3073

Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az

F.A.Q.
-t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!

Magyarosítás letöltése

• jojo
    Nekem Totyi segített és így megy!
    1.Mountoltam Alcohol 120% -l
    2.install
    3.Daemon tolsot kikapcsoltam teljesen
    4.Átállítottam a BattlefrontII.exe - t Windows 2000 kompatibilis módba...
    5.ezeket a regedittel pipáltam.
    és frankón megy a game
  • SSith

Sziasztok!Volt szerencsem teganap megvenni a varva vart SW BF2 jatekot!Alig vartam hogy be jussak a boltba es utana haza,es telepites es jateek!Ami utan jott az a meglepetes!Keves ujdonsag inkabb felturbozott BF!!A multi az mar inkabb mokas szerintem!!!Eleg jo gep es videokari elsimitas szures FULLon es meg szepnek sem mondhatom(P4 640 Ati X850XT PE 1GB DDR Audigy 2 ZS)!!Sajnalom hogy sokan vartak(vartatok) es nem kaptak semmit sem kiveve hogy repkedsz az urben es ennyi!!Amit irok nem fikazasbol irom mivel tenyleg nagyon vartam a jatekot (kedvenceim a Jedi Knight II es az Jedi Academyes!!) mivel lehetosegem lett volna letolteni en inkabb megvettem!!Ennyit szerettem volna irni arrol amirol majd sajat magatok is tapasztaltok a jatekok utan.A SSith kepfeltoltesnel talaltok egy kepet akkor meg en sem tudtam mit is vettem!!!!
    Sok sikert mindenkinek!!
  • rage
    Az SR7 stoppert Hide után csukjátok be.
    Illetve ne legyen fent CloneCD a gépen.

Próbáljátok ki így is.
  • bazze
    felraktam alcoholal RMPS bekapcsolva 2x hide gomb és nem bezárva winfos2000re emulálva daemontools kikapcsolva és most ezt írja ki:"Conflict with Disc Emulator
    detected"
  • leslieboy
    Köszönöm a tippeket nagyon,de sajnos nem indul sehogyse!Csak tudnám,milyen biztonsági modul!?
  • Gunner
    Ott a pont öregapám!

Lényeg: Alcohol 120%-ban legyen bekapcsolva RMPS emulálás, Hide gomb 2x megnyomva, SR7 Stop nem becsukva, Daemon tools kikapcsolva (nálam legalábbis), és a gamedata könyvtárban az exet 2000es winfosra emulálva, nekem is elindult mostmár, királyos, meek gamma! thx!
  • bazze
    xp alatt is próbáltam de ígyse jó
  • Anthony001
    Srácok, a singleben mit kell csinálni az első feladatbaN?
  • Richard90
    ne rakd át 2000-res be
    nekem simán műkösik az xp alatt
    úgy próbáld meg hátha sikerül (nekem sikerült)
  • RolEnD
    Hi!

Annak, akinek még mindíg nem működne. Megjegyzem, eddig nekem sem sikerült elindítani, aztán megcsináltam ezt:

1. Letöltöttem a játékot...
    2. Kitömörítettem...
    3. Mountoltam Alcohol 120% - al...
    4. Installáltam az NFO - ban kapott CDKey - el...
    5. Bekapcsoltam az Alcoholban az "Emulálásnál" az RMPS - t...
    6. Aztán elmentem a felinstallált játék könyvtárába, azon belül a GameData - ba, majd átállítottam a BattlefrontII.exe - t Windows 2000 kompatibilis módba...
    7. Letöltöttem az SR7.Stop_1.0.exe - t... (http://cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_utils_8.shtml)
    Elindítottam, majd Hide - ot nyomtam a megnyíló ablakban, végül elindítottam a játékot...

Nekem Működött... Remélem tudtam segíteni. Csao!
  • Balumann
    Hű ezt jól megmondtad, attól hogy neked beindult a leírás szerint nem sok okod van lelámázni mást. Ha neked véletlen ez nem indult volna be, és te kértél volna segítséget hogy esett volna he...? nekem mondjuk ez is beindult, és az SC 3 is, nem miattam beszélek. Nekem is sikerült beindítani meg másnak is, mégsem jövök ide a forumba hogy mindenkit lelámázzak meg elmondjam a véleményemet azokról akinek nem sikerül, és akiket nem is ismerek...
  • bazze
    Csá mindenkinek!Mielőt elkezdek hüjézni!!Felraktam a játékot daemon toolsal,
    átalítottam a kompatibilitását Windows 2000-re ,az SR7.Stopnak nyomtam egy hide-ot
    és nem zátam be de indítás után azt írja ki hogy tegyem be az eredeti cd-t
    MI a francot csináljak vele hogy idúljon a játék
    PLZ help me
    THX
  • totyi
    csa!

olvas privi
  • Balyy
    Én is megpróbáltam már az összes dolgot ami csak le van írva a fórunba de még olyat is ami nincs és nem megy!
  • balu
    okos hozzaszolas...
    na huzzal ki a wcre es dobd ki ami benned van hatha jobban leszel majom.
  • Mr_no_NaMe
    Azé ennyire nem kell...
    Annak aki úgy csinálta ahogy le van írva és mégsem megy neki,akkor az azér nem láma...
    De az aki a 3 kommentel előt leírt dolgot megkrédezi az igenis pusztuljon el...
  • leslieboy
    Nem kell lelámzni senkit se!Mondjuk nem mindenkinek pont az a gond,hogy nem megy,hanem más!Én már játszottam sokmindennel!(Total overdose,Conflict Global..)De ennél egyszerűen lövésem nincs,milyen biztonsági modult kérr bekapcsolni!Végignéztem readmet,és semmi ilyent nem ír!Mellesleg a virtual hide,és az sr7 is fent van!Foggalmam nincs,mit szúrhattam el..
  • engine
    Én megoldottam Önerőből. Tényleg használhatná mindenki a keresőt elvégre azért van.
    DE AHOGY ÍROD AZ BUNKÓSÁG.

Ráadásul más játéknál volt Nálam is, hogy mindent megcsináltam ami nfo-ban volt mégsem tudtam elindítani...szvsz nem biztos, hogy egyből arcoskodni kéne.

Ennyi, písz.
  • arty
    ennyi hülyegyereket, ami itt összejött ... pedig nem is starforce a védelem :D megérdemlitek magatokat, remélem a sok lámának az életben nem indul el a játék!

kedveltem az első részt, tetszene ez is, de hogy 124 hozzászólásból egyetlen egy szóljon a játékról, a többi meg a bénázásaitokról, az félelmetes.

miért nem kértek apucitol egy konzolt? abba beteszitek a piacon vett másolt szart és megy ... értsétek már meg: nem nektek való egy 8 éves értelmi szintjét meghaladó számitástechnikai feladat!!!!!! VEGYETEK KONZOLT, KÖNYÖRGÖM !!!!!!!! :(
  • leslieboy
    Gyerekek,teljes döbbenet!Egy csomó game ment már ezen a módon,most meg ezt a hibaüzit kapom:A required security module can not be activated. This program can not be executed.
    MI EZ???
    Most milyen biztonságot kér???
  • N1ggA
    nem hiszem, de lehet
  • matyi08
    sztem ha ilyen simán lehet neten játszani, akkor egy szerveren lehet több ugyanolyan kóddal, vagy tévedek?
  • Mr_no_NaMe
    Hmm...
    Már nemsok:)
  • Sland
    nekem wanadoos és mégis nagyon jó és tökéletes
  • cseszter
    Hát az szar mer szerintem min.1000 emberke a wanadoorol töltötte le, szal szivás
  • cseszter
    Hát az szar mer szerintem min.1000 emberke a wanadoorol töltötte le, szal szivás
  • Sland
    én most a yavin 4en vagyok. onnan még mennyi van?
  • Balumann
    Hamachi FAQ
    Aki nem ismeri a progit, az olvassa el, jó kis progi, amíg nincs magyar szerver addig ezzel tolhatnánk a multit. Az oldalon megtaláljátok az MSN címemet is
  • N1ggA
    Szerintem ha lenne egy magyar szerver, akkor nem nagyon műkődne, mert mi mind ugyanazt a wanadoo-s cd-keyt használjuk (tiszt. a kivételnek), és ugyanazzal a cd-keyyel nem enged fel egy szerverre.
  • Mr_no_NaMe
    Hát erős idegrendszerrel:o)
    Vannak benne idegtépő helyek mikor úgyéreztem be kell szakítanom a monitort de felejthető:)
    Az űrcsaták is nagyon királyak,úgy ahogy van fasza ez a gém!
  • Sland
    végig? mivel lett vége?
  • Mr_no_NaMe
    Nya végigtoltam!!!
    Nagyon fasza game,Lord Vader nagyon odavág!Rég játszottam ilyen jót:)
    Kéne egy magyar server aztán rásolni kéne!
  • Balumann
    Hát nekem nemigazán megy a nete, 2 szervert próbáltam CD key authorization failed vagy vmi ilyesmit ír, sztem a többi se megy... :(
    Van akinek van kedve a játékot Hamachival kipróbálni LAN módba?
  • matyi08
    nekem is így volt. csak néha lefagy. bár az gondolom attól van, hogy közben töltöm a COD2-t
  • gercse
    ok király :DDDD
    nekem a regedites modszerrel megy,nekem az is megfelel de egyelőre nincs időm gémelni(fifa van előnyben nálam)
  • spyghost
    Hát srácok én felraktam a játékot, elindítottam az SR.7 stop_1.0-át nyomtam neki egy hide-ot és gyönyörűen megy a game!!!!!
  • Sland
    nincs crack. lejjebb olvashatsz a megoldásokról. kereső? tudod, ott van a lap legalján!
  • Crazygirl
    Valaki segitsen nekem... A jatek fel van mar telepitve, csak eppenseggel nem indul el. Ramegyek hogy Start Game es csak egy cd formaju ikon jelenik meg, es nem is indul a jatek. Crajc kell hozza? Vagy valami hogy ez a sz** elinduljon? Plz segitsetek...
  • Anthony001
    Srácok!
    Hogy lehet az, hogy haverral akarunk Multizni, de nem jó, mert ha valamelyikőnk fenn van egy szerveren, a másik nem tud felmenni:(
  • N1ggA
    az nem ilyen egyszerű