3073
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az
F.A.Q. -t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!
Magyarosítás letöltése
-
#1221 Most hoztam létre mert észrevettem hogy az előzőn már megint 15 személy van -
#1220 Ezen a szerveren most per pill 1 személy van fenn. -
#1219 És ha nem látja valaki a zervert a játékba, az valószínüleg azt jelenti hogy éppen nem csinált senki szervert ;) -
#1218 Mivel Hamachiba 15 főnél több nem lehet, és már túlságsosan is megtelt, már vagy 20-an lennénk ha nem kéne kirugdosnom.
Csináltam egy másik szobát is, aki nem fér az elsőre mennyen a 2.-ra, azt meglehet csinálni, hogy aki a szervert csinálja lanba, mind2-be bennevan, akkor azokkal kapcsolatba van, és azok is betudnak lépni a szerverre, úgyhogy így lesz a megoldás. Megkéne beszélni hogy kik csinálnak szervert majd, és azok mind2-be bennelesznek (az csináljon akinek legalább 512 feltöltésü nete van)
network name: battlefront2lan2
password: starwars -
#1217 Azt a Virtual CD Hide-ot mindenki felejtse el aki ezzel a játékkal játszani akar!!!!!!!!!!!!! -
#1216 Nem, most kipróbáltam a Virtual CD Hide programot, azzal nekem nem indul el. Hiába állítok akármit akármilyen kompatibilitásra... -
#1215 http://www.nforce.nl/nfos/shownfoblack.php?nfoid=97720
Itt az eredeti nforce -s leírás a beindításról -
#1214 kereső? -
#1213 úgy hogy kinyírod rakétával, vagy aknákkal a jediket -
#1212 Az SR7 nem ugyan az mint a Virtual Hide, elvileg ugyan arra van, de tapasztalatok szerint az nem működik...
Viszont ami fura, hogy a játék nekem megy Win2000 kompatibilitás nélkül, sztem másnak is. Nemlehet hogy aki fordította magyarra, rosszul fordította, és esetleg nem a játékot kéne win2000 kompatibilitásra rakni, hanem a Virtual Hide-t? (ez persze csak tipp, de akinek fennvan a virtual hide az próbálja már ki) -
xmark2 #1211 Vki tudja hogy kell a 6.pályán a könyvtárat megvédeni???
Előre is kösz!!! -
#1210 erről jut eszembe(rossz kisfiu vagyok warezolok :DDD)
honnan lehetne letölteni valamelyik jedy academy-t? torrent vagy fizetős,mindegy -
#1209 nem ugyanaz, de a funkciója igen. -
#1208 ez az SR7 nem ugyan az mint a virtual cd hide? -
#1207 Van egy Reloaded verzió legalábbis innen http://gtwz.try.hu/ letölthető de lehet, hogy kamu. -
#1206 25 gépet raktam be, és aztán jöttünk még 8-an rá, csoda hogy nem volt 300-as ping, de rohadt jó, a Battlefront 1-be 4-en játszottun még akkor kisebb laggolásban, itt meg milió gép, tök sokan vagyunk, nagy pályák és nem volt olyan magas a ping ;)
pedig nekem sincs egy jó netem :P -
#1205 Mondjuk az javított volna azon ha kicsit kevesebb botot rakok be, nem számítottam hogy 8-an is leszünk :P jobb lett volna ha kevesebb
A módban meg bízok hogy kijön egy jedis mód :D
Meg legközelebb berakom az auto balance-t, és akkor nem lesz ilyen hogy 4 vs 1 -
#1204 :DDDDDDD -
#1203 Nekem megvan a jedi academy, közel sem ad ilyen jedizési élvezetet mint ebbe a Battlefrontba :D -
MagyaR #1202 Nemis olyan jó így Lanon nyomni! Az lol volt viszont, hogy idő kellett amíg rájöttem, hogy tele van bottal a szerver :D. -
imp99 #1201 Ha ennyire jedivel akartok menni töltsetek le a jedi akademit -
#1200 FAQ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1199 Cseszter, azért mert már kiléptünk a játékból, és leálítottuk a LAN szervert... :/ -
#1198 én bentvagyok a kis ablakba utána mit kell csinálni pls irja le valaki
-
#1197 de a mószájszli/assault pályán csak jedik vannak. azért írom a pálya nevét, mert nem tudom hogy kell leírni -
#1196 rámentem a lanra de nem mutatja -
#1195 FAQ -
#1194 plz help hogy lehet a szerveren játszani? -
#1193 Remélem lesz olyan mód a játékhoz így külön amibe nem fogy a jedik élete, és lehet sokan azzal nyomulni, király lenne :D
Egyébként lehet úgy hogy 2-en duelezunk, nincs gép se, csak mi 2-en játékba :P -
#1192 hálózatba csak 1 jedi lehet minden csapatban :( -
#1191 Én is nehezen vittem át a könyvtáras részt. A lényeg hogy megvédd a a polcokat attól hogy a jedik szétrombolják.
Mindenképpen érdemes a rakétással menni. A rakétásnak van ilyen letehető aknája, ha abba belemegy egy jedi, attól egyből meghal, de a rakéta is elég hatésis ha nem védekeznek ;) -
#1190 csak a jedi-s pályát is be kéne rakni többször. nem élvezetesebb jedivel nyomulni, mint klónnal, droiddal, vagy emberrel? -
#1189 plz help amikor a lanra megyek nincs ott semmi -
#1188 tudtok segiteni #1184 -
Lyan Kyj #1187 Kira volt a csata, kösz a játékot! A 2-4.ik pályáig igen jó voltam, utána már a többiek is belejöttek:P -
#1186 AMUGY MOST MEGY A NETEN VAGY NEM ? -
#1185 kár hogy teli van a szerver -
#1184 amugy hogy lehet meg csinálni a jedi-templomos részt ?
mert el foglalom a posztot és utána kéne meg védeni a könytárat de azok a hülye jedik akár mit csinálok mindig le rombolják !
aki meg csinálta már ez a pályát nem mondan egy pár tipet !
amugy azon a pályán lehet meni Anakinal ? -
imp99 #1183 izé nem link msn email :D:D:D -
imp99 #1182 Nah sikerült mindent megoldani ha van egy csapat akik rendszeresen gamelnek plz dobjon ide egy linket, hogy csatlkaozhassunk hvaeromnak jó kis nete van szal jópár embert simán elbír! előre is thx