3073
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az
F.A.Q. -t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!
Magyarosítás letöltése
-
Lyan Kyj #1261 :)arra kattolj, hogy restore, és utána arra megint, h hide, akkor megtalálja oket:) -
Tom Tom #1260 kurvajó a játék csak most nem indul el mert5 hide-olásnál azt írja ntohing to hide.Visszaolvastam sőt még a faqot is, megcsináltam ahogy ott le van írva és nem indul.Most mit kellene tenni? -
#1259 néhány emberke meglátogathatná ezt a ritka szép honlapot: www.google.co.hu magyarul van ha kell írok hozá faq-t
ja amúgy szerintem ezt a jedi dolgot tényleg nem kéne erőltetni mert elég szarul van megoldva. Emléxel balu amikor luke voltál a deathstaron és végiggyilkoltál meg lökdöstél mindenkit aztán egy force csókkal megfojtottalak? Na ha ilyen gagyi dolog is belekerül a gameplaybe hogy egy herot csak úgy meg lehet fojtani akkor inkább maradjunk csak a ctfnél :) -
#1258 Pontosan itt van -
#1257 tényleg suta vagy. az is oda van írva. -
#1256 de akkor is ezt a Hamachi -nevü progit honan lehet leszedni ! -
#1255 és vakk is -
#1254 óóóóóóóóóóó én DE menyire suta vagyok -
#1253 akkor nem rakjátok be a faqomat, ugye? -
#1252 nem ő indította a topicot hanem báttyó02 és a házigazda tisztítja meg a topicot a felesleges hsz ektől. -
#1251 nekem sincs -
#1250 nincs is 1 éve netem :P -
#1249 :|||||||
Soha nem voltam itt házihazda, azt se tom mit kell a házigazdának csinálni
Istencsászár meg azért házigazda mert ő indította a forumot nem? -
#1248 ő sem regiszrált egy éve... :( -
#1247 -
#1246 jó lesz sztem a mi FAQ-nk is :P -
#1245 még én sem vagyok 1 éve regisztrált. de balumann jó lenne sztem is. csinált szervert is meg minden... -
#1244 a felső kép (banner) alatt nagy kék betűkkel -
#1243 a F.A.Q-on belül van -
#1242 kezdük ott hogy le kéne cserélni a fórumtulajdonost
ugyanis
alig van itt
nem tett semit a haladásért: nem csinált faq-t nem foglalkozott sokat másokkal
nem kérdezett meg senki hogy javasolják e azt hogy ő legyen.
mondjuk el kellet volna olvasni a házigazdaság feltételei dolgot...
mondjuk balumann vagy én jobbak lennénk mert mi legalább foglalkozunk a dologgal. na meg most már te is. csak mondjuk én még nem vagyok 1 éve regisztrált szal szerintem nem lehetek házigazda... -
#1241 tőlem ez telik ennyi idő alatt. nem tudok kódokat meg ilyeneket, programmal csináltam... -
#1240 De öszintén hol találom ezt a FAQ-ot amit mindig emlegetek csak azt írd ide hogy hanyadik hozá szolás az ! -
#1239 annyira nem értek hozzá... -
#1238 bocsánat az alata -t elírtam: így jó: alatta
nehogy © Thadius leszedje a fejem -
#1237 majd ha itt lesz a fórumtulajdonos, akkor szóljatok neki a faq-omról please. -
#1236 csak akkor tuningold még fel animációval vagy zenével alata hogy más legyen -
#1235 jaj mert te egy isten újreg csákó vagy aki mellesleg 5 ös helyesíró... -
#1234 az jó! berakhatnátok sztem... -
#1233 amúgy leszedtem én is a játékot és nem tudom nem volt nagy cucc elindítani nemvolt bonyolult egyáltalán -
#1232 óóó, bocsánat -
#1231 AHA szoval egy progival külsőleg de honan tudnám leszedni ezt a progit ? -
#1230 muszáj pontos jé -
#1229 nem rossz, sőt tetszik -
MagyaR #1228 Én Virtual Cd Hideval nyomom.
Csak mindenki elkövet egy nagy hibát. Amiután rányomtál a hidera BE KELL ZÁRNI.
Tehát rákell nyomni arra, hogy exit. -
#1227 és is csináltam egy FAQ-ot. a szöveg majdnem ugyanaz, csak máshogy néz ki. ha gondoljátok betehetitek, de nem muszály. a cím: Itt -
#1226 jó isten segíts!
Azt a FAQ-t szerintem nem FAQ-ként hanem HSZNÁLATI UTASÍTÁSKÉNT KÉNE kiírni.
Erről szól 80 oldal hogy kell neten tolni, erre ilyet kérdezel wazz.
Ezt már nem hiszem el -
Lyan Kyj #1225 Magyaroroszágon mikor jelenik meg? Mert eddig még egyik oldalon sem tudtam megrendelni:( -
#1224 olvass vissza, és a FAQ-t is olvasd el, és a Hamachi FAQ-ját is, ami a battlefront FAQ-ba is bevan linkele, meg itt az aláírásomba is -
#1223 xD -
#1222 amugy most meik szerverekre lehet be lépni ahol nem lesz INVALID CD-key
és egyáltalán ti hogy csatlakoztok a játékbol vagy külsöleg ?