Star Wars Battlefront 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sland
16:00!! Na mi van má?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
HAHÓÓÓÓÓÓ

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
akinek van msnje és akar 4kor játszani akkor az adja meg!!

Sland
xxxSlandxxx

Akkor ma négykor játék.Ha van üres szerver akkor oda menjünk be de majd közbe is dumálunk.Aki jönne írja meg a játékbeli nevével eggyütt.

Anthony001
Szerintem bírd ki az 1 napot ok?
Utána mindenhol elérhetõ lesz

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

valaki elmondtahtná hogy a büdös fenébe lehet leszedni a solorol a gamet
kössz
Sland
PS2!! Ez nem pc

Balumann
Download: [www<1>.solops2.com]_star_wars_battlefront_2-PS2_fullDVD_usa.rar.torrent (Azureus magnet link) Seeds: 1, Leechers: 39
Category: Games > PS 2

Johnny23
nem,de nemis PCs<#rolleyes>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Duddits
Sland
majd megdumáljuk holnap szerintem

Sland
nemtom

de hogy lesz?

NANÁ

Sland
akkor holnap gamelünk?

na ne mond...<#worship><#worship>

ha ma megrendelme az 576 nál hétfõre hozzák vayg náluk si szünet van ???

1ébként már van BF 2 béta PC re torrentrõl leet szedni de vedd meg

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

a torrentrõl!

Sland
ték 300

Sland
lol

bolt polcáról

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Grievous
És ha nov. 1-tõl lesz akkor honnan fogom tudni leszedni?<#help>

Sland
nincs

Grievous
És PC-s?

Sland

Grievous
Az mi?

Torrent
Grievous
Nem tudjátok ,hogy ingyen nem lehet leszedni valahonnan?

X-Boxra és PS2-re már kint van a warez oldalakon... már csak a PC hiányzik :-D
Anthony001
Itt van.

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Akkor hogy legyen a vasárnapi gém?Találjátok ki mert én ehhez nem értek h hogy kell multizni...

PLASE!!!!!!
Tud Valaki a Star Wars Battlefront 2-höz CD Keyt?? Lase!!!!!!<#confused><#confused>
ha valahonnan letöltöm a játékot akkor is lehet vele neten kerseztül játszani vagy csak single-ben?

Tibor
láttam a newnován a gamet de sztem fake, mert nem lehet 580MB vagy 850MB

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Sland
jah, sajnos, de láttam olyat hogy a srác csinált magának egyet. a saját nevével és mögé azt hogy Probe

Tibor
de nem lehet csinálni

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Nekem nyolc csak ne én csináljam a szervert.A net miatt szaggat be a játék?(512/96kb/s)Mert a gépem cool

Sland
VASÁRNAP 16:00 megfelel?

Sland
jó lenne

nem játszunk majd eggyet mint magyarok eggyütt?

a beta demoval csak neten..... a véglegessel lehet singleben is gép ellen
Hihetetlen jó a játék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tényleg csak neten lehet játszani vagy én csesztem el valamit

Sland
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

Istencsászár
Hurrrrááá

Star Wars Battlefront II' (PSP/PS2/Xbox/PC) Goes Gold
Posted by Rainier on Friday, October 21 @ 10:01:02 PDT

LucasArts announced today that SW Battlefront II has gone gold for all platforms, and ships November 1st. Star Wars Battlefront II features all-new space combat, playable Jedi, and never-before-played environments straight out of Star Wars: Episode III Revenge of the Sith. Fans of the original Star Wars Battlefront will also enjoy an all-new single-player experience that takes players through an epic, story-based saga centered around Darth Vader's personal stormtroopers, the 501st Legion.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Nekem is qrvára bejön.érdemes megvenni eredetibe?Vagy másolttal is lehet neten játszani?Amúgy Bátyó Király a Bannered.Én is Arsenalos vaok.GO GUNNERS

Egyértelmû, hogy ezt a játékot szeretem<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
báttyó02
<#eljen>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

DJ Skyline
hy
aki még nem látta három új videó...
remélem még nem volt!😊 mind3 pálya faja lesz,de az Endor szinte 1 az egyben ugyanaz sajnos mint az elõzõ részben!😞(