Star Wars Battlefront 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van egy kis problémám, nem tudok felmenni a netre multiba játszani ami eléggé bosszant mert régeben tudtam, most meg azt írja ki hogy a cd kulcs nem megleleõ. Ha van valakinek olyan cd kulcsa amivel lehet játszani a neten örülnék ha megosztaná velem..
Elõre is köszi!
Erő Izom,Viszkit Iszom!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az még viszonylag eccerû és nem igényel idõt se.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Amugy megcsántam mindent amit még leírtatok az elején...
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
In Flames and Star Wars forever!
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
Azt szeretném megkérdezni hogy amikor szertnék multizni tört verzióju játékkal, akkotr mindíg kidob a windowsba amikor a gamespy-ra csatlakozik.Se szó se beszéd.Vki van vmi hasonló tapasztalata?
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
www.lucasfiles.com
az utóbbin szinte minden star wars játékhoz van valami fájl!<#idiota>#idiota>
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
Ezé ugy gondoltam hogy minek legyen két ugyanolyan network!<#nevetes1>#nevetes1><#eplus2>#eplus2><#vigyor3>#vigyor3>
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
SrAta:nekem így van:C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Battlefront II\GameData\Addon\CO1.Kicsomagolod nem csináksz vele semmit és úgy ahogy van berakod az addonba.Nem kell külön másolgatni a .lvl es szarokkal semmit se csinálni csupán amint kibontja azt a tömörítettet azt simán berakod az addonba.(nekem se volt és csináltam)
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
1.,
C:\Program Files\lucasarts\star wars battlefront2\game data => ide létrehozunk 1 addon mappát.
2.,A letöltött archívumot ebbe az addon mappába csomagoljuk ki.
3.,Más nincs, elvileg mûködnie kell.
Segítsetek nekem mert nem tom a pályából amit letöltöttem ezt a fáljt hova tegyem: addme.script
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
És ha nincs olyan mappám??
lehet benne menni assayyal, yunnal(dark forces II jedi knight) meg 1 új jedivel
info, és letöltés az oldalon
nekem naon teccenek csak túl sok a bug bennük
amúgy én is kurvára várom hogy pcre legyen ez a pacs tom tomnak meg én mutattam ezt
(majd letisztázzuk ezt az ügyet msnen tomtom)<#eplus2>#eplus2><#boxer>#boxer>
Mivel velem eggyütt 8-an vagyunk igy csak két szerverbe férünk be szoval majd csinál eggyet Montly (Mos eisly-t) meg bárki más aki még jártas a pályacsinálásban!
Amit egy üzivel lejjebb irtam azt kéretik megcsinálni mindenki érdekbe, hogy egyesüljünk eggyé és ne ugy legyen hogy az egyik networkben vaunk 4-en a másikba megint 3 különbözõ személy van!!!!
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF