Star Wars Battlefront 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ja, egyébként minden Alcohol usernek ajánlom, hogy ha nem megy a game elsõ legyen, hogy megnézi a verziószámot, ugyanis CSAK 1.9.5-el mennek a mostanság megjelenõ játékok !
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
nagyon jó játék!!!
Nekem elindult , úgy ahogyan a #744 levan írva!!!
Szerintem ebbõl a jedizésbõl sem lesz SEMMI a legtöbb szerveren 2 hét mulva...
Sztem mindenki jedi akar majd lenni aztán jön majd a flém,meg azér kb 40 ember közül ki kell sorsolni azt a 2 jedit!
Egyébként szoktátok nézni a career-t?
Ott van 1 csomó kaszt,lehet fejelszteni mindent nagyon faja!
Már a war hero,meg a katona veteránon van😄
L a s s a n mondom, hogy megértsd :pp
- a két rész összehasonlítása semmiképpen sem off, mivel ez alapján könyebb eldönteni, hogy kell-e, vagy sem (ha játszott már 1-el)
- aki nem tudja, annak nem árt megtudni mi is volt az 1-ben (kiegészítõk, egyebek), mert az lesz a 2-ben is, multiban is ...
😮FF
Amúgy a Jedik belerakása sztem vicces lett, csak ne kellene újra szpónolni, ha pl épp keményen gyilkolok valahol, és felugrik az "akarsz Darth Vader lenni" üzi, és várni akár 10 mp-et is + megint elbóklászni ... ez sztem gyengusz
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
3 Hsz-el elõrébb leírtam mit kell.
Mondjuk azt kifelejtettem, hogy a SAJÁTGÉP >>>> C: >>> PROGRAM FILES >>> LUCAS ARTS >>> GAME DATA >>> BF2 EXE-RE JOBB KLIKK, KOMPATIBILITÁS >> ENGEDÉLYEZNI A WIN 2000-T.
Ennyi😊
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
or some other securom hider. De én nem vok nagy angolos. azt is leírhatnátok hogy pontosan mit kéne csinálni! Köszi
Pontos neve a Packnak van?
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Van ahol pl 3 csapat csatázik egymás ellen 😊) , van Naboo-i csata, valódi felállású (mint a filmben) Hoth ....
- Nyomj rá arra a nyavajás VÁLASZ gombra, akkor tudjuk mnire is válaszoltál
- lap legalján van a témában keresõ, ha rákeresel pl a sr7-re, vagy a hide-ra, mindent megtudsz.
Az meg, hogy "#652" azt jelenti, hogy 652-es hozzászólás, olvasd el azt !
Ha valakinek nem menne akkor elmondom hogy csináltam.
(Ez azoknak jó akinek az Emulation-os hiba van)
Szal feltettem a játékot Daemonnal.
Alkesz nem volt a gépemen, se Clone Cd.
Annyi az egész, hogy miután felment a game, a Daemonban az emulationnál mindent ki kell szedni, csak a Securom-ot kell bepipálni.
Aztán elindítani az SR7-et, és nem bezárni.
Annyit még tudni kell, hogy 1 Virtuális meghajtó ajánlott.
Ennyi.
Szerintem így már nem olyan bonyolult.
Nekem csak a Jabba Palotája volt meg más nem.
Ezt sem értem!
Egyébként melyik pályát hiányolod?
Mi momentán az egyet is csak az extra pályákkal nyomtuk, mert azok 1-2 fokkal jobbak, mint az eredetiek (van belõle 1,5 GB-nyi 😊, és ott már megoldották az ûrcsatát 😊) )
Remélem ehhez is készítenek, mert pl a Hoth eredeti uncsi (a modokban van olyan, hogy nyamm 😊) ), sõt az AI is butább lett, pl egyszer nem próbálták az AT-AT-m betekerni a siklók (1-ben rendszeresen)
Nekem pár negatív, hogy nincs benne minden pálya az 1-bõl. Az kár.
Használd az erõt Skywalker .... vagy minimum a keresõt
valaki megmondaná hogy mi neve annak a Hide proginak ( vagy honnan lehet letölteni??)
Nem értem hogyan kell megcsinálni!!
Nos, magáról a játékról.
Nem rossz a Single kampány sem, igaz butuska és túlefektezett átvezetõ videók vannak benne, de hangulatos.
Vezérlõ felületérõl egy másik game jut eszembe (talán Crome?), hát, valahogy az 1 jobban tetszett. Az, hogy lentre kerültek a kijelzõk zavaró, sõt még nem találtam meg, hogy ha töbszemélyes a jármû, akkor beszállt-e valaki (töbszemélyesek egyáltalán ? pl AT-AT? Repcsi? Valami? És hol jelzi?)
Belekerült 1-2 új feature, pl melegszenek a fegyverek, illetve leállnak egy idõre, ha túlmelegedtek.
Meglepetés volt, hogy egyes pályákon nem sokat fejlesztettek. Pl egyik kedvenc a Hoth, ott teljesen azonos az 1 és 2 pályája, annyi a különbség, hogy a belsõ terek szebbek lettek (térképre majdnem dettó az 1)
Pozitív fejlesztés, hogy AT-AT-t vezetve a vezetõ a kis fejágyúkat is vezérli
A repkedést szokni kell egy kicsit, de nem rossz. Mondjuk a torpedó célratartásnál túlzottan pontosan be kell célozni az ellenfelet, ez negatív.
Multi: Eddig 3 játékmóddal találkoztam benne, amiket pályánként lehet választani: normál csata, Capture the Flag, és vadászat. Mondanom sem kell, hogy értelme sztem csak az elsõnek van. Ami a multi szerver készítését illeti továbbra is hajlamos elfelejteni az elõzõleg beállítottakat ami bosszantó.
Szimpla internet gamet 4-en, LAN game-t 64-en lehet nyomni ha jól láttam (és ennek a beállítása folyton visszaugrik Internetre, ami piszok bosszantó)
Összességében tetszik, hangulatos Darth Vaderrel nyomulni 😊))
[email protected]
Úgy láttam a beállításokba hogy többfajta módba is lehet, lehet ilyen küldetésesbe is 😄
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
de pl. a trainingbe a sivatagos pályán master windu felugrik és beledöföm a földbe lézert és feldöredezik... mintha vékony üveglapra léptem volna kb.
Írja ide le h Deamon Toolsal hogy ment neki...vagy azt h honnan szedjek le alcohol 120%-ot!!