos, mert meglátszik a külsején..
Új nick :D Jéé de laza :D
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
Apum ment kifele erre Kaposváron keresztül... 😊
És a többi kép ami a héten készült....

* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
CB: Kis Lámpás Jimy
Szaby naon jo képek.😄
http://devid1414.picturepush.com/ Kamionos szív kamionos lélek kamionos leszek amíg csak élek. ~~~~.......~~~
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
The Truck Is My Life
♥Nokia 5800 Xpress music♥|Tdu:Wolf144|♥♥♥Rebekaa♥♥♥ [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]☺☺☺
Jobbulást neki!
Holnap 13.50 kor városi vizsgám lessz C-kategóriából <#hehe>#hehe>
Utolsó vezetésem volt ma aztán fel hívtam fatert hogy jöjjön értem erre telefonba remegõ hangal megszólal: Kórházba vagyok.. mondom úristen mi történt? erre elkezdi hogy Winkler tüzépen hangsúlyozom "Tûzépen" elgyúrtak..
Annyi volt a téma hogy rutinból leszokta kötni spaniferral a rakományt, aztán amikor tekerte fel a spanifert racsnival valaki hátulról neki tolatott fel lökte és átt ment a jobb lábán + még egy jó dolog, mintha misem történt volna el ment az autós..
Annyi szerencséje volt hogy nemtört csont csak a sarka sérült meg, de viszont az annyira hogy alig bír talpra álni...
Most õ volt a "nyári mikulás" hozott pár jó holmit nekem 😄
kép1
Még itthon az utcában
kép2
Lerakás után (Ez a pót egy nagyrakás fos ... Ezt ki-be füzögetni egy élmény XD Szeretem a füzgetõs pótokat, de ez valami katasztrófa )
kép3
Portfóliók, unatkoztam 😄
kép4
kép5
Ródmatyi telephelyen 😄
kép6
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
1, Hülyeség hová tennéd már? XD ülés alá?! XD
2, Mire lenne neked jó az robogóra CB?..
3, Ha be is tudnád rakni az kva isten hogy az aksidnak 2 héten belül kampó..
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Pedig ugyan az a gép mind a 2 képen csak amelyik szembõl van sárga rendszámmal az 2009-es a másik meg tegnapi..
Tulajcsere volt, apám sárga rendszámos korába hajtotta (látszik is, sok plüss bizbasz táblák, refi..) Míg a mostani tulajdonosánál egyszerre 5 sofõr megy vele 1 héten Apámnak nincs ADR-je ezért nem vihet mûtrágyát és nem is vittek vele.. Új tulaj már Hordja Kimlérõl a mütrágyát x,y-nak.. Azért becsapós a két kép pedig a válasz megint csak ugyan az hogy ugyan az a gép mind a kettõ képen aki nemhiszi jöjjön ide és kérdezze meg a tulajtól..
<#hehe>#hehe>
| Kamionok | Kisdoki | Szentesi Doki | Atesz
A Tollmi nevû cseh szállítmányozási cégrõl hallottatok már?
Kollégát keresek aki ott dolgozott vagy dolgozik még most is.
Jól átvágtak, keresek olyat akit szintén átvertek.
Köszi.
Totya
♥Nokia 5800 Xpress music♥|Tdu:Wolf144|♥♥♥Rebekaa♥♥♥ [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]☺☺☺
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"