3073
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az
F.A.Q. -t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!
Magyarosítás letöltése
-
#941 te megvetted? -
#940 Ha warezolsz, az biza ezzel jár.
Vedd meg eredetibe, ahhoz nem kell informatikus, hogy menjen -
#939 Tudni kell telepíteni + Olvasni -
#938 Ezt úgy bírom amikor informatikusnak kell lenni ahhoz hogy valaki felrakjon egy k***a játékot... -
#937 Yaa már látom -
#936 ----->>> -
#935 te mondod? -
#934 ettet mondom éne tegnap -
#933 1.: gameland - 3 nap 160+áfa és mindíg minden fenn van
2.: az elöbbiek próbálkoztak azzal is, hogy daemon tools-ban csak securom emulálást kapcsolták be többit nem, van akinek azzal elindult
3.: sr7 stop-nál, ha azt mondja, hogy nothing to hide, akkor restore, rákatt hideolni valóra és 1x hide, van aki azt mondja kikapcsolhatod, de nem halsz bele, ha nem fogod.
4.: quack: ha install se indul el, akkor mit akarsz elindítani win32 hibával?
(tipp: újra letölt v. újra kicsomagol v. újra gondol élet v. restart és újra próbálkozik v. win reinstall és újra próbálkozik - lehetőségek tárháza nyílik meg elötted) -
#932 Basszus ez magas..,FAQ!? -
#931 Nincs Crack.
( egy FAQ-t kéne alkotni nem? ) -
#930 Ha másik exe-t indítok akkor meg : Az alkalmazást nem sikerült elindítani mert binkw32.dll nem található! -
#929 mert nincs bemountolva az image file! -
#928 Akkor miért írja ki hogy : please insert DVD1? -
#927 NEM KÉNE A WAREZT ABBAHAGYNI? jÖN HMUNDA AZTÁN BÜNTIKET AD. CRACK MEG NINCS A JÁTÉKHOZ! -
#926 tud -
#925 Én wanadoo-ról szedtem le és cracket keresek hozzá,tu valaki segíteni? -
#924 Gépet újraindítottad? Daemon-t uninstalláltad? -
#923 Ha még az install sem akar elindulni, akkor nálad komoly gondok vannak
No nem a játékkal, mert az szupi, hanem pl rossz a virtualCd progid, vagy a letöltött file-ok sérültek ....
-
#922 nekem 260 és 4 óra múlva lesz lent ezt írja -
Vajda Gergely #921 132-vel
-
Vajda Gergely #920 DE még letöltheted a www.revenge.dox.hu-ról.
De ott pénzbe kerüla regisztráció pl.: 1 nap 160 ft.
Így van ez és hamar letölti.
Más variációt nem tudok.
-
#919 http://bithumen.tx.hu
van regisztrációm
neked mennyivel jött? -
Vajda Gergely #918 www.bithuman.tx.hu
De az a gáz hogy arra az oldalra kell felhasználónév meg jelszó és ott nem lehet regisztrálni hanem a már meglévő az oldalon egy felhaználó nem küld-e
neked meghívot.
Én 3 óra alatt töltöttem le a Star Wars Battlefront 2-őt.
-
#917 ti honnan szedtétek gyorsan, mert ma megyek lan-ra és kellene ez a játék is? -
#916 Hello,valaki mondana CD key-t a PC-s verzióhoz..?
Előre is köszi! -
#915 nekem még az install se akar elindulni.... -
#914 vááá...daemon off, alcohol rmps emulálás, sr7 hide, win2000 az exe-k re, és mégis kiirja h F:.../xxx.exe nem win32-es alkalmazás...vki segíccsen plíz, vagy csak nekem csinájja ezt?
-
thhommy #913 van 5leted h mi lehet a hiba? neked volt ien bayod? -
#912 igen -
thhommy #911 nah leszedtem az alcoholnak az 1.9.5. verzioját igaz csak trial de most is ugyanazt irja ki. mind1 h a rs 7 stop-ot hova rakom be v honnan inditom? -
thhommy #910 beállitások/emulálás és ott van egy rublika h rmps emulálás azt pipáld ki -
#909 hol van az alcoholban ez az rmps emulálás? -
thhommy #908 alcoholom van de nem a legujjab viszont van benne rmps emulálás. tudsz adni esetleg egy linket ahonnan le tom tölteni? -
#907 áá, nem írtam oda?
[email protected] -
#906 Ellenőrizd hogy a legújabb daemon tools van-e feltelepítve (vagy alcohol). Mert csak azt tudja elrejteni! -
thhommy #905 hy mindent megcsináltam de a sf7 stopnál azt irja ki h nothing to hide vissza is olvastam de senki se válaszolt erre a problémára. Ha vki tudna segiteni megköszönném -
#904 még csak installálni akarnám...
(szorri h 3hszbe kültem el) -
#903 a gamedata mappában lévőt is átállítottam.... -
#902 rákattintok a bfIIlaunch.exe-re és kiirja h nem win32-es alkalmazás...windows2000-re van állítva a komp. mód
mitet kéne csinálni?