3073
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az
F.A.Q. -t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!
Magyarosítás letöltése
-
#2541 na mind1.....szoval: www.gamecopyworld.com -
#2538 nem de akkor tudsz küldeni telepítési kódot
-
#2537 a bannert olvastad???vagy azt ami benne van???? -
#2536 hahó v.ki nem tud serial számot adni a battlefront 2-höz
kösz SrAta
-
#2535 hát sztem a kritikos találat azt jelenti hogy ha pl a geonosison azt a 4 lábú gömböt (neröhögjetek. nemtommi a neve) a lábak és a gömb találkozásánál lövöd rakétával akkor kétszer akkorát sebez. és akkor ilyenből kell négy. -
#2534 Hy all
Valaki nem tudna serial nubert küldeni a no dvd játékhoz
előre is köszi
SrAta -
#2533 hasonló pontoknál járok én is, csak picit máshogy elosztva. majd legközelebb beírom, fejből csak a mesterlövész megy, az 54, mert ráhajtottam a bónuszára:) ja és nekem is csak 1 technikusi pontom van, szintén nemtom hogy:))
neked a rombolás hogy lett meg? 4 kritikus találat rakétával, ugye? én lövöm a járműveket, de eddig nem adott egyet sem:((
a speckófegyverek közül egyedül az elitkarabély tetszik, mert elég erős fegyver, attól, hogy lassú. viszont a sörétes és a mesterlövész bónusza elég xar. nálam ráadásul olyan, mintha a "elit"-mesterlövész stukinak nem lenne tűzereje. lövöm a csávót és semmit nem vesz le az életéből. lehet, hogy bugos?
én általában úgy szoktam, hogy mesterlövésszel kezdem, mikor megvan a bónusz, akkor átváltok mérnökre, azzal is megcsinálom a bónuszt, aztán váltok megint valami másra, hadd gyűljön a többi pontom is:)) aztán ha meghalok, kezdem elölről. -
#2532 Nekem is,csak bugos az űrbázi dokk része.Na és nálad? -
#2531 Néha jobbak a rendes stukik,mint a bónusz fegyver.(mesterlövesz-nem megy messze,szar a távcső és nálom rossz a szálkereszt+ ,mert fölé lő.Néha az elitkarabély lassú a gyors tűzharcban.(Hogyan lehet technikus pontot szerezni????????????).Kellenének repülők. -
reco #2530 nekem meg van az empire at war demoja fasza játék
-
#2529 Be kell vallani a játékkal sokat lehet hülyéskedni,de nem az az igazi Star Wars,hanem inkább Szar Forrsz.Én az egész játékot a Battlefield 1942-höz hasonlítom.Ott jobban hasonlít a dolog egy háborúra,itt viszont az egész inkább csak egy számháború-paintball partira hasonlít.A gépek nagyon hiányoznak.Kicsik a pályák a B Field-hez képest.ÉS FŐLEG NAGYON HHÜÜLLYYEE a gép.(azt mondtam hülye,nem azt hogy gyenge!)Nem hasonlít egy igazi SW háborúhoz.(Megjelent a SW:Empire at war-talán az sztárvorszosabb lesz.(RTS) -
reco #2528 nincs én elörébb tartok mint te és én is generális vaok
-
#2527 Jó tudni,de nincs ennél nagyobb fokozat? -
#2526 Én pl azt h a jedi élete elfogy ha nem gyilokolok 1folytába....és qva idegesítő h a map egyik feléből a másikba érnék és pont elfogy az élete....((de assault módba nem megy le....de scak 1 assault módos(jedis pálya van... -
#2525 CSátokén a játékban azt utálom a legjobban hogy a geonózisi pálya 1 cseppet se hasonlít a filmre
meg hogy tatooineból is csak egy pálya van!
NE csak a pozítív dolgokról beszéljünk!
ti mit utáltok a játékba??????? -
reco #2524 generális átforditva tábornok -
#2523 Ki hol áll? ÉN:
22963pont Generális
13415 gyilkolás 12.07gyilk/élet
1111halál 20pont/élet
bérgyilkos 53 technikus 1 ???(nem tudom hogy)
rombolás 4 mesterlövész 10
sorkatona 87 szívósság 523
örző 287 háborús hős 180
dühöngés 54
Nem tudja vki mikor leszek tábornok?
legendás álltaláben 64 izé környékén jár
-
#2522 Ha megszerzel egy bónuszt (pl fegyver)és nem használod,akkor a köv. életedbe használhatod(egy pálya alatt).Ha legendás vagy,akkor minden(MINDENNN)életben használhatod a bónuszt. -
#2521 itt csak csillagközi soti van :DD -
MrChef #2520 Hát ha Half Life-os shotgun vagy egyéb csúzli lenne nálam a pályákon, nem lenne vitás, hogy kinek lenne a legtöbb pontja!:-) -
#2519 ügyesen:))
csak annyi, hogy gyakorolj. asszem itt legjobb választás a legfelső, azaz a rohamosztagos választása, mert gyors és hatékony fegyvere van. és célozz fejre! hamarabb kimúlnak az ellenfelek, néha egy lövéstől is. ha mégse megy, akkor menj át a galaktikus hódításra és csinálj meg pár pályát, hogy legyen egy-két bónuszod. hamarabb megszerezhetők a nagy csaták közben, mint egyébként:) -
#2518 Sziasztok tegnap kezdtem játszani és ott vagyik hogy meg kell védeni a vukik pályályán egyszer 3 majd 4 percig kell tartani az erődöt utána pedig el kell foglalni az összes pontot Ti hogy csináltátok meg? -
Cat 02 #2517 én elvileg ha meghalo kegyből újra kapok ilyne kék pajszot -
#2516 ha 8 emberkét kinyírsz a shotgun-nal, akkor megkapod a hajítódárda-vetős(?) shotgunt. ezt úgy tudod használni, hogy átváltasz a másik fegyverre majd vissza. egy kicsit erősebb, annyi a különbség.
amint azt észrevehetted, vannak különböző "bónuszok", ez a stuki is az. ha ezeket LEGENDÁS szintre viszed, akkor már a pálya elején megkapod őket. azt viszont nemtudom és ezt jó lenne, ha más is megnézné, hogy meddig tartanak? mert szerintem amint meghalsz a következő "életnél" ezt már nem kapjuk meg. szóval csak az elején jár (bár így sem rossz:))
Én pölö már sebzésnövelőt és két sebesülés-csökkentőt kapok:) azért, mert a dühöngés, a háborús hős és a szívósság legendás szinten van. most éppen a mesterlövészre hajtok, eddig 26-nál járok, veterán szint. nemtom mikor lesz legendás, de már várom. azt nemtom mit kapok:)) -
Cat 02 #2515 ja néha hülyék :D nekem is olyan hogy futnak nek ia zárt ajtónak xD (Mustafaron)
meg mostanába rászoktak a hullalövésre is -
femilko #2514 van az a pálya amikor a halálcsillagon vagyunk és elszöknek a lázadók,nos azon a pályán a végén mikor el kell foglalni vmilyen állást a hajó felrobbantása előtt azt vettem észre h a klónok nem harcolnak és úgy tűnnek el és rájötem h ez azért van mert egyszer abban az összenyomós akármiben halnak meg másodszor pedig ahol van 1 nagy kör és látom h ott lenne egy összekötő út de nem tudom hol lehet azt beüzemelni és látom h a katonák mennek és beleugranak a semmibe...tudnátok nekem ebben segíteni?hogyan tudnám azt ott megoldani? -
Cat 02 #2513 sztem ha kijön a menü rész -
femilko #2512 sorry ha hülyeséget kérdezek de a játékban mit ért pause állapot alatt?ha benyomom az esc-t vagy mit? -
baca01 #2511 szisztok!
máasolt játékkal lehet neten játszani?
ha igen, hogy?
thx -
peti94 #2510 van hamachim ,gamespy m is a netes szervereket mégse nem látom
HELP -
Danyi #2509 írtam :) www.nfsu2online.uw.hu ott van hozzá leírás + egy link. De ha nagyon szeretnéd:
http://www.morpheussoftware.net/git/
http://nfsu2online.uw.hu/Git-098.exe -
peti94 #2508 ezt a GIT progit honnan lehet leszedni ?Érdekelne -
reco #2507 aki star wars FAN az nézze meg a galériám tök király képeket serváltam -
Cat 02 #2506 na szal nyomta egy picit shotgunossal de csak anniyt íírt ki hogy fegyver lett jobb de az csak akkor vagy mindig ??? és a Techician mikor megy fel ??? -
Danyi #2505 Nekem is van egy módszerem, ami lehet, hogy egyszerűbb, mint a hamachis. A progi neve GIT. Anno az NFSU2őt toltuk ezzel neten. (www.nfsu2online.uw.hu LEÍRÁS ITT!) Ez működött a FIFAval is, szal valószinű, hogy a BF II-vel is menne. A progi lényege, hogy LAN módba netes jelet tudsz fogni. Gondolom a Hamachi is hasonszőrű, de szentem ez jobb ::) Ha valakit érdekel írjon! -
reco #2504 aki ma akar hamachi-n jáccani akkor jöjjön fél hétre
-
#2503 gamespy.com? -
peti94 #2502 hellósztok
Gamespy t honnan lehet szerezni ha nem tettem fel a játékkal együtt???
-
#2501 nya...az ok ho lehet vele tört szerveren jáccani...de!!!de csak akkor ha valaki üzemeltet is tört szervert...ill.....vki üzemeltet ,készit hálozatot.
azaz figyelni kell a hamachira....szoval ez teljesen attol függ ho vki otthon,stb helyen joszándékbol,stb készit egy hálozatot..amibe be tudsz elvileg lépni a hamachival...amugy nem ok....azaz vagy eredeti..vagy single game:)
-
#2500 Elolvastam nem lehet játszani és tudtok tört szervert mondani!44