Star Wars Battlefront 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyen játék nincs és nem is lesz
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
2005-11-19 PC Game ISOs Star Wars - Episode III: Revenge of the Sith Activity Centre (c) Ubisoft *CLONEDVD* *MULTI* MAX 33x50 MB
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
estleg ftp?
a torrentet nem nagyon ismerem és nem is szeretem
thx
már csak 10 fájl hiányzik és zért nem akaro regelni a wa.....-ra
mert elkezdtem de nem maradt idõm befejezni
elõre is thx
Odarepülsz vödörrel azt írtod õket<#nyes>#nyes>
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
rámész az sr7-re és amikor klikkelsz a hidera kiírja,hogy nothing to hide.
ez nem probléma,hogy miért is?mert nekem is ezt irja ki.
Alatta van a restore gomb,ajánlom figyelmedbe,rámentél a restoréra utánna már nem a nothing to hide lessz a következmény,ha a hidera mész.
(ugyse tennéd de,ha véletlenül a restore gomb használata után 2szer kattintanál véletlenül a hidere akkor újra a restore gombot használod.)
Ja és ha elindítottad az sr7et-et megvolt a restore,hide azután indítsd a programot,de az sr7et NE CSUKD BE!!!!!!!!
Nekem egy crack-re lenne szükségem. Ha valaki tudna linkelni. Kösz!
(és elnézést a "nekemsenemindul" szövegért)
Szóval ez a Hamachi arra lett kitalálva, hogy LAN-t 'csináljon' interneten keresztül.
Mûködése nagyon egyszerü, létrehoz egy virtuális hálózati kártyát, felrakja a driverét, és benne is lesz a hálózati kapcsolatokba.
Feltelepítés után ha elindítjátok a progit, megjelenik a kis ablak.
-Kattints bal alsó sarokban lévõ gombra, ami a be-, és kikapcsolás gomb, elsõ bekapcsnál megkérdezi milyen nevet szeretnél. Írd be!
-Utána középen alul van egy gomb, arra, és ott lehet választani:
Ahoz hogy valakivel LAN kapcsolatot létesíts, egy szobába kell lenned vele.
Szobát lehet létrehozni (crate new network), akkor megkell adni egy szobanevet meg egy jelszót
Lehet csatlakozni egy szobához, megkell adni a célszoba nevét, és jelszavát
Egyéb trükkök, tippek:
-Ha netán nem mûködne, vagy biztosra akartok menni, tûzfalat kapcsoljátok ki
-Szinte minden játéknál mûködik ez a Hamachi, ami TCP alapu LAN kapcsolatot igényel. (Elvileg IPX is, de próbáltuk és nem igazán mûködött)
-A Hamachi mûködik olyan játékoknál is, amiknek csak LAN módjuk van, és TCP-s, de ezzel van egy probléma, mégpedig hogy az ilyeneknek általában azért nincs netes módjuk, mert nagyobb sávszélességet kívánnak (a LAN sávszélesség átlagban 100/100 Mbit ha jól tom, a net meg 2-3/0,5 Mbit körül van), így elég lagos lesz a game...de próbálkozni lehet
Szóval multisok.
http://files.hamachi.cc/HamachiSetup-0.9.9.9-hu.exe
ez magyar,ha az angol gondot jelent
Illetõleg valahonnan kiollózott rész:
Nyitsd meg a HAMTCHI-t... hozz létre egy saját hálózatot és csatlakozzaon fel rá még valaki!
- Tiltsd le az elsõdleges házózatot! START -> BEÁLLÍTÁSOK -> HÁLÓZATI KAPCSOLATOK /itt tiltsd le az elsõdleges hálózati kapcsolatot... amin az INTERNET van/ * a hamachi maradjon aktív!!!
- Nyitsd meg a játékot.... és indítsd el a LAN játékot! Új LAN játék létrehozása!!! Ekkor a HAMACHI által generált IP-címet fogja használni a LAN kapcsolat.
- Majd a WINDOWS gombbal vagy a CTRL+ALT+DEL billentyûparancssal lépj vissza a Windows-ra! DE a játék maradjon nyitva a tálcán!!!
- START -> BEÁLLÍTÁSOK -> HÁLÓZATI KAPCSOLATOK /állítsd vissza az elsõdleges hálózati kapcsolatot... azaz az internetet...
- Várj egy kicsit, hogy a hamatchi is visszaálljon a hálózatra.
- folytasd tovább a játékot.... innentõl már a többiek is tudnak csatlakozni!
Így nem kell semmilyen hider, elindul (nálam legalábbis).
Azt próbáltam, hogy ha felcserélem a virtuális és a valódi DVD betûjelének sorrendjét, de ez nem hozott megoldást.
Felvettelek
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
egy jótanács!több cd-s proginál(már mind az mondjuk) mindig egy könyvtárba másold a filekat azaz a cd1 cd 2 cd 3 cd4 c5.... tartalmát.
másik,a Battlefrontnak ne a cd verzióját használd,ha nem eredeti:-)
bár a használatát nem tudom a hamachinak
De ne 10 kulcsot próbálj ki...
Ha így akarsz játszani akkor vagy 400 CD kulcsot ki kell próbálni mire taláslz egy olyat amit nem használnak 😄 és akkor talán feltudsz menni 1-2 jó lag szerverer xD
inkább vedd meg eredetibe ha normálisan akarsz netezni...
ja és több szerveren is próbáld ki
egy óriási bajom lenne. Nem fogadja el a CD kulcsot! Már vagy 10-zel kipróbáltam (van generátorom), nem megy. A F.A.Q.-ban lévõ sem jó. A multi nem fogadja el. Újra kell indítani a GÉPET cd key cserekor? (a játékból természetesen kiléptem).
Emellett :nem kéne átirni a topicot:"bazz,illegális,tört verziom van,és a fas@omnak sem reccen be"""
Kérem,uraim!!!!!sok a tört game,ez igyí is marad...nekem sem elsöre indult...de nem a gép a hülye!!!!!!!
tessék win reinstall...ha már nincs más ut.vagy 15 ezer apucitol...na??melyik jobb?ugye!!!!😊)))))))))
FAQ-ban nincs leírva, akinek CD-s verziója van, nem biztos hogy megy (fõleg amelyik nem mds-mdf kiterjesztésü képfájlba van).
Azon hogy a "géped szar" ne mazt értettük hogy gyenge, hanem hogy a windows rossz valamiért, ilyen is elõfordulhat.
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp