3073
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az
F.A.Q. -t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!
Magyarosítás letöltése
-
Prof William #2793 Hm... ÉS csak eredetiseknek lessz vagy esetleg a másolt verziósok is játszhatnak rajta? -
zilktorn #2792 már nagyon valószínű!!!Minden reggel v délelőtt teszteljük,aki magyar még játszik nézzen fel:virusgaming.hu|SITH Test server.No lag:D -
Prof William #2791 Jeee! -
zilktorn #2790 Lehet hogy lesz magyar battlefront 2 server!!! -
Prof William #2789 Ez a progi kel ahoz hogy ne én hozzak létre szobát, hanem más szobákba lépjek be?
Hangulatosak a ilyen csaták? -
#2788 FAQ -
Prof William #2787 Hamacsin? Felvilágosítást plz...- -
#2786 Nem, hamacsin kersztül lehet játszani.
@#2785 , megy persze. -
Prof William #2785 Ja és még ennyi...
A gépem...
3000+ sempron
1 giga memó
Gef 6100 (hajszályínival rosszabb mint a 6200 de tud 3.0 pixelt meg mindent.)
Ezen megy? -
Prof William #2784 Létezek már tört szerverek a gaméhoz? -
roli1990 #2783 Melyik kiegészítőket töltsem le ami hasznos a játékhoz mert van a mod tools de az nagyon nagy méretű. Akkor a gamestar.hu-n is van egy kigészítő. Mert ha a mod tools-ban minden benne van akkor nem töltök hülyeséget le. léci segitsetek!!
thx -
zilktorn #2782 Vki aki játszik neten rendszeresen jelentkezzen a sith klánba itt:[email protected] -
gnagy #2781 Tud valaki egy olyan szervert, amivel tört játékkal is tudok játszani?
Köszi! -
zilktorn #2780 Na akkor t még kenitek hamachin ezek szerint.Nekem van olyan serialom amit huszan használnak egyszerre de nem szeretném nektek beirni mer akkor egy serverre egy férne fel
DE amugy azt mondják ha zzal a seriallal telepited fel és 1.0ba nyomod akkor megy nekik egy serveren is.Megadjam nektek?najo nem -
zilktorn #2779 :D ne tőllem kérdezd:D -
Cat 02 #2778 szted mikro kéne mentneni ? meghalsz elöröl kezdi és kész és páylák után menthecc -
zilktorn #2777 ja amugy van mentés csak pálya után!!! -
zilktorn #2776 Már én is multizok 1.1ben!!!!Valaki mondjon jó servert ahol sok magyar van -
gnagy #2775 Ezek szerint nem lehet battlefrontban menteni? :(
Ha Game over van, akkor mindeig legelőrről kell kezdeni? :(
Köszi a választ! -
Cat 02 #2774 save battlefront ban ? :O ez nem az empire at warrba mnet volna ? :D
lépegető meg rakétavetősel/repcsivel -
gnagy #2773 Sziasztok!
Nagyon csúcs király a game, rég játszottam, szóval elég amatőr vagyok a játékokban! :D
Addig jutottam el, hogy ilyen nagy "AT-AT" nevű lépegetők vannak és azt kell valahogy megsemmisíteni. De fogalamam sincs hogy! :( Tud valaki ebben segíteni?
(Még nagyon-nagyon az elején vagyok a játéknak, de mint mondtam, nincs sok tapasztalatom a játékokkal! :) )
Ja és hogy lehet elmenteni a játékot? Mert én nem találom! :(
Én csak olyat látok hogy load, olyat nem hogy Save! :(
Még egy kérdés: Kénének a hangok a készülő filmemhez. De én nem találom őket! :(
Tudja valaki, hogy hova rejti a játék a hang effektjeit?
Még egy kérdés: Melyik a jobb Game szerintetek? Az Empire at war vagy a Battlefront2? Empire at war is meg van, de azt még nem próbáltam ki, egyszerre csak egyel szeretnék játszani...
Nagyon köszi a válaszokat előre is! -
#2772 Senki sem fog adni cd kulcsot csak ugy... mivel nem ismer, nem bizik meg benned. Vedd meg boltba. -
#2771 mi a kérdésed:)? mert én itt nem látok semmilyen kérdést... se lejjebb -
Damodarnew #2770 Lécci válaszoljatok a kérdésemre--kérésemre
köszike -
peti94 #2769 az nem a BF 2 höz tartazik de szeretném megkérdezni
a space rangers 2 (teljest ) honnan lehet leszedni ?? -
Damodarnew #2768 nézzétek meg megéri Damodar -
Damodarnew #2767 Helo!
Én pár nagyon régen nyomom a BF2-őt és neten is szeretnék játszani ha van valaki akinek eredeti CD-kulcsa van KÖLCSÖNBE oda adná és amikor mondja akkor használom csak utánna megváltoztatom. KÖSZ. Ja és csinálok tört szervert címe:
Hun Mastergame (lessze benne űrcsata aztán az űrcsatához tartozó pálya)
Gyertek fel!
Clammy Geri
-
edwood #2766 köszi -
#2765 Néha szoktam csinálni Szervert az jó szokott lenni mindenkinek
Your Death a neve -
edwood #2764 Sziasztok. Tud valaki mondani unranked szervert a neten? Köszi a segítséget! -
Stil2 #2763 Fasza játék
-
#2762 pozitív :))
az egyhez is olyan komoly plusz pályák jöttek ki, hogy soha elő se vettük az eredetieket (a valódi Hoth, az egyszerűen brutálisra sikerült :)) -
Cat 02 #2761 Controls / :D
x ,c -
Beni521 #2760 Kedves Nemtom kiolvasni a neved. Én régen tudtam h kell, de már nem. (elfelejtettem) Töltsd le a magyarítást, és akkor a beállításoknál nézdd meg! -
#2759 Csősztök!
már naon rég jártam erre
felteszek egy elég hülye kérdést
hogy a f*szomba lehet feküdni?
Sztem nem lehet vagyis eddig nem jöttem rá
csak azért kérdem mert az 1ben lehetett
előre is kössz
-
Songoku #2758 http://www.bf1mappack.tk/ -
Songoku #2757 Hali!
Akit érdekel: megjelent egy kis mod a SW:BF2-höz, ahol új pályák és új figurák találhatóak! Szerintem nagyon jól sikeredett, érdemes kipróbálni! -
#2756 ja, elég egyre figyelni, a többit hadd lőjék. jó a tipp, mérnökkel javítod amíg nincs lődözés; de enélkül is megy, ha elég ügyes vagy, mert a Jedik nem rád figyelnek, hanem a könyveket gyepálják. becélzod a fejét oszt széjjellövöd:)) -
Cat 02 #2755 vagy mingun :P /shotgun ami végülsi a javító is :D -
pirosBoci #2754 köszi