3073

Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az

F.A.Q.
-t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!

Magyarosítás letöltése

• grebber
    HUH még jó hogy nem kezdtem el szedni ez nekem nem kell.
  • Balumann
    Leteszteltem a Daemon tools 4-es megoldást (eszközkezelőbe ki az összes meghajtót). Működik rendesen. Beírom a FAQ-ba!
  • Anthony001
    :D
    Akkor ezt honnan lehetne?
  • Istencsászár
    innen sehogy:P
  • Anthony001
    Innen hogy lehet leszedni?
  • mrzed001
    Az érdekel :))
    Na majd leszedem :)))
  • CéZé
    valahol itt irják
  • CéZé
    jólmondja, nézd meg nfo-ját :)
  • grebber
    Mivan?
  • Istencsászár
    csak egy gyüjtemény 3. epizodról, videjók, képek, utilk +3 minigame
  • Zoli Zoltan
    Akinek nem indul a játék!!! Én sem tudtam a mai napig elindítani. Daemon tools 4, nem kell a CDhide sem az Sr7.stop ugyanis ezt elvégzi a Dtl 4. Starforce nightmare-vel elrejted az optikai meghajtókat és ezután jön amit csak most lestem le a netről ki kell kapcsolni az AnyDVD-ét. Nekem ez bevált!
  • mrzed001
    Még én sem láttam. Milyen tipusú game ? FPS ?
  • grebber
    Egyenlőre csak ITT van fennt.
  • CéZé
    nem is láttam sehol :(
  • grebber
    Revenge of the Sith-et senki nem probálta még?
  • avcom
    köszi, néztem minden sorozatból egyet (80-as, 70-es, 60-as stb) viszont itt sajnos attól tartok, hogy az ún. stuttering bug áll fenn, csak még a megoldást nem tudom rá
  • Nagydög
    En is innen a partoldalbol: A beam altalaban folyamatos sugarat jelent, a blast pedig rovid impulzusokat.
  • BBird
    Na most belepofátlankodok, pedig még nem is játszottam vele, de véletlen a beam az nem a bénító, míg a blaster a rendes lézerpityu? :-)
    Na most röhögni fog mindenki biztos... bocsi. :-)
  • RaveAir
    Lenne néhány kérdésem a játékkal sokat játszókhoz. Szerintetek mit jelentnek az alábbiak:
    1. Beam rifle
    2. Beam cannon
    3. Blaster cannon
    Lehet, hogy az elég lenne, hogy az utóbbi kettő között értsem, hogy mi lehet a különbség.

Valamint lassan majd tesztelőket keresnék a magyar fordításhoz. Jelentkezni lehet privát üzenetben.
  • Cobra.
    Misu/avcom, nem tudom mi a játék gépigénye, de az új játékok már nem nagyon szeretik a DX8-as kártyákat. Azért próbálkozz újabb driverrel, ha van.
  • engine
    Szerintem a legvalószínűbb, hogy a film mellé dobták ki extraként, bár csak tipp
  • Balumann
    és az esetleg nem lehet hogy Xbox-os vagy PS2-s verzió, csak nincs odaírva?
  • CéZé
    mivel ovodásokból lesznek később az internetes elmebajnokok nekik is kell játszani valamivel...azért mert Te nem hallasz valamiről attól még az létezhet :)
  • Muki100
    Ha elolvasod az nfot egyértelműen kiderül hogy az semmi több mint 3 minigame meg screensaver, winamp theme stb.
    de én rávágnám hogy fake mert még soha se hallottam róla meg ha lenne is ilyen a leírtak alapján óvodás hülyeség az egész
  • Anthony001
    De ez biztos nem kamilla?
  • grebber
    Hát az tény hogy nem nagyon terjedt még neten eddig csak egy torrenten találtam meg még várok hogy fenntlegyen máshol is.
  • Anthony001
    Nyugi visszaolvastam:)
    "tapasztalt" vok már itt a Battlefront 2 topicban..meg ugye Arsenal 4ever:)
    Csak hihetetlennek tűnik, mert semmi hírt nem találok róla, wanadoon sincs, lucasarts meg végképp nem írt a jelenésről
  • grebber
    Nemkelett volna sokat visszaolvasni #1799 ,de igen van PC-re.
  • Anthony001
    MI??
    Van PC-re a 3. epizód?
  • Csuhai G
    Még senki sem próbálta ki a Revenge of the Sith-et?
  • avcom
    nagyjából megvolt
  • Balumann
    Huh ez tényleg fura.
    De erre csak a legalapvetőbbeket tudom, mert itt valami rosszul vezérli a képet, ezek lehetnek a gondok...: Videokártya driver, directx driver, játékba valami olyan van beállítva amit esetleg nem támogat vagy ennek a játéknak nem kompatibilis az az efektje (próbálj mindent átállítani, levenni, stb.)
  • avcom
    ja, csak a lényeget nem írtam...

GeForce 4 Ti4200 128 MB 8x-os AGP különböző driverekkel tesztelve
  • avcom
    sziasztok!

akadt egy kis bajom a game-mel, remélem látott és oldott már meg valaki ilyen parát...

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Megjegyeznék még annyit, hogy általában 5-10 mp-enként "megáll a kép" egy időre, plz segítsen valaki

Előre is köszi!
  • Stark
    Starforce nightmare-rel se.
  • CéZé
    Ahány gép annyi megoldás: dt4-el nem kell a kábeleket lehuznom, ezt is csak berakom és megy :)
  • Balumann
    Valahol olvastam:
    A Daemon tools 4-el nem kel semmi hide, meg semmi crack. Egyszerüen mount, bekapcsoljátok a védelem emulációkat, és lehúzzátok a kábeleket a meghajtókról és megy is a gém
    (vagyis legtöbb esteben ez a 2 választék van: leszeded a daemon tools 4-et, mount, sr7.stop -> hide, és gém indít, vagy pedig daemon tools 4, emulációk be, gép szétszed, kihúz kábeleket, és játék talán elindul :D)
  • Balumann
    oka: A virtuális meghajtókat SR7.stop -al kell elrejteni. A Daemon tools 4-et nem tudja elrejteni, vagy lefagy, vagy nothing to hide... ennyi
    Daemon tools 3.47 kell neki, vagy a legújabb alcohol, nem tom így az alcohol verzióját.
  • Balumann
    Nem megy a Daemon tools 4-el a játék
  • grebber
    Kiprobálod azt kész.Ha nem megy probálsz Hide-os progikat mellette.