Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leho94
pontosan 😄 a két kozák transos az simontornyán egy kávézó elõtt

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

tuzfal3
A negyedik kép az Solton van nem? 😄 Az utána lévõ meg Dunaföldvár és Dunaújváros között ha jól látom.

Opel Movano 2.8DTi

RS
Nice! <#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

leho94

indulásra készen 😄DD

matyi0323
6. képen a kék trailer-el a szomszédom jár 😄D elég gyakran látom.. 😄
( annyira imádom mikor hajnal fél 3 körül hazaér.. és üresen csörög,csattog, nyikorog az a szar.. XD )

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

leho94
csináltam osztálykiránduláson pár képet... telós kép, többnyire buszból szóval nem a legjobb 😄

rapi9
Igazságod van.😄

SCANIA THE BEST

Lehetséges😊
#54398 Azám...nekünk szerencsénk volt,3és fél órát kellett várnunk,konténerrel voltam kirakón,haza üresen. A kirakodás megment fél óra alatt,nem húzták a dolgot sokáig.De az õr felkészített hogy lehetséges hogy sokat kell várni,mert volt rá sokszor példa...mondjk nem csináltam volna problémát belõle,kimentem volna a 86osra fotózni ott az üzleteknél valahol😄

Nyomatnám a TV-be magyarul.....

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

rapi9
Na az egy f@sza hely.Egy ürge rakja az összes kamiont egy marha nagy raktárba.Fater is szokott ott rakodni.Mi eddig max 2-3 órát álltunk ott de szoktunk beszélgetni ott a többi sofõrrel is volt aki azt mondta hogy már 15- órát is állt.Meg a papírmunkával megy el b...ott sok idõ.Amugy oda a török Emexesek járnak sokat.Multkor négy is volt.
Amugy hova rakodtál mer fater hollandot szokott rakni.

SCANIA THE BEST

Tinka123
Akkor ottvolt a Frikusnak a telephelyeis a közelbe, meg a Tacskó is😄

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

RS
Estére:

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

sovatalevi
Nem ismeros valakinek?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Vámco vagy mi 😄 ahol a N&N trans,meg a LUK raktár is van .)

Szombathelyen merre? 😄DDD

Ki nem hagytuk volna 😄 Nem út az út nélküle xD
#54384 Heló! Igen Csornán készültek,én Szlovákiából vagyok,és Szombathelyen voltam fuvarban,és lõttem pár képet😊

TruckerDave
nekem a kevesebb több, de nem rossz.<#eljen>

leho94
<#eljen>

Hesston
Nekem legalábbis ez a narancssárga, fekete kombinációs Scania nagyon bejön.. <#eljen>

Új nick :D Jéé de laza :D

Hesston
Ezekre mondják azt hogy "Gyönyörû"

Forrás: Facebook, ha szar a minõség csakis a facebook miatt van! 😉

Új nick :D Jéé de laza :D

MikeMouse
Csao.
Ezekbõl pár Csornán készült 😊
Hova valósi vagy? 😄 Én csornán melózom egy kisebb teherrel jelenleg 😊

MikeMouse
Cél trans jó cég igen. Ismerem õket én is. Kedvesek a fuvarszervezõk is. Van Scania is meg Merci is, Daf-okat nemrég vették. SZépek a gépeik 😊 Gyõriek

Cb Főnök
Látszik hogy azért tesz a kamionokért meg a kényelemért..😄nem mint más cégeknél szakadt autókkal járnak...

rapi9
Szép gépeik vannak.Nyerges DAF-ok meg Volvok meg nem rég vettek egy tandem Ategot.Fater egyik ismerõse is ott dolgozik/dolgozott már nem tudom.Nevére se emlékszem

SCANIA THE BEST

Cb Főnök
Jó kis cég lehet!<#eljen>
Jó a bemutató videó is.😄
CélTrans

Tinka123
86-os szépségei😊 Sorompót gondolom megkaptátok Csornán : DDD

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

TruckerDave
Gondolom sajnáltad, hogy ezt az új, stílusos, szebb gépet kaptad :S 😊 Szép gép.

Rakok már pár képet nektek. 😊
1. Zõd
3.<#falbav>

<#wow1><#wow1>

RS

RS
Klassz! <#eljen>

Pár másabb képem 😄

Jó kis pót van a az elsõ Magmum után

Sziasztok hoztam pár képet a hétrõl😊

sox79
Lecserélõdött a régi Mancim! Ezt kaptam helyette!

luspaydavid
Hirtelenjében 😊

The Truck Is My Life

Quiksilver
Nekem nagyon bejött <#vigyor0>

RS
Szép az új Master!

hungaro
Valakinek a hozzátartozója nem járt ma 12:50 fele Pápán a belvárosban? Waberer's-es DAF-al volt az egyén és a rendõrök büntetgették...

Hivatás az Életért!

Quiksilver
Jajj most nézem, hogy nem állítottam be a megfelelõ felbontást.
Ne haragudjatok! <#shakehead>

Quiksilver
Szép napot mindenkinek! <#wave>
Hoztam két képet (sajnos nem a legjobbak, mivel telefonnal készültek)

halljátok nem tudjátok azzal a kamion kürtös oldalal mi lett? milyen volt?

scania
ahogy látom nem lakik benne,biztos reggel beül este kiszáll, a fülkébe meg a szekrényekbe csak polírozó cuccok vannak.

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!

luspaydavid
Azt már embere válogatja kinek mi a kényelmes 😊

The Truck Is My Life

roller460
Luspy ebben igazad van,de azért mégis csaj jobban örül egy sofõr,ha elfeküdhet 9 óra vezetés után egy kényelmes,kissé kényelmes ágyon nem egy ilyen sz@ron... :S 😄

* CB| Roll&#1108;&#1103;&#8482; | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *

luspaydavid
Végül is kamion nem egy hotel.

The Truck Is My Life

roller460
Nem is konkrétan az el férhetõségre gondoltam hanem arra,hogy a konferenciás fülkékben olyan szar,kényelmetlen az alsó kirakós ágy,hogy csak na. :|

* CB| Roll&#1108;&#1103;&#8482; | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *