Star Wars Battlefront 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
ok,akkor majd megyek, és 4 ig leszek is asszem.

Quki
délután 3 óra körül indítom a szervert...várok mindenkit oda!20 fõs szerver lesz , úgy jöjjetek

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

Sland
érdekel

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

mrzed001
uninstall, feltesz Alcohol 1.9.5 és kész 😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

gercse
mikor lesz?

Daemon, amúgy az is érdekes, hogy a regeditbe eleve több Sci(nem tudom mi az) van. Nyilván mindegyikat "kipipálom" de ettõl függetlenül
Istencsászár
alcohol felrak, bemountol, sr7stop indit és megy egybõl semmi baja.....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gercse
okesz

mrzed001
Milyen verzsönû virtuális drive progit használsz?

Ja, egyébként minden Alcohol usernek ajánlom, hogy ha nem megy a game elsõ legyen, hogy megnézi a verziószámot, ugyanis CSAK 1.9.5-el mennek a mostanság megjelenõ játékok !

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Quki
nah..én már tegnap óta jáccom...csinálok szervert , jó netem van de akkor csak magyarok jönnének be a szerverre...EQUINOX a szerver neve és a jelszó:hungary

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

De nekem nem látja a Virtuális Meghatmat a prog, mivel tudm hozzá rendelni? Vagy hogyan tudom "behúzni a helyére?<#nemtudom><#nemtudom>
Megy!!!!

nagyon jó játék!!!

Nekem elindult , úgy ahogyan a #744 levan írva!!!

gercse
jah

Ma2ska
Olvassatok vissza, van itt pár módszer, mondjuk nekem egyikkel se megy de ez legyen az én problémám.

mrzed001
Szerver beállítástól függõen dobja fel, hogy Jedi lehetsz, pl a legjobb, legrosszabb játékosnak, vagy Random, szóval nem lesz ezzel gond (teljesen egyértelmû, hogy a legjobb/Random aminek van értelme)

No a gondom most épp a következp, a Hide progi nem látja a virtual meghajtóimat.
Mr_no_NaMe
Hát nemtom...
Szerintem ebbõl a jedizésbõl sem lesz SEMMI a legtöbb szerveren 2 hét mulva...
Sztem mindenki jedi akar majd lenni aztán jön majd a flém,meg azér kb 40 ember közül ki kell sorsolni azt a 2 jedit!
Egyébként szoktátok nézni a career-t?
Ott van 1 csomó kaszt,lehet fejelszteni mindent nagyon faja!
Már a war hero,meg a katona veteránon van😄
mrzed001
OFF:
L a s s a n mondom, hogy megértsd :pp
- a két rész összehasonlítása semmiképpen sem off, mivel ez alapján könyebb eldönteni, hogy kell-e, vagy sem (ha játszott már 1-el)
- aki nem tudja, annak nem árt megtudni mi is volt az 1-ben (kiegészítõk, egyebek), mert az lesz a 2-ben is, multiban is ...
😮FF

Amúgy a Jedik belerakása sztem vicces lett, csak ne kellene újra szpónolni, ha pl épp keményen gyilkolok valahol, és felugrik az "akarsz Darth Vader lenni" üzi, és várni akár 10 mp-et is + megint elbóklászni ... ez sztem gyengusz

gercse
én is tegnap egy szerveren olyan jól nyomtam hogy egyszer(asszem halál után) választhattam Yodát, nagyon faja volt, lehetett vele jókat gyakni, meg repülni, jó gyors a kis törpicsek 😄D

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
srácok ez battlefront 2 topic nem az egy. az is van!

mrzed001
BattleFront Mod Pack Multiplayer a neve, egypár képet felraktam még anno a Scrrenshot-ok topicba belõle

Anthony001
Figy.
3 Hsz-el elõrébb leírtam mit kell.
Mondjuk azt kifelejtettem, hogy a SAJÁTGÉP >>>> C: >>> PROGRAM FILES >>> LUCAS ARTS >>> GAME DATA >>> BF2 EXE-RE JOBB KLIKK, KOMPATIBILITÁS >> ENGEDÉLYEZNI A WIN 2000-T.
Ennyi😊

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

rodzsi
hogyan lehet elindítani a tört verziós gamet? mert a amikor elindítanám azt irja ki h:Conflict with Disc Emulator Software Detected!!!!!!!!!! Na ilyenkor mi van? az oldalon azt írják: set your exe to win2k compatibility mode)
or some other securom hider. De én nem vok nagy angolos. azt is leírhatnátok hogy pontosan mit kéne csinálni! Köszi

Anthony001
Az durva.
Pontos neve a Packnak van?

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

mrzed001
Az egyhez torrentrõl szedtem egy 1,5 GB-os modpack-et, és piszokjó pályák vannak benne.
Van ahol pl 3 csapat csatázik egymás ellen 😊) , van Naboo-i csata, valódi felállású (mint a filmben) Hoth ....

mrzed001
Látom újreg vagy, akkor pár alap:
- Nyomj rá arra a nyavajás VÁLASZ gombra, akkor tudjuk mnire is válaszoltál
- lap legalján van a témában keresõ, ha rákeresel pl a sr7-re, vagy a hide-ra, mindent megtudsz.

Az meg, hogy "#652" azt jelenti, hogy 652-es hozzászólás, olvasd el azt !

Anthony001
Figyelj. Az SR 7 egy olyan program, ami arra való, hogy letiltsa a meghajtókat.
Ha valakinek nem menne akkor elmondom hogy csináltam.
(Ez azoknak jó akinek az Emulation-os hiba van)
Szal feltettem a játékot Daemonnal.
Alkesz nem volt a gépemen, se Clone Cd.
Annyi az egész, hogy miután felment a game, a Daemonban az emulationnál mindent ki kell szedni, csak a Securom-ot kell bepipálni.
Aztán elindítani az SR7-et, és nem bezárni.
Annyit még tudni kell, hogy 1 Virtuális meghajtó ajánlott.
Ennyi.
Szerintem így már nem olyan bonyolult.

Anthony001
Én spec a másik havas pályára gondoltam, Rhen War asszem ez a neve. Az volt az egyik kedvencem, sajna nem volt benne. Honnan lehetett modokat szedni az 1-hez?
Nekem csak a Jabba Palotája volt meg más nem.

Meg mi az az sr7 ???

Ezt sem értem!

használnám a keresõt!!!! De mi a neve a proginak???

Sland
úristen mi van itt is...

mrzed001
No, ezt nem próbáltam. Köszi 😊
Egyébként melyik pályát hiányolod?
Mi momentán az egyet is csak az extra pályákkal nyomtuk, mert azok 1-2 fokkal jobbak, mint az eredetiek (van belõle 1,5 GB-nyi 😊, és ott már megoldották az ûrcsatát 😊) )
Remélem ehhez is készítenek, mert pl a Hoth eredeti uncsi (a modokban van olyan, hogy nyamm 😊) ), sõt az AI is butább lett, pl egyszer nem próbálták az AT-AT-m betekerni a siklók (1-ben rendszeresen)

Anthony001
A sima internet game-t annyi emberrel lehet tolni, amennyire beállítod a neted kapcsolatát. Ha 128K-ra teszed 4-en lehet, ha 5+-ra akkor 100-an is akár. Persze ez attól függ mekkora neted van, és mennyi embert bír el. Nekem spec 3+-ra van téve, és így valami 40 embert tud fogadni a serverem.
Nekem pár negatív, hogy nincs benne minden pálya az 1-bõl. Az kár.

mrzed001

Használd az erõt Skywalker .... vagy minimum a keresõt

Hello!!

valaki megmondaná hogy mi neve annak a Hide proginak ( vagy honnan lehet letölteni??)
Nem értem hogyan kell megcsinálni!!

mrzed001
Nekem egybõl ment minden, az öreg Alcohol legfrissebb változata bizony nem okozott még soha eddig gondot 😊 (itt azért kellett a SR7 is, de eddi gamék elmentek nélküle is)

Nos, magáról a játékról.
Nem rossz a Single kampány sem, igaz butuska és túlefektezett átvezetõ videók vannak benne, de hangulatos.
Vezérlõ felületérõl egy másik game jut eszembe (talán Crome?), hát, valahogy az 1 jobban tetszett. Az, hogy lentre kerültek a kijelzõk zavaró, sõt még nem találtam meg, hogy ha töbszemélyes a jármû, akkor beszállt-e valaki (töbszemélyesek egyáltalán ? pl AT-AT? Repcsi? Valami? És hol jelzi?)
Belekerült 1-2 új feature, pl melegszenek a fegyverek, illetve leállnak egy idõre, ha túlmelegedtek.
Meglepetés volt, hogy egyes pályákon nem sokat fejlesztettek. Pl egyik kedvenc a Hoth, ott teljesen azonos az 1 és 2 pályája, annyi a különbség, hogy a belsõ terek szebbek lettek (térképre majdnem dettó az 1)
Pozitív fejlesztés, hogy AT-AT-t vezetve a vezetõ a kis fejágyúkat is vezérli
A repkedést szokni kell egy kicsit, de nem rossz. Mondjuk a torpedó célratartásnál túlzottan pontosan be kell célozni az ellenfelet, ez negatív.

Multi: Eddig 3 játékmóddal találkoztam benne, amiket pályánként lehet választani: normál csata, Capture the Flag, és vadászat. Mondanom sem kell, hogy értelme sztem csak az elsõnek van. Ami a multi szerver készítését illeti továbbra is hajlamos elfelejteni az elõzõleg beállítottakat ami bosszantó.
Szimpla internet gamet 4-en, LAN game-t 64-en lehet nyomni ha jól láttam (és ennek a beállítása folyton visszaugrik Internetre, ami piszok bosszantó)

Összességében tetszik, hangulatos Darth Vaderrel nyomulni 😊))

Balumann
Na valaki vegyen már fel MSN-re akivel játszhatnák egy kicsit Hamachival plz.
[email protected]
Úgy láttam a beállításokba hogy többfajta módba is lehet, lehet ilyen küldetésesbe is 😄

Gunner
amikor jöttek a pók droidok, csápolni a lábukat, jessz

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Balumann
ja meg ugrálni kell össze-vissza ugrálni és odamenni az ûrhajóhoz minél közelebb vagy alá, vagy vmi falhoz, ott nem bírnak elkapni 😄

Gunner
Nem tudom van-e, de én pl. olyat szeretnék, hogy leütök egy droidát jedimmel elöl aztán meg ha van mögöttem, akkor azt is huss... v. döfni.
de pl. a trainingbe a sivatagos pályán master windu felugrik és beledöföm a földbe lézert és feldöredezik... mintha vékony üveglapra léptem volna kb.

gercse
ja a szörnyespályát én is elkezdtem,hát rakétás emberrel kell nyomulni,meg gránátot kell gyüjteni😄D

Balumann
Az ûrhard az isteni lett 😊 jobb mint az ûrszimulátorokba. Ugyan ezt tom mondani a jedikrõl is, jobb mint pl. a Jedi academy-be bár nincs annyi erõ, de jobban megvan csinálva. Egy nagyon idegesítõ van a játékba, ami lehet hogy bug, hogy mindenki téged támad szinte... 😞 ott mászkálnak a jedik, ha ottvagy minden jedi rád indul. Volt egy pálya ahol ilyen zöld szörnyek, azon az esõs pályán... megint elfelejtettem a nevét..., azok is csak ránk jönnei 😞 van vagy 40 csapattárs, de csak felém indulnak

Gunner
Igen, szerintem is nagyon jó az ûrharc ebben a játékban, nektek is ez a véleményetek? Majd kéne valamikor nyomni egy közös big party-t

Gunner
beírod alul a keresõbe, hogy indul és sztem kidob pár hozzászólást

Gunner
google

Balumann
A lényeg az hogy kifejtette a véleményét, és te bunkó módon visszaválaszoltál, mikor csak idegesen ez volt a véleménye... Ez egy forum, ahol mindenki kifelytheti a véleményét, és te olyat írtál ami miatt egy ideje már nem arról szól ez a forum amiért van...

PLS WALAKI

Írja ide le h Deamon Toolsal hogy ment neki...vagy azt h honnan szedjek le alcohol 120%-ot!!
gercse
nemtom mit csináljak, végülis annyira nem érdekel,de azért jó lenne a nagy sötétség helyett-.....

Gunner
le, codec hiba? v. fenn van vmi nagy csomagod és akkor nem kéne hibának lennie?