3073

Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az

F.A.Q.
-t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!

Magyarosítás letöltése

• Anthony001
    Hát most az a gáz, csináltam szervert 17-en en jöttek, nagyon állat volt, aztán újraindítottam, mert tettem be több pályát, aztán haver nem tudott feljönni, aztán utána én sem tudtam sehova menni
  • N1ggA
    A PC szerverekre engem mindig beenged, a PC Dedicatedekre soha.
  • Anthony001
    Emberek! Az a gáz, hogy most hirtelen bárhova akarok menni, nem enged sehova be:S
    Mitől lehet?
    Elvileg haver által csinált szerverre be kéne engednie nem?
  • matyi08
    én is ugyanott tartok. a hajókat könnyű kilőni, csak menj közel fölé, és folyamatosan nyomd a lassítót, meg persze lőjj mind a két fegyverrel. utánna még azokat a lézerágyúkat is ki kell lőni amik egy másik hajó oldalán vannak. én azokat is kilőttem, de utánna mehetek a klónszállítóval, de nem tudom, hogy hova kell menni. amúgy a pálya neve asszem space kashyyyk. erre gondolsz te is?
  • Anthony001
    Game Spy
  • Kövesdi A
    a gamespy kell a multihoz ?
  • Kövesdi A
    és amugy hogy játszotok csak simán unditjátok a játékot vagy The All-Seeing Eye
  • matyi08
    én meg nem tudok felmenni egy serverre sem, mert a cd kulcsért rinyál. van olyan szerver, ahova akárkit beenged normálisan?
  • Anthony001
    Ász!
    Valahogy nem lehet állítani, hogy ne 150-150 ember ellen legyen?
    Amúgy ANTHONY 5000 néven minden este fut egy 30 fős szerverem, semmi kód semmi, csak be kell jönni, akik tudnak és akarnak azok jöjjenek
  • mrzed001
    Most épp nem vagyok game közelben, de úgy rémlik ott. Minél kisebbre veszed, annál könnyebben és gyorsabban dobálja, hogy Jedi lehetsz :)))
  • Anthony001
    Jó tom ott kell nem ahol be jell állítani nem, hogy hány pont után lehet JEDI nem? a HERO pontnál.
  • mrzed001
    Azt hogy gyakrabban legyenek a multi szerver create-nél oldalt (foggalmamasincs már, hogy melyik pontnál, de nincs sok) meg lehet adni, pl ha ponthoz rendeled, és kevés szükséges pontot állítassz hozzá
    Az, hogy életerősebbek legyenek nem megoldható :)) (mostmég)
  • Arthas
    Kéne a játékhoz egy cd-key gen !!
    Valaki hozzon már össze egyet ,mert így nem lehet multizni :D
  • Anthony001
    Emberek!

Azt hol lehet Multiban beállítani hogy a JEDIK gyakrabban legyenek, és ne haljanak meg automatikusan valamiért
  • imp99
    Nah ha ennyien így írtok vki leírná pár mondtaban hogyan lehet interneten serveren tolni kell vmi extra crack vagy kód stb.... előre is thx
  • Gunner
    nem hittem, hogy beveszi...
  • MagyaR
    Nemigaz. Már 1 órája nyomatom, azt a küldetést, amikor másodszorra kell hajóval menni és lekell rombolni 2 csillagrombolót.

Ménem lehet menni azzal a nagy hajóval? És van 1 amiből csak 1 db van.
    Tehát ha meghalsz vele akkor nyekk.
    Azzal az 1ket mindig elpusztítom, a másikat meg csak félig, azt ugye maradt 2 választásom, amik mind nudlik, tehát itt jön a gond :D.

Nem lehet vhogy beindítani azt a legnagyobb hajót? Azt a klónszállítót.
  • quack
    mé nincs faq? me így minden 2.hsz az h hogyan kell felrakni...
  • N1ggA
    vááááááááááááááááááááááááá
  • N1ggA
    vááááááááááááááááááááááááá
  • Anthony001
    Hi.
    Lehet gáz, de figy:
    A Daemonban az emulálásnál csak a SECUROM legyen bepipálva. Úgy megy.
  • quack
    :ÐÐÐÐÐ lol
  • Istencsászár
    nálad van a gond, driver?
  • MagyaR
    Lol! Télleg az 1024*768as felbontás volt a baja, de nem értem mér.
    Ha megy 1280*1024be és 800*600ba is akkor 1024be mér nem?
  • MagyaR
    Amúgy én amikor rányomok a New gamera és betölti a jatekot és ahogy megjelenik az első kép a gameban lefagy. Nem értem mér, mert a traininget végig tudtam csinálni.

Monnyuk azt 1280*1024be nyomtam, azt átálítottam 1024*768ba. Nemhinném, hogy ez a baja, de azért utánajárok.
  • matyi08
    köszi!! csak azt nem értem, hogy tegnap még játszottam vele. igaz most egy másik windows van fennt, de tegnap úgy csináltam, ahogy leírtam, és ment. na mind1 megpróbálom. a cloneCD nem lehet gáz?
  • MagyaR
    Kikell lépni a hájdoló programból amiután hájdoltad
  • Istencsászár
    EZT: alcohol felrak, bemountol, telepít, sr7stop indit ( hide ), játék indit, jáccik...
  • matyi08
    mit szóltok erre?:#831
  • Mustang2005
    MSN-re valaki?
  • matyi08
    én felraktam a daemonnal, beállítottam a securomot, a win2000-es kompatibilitást, hide-oltam, és nem megy. és csak egy meghajtó van a daemonban. most mit csináljak?
  • Tom Tom
    te hallod, nekem nem jelentkezik be!!tuti hogy, jót adtál?
  • Tom Tom
    kösz pajtás
  • Tom Tom
    vicces csávó vagy:))annyit nem ér meg.most szedem torrentről 6500an vagyunk akik szedik és nekm 18cal tötyörög.és ha nem fog menni én megvezsem eredetibe.SSith ha neked nem kell az eredeti én megvenném tőled.Ha benne vagy...
  • Gunner
    megsajnálatalak, tessék

felhasználó: s3gg
    jelszó: l4m4
  • Gunner
    ha fizecc 2000 ft-ot, akkor boldogan, megbeszéljük?
  • Tom Tom
    nem tud adni valaki egy wanadoos kódot?nagyon kéne.Akinek van az privizzen
  • Gunner
    Én ma du játszottam balu szerverén, Geonisis-szen nyomtuk és megkaptam a lehetőséget Count Dooku szerepeltetéséhez, mindenkit megfolytottam
  • mrzed001
    lásd: #652
  • imp99
    Nah vki plz dobjon meg egy 'sr7 download' linkel mert én nem találok csak winhexes sr7-est :(