3073
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az
F.A.Q. -t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!
Magyarosítás letöltése
-
#981 TÖK ZSÍR
csuwi irányítható raketttája
az utolsó faszi szídiusz aki még repülni is tud -
#980 ez csak ezen a pályán van így? -
#979 akkor megyek kiprobáljuk:D -
#978 komoly?
thx az infót -
#977 de amugy mikor lesz az hogy jedi vele lehet majd meni mert idáig 2x lehetet meni a jedivel a campány modban -
#976 hát bemountolom a dvd-t, és bármire kattintok nem indul el az install, csak kiirja h nem win32 alkalmazás... -
#975 instant action-ban csak akkor lehet játszani, ha végigvitted, nem? -
#974 a space kashyyyk-os pályán a klónszállító hajóba, mikor már bele enged szállni, akkor azzal hova kell mennni? -
kisstsabi #973 Amúgy ha Instant Action-öztök és a Mos Easly pályán a játékmódot assult módra állítjátok akkor a jedik harcolnak a sithek ellen!!!Tök király!!! -
BladE666 #972 Nemtudja vki miért nincs videobejátsazasáim(csak felirat)helyetze fekete a kép -
Zoliz #971 Valaki ad tud adni egy linket az mds filera? Mert nekem csak az mdf van meg és az szokott kavarni ha nincs melette az mds is. -
UZUZ Meister #970 Holla mind....na szal nekem sehogysem megy, de már kezdek beletörődni......
Mindent kipróbáltam, ami ide levan írva, de sehogyse akar menni:(
Kérdés: Lehet-e az a baj, hogy nem én töltöttem le, hanem DVD-n kaptam, a már kicsomagolt formában, és abból csomagoltam vissza NERO-val? -
#969 Jaja, hangulatra király
És már arra is rájöttem, hogy hol mutatja, ha beszált melléd valaki egy gépbe (bár arra még nem, hogy: van még 1 hely a gépben :() -
#968 1.Kicsomagolod:
lesz 1 mdf, és 1 mds file-od
2.Daemon tools(jobb click-emulation-securom)ha ezt beállítottad akkor
bemountolod a bfII.mdf-t.
3, feltelepíted,majd c:/Programn files/Lucasarts/SwBattlefrontII/Gamedata/ és ott találsz 1 swbattlefrontII ikont.-jobb egérgomb-tulajdonságok-kompatibilitás- és windows 2000-re állítod.
4.,daemon tools unmount all drives.
5.,sr7.stop.v1.0 - hide
6.,Daemon tools és bemountolod az mds filet.
7.,és működni fog. -
#967 na itt van dooko
HUNT módban lévő karakterek
-
#966 én belépek a játékba egyből elfog a star wras feeling, fenomenális ez a gém ahogy visszadja a csaták és a film hangulatát. -
#965 Szóval űrcsatás részeknél kinek volt még olyan jó öreg X-Wing-os feelingje ?
Az a régi egérdegenerátor a forduláshoz az egeret húúúúúúúzzuk, húúúúúúúzuk, majd tooooooooljuk ....
Nem néztem még meg a beállításait (hátha más igen), de nem lehet csak az űrcsatás részhez joy-t használni ? -
#964 Nekem én csináltam meg, meg másnak is én csináltam meg, no de ez más tészta :))
Most komolyan, egyesek olyan nulla, azaz ZÉRÓ informatikai ismerettel másznak fel a netre (utánaolvasni az meg ciki nekik), hogy néha égnek áll a hajam.
Valamelyik fórunban az egyik srác azzal verte a mellét, hogy neki csak vírusirtója van, és ezzel teljesen be van védve a gépe
No, ennyit az offolásról, és szerintem is beszéljünk a game-ról
[Ignorálás = ON a nekemnemmegy emberekre, tanuljanak meg olvasni ]
-
#963 nem kell daemon -
Tom Tom #962 Feltétlenül szükséges a Daemon Tools hozzá?Elég csak az Alcohol? -
#961 igen! -
#960 nektek megy a felirat a játékban???? :) -
kisstsabi #959 Igen lehet menni jedivel!!!Campaign-be a küldetések során mehetsz jedivel,Instant Action-be pedig egy bizonyos pontszámot el kell érni ahoz tudjál menni Jedivel!!! -
Vajda Gergely #958 lehet vagy nem? -
#957 tényleg hülyeség a hivatalos oldalon ott van -
#956 nekeem az rögtön elindult meg a cod 2 is -
Vajda Gergely #955 Halljátok, lehet hülyeséget kérdezek de a Star Wars Battlefront 2-ben lehet menni jedivel?
Írjatok létszí.
-
#954 Én nem vok informatikus, mégis szinte segítség nélkül elindítottam ezt is, meg a splinter cell 3-at is (igaz hogy 3 napi küzködés után de megoldottam :D). Total Overdose-t azt nem sikerült :D -
#953 nektek megy a felirat a játékban???? :) -
#952 képet -
#951 kérek szépen mindenkit, hogy nézze már meg, hogy mít írtunk le egy lapon 25x, ne kérdezze meg mindenki újra és újra. inkább beszéljünk a játékról.
Elég furcsának találtam, hogy nem is tudom valamelyik missionben a darth vaderes episode 4-6-os klónokkal kellett ölni a az ep 3-as klónokat. Furcsa -
#950 Megnézném ki csinálta meg nekik...
-
#949 Itt egyesek olyan vicces gyerekek..... -
#948 lol :)))) -
UZUZ Meister #947 ... -
#946 A hibátlan letöltéshez sem árt egy kis informatikai tudás:
Böngésző kezelési ismeretek, firewall használati ismeretek, letöltőprogi kezelési ismeretek, gép bekapcsológomb használatának ismerete, no meg némi IQ sem árt a kereséshez .... -
#945 Csak magamat tudom idézni
#939 -
#944 én fel tudnám tenni ha lent lenne -
#943 -
#942 Nem, én informatikus vagyok