Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Opel Movano 2.8DTi
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
( annyira imádom mikor hajnal fél 3 körül hazaér.. és üresen csörög,csattog, nyikorog az a szar.. XD )
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
#54398 Azám...nekünk szerencsénk volt,3és fél órát kellett várnunk,konténerrel voltam kirakón,haza üresen. A kirakodás megment fél óra alatt,nem húzták a dolgot sokáig.De az õr felkészített hogy lehetséges hogy sokat kell várni,mert volt rá sokszor példa...mondjk nem csináltam volna problémát belõle,kimentem volna a 86osra fotózni ott az üzleteknél valahol😄
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Amugy hova rakodtál mer fater hollandot szokott rakni.
SCANIA THE BEST
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
#54384 Heló! Igen Csornán készültek,én Szlovákiából vagyok,és Szombathelyen voltam fuvarban,és lõttem pár képet😊
Új nick :D Jéé de laza :D
Forrás: Facebook, ha szar a minõség csakis a facebook miatt van! 😉
Új nick :D Jéé de laza :D
Ezekbõl pár Csornán készült 😊
Hova valósi vagy? 😄 Én csornán melózom egy kisebb teherrel jelenleg 😊
SCANIA THE BEST
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
1. Zõd
3.<#falbav>#falbav>

Hivatás az Életért!
Ne haragudjatok! <#shakehead>#shakehead>
Hoztam két képet (sajnos nem a legjobbak, mivel telefonnal készültek)

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *