Star Wars Battlefront 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Nagyon csúcs király a game, rég játszottam, szóval elég amatõr vagyok a játékokban! 😄

Addig jutottam el, hogy ilyen nagy "AT-AT" nevû lépegetõk vannak és azt kell valahogy megsemmisíteni. De fogalamam sincs hogy! 😞 Tud valaki ebben segíteni?
(Még nagyon-nagyon az elején vagyok a játéknak, de mint mondtam, nincs sok tapasztalatom a játékokkal! 😊 )

Ja és hogy lehet elmenteni a játékot? Mert én nem találom! 😞
Én csak olyat látok hogy load, olyat nem hogy Save! 😞

Még egy kérdés: Kénének a hangok a készülõ filmemhez. De én nem találom õket! 😞
Tudja valaki, hogy hova rejti a játék a hang effektjeit?

Még egy kérdés: Melyik a jobb Game szerintetek? Az Empire at war vagy a Battlefront2? Empire at war is meg van, de azt még nem próbáltam ki, egyszerre csak egyel szeretnék játszani...

Nagyon köszi a válaszokat elõre is!
Istencsászár
Senki sem fog adni cd kulcsot csak ugy... mivel nem ismer, nem bizik meg benned. Vedd meg boltba.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mike0013
mi a kérdésed😊? mert én itt nem látok semmilyen kérdést... se lejjebb

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Lécci válaszoljatok a kérdésemre--kérésemre
köszike
az nem a BF 2 höz tartazik de szeretném megkérdezni
a space rangers 2 (teljest ) honnan lehet leszedni ??

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

nézzétek meg megéri Damodar
Helo!
Én pár nagyon régen nyomom a BF2-õt és neten is szeretnék játszani ha van valaki akinek eredeti CD-kulcsa van KÖLCSÖNBE oda adná és amikor mondja akkor használom csak utánna megváltoztatom. KÖSZ. Ja és csinálok tört szervert címe:
Hun Mastergame (lessze benne ûrcsata aztán az ûrcsatához tartozó pálya)
Gyertek fel!
Clammy Geri
<#integet2>
köszi
Csirke 013
Néha szoktam csinálni Szervert az jó szokott lenni mindenkinek
Your Death a neve

In Flames and Star Wars forever!

Sziasztok. Tud valaki mondani unranked szervert a neten? Köszi a segítséget!
Fasza játék
<#integet2>
mrzed001
pozitív 😊)
az egyhez is olyan komoly plusz pályák jöttek ki, hogy soha elõ se vettük az eredetieket (a valódi Hoth, az egyszerûen brutálisra sikerült 😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Controls / 😄
x ,c

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kedves Nemtom kiolvasni a neved. Én régen tudtam h kell, de már nem. (elfelejtettem) Töltsd le a magyarítást, és akkor a beállításoknál nézdd meg!

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Csirke 013
Csõsztök!
már naon rég jártam erre
felteszek egy elég hülye kérdést
hogy a f*szomba lehet feküdni?
Sztem nem lehet vagyis eddig nem jöttem rá
csak azért kérdem mert az 1ben lehetett
elõre is kössz

In Flames and Star Wars forever!

http://www.bf1mappack.tk/
Hali!
Akit érdekel: megjelent egy kis mod a SW:BF2-höz, ahol új pályák és új figurák találhatóak! Szerintem nagyon jól sikeredett, érdemes kipróbálni!
bigapó
ja, elég egyre figyelni, a többit hadd lõjék. jó a tipp, mérnökkel javítod amíg nincs lõdözés; de enélkül is megy, ha elég ügyes vagy, mert a Jedik nem rád figyelnek, hanem a könyveket gyepálják. becélzod a fejét oszt széjjellövöd😊)

The Matrix has you...

vagy mingun 😛 /shotgun ami végülsi a javító is 😄

köszi
danikarate
Menjél klón mérnökkel és és folyamatosan javítgas egy szekrényt. Persze közbe lõdd a jediket is.

az lenne a kérdésem hogy a jedi templomben vagyok és meg kell akadályozni hogy a jedik ne b@sszák(bocs) szét a könyveket és nem tom megcsinálni mert azt nem lehet megcsinálni tudtok tippet adni hogy lehetne megcsinálni?
EgriAti22
Van tört server?

danikarate
hy!
Ha valakit érdekel egy új klán az írjon a fórumba. a fórum neve: Chubbaka. Hétfõ-tõl csütörtök-ig 19:00 lenne játék.

de 😄

Kry3 pass 012345

Hi fiúk,szeretnék én is csatlakozni a Kry2-be ha még nem halt kia dolog meg alapból a fórum😄probáltam csatlakozni de nem enged be a 2esbe mer teli van.Nem lehetne kry3at csinálni?😄
ha más cd-t vagy dvd-t teszel bele azt olvassa ??
2 olvasód van ??
van jumpingolva mert lehet hogy az a baja ha semmit sem olvas mind a kettõ
(de ezt csak akkor kell ha kettõ olvasód van )

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

Kicsit sok lett a semmi, de hát tényleg SEMMI😊
Hello!

A kérdés:

Van egy 80Ft-os BFII DVD-m, telepítettem, játszottam, minden OK volt.
A gépen eszközöltem egy komolyabb beruházást(alaplap, proc, vk, memoria) a c particiót töröltem, majd újra telepitettem XPt. A D-n fennmaradtak a játékok. Amikor futattni akartam a progit feldobta a kezdõ ablakot, és felajánlotta, hogy install.? mondom OK, beteszem aDVD-t, de semmi. Ugy csinál,mintha nem lenne a meghajtóban semmi. Ha másik gépbe teszem a lemezt egybõl felugrik az ablak a lehetõségekkel. Itt semmi. Ha csak beteszem a lemezt, akkor is köszörül egy kicsit, majd semmi. Mintha üres lenne a DVD író. Valószínû van egy file a gépen, ami ezt a gubancot okozza. csak mi az, és hol van?

Köszi az ötleteket
Levente
több képen láttam hogy feltudták rakni a kill limitet 1000-re, na az lenne a kérdés hogy hogy lehet 1000-re felrakni a limitet ?

ScarY MAN
oksa
kossze😄

...

Balumann
Igen, én tudom és én írtam a FAQ-t is! 😄 De ezt elfelejtettem beírni.
A crack okoz ilyen hibákat. Ha nem jó valami, akkor indítsd a FAQ-mban leírt másik módszerrel, és ne crackeld.

ScarY MAN
Jee😄 koszi a valaszokat

...

ScarY MAN
nah lenne egy olyan kerdesem hogy szeretnek inditani lanba szervert es ha a palya betolt akkor egyszeruen kilep a jatekbol...otlet?
Regebben mikor kijott a game ment....hamachival
es a cd-n levo crack el van crackelve😄
otlet?

...

ScarY MAN
bazze...torolni..cask mar este van es ide irom azt amit a keresobe akarom ..sry<#lama>

...

ScarY MAN
mod

...

ScarY MAN
😄

...

ScarY MAN
only hõs

...

Cápafogxy
Már meglett, kösz.

bigapó
korábban volt róla szó, keress rá a hõs szóra alul, biztos megtalálod.

The Matrix has you...

Cápafogxy
Valaki mondja el pls hogy hogyan lehet only hõs harcot csinálni!?

jóvanna 😄 igaz suliban a gépek nem birták a CS-t 😄
mi 1ébként Hamachin nyomtuk és sajana laggol mert ADSL ünk volt 😞

de a cs meg a battlefront egy külön tészta// nahogymá ezzel hasonlítsd össze😄

,,&#9474;,, &#9474;.-_-.&#9474; ,,&#9474;,, Hajrá Arsenal Hajrá Henry!!

nálunk suliban lanban (igaz CS volt) de 70 es ping is türhetelne volt

Balumann
512/128 -as nettel is simán lehet játszani akár 26-os szerveren is. Hogy mennyire lag az a szervertõl függ nagyrészben :/
Csinálj egy szervert, és nzéd meg hogy hány embert bírsz el úgy 100 -as ping alatt ^^ (és a pinget figyeld, ne azt hogy laggolnak-e a többiek mert a szerver sose lát senkit laggolni, legalábbbis én nem láttam)
Egyébként neten és LAN módba is mások a pingek asszem, mert lan-ba 180-as ping még teljesen sima volt ^^

hát nemis 😄

gondolom nem ADSL 😄

nemtom nekem egy 26-os szerveren 100-as pingem szokott lenni! akkor nektek vagy szar anetetek vagy nekem jó!

hupsz nekem 15 kb /s es volt 😄

Balumann
De ha már játékot vesztek akkor ne ezt, van ennél jobb játék is amire érdemes kiadni, és tartósabb, nem annyira feledékeny a nete (Battlefield részek, Splinter cell 3 a kedvencem (bár én azt is csak lanon nyomom hamachival, de az is elég nekem így, mertn incs pénzem játékra). De még azért még pár