Star Wars Battlefront 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!
van egy kis problémám, nem tudok felmenni a netre multiba játszani ami eléggé bosszant mert régeben tudtam, most meg azt írja ki hogy a cd kulcs nem megleleõ. Ha van valakinek olyan cd kulcsa amivel lehet játszani a neten örülnék ha megosztaná velem..
Elõre is köszi!
Kéne 1 eredeti cd kulcs<#wave>

Erő Izom,Viszkit Iszom!

Balazs15
www.seriall.com

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Sheke
crack kéne hozzá gyerek

Le Parkour

Chester1
Sziasztok ! Tud valaki csalást a játékhoz??? (Sértetetlenség stb.)
Istencsászár
az sr7 stop 2 kattintása igényel?<#idiota>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

vagy kipróbálhatod simán letiltani a dvd meghajtódat.
Az még viszonylag eccerû és nem igényel idõt se.

régi válozató a Deamon Toolsod / nincs be Mountolva 😉 FAQ

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Na hi.. ez még eléggé a téma elejébe (hibaüzenet <#eplus2>), ha ebben a szarban : SR.7 stop_1.0 rányomok a hidera, akkor azt mondja Nothing to hide, tud valaki segíteni? <#vigyor>
Amugy megcsántam mindent amit még leírtatok az elején...
módokat nem tudtok amiketz le is lehet szedni (nem az ami a F.A.Q. ban volt )a pályákat nekem elsõre sikrerült betenni és nagyon királyak

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

na most fel jövök én is a Kry2 server-re

Chester1
nincsmit

köszzi
Chester1
csak a mos eisley pályán megy( assault , és a galactic civil war és clone wars is be legyen pipálva, => add map vagymi..de le lehet tölteni pályákat amiken vann jedi mód a http://starwarsbattlefront.filefront.com - ról

hello azt akarom kérdezni , hogy a játékban hol lehet beállítani , hogy csak hõsök legyenek a pályán?
Csirke 013
kösz

In Flames and Star Wars forever!

Chester1
Klikk - fórum ( üdvözlünk ***!) alatta találsz 1 olyat h beállítások és ott megtalálod

Csirke 013
Sg-n hogy csináljátok ,hogy ne csak egy név legyen a nevetek helyén hanem egy animáció vagy vmi kép?

Nas már ez is megoldódott csak sajna ez a multis rész nem akaródzik menni. 😞

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy amikor szertnék multizni tört verzióju játékkal, akkotr mindíg kidob a windowsba amikor a gamespy-ra csatlakozik.Se szó se beszéd.Vki van vmi hasonló tapasztalata?

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

Csirke 013
www.gametoast.com
www.lucasfiles.com
az utóbbin szinte minden star wars játékhoz van valami fájl!<#idiota>

pályákat honnan lehet leszedni (kivéva az az oldal ami a F.A.Q. ban volt ) ?

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

Kry
Egyébként azé kellett törölnöm a #Kry-et mert má tök feleslegessé vált ugyanis mindenki aki benne volt a #Kry#-be az benne volt a Kry2-be is!
Ezé ugy gondoltam hogy minek legyen két ugyanolyan network!<#nevetes1><#eplus2><#vigyor3>

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

ja,LOL.De akkor mindenki nyomassa fel az új pályákat és az tök fain lesz!Én már játszottam angolok ellen ki is dobtak mert erõlökéssel mindig lelöktem õket a coruscanti felhõkarcolókról😄

mert Kry2 van 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

mé?

Kry
A #Kry# network megszüntetve!!

Istencsászár
nyugi csirke😊 ez nem a dühöngõ!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

álj már le egy kurva szóval nem mondtad hogy eleve hova kell rakni az addont ha nem volt és nem is kell leszedni hozzá az 1.1es peccset szal maradj veszteg!
SrAta:nekem így van:C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Battlefront II\GameData\Addon\CO1.Kicsomagolod nem csináksz vele semmit és úgy ahogy van berakod az addonba.Nem kell külön másolgatni a .lvl es szarokkal semmit se csinálni csupán amint kibontja azt a tömörítettet azt simán berakod az addonba.(nekem se volt és csináltam)

SrAta
valaki hogyha egy teljesen új pályát töltöttem le pld a CO1-et és az 31 MB akkor azt hogyan lehet berakni a pályák közé?????????

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

És most mondta hawer hogy nem függ az 1.1es peccstõl vagyis nem kell letölteni.

Chester1
Akinek nem sikerül a Yavin4 pálya:
1.,

C:\Program Files\lucasarts\star wars battlefront2\game data => ide létrehozunk 1 addon mappát.

2.,A letöltött archívumot ebbe az addon mappába csomagoljuk ki.

3.,Más nincs, elvileg mûködnie kell.

ez a corruscanti pálya bravúros!!Mindenképpen szedjétek le ha tudjátok.Tök jól benn van Padmé szobáján keresztül a II.részben található algúton át(amikor üldözi azt a fejvadászt)át.Kurvajó!!!!

na végre megy!!!restellem de csak most olvastam el a readmet...no mindegy.Ahhoz hogy menjen az a peccs akkor lent kell lennie a sima mapnak(yavin 4)?

én semmit se tudok hogy eleve mit hova kell berakni és hogy mien mappába eleve...HELP

fsgh
Sziasztok!
Segítsetek nekem mert nem tom a pályából amit letöltöttem ezt a fáljt hova tegyem: addme.script

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

hogy kell berakni ezeket a bonusmapokat?simán kibont kijelöl mind és ctrl+c azt ctrl+v az addonba és fun?
És ha nincs olyan mappám??

thx

Chester1
BF2 térkép
lehet benne menni assayyal, yunnal(dark forces II jedi knight) meg 1 új jedivel
info, és letöltés az oldalon

Te kussoljál már vagy 2 hónapja mondtad akkor se néztem meg szal erre most külön jöttem rá amikor néztem a hivatalos oldalát és ott volt hogy expansio pack.No mindegy.De tuti hogy lesz PC-re?

Csirke 013
igen van egy millió custom map amit le lehettölteni
nekem naon teccenek csak túl sok a bug bennük
amúgy én is kurvára várom hogy pcre legyen ez a pacs tom tomnak meg én mutattam ezt
(majd letisztázzuk ezt az ügyet msnen tomtom)<#eplus2><#boxer>

vki
Csá! Vannak a játékhoz costum mapok?

ACER Aspire 5738ZG

de legalább elindult ez a szar!!!És nem tudjátok hogy lesz e pc-re?Tök fain lenne Fistoval Rhen waron nyomulni...

akkor tökön is szurhatod magad 😄DDD

Basszameg le se tudom törölni és nem tudok vele jáccani se!!!!!Eredeti játék mi bazdmeg?!

Ezt nézzétek meg!!!.Ez csak xboxra van?Mer ha igen én tökön szúrom magam!!!Mi az hogy mindent ilyen kis kurva konzolokra fejlesztenek mi meg itt szopunk a pcvel.Ráadásul nem indul az eredeti BF2-m szal most szét kell vernem valamit!!!!!

Kry
Figyu mindenki aki már eddig csatlakozott hozzám(VictorVektor, Pendragon, Montly, Darth Janosz, Csirke 92, és Tom-Tom) és mindenki más aki még nem akart csatlakozni, ma (szombat) délután olyan kb 7-8 körül jöjjenek és játszunk minél többen!!
Mivel velem eggyütt 8-an vagyunk igy csak két szerverbe férünk be szoval majd csinál eggyet Montly (Mos eisly-t) meg bárki más aki még jártas a pályacsinálásban!
Amit egy üzivel lejjebb irtam azt kéretik megcsinálni mindenki érdekbe, hogy egyesüljünk eggyé és ne ugy legyen hogy az egyik networkben vaunk 4-en a másikba megint 3 különbözõ személy van!!!!

ok semmi baj.Majd forma 1 után meek mert az elsõ futam mindig érdekel!Vazz láttátok már az új McLarent?Kurvajó!!!Akkor majd olyan 2-3 körül jövök gamelni addig is csá

Kry
#Kry#
Jelszó: 123456

Kry2
Jelszó: 012345