3073
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az
F.A.Q. -t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!
Magyarosítás letöltése
-
#1301 Én ma délután megyek el, este jövök, este játszhatunk. Ha akarjátok most is tolhatjuk nem tom kinek van kedve. -
#1300 ma fog valaki multiba tolni jó lenne tegnap király volt -
#1299 ja megvan, nero express-be kell :/ Ha átváltok Nero Burning rom-ra nem veszi be :D de most udf megvolt ok köszi :P -
#1298 Asszem 6.valami -
#1297 Nekem se a start smartba nincs, se mikor megnyitom a nero express-t, mindent megnéztem, ahol kikell írni, ott is csak a DVD és CD között tudok váltani balra :( -
#1296 Hanyas Nero -d van? -
#1295 Amikor újat akarsz írni, bal oldalt válaszd ki hogy UDF-est -
#1294 Kiírja hogy kérem udf -be tegyem át vagy mi, de nem adja hozzá a listához. Nem találok olyan beállítást hogy udf fájlrendszer :/ -
#1293 hányast akartam írni
Ja tényleg megnéztem pontosan hogy mit ír, tényleg udf -et ír, de még sose hallottam róla hogy mi az :// -
#1292 hanyad nero ? -
#1291 nekem neroval megy, azt irja h 2gb nál nagyobb ezért csak udf fájlrendszerben(nem biztos)tudja kiirni,de jó -
#1290 Vagy ezt csak a Nero csinálja, többi probgrammal lehet? -
#1289 Nem tudok olyan fájlt felírni ami 2 GB -nél nagyobb :( . Rámegyek neroba, megpróbálom hozzáadni az image-t az új DVD készítésére, és azt írja hogy nem tudja rátenni a fájlt mert nagyobb mint 2 GB. -
#1288 sr7stop, kéne már egy rendes házigazda, aki az ilyen hozzászólásokat törölné -
#1287 Jaja, csak adatkent ird ki az image file-okat. -
gamehunter12 #1286 van 1 problémám,az hogy az 1-ső pályát végigtolom kilép magától.van erre megoldás?
-
nimfas #1285 Én úgy szoktam, hogy az IMAGE filet magát írom ki dvd-re... és onnan is lehet daemon-nal mountolni :-) Így nem kell tökölni a másolásvédelemmel, mert ha file-onként írod ki, akkor lehet, hogy nem fog menni, nemde?
Ilyen egyszerű a dolog :-D -
#1284 Ja kipróbáltam a Virtual CD Hide nevü progival, hogy rámegyek hogy hide, és bezárom. Ugyna úgy kiírja a játék, ha elindítom újra a vitual CD hide-ot, nem az van benne hogy unhide :/ És hiába álítottam a játék kompatibilitásán akkor se megy... És nem én vok az egyetlen azt tudom mert már mások próbálták azzal, és tölem kértek segítséget, elküldtem nekik az sr7stopot és ez működött :P -
#1283 Sztem egyet lehet csinálni. Hogy kiírod lemezre mondjuk alcohollal. De sztem lemezről nem lehet elindítani... Azt megkéne próbálni hogy kiírjuk lemezre, odaadjuk valakinek, feltelepíti, alcohollal felirja a gépére képfájlba, és akkor megy-e úgy... -
#1282 Én mikor az első űrcsatát játszottam, nem értettem hogy mit kell csinálni. Rájöttem hogy ha lövöm a hajót fogy a pajzs. ok lőttem. Kész a pajzs, aztán lövök mindent amit látok, azthittem a végén hogy nyertem, aztán kiírja hogy defeat... Aztán rájöttem hogy a vége fele a saját hajómat sikerült lőnöm -
Lyan Kyj #1281 nekem is csinált 1x ilyet, kampány módban. Mindent megcsináltam űrcsatában, amit kért, 4 percem még maradt is, kiírta, h Obj.Complete, azt hittem jön az ablak, h Victory,erre behozta a Defeat-et...LOL -
#1280 hI!! A GALAKTIKUS HODITÁS OPCIOT NYOMOM...NYYYyyya:szoval az ellenség hajoja már szinte romokban,1 egység van rajta,az is narancssárga....a csillagrombolom szinte sértetlen..erre beszol a game: visszavonulunk,és ennek a dartveder nem naon fog ürűlni...pont,DEFEAT......és??miért???....időkorlátot nem vettem észre....hm????..és számarányban is jobb voltam mint az ellen....köszi:)) -
lord nihilus #1279 alcohollal sztem -
#1278 THNX - F.A.Q ! Csak elovastam , és Game !!!
Kérdésem azé volna , Dvd-re Hogy lehet szerintetek ki írni ? -
Lyan Kyj #1277 Én is megvenném, ha vki végre megmondaná, mikor lesz elérhető M.o.-n:D -
#1276 Vegyetek példát Tom Tom-ről, és vegyétek meg eredetiben! -
Tom Tom #1275 Mostse megy pedig mindent alaposan elolvastam.Azért köszi a segítséget de inkább letörlöm és megveszem holnap eredetibe... -
#1274 csak írtani kell az enemy gépeket (asszem 8 percig) -
#1273 -
#1272 Szeretném ha rend lenne és az Faqban leirtakat nemkérdezné meg minden 2. idetévedt egyén, igy a feleslegesen feltett kérdéseket törlöm. -
#1271 már megcsináltam de nem ugrik be sry -
MagyaR #1270 1263 -
#1269 szivesen -
#1268 Okés, köszi. -
#1267 bombázóval / bomber/ -
#1266 Rendben. A nagy bombázókat azokat mivel kell kinyírni, mert nem igazán sikerül:( -
MagyaR #1265 Elsőnek kinyírod a 2 bombázót, aztán az ellenséges hajó bejáratánál levő 2 lézerágyút, azt bekel szálnod a bázisodon abba a nagy csapatszállítóba, átkell menned az ellenséges területre, ott van két ajtó amibe be kell menned és kettő dolgot szét kell robbantanod (jelezni fogja a térkép, hogy mit), azt vmilyen hologramot vissza kell vinned a saját oldaladra. -
#1264 Hogy kell megcsinálni a Kashyyyk Space-os küldetést? -
MagyaR #1263 Mi a fenét kell annál a küldetésnél csinálni, ami azután van amikor kikell nyírni a királynőt?
Itt már ugye birodalmiakkal kell mennem és elsőnek elkellett vmi droid ilyen kis úrhajót vagy mit pusztítani, azt megjelentek az én úrhajóim :D, azt kiszállok az úrbe de fogalmam sincs mit kell csinálni.
Semmi jel nem mutatja a térképen, h mit kéne szétlőnöm :) -
#1262 hát jah !!!!!!!!!!!!