Star Wars Battlefront 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként frissítettem a Hamachi FAQ-mat, külön forumot is csináltam neki, hogy lehessen saját szobákat reklámozni. Aki multizni akar keressen embereket és ezen keresztül játszon! (Én sokat multiztam ezzel a játékkal, bár legtöbbször csak 2-3 -an játszottunk sajna, bár volt hogy 10-en is voltunk 😊 Jókat lehet játszani, csak idõ után nagyon meglehet unni, kevés az újítás. Bár lehet érdemes körül nézni az SW Battlefront 2-es oldalon, lehet hogy van már sok király mód hozzá 😉
Kinek van kedve multizni vele velem?
Totti, szóval azt állítod, hogy a tört verziómmal nemtok vele játszani?
Majd meglátjuk...
A heavy cost. I pay it gladly.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
átmásolom meg is kérdezi hogy felülirja a létezõ fájlt? én catt arra hogy felülir. MÁSOL aztán amikor befejezte akkor semmit nem csinál.
Szal ha valaki tudná mi a baj akkor légyszi erre a cimre irjatok mert nagyon szeretem ezt a játékot és nem viselném el ha nem menne:[email protected] kérlek segitsetek
csak leszedtem volna az internetrõl és azzal az eredeti kóddal játszottam volna !!
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
Nemtom miért van a lanos...Aki meg tudja az nem jár ide
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Léci segitsetek!
a másik meg 500. Melyiket érdemse használni. Léci valaki segitsen.
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mert az kéne nekem, hogy a pályákból csinálnák képeket/videokat a filmemhez,
Fontos lenne, köszönöm elõre is!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Hangulatosak a ilyen csaták?
@#2785 , megy persze.
A gépem...
3000+ sempron
1 giga memó
Gef 6100 (hajszályínival rosszabb mint a 6200 de tud 3.0 pixelt meg mindent.)
Ezen megy?
thx
Köszi!
DE amugy azt mondják ha zzal a seriallal telepited fel és 1.0ba nyomod akkor megy nekik egy serveren is.Megadjam nektek?najo nem
Ha Game over van, akkor mindeig legelõrrõl kell kezdeni? 😞
Köszi a választ!
lépegetõ meg rakétavetõsel/repcsivel