Star Wars Battlefront 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ha jól emlékszem a BF1-ben volt zene a játék közben is, de itt nincs, nem lehet valahogymegoldani, hogy játék közben is zenéljen?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Van akinek nem eredeti a gamma és megy neten???
Mert én kipróbáltam azt amit a FAQ-ban írnak, hogy váltogatom a cd-keyt de nekem egyiket se fogadja el...
THX4HELP
Esetleg lehet ez volt a pályavégén való kilépés gondja? Sajnos tegnap frissítettem a drivert, de ugyanúgy kilépett. Ezt amit leírtatok hol lehet beállítani? Ma este kipróbálom, ha ez sem megy akkor uninstall. Pedig tetszett a játék, csak uncsi már az elsõ pálya.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Egyébként ki szidta itt az AMD-t ? Mit is írtam: készülj fel, hogy azzal szívhatsz.
Bizony jópáran szívtak azzal is, és jópáran minden probléma nélkül tudják használni, ezért a tanács: szóval készülj fel, hogy azzal szívhatsz 😊)
Ha netest csinálsz ottlesz a netes listába ahova eredeti key-el tudnak bemenni (vagy ha dedicatedet csinálsz akkor betud más is csak te nem tudsz játszani (?))
Ha LAN-os szervert csinálsz akkor az látja akivel LAN kapcsolatba vagy (helyi hálózat), ez azt jelenti hogy összekötöd valakivel a gépet kábellel, és akkor azok látják a LAN-ba a szervered.
(Ez a Hamachi az utóbbit helyettesíti, akivel egy szobába vagy Hamachin azokat virtuális hálókártyán és kábelen összeköt és ugy átlehet verni a játékot mintha lan-ba lennétek de ez a FAq-ba le van írva... )
Nekem mégcsak nem is ez a hobbim csak tapasztalatokból és gondolkodásból élek meg a gépen 😄
Az alaplapom sztem nagyon alsókategoria (talán középsõ de sztem nem 😄) és mégse szívok olyan sok mindenben 😄
De egy fontosat viszont kihagytál
Ha ilyen gondolatai vannak mint neked készüljön fel hogy szívhat 😄DD
ennyi erõvel: számítógéped van: azzal szivhatsz ...
különösen az "AMD-d van, azzal szívhatsz" tetszett 😊 Te amolyan intelligens tipus lehetsz 😄
Forza.
1.,Feltelepítjük a DAEMON TOOLS-t, majd emulation>securom(bepipálni).
2.,Bemountoljuk a BFII.mdf filet
3.,Telepítjük a játékot.Kér 1 cd key kódot:ca37-8f8-e7b-dfa3-eu20
4.,A Daemon tools-ból kiszedjük a filet.(„Unmount all drives”😉
5.,C:/Program Files/Lucasarts/Star Wars Battlefront II/GameData/Battlefront2.exe
6.,Ha megtaláltuk, akkor jobb klikk az ikonra >Tulajdonságok,> Windows 2000 kompatilibis
7.,Kiválsztjuk, majd „Alkalmaz”
8.,Elindítjuk az sr7.stop.v1.0-t és klikk a HIDE gombra(Hidden …..Ezt írja ki HA nem ezt írja ki akkor restore és újra klikk a hide ra)Nem zárjuk be.
9.,Daemon tools-ba bemountoljuk a BFII.mds filet.
10.,És megy a játék.
Bocsi srácok h ezt ideírom tom h benne va a F.A.Q.-ban..
( msn : [email protected] )
alcohollal?de hogyan?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Hát tegnap próbálkoztam, de nem sikerült. Viszont a telepített fájlok között találtam egy trouble.rtf-et és abban leírják milyen problémák lehetnek a video vagy hangkártyákkal. Hát lefuttattam a directx9.0-t és az analyzt is. Ám észrevettem, hogy egy régebbi nvidia driverem van. A trouble szerint a forcevare 78.01 kell az fx kártyákhoz, nekem meg 71 körüli van. Ma frissítem, talán ez lehet a probléma, amikor kilép a pálya végén???
Egyébként usb dvdrõl megy a telepítés
""""""Star Wars Battlefront II Beta Client""""""
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb