3073
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az
F.A.Q. -t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!
Magyarosítás letöltése
-
#2753 Menjél klón mérnökkel és és folyamatosan javítgas egy szekrényt. Persze közbe lődd a jediket is.
-
pirosBoci #2752 az lenne a kérdésem hogy a jedi templomben vagyok és meg kell akadályozni hogy a jedik ne b@sszák(bocs) szét a könyveket és nem tom megcsinálni mert azt nem lehet megcsinálni tudtok tippet adni hogy lehetne megcsinálni? -
#2751 Van tört server? -
#2750 hy!
Ha valakit érdekel egy új klán az írjon a fórumba. a fórum neve: Chubbaka. Hétfő-től csütörtök-ig 19:00 lenne játék. -
Cat 02 #2749 de :D
Kry3 pass 012345 -
zilktorn #2748 Hi fiúk,szeretnék én is csatlakozni a Kry2-be ha még nem halt kia dolog meg alapból a fórum:Dprobáltam csatlakozni de nem enged be a 2esbe mer teli van.Nem lehetne kry3at csinálni?:D -
peti94 #2747 ha más cd-t vagy dvd-t teszel bele azt olvassa ??
2 olvasód van ??
van jumpingolva mert lehet hogy az a baja ha semmit sem olvas mind a kettő
(de ezt csak akkor kell ha kettő olvasód van ) -
medvesajt #2746 Kicsit sok lett a semmi, de hát tényleg SEMMI:) -
medvesajt #2745 Hello!
A kérdés:
Van egy 80Ft-os BFII DVD-m, telepítettem, játszottam, minden OK volt.
A gépen eszközöltem egy komolyabb beruházást(alaplap, proc, vk, memoria) a c particiót töröltem, majd újra telepitettem XPt. A D-n fennmaradtak a játékok. Amikor futattni akartam a progit feldobta a kezdő ablakot, és felajánlotta, hogy install.? mondom OK, beteszem aDVD-t, de semmi. Ugy csinál,mintha nem lenne a meghajtóban semmi. Ha másik gépbe teszem a lemezt egyből felugrik az ablak a lehetőségekkel. Itt semmi. Ha csak beteszem a lemezt, akkor is köszörül egy kicsit, majd semmi. Mintha üres lenne a DVD író. Valószínű van egy file a gépen, ami ezt a gubancot okozza. csak mi az, és hol van?
Köszi az ötleteket
Levente -
reco #2744 több képen láttam hogy feltudták rakni a kill limitet 1000-re, na az lenne a kérdés hogy hogy lehet 1000-re felrakni a limitet ? -
#2743 oksa
kossze:D -
#2742 Igen, én tudom és én írtam a FAQ-t is! :D De ezt elfelejtettem beírni.
A crack okoz ilyen hibákat. Ha nem jó valami, akkor indítsd a FAQ-mban leírt másik módszerrel, és ne crackeld. -
#2741 Jee:D koszi a valaszokat -
#2740 nah lenne egy olyan kerdesem hogy szeretnek inditani lanba szervert es ha a palya betolt akkor egyszeruen kilep a jatekbol...otlet?
Regebben mikor kijott a game ment....hamachival
es a cd-n levo crack el van crackelve:D
otlet? -
#2739 bazze...torolni..cask mar este van es ide irom azt amit a keresobe akarom ..sry -
#2738 mod -
#2737 :D -
#2736 only hős -
#2735 Már meglett, kösz. -
#2734 korábban volt róla szó, keress rá a hős szóra alul, biztos megtalálod. -
#2733 Valaki mondja el pls hogy hogyan lehet only hős harcot csinálni!? -
Cat 02 #2732 jóvanna :D igaz suliban a gépek nem birták a CS-t :D
mi 1ébként Hamachin nyomtuk és sajana laggol mert ADSL ünk volt :( -
CCSCsibe #2731 de a cs meg a battlefront egy külön tészta// nahogymá ezzel hasonlítsd össze:D -
Cat 02 #2730 nálunk suliban lanban (igaz CS volt) de 70 es ping is türhetelne volt -
#2729 512/128 -as nettel is simán lehet játszani akár 26-os szerveren is. Hogy mennyire lag az a szervertől függ nagyrészben :/
Csinálj egy szervert, és nzéd meg hogy hány embert bírsz el úgy 100 -as ping alatt ^^ (és a pinget figyeld, ne azt hogy laggolnak-e a többiek mert a szerver sose lát senkit laggolni, legalábbbis én nem láttam)
Egyébként neten és LAN módba is mások a pingek asszem, mert lan-ba 180-as ping még teljesen sima volt ^^ -
CCSCsibe #2728 hát nemis :D -
Cat 02 #2727 gondolom nem ADSL :D -
CCSCsibe #2726 nemtom nekem egy 26-os szerveren 100-as pingem szokott lenni! akkor nektek vagy szar anetetek vagy nekem jó! -
Cat 02 #2725 hupsz nekem 15 kb /s es volt :D -
#2724 De ha már játékot vesztek akkor ne ezt, van ennél jobb játék is amire érdemes kiadni, és tartósabb, nem annyira feledékeny a nete (Battlefield részek, Splinter cell 3 a kedvencem (bár én azt is csak lanon nyomom hamachival, de az is elég nekem így, mertn incs pénzem játékra). De még azért még pár -
#2723 nem tom, nem akarok lebeszélni senkit, mert én is nyomtam párszor lan-ba. De emlékszem mikor 12-en volta benn a szerveren, akkor volt 200 körüli ping, és kicsit már laggolt. Ha jól emlékszem így volt.
De a játék elején mégha jónak is tűnik neten, nem nagyon éri meg az árát, mert nagyon hamar egy unalmas feledékeny játék lesz :-(
Hogyha akartok játszani akkor úgy érdemes hogy Hamachi-ra felmentek páran, és játszotok. Botokat is lehet berakni, tehát ne mrossz. Lehetőleg 512 feltöltése legyen annak a ki aj átékban hosztol, ajánlott! -
Cat 02 #2722 figy ha a szerver pingje annyi az jó de ha 1enként :D -
#2721 a 200-as ping az jó vagy rossz? (még nem nyomtam neten játékot, legalábbis nem ilyet)
-
Neoncsoves #2720 Vegyed, nem az én pénzem jó játék, de ha van kedved 32 emberrel jatszani 200as pinggel, nyugodtan! Támogatom döntésed... :D De rám ne hallgass... :) -
CCSCsibe #2719 már megoldottam! mükdöik fakán! -
CCSCsibe #2718 nemtud senki megoldást az én problémámra? vagy frissítsem 1.2 re?
-
Cat 02 #2717 nem -
CCSCsibe #2716 hellsoztrok! megvettem a játékot és megy is a gamespy de amikor kapcsolódni akar amultinál az accounthoz akkor kilép a játék ! nemtudtok valami megoldást?
-
#2715 szerintetek érdemes lenne a játékot megvenni, légyszi segítsetek ez ügyben -
peti94 #2714 ha zsedek le emberek (clone trooper) hez módosítást azt hogy kell beletenni ?