Star Wars Battlefront 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon csúcs király a game, rég játszottam, szóval elég amatõr vagyok a játékokban! 😄
Addig jutottam el, hogy ilyen nagy "AT-AT" nevû lépegetõk vannak és azt kell valahogy megsemmisíteni. De fogalamam sincs hogy! 😞 Tud valaki ebben segíteni?
(Még nagyon-nagyon az elején vagyok a játéknak, de mint mondtam, nincs sok tapasztalatom a játékokkal! 😊 )
Ja és hogy lehet elmenteni a játékot? Mert én nem találom! 😞
Én csak olyat látok hogy load, olyat nem hogy Save! 😞
Még egy kérdés: Kénének a hangok a készülõ filmemhez. De én nem találom õket! 😞
Tudja valaki, hogy hova rejti a játék a hang effektjeit?
Még egy kérdés: Melyik a jobb Game szerintetek? Az Empire at war vagy a Battlefront2? Empire at war is meg van, de azt még nem próbáltam ki, egyszerre csak egyel szeretnék játszani...
Nagyon köszi a válaszokat elõre is!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
köszike
a space rangers 2 (teljest ) honnan lehet leszedni ??
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
Én pár nagyon régen nyomom a BF2-õt és neten is szeretnék játszani ha van valaki akinek eredeti CD-kulcsa van KÖLCSÖNBE oda adná és amikor mondja akkor használom csak utánna megváltoztatom. KÖSZ. Ja és csinálok tört szervert címe:
Hun Mastergame (lessze benne ûrcsata aztán az ûrcsatához tartozó pálya)
Gyertek fel!
Clammy Geri
<#integet2>#integet2>
Your Death a neve
In Flames and Star Wars forever!
<#integet2>#integet2>
az egyhez is olyan komoly plusz pályák jöttek ki, hogy soha elõ se vettük az eredetieket (a valódi Hoth, az egyszerûen brutálisra sikerült 😊)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
x ,c
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
már naon rég jártam erre
felteszek egy elég hülye kérdést
hogy a f*szomba lehet feküdni?
Sztem nem lehet vagyis eddig nem jöttem rá
csak azért kérdem mert az 1ben lehetett
elõre is kössz
In Flames and Star Wars forever!
Akit érdekel: megjelent egy kis mod a SW:BF2-höz, ahol új pályák és új figurák találhatóak! Szerintem nagyon jól sikeredett, érdemes kipróbálni!
The Matrix has you...
Ha valakit érdekel egy új klán az írjon a fórumba. a fórum neve: Chubbaka. Hétfõ-tõl csütörtök-ig 19:00 lenne játék.
Kry3 pass 012345
2 olvasód van ??
van jumpingolva mert lehet hogy az a baja ha semmit sem olvas mind a kettõ
(de ezt csak akkor kell ha kettõ olvasód van )
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
A kérdés:
Van egy 80Ft-os BFII DVD-m, telepítettem, játszottam, minden OK volt.
A gépen eszközöltem egy komolyabb beruházást(alaplap, proc, vk, memoria) a c particiót töröltem, majd újra telepitettem XPt. A D-n fennmaradtak a játékok. Amikor futattni akartam a progit feldobta a kezdõ ablakot, és felajánlotta, hogy install.? mondom OK, beteszem aDVD-t, de semmi. Ugy csinál,mintha nem lenne a meghajtóban semmi. Ha másik gépbe teszem a lemezt egybõl felugrik az ablak a lehetõségekkel. Itt semmi. Ha csak beteszem a lemezt, akkor is köszörül egy kicsit, majd semmi. Mintha üres lenne a DVD író. Valószínû van egy file a gépen, ami ezt a gubancot okozza. csak mi az, és hol van?
Köszi az ötleteket
Levente
A crack okoz ilyen hibákat. Ha nem jó valami, akkor indítsd a FAQ-mban leírt másik módszerrel, és ne crackeld.
Regebben mikor kijott a game ment....hamachival
es a cd-n levo crack el van crackelve😄
otlet?
...
...
mi 1ébként Hamachin nyomtuk és sajana laggol mert ADSL ünk volt 😞
,,│,, │.-_-.│ ,,│,, Hajrá Arsenal Hajrá Henry!!
Csinálj egy szervert, és nzéd meg hogy hány embert bírsz el úgy 100 -as ping alatt ^^ (és a pinget figyeld, ne azt hogy laggolnak-e a többiek mert a szerver sose lát senkit laggolni, legalábbbis én nem láttam)
Egyébként neten és LAN módba is mások a pingek asszem, mert lan-ba 180-as ping még teljesen sima volt ^^