3073
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az
F.A.Q. -t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!
Magyarosítás letöltése
-
#1846 HUH még jó hogy nem kezdtem el szedni ez nekem nem kell. -
#1845 Leteszteltem a Daemon tools 4-es megoldást (eszközkezelőbe ki az összes meghajtót). Működik rendesen. Beírom a FAQ-ba! -
#1844 :D
Akkor ezt honnan lehetne? -
#1843 innen sehogy:P -
#1842 Innen hogy lehet leszedni? -
#1841 Az érdekel :))
Na majd leszedem :))) -
CéZé #1840 valahol itt irják -
CéZé #1839 jólmondja, nézd meg nfo-ját :) -
#1838 Mivan? -
#1837 csak egy gyüjtemény 3. epizodról, videjók, képek, utilk +3 minigame -
Zoli Zoltan #1836 Akinek nem indul a játék!!! Én sem tudtam a mai napig elindítani. Daemon tools 4, nem kell a CDhide sem az Sr7.stop ugyanis ezt elvégzi a Dtl 4. Starforce nightmare-vel elrejted az optikai meghajtókat és ezután jön amit csak most lestem le a netről ki kell kapcsolni az AnyDVD-ét. Nekem ez bevált! -
#1835 Még én sem láttam. Milyen tipusú game ? FPS ? -
#1834 Egyenlőre csak ITT van fennt. -
CéZé #1833 nem is láttam sehol :( -
#1832 Revenge of the Sith-et senki nem probálta még? -
#1831 köszi, néztem minden sorozatból egyet (80-as, 70-es, 60-as stb) viszont itt sajnos attól tartok, hogy az ún. stuttering bug áll fenn, csak még a megoldást nem tudom rá -
Nagydög #1830 En is innen a partoldalbol: A beam altalaban folyamatos sugarat jelent, a blast pedig rovid impulzusokat. -
#1829 Na most belepofátlankodok, pedig még nem is játszottam vele, de véletlen a beam az nem a bénító, míg a blaster a rendes lézerpityu? :-)
Na most röhögni fog mindenki biztos... bocsi. :-) -
#1828 Lenne néhány kérdésem a játékkal sokat játszókhoz. Szerintetek mit jelentnek az alábbiak:
1. Beam rifle
2. Beam cannon
3. Blaster cannon
Lehet, hogy az elég lenne, hogy az utóbbi kettő között értsem, hogy mi lehet a különbség.
Valamint lassan majd tesztelőket keresnék a magyar fordításhoz. Jelentkezni lehet privát üzenetben. -
#1827 Misu/avcom, nem tudom mi a játék gépigénye, de az új játékok már nem nagyon szeretik a DX8-as kártyákat. Azért próbálkozz újabb driverrel, ha van. -
engine #1826 Szerintem a legvalószínűbb, hogy a film mellé dobták ki extraként, bár csak tipp -
#1825 és az esetleg nem lehet hogy Xbox-os vagy PS2-s verzió, csak nincs odaírva? -
CéZé #1824 mivel ovodásokból lesznek később az internetes elmebajnokok nekik is kell játszani valamivel...azért mert Te nem hallasz valamiről attól még az létezhet :) -
#1823 Ha elolvasod az nfot egyértelműen kiderül hogy az semmi több mint 3 minigame meg screensaver, winamp theme stb.
de én rávágnám hogy fake mert még soha se hallottam róla meg ha lenne is ilyen a leírtak alapján óvodás hülyeség az egész -
#1822 De ez biztos nem kamilla? -
#1821 Hát az tény hogy nem nagyon terjedt még neten eddig csak egy torrenten találtam meg még várok hogy fenntlegyen máshol is. -
#1820 Nyugi visszaolvastam:)
"tapasztalt" vok már itt a Battlefront 2 topicban..meg ugye Arsenal 4ever:)
Csak hihetetlennek tűnik, mert semmi hírt nem találok róla, wanadoon sincs, lucasarts meg végképp nem írt a jelenésről -
#1819 Nemkelett volna sokat visszaolvasni #1799 ,de igen van PC-re. -
#1818 MI??
Van PC-re a 3. epizód? -
#1817 Még senki sem próbálta ki a Revenge of the Sith-et? -
#1816 nagyjából megvolt -
#1815 Huh ez tényleg fura.
De erre csak a legalapvetőbbeket tudom, mert itt valami rosszul vezérli a képet, ezek lehetnek a gondok...: Videokártya driver, directx driver, játékba valami olyan van beállítva amit esetleg nem támogat vagy ennek a játéknak nem kompatibilis az az efektje (próbálj mindent átállítani, levenni, stb.)
-
#1814 ja, csak a lényeget nem írtam...
GeForce 4 Ti4200 128 MB 8x-os AGP különböző driverekkel tesztelve -
#1813 sziasztok!
akadt egy kis bajom a game-mel, remélem látott és oldott már meg valaki ilyen parát...
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Megjegyeznék még annyit, hogy általában 5-10 mp-enként "megáll a kép" egy időre, plz segítsen valaki
Előre is köszi! -
#1812 Starforce nightmare-rel se. -
CéZé #1811 Ahány gép annyi megoldás: dt4-el nem kell a kábeleket lehuznom, ezt is csak berakom és megy :) -
#1810 Valahol olvastam:
A Daemon tools 4-el nem kel semmi hide, meg semmi crack. Egyszerüen mount, bekapcsoljátok a védelem emulációkat, és lehúzzátok a kábeleket a meghajtókról és megy is a gém
(vagyis legtöbb esteben ez a 2 választék van: leszeded a daemon tools 4-et, mount, sr7.stop -> hide, és gém indít, vagy pedig daemon tools 4, emulációk be, gép szétszed, kihúz kábeleket, és játék talán elindul :D) -
#1809 oka: A virtuális meghajtókat SR7.stop -al kell elrejteni. A Daemon tools 4-et nem tudja elrejteni, vagy lefagy, vagy nothing to hide... ennyi
Daemon tools 3.47 kell neki, vagy a legújabb alcohol, nem tom így az alcohol verzióját. -
#1808 Nem megy a Daemon tools 4-el a játék -
#1807 Kiprobálod azt kész.Ha nem megy probálsz Hide-os progikat mellette.