3073

Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az

F.A.Q.
-t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!

Magyarosítás letöltése

• Sland
    TÖK ZSÍR

csuwi irányítható raketttája

az utolsó faszi szídiusz aki még repülni is tud
  • N1ggA
    ez csak ezen a pályán van így?
  • Istencsászár
    akkor megyek kiprobáljuk:D
  • Sland
    komoly?
    thx az infót
  • Kövesdi A
    de amugy mikor lesz az hogy jedi vele lehet majd meni mert idáig 2x lehetet meni a jedivel a campány modban
  • quack
    hát bemountolom a dvd-t, és bármire kattintok nem indul el az install, csak kiirja h nem win32 alkalmazás...
  • matyi08
    instant action-ban csak akkor lehet játszani, ha végigvitted, nem?
  • matyi08
    a space kashyyyk-os pályán a klónszállító hajóba, mikor már bele enged szállni, akkor azzal hova kell mennni?
  • kisstsabi
    Amúgy ha Instant Action-öztök és a Mos Easly pályán a játékmódot assult módra állítjátok akkor a jedik harcolnak a sithek ellen!!!Tök király!!!
  • BladE666
    Nemtudja vki miért nincs videobejátsazasáim(csak felirat)helyetze fekete a kép
  • Zoliz
    Valaki ad tud adni egy linket az mds filera? Mert nekem csak az mdf van meg és az szokott kavarni ha nincs melette az mds is.
  • UZUZ Meister
    Holla mind....na szal nekem sehogysem megy, de már kezdek beletörődni......
    Mindent kipróbáltam, ami ide levan írva, de sehogyse akar menni:(
    Kérdés: Lehet-e az a baj, hogy nem én töltöttem le, hanem DVD-n kaptam, a már kicsomagolt formában, és abból csomagoltam vissza NERO-val?
  • mrzed001
    Jaja, hangulatra király
    És már arra is rájöttem, hogy hol mutatja, ha beszált melléd valaki egy gépbe (bár arra még nem, hogy: van még 1 hely a gépben :()
  • Chester1
    1.Kicsomagolod:
    lesz 1 mdf, és 1 mds file-od
    2.Daemon tools(jobb click-emulation-securom)ha ezt beállítottad akkor
    bemountolod a bfII.mdf-t.
    3, feltelepíted,majd c:/Programn files/Lucasarts/SwBattlefrontII/Gamedata/ és ott találsz 1 swbattlefrontII ikont.-jobb egérgomb-tulajdonságok-kompatibilitás- és windows 2000-re állítod.
    4.,daemon tools unmount all drives.
    5.,sr7.stop.v1.0 - hide
    6.,Daemon tools és bemountolod az mds filet.
    7.,és működni fog.
  • Sland
    na itt van dooko

HUNT módban lévő karakterek

• Istencsászár
    én belépek a játékba egyből elfog a star wras feeling, fenomenális ez a gém ahogy visszadja a csaták és a film hangulatát.
  • mrzed001
    Szóval űrcsatás részeknél kinek volt még olyan jó öreg X-Wing-os feelingje ?
    Az a régi egérdegenerátor a forduláshoz az egeret húúúúúúúzzuk, húúúúúúúzuk, majd tooooooooljuk ....
    Nem néztem még meg a beállításait (hátha más igen), de nem lehet csak az űrcsatás részhez joy-t használni ?
  • mrzed001
    Nekem én csináltam meg, meg másnak is én csináltam meg, no de ez más tészta :))

Most komolyan, egyesek olyan nulla, azaz ZÉRÓ informatikai ismerettel másznak fel a netre (utánaolvasni az meg ciki nekik), hogy néha égnek áll a hajam.
    Valamelyik fórunban az egyik srác azzal verte a mellét, hogy neki csak vírusirtója van, és ezzel teljesen be van védve a gépe

No, ennyit az offolásról, és szerintem is beszéljünk a game-ról
    [Ignorálás = ON a nekemnemmegy emberekre, tanuljanak meg olvasni ]
  • Tibor
    nem kell daemon
  • Tom Tom
    Feltétlenül szükséges a Daemon Tools hozzá?Elég csak az Alcohol?
  • N1ggA
    igen!
  • MrDevil
    nektek megy a felirat a játékban???? :)
  • kisstsabi
    Igen lehet menni jedivel!!!Campaign-be a küldetések során mehetsz jedivel,Instant Action-be pedig egy bizonyos pontszámot el kell érni ahoz tudjál menni Jedivel!!!
  • Vajda Gergely
    lehet vagy nem?
  • Tibor
    tényleg hülyeség a hivatalos oldalon ott van
  • Tibor
    nekeem az rögtön elindult meg a cod 2 is
  • Vajda Gergely
    Halljátok, lehet hülyeséget kérdezek de a Star Wars Battlefront 2-ben lehet menni jedivel?

Írjatok létszí.
  • Balumann
    Én nem vok informatikus, mégis szinte segítség nélkül elindítottam ezt is, meg a splinter cell 3-at is (igaz hogy 3 napi küzködés után de megoldottam :D). Total Overdose-t azt nem sikerült :D
  • MrDevil
    nektek megy a felirat a játékban???? :)
  • Tibor
    képet
  • N1ggA
    kérek szépen mindenkit, hogy nézze már meg, hogy mít írtunk le egy lapon 25x, ne kérdezze meg mindenki újra és újra. inkább beszéljünk a játékról.

Elég furcsának találtam, hogy nem is tudom valamelyik missionben a darth vaderes episode 4-6-os klónokkal kellett ölni a az ep 3-as klónokat. Furcsa
  • Grievous
    Megnézném ki csinálta meg nekik...
  • Grievous
    Itt egyesek olyan vicces gyerekek.....
  • Istencsászár
    lol :))))
  • UZUZ Meister
    ...
  • mrzed001
    A hibátlan letöltéshez sem árt egy kis informatikai tudás:
    Böngésző kezelési ismeretek, firewall használati ismeretek, letöltőprogi kezelési ismeretek, gép bekapcsológomb használatának ismerete, no meg némi IQ sem árt a kereséshez ....
  • Anthony001
    Csak magamat tudom idézni

• Tibor
    én fel tudnám tenni ha lent lenne
  • Gunner
  • mrzed001
    Nem, én informatikus vagyok