Star Wars Battlefront 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sWbFII
Mondhatom profi vagy,ha még azt se tudod,hogy hogyan lehet elíndítani a játékot!!!<#duhos2> 1ébként Képeket hogyan lehet menteni a gamebõl.

"Not Weaken.... Weeeaken"

tommygiant
Szevasztok! Xfire userek vegyetek fel friendnek! Username: tommygiant

Aki nem ismerné az Xfire programot, annak ajánlom, hogy ismerje meg:
www.xfire.com

Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!

sztok!
én már végig vittem Hadjárat módban(annyira nem nehéz, de volt amikor töbször is elakadtam) aztán megpróbáltam az egyik Galactic Conquest-t az is sikerült(ez viszont jóval nehezebb).most szervert csinálok BF Hungary ha akartok jertek!

sWbFII
Bocsi a regényért!(már rengeteg kitüntetésem van((ezekre hajtok)))

sWbFII
Távirányítós rakétával(AT-ST,jutalom,transzport...) gyorsíts és akkor sokkkkkal nagyobbat robban.(HOTH XL óriási csata😞(jutalom táv.rakéta)) beállsz egy lõszeres droid mellé és tüzelsz((shiftel gyorsítasz).Készülj fel a TÖMEGPUSZTÍTÁSRA)

sWbFII
Tipp:Ûrben az elején üljetek be egy transzpotba,majd nyomás sz ellenség gépe.Itt robbantsd fel a középen a védelmi rendszert és a pajzsot.Ezek után az autómata védelmi gépek többet nem mûködnek(csak 1-2).Ezek után csak a vadászoktól félj.(Mielõtt elkezded a CAMPAING módot érdemes sok kitüntetést szerezni:legyél mérnökkel és szerezd meg legendásan a jutalom sörétest,a sebzéscsökkentõt/seb.növelõt,erõnövelõt és akkor hasítasz)Érdeme mérnökkel lenni,mert könnyen meggyógyítja magát és nagyon erõs tud lenni.Ha jedi jön veled szembe dobj le egy távi.bombát és ha rajta áll akkor<#wow1>...

Chester1
Mos Eisley nál assault , klón háborõk + galaktikus be legye pipálva

Gerbill
Nemtudom én sem találtam de az interneten vannak olyan szerverek

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

az meik a hero mód ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Gerbill
Az összes hõssel lehet játszani a mos eisley pályán a hero módban

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Csirke 013
Skineket hogy lehet be rakni mert csak jpg fájlban vannak és az meg nem tom

In Flames and Star Wars forever!

Csirke 013
ha jól emlékszem

Csirke 013
anakinnal lehet a corusant
a mustafaron is lehet az empirénél van

5+5=

1ébként Anakinnal meik páylán lehet menni meg Doku -val ???
(doku asszem Geonózis) anakin meg nincs mustafaron

Istencsászár
rakj fel olyan progit amivel tudod állítani a monitor ferakvanicát a felbontásokhoz hogy ne váltson át önkényesen nagyobbra avagy kisebre egy játék elinditásánál, ilyen pl a powerstrip

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Jó van Dávid majd kérdezek.Na szal mikor jelennek meg kieg. pályák a játékhoz mint az I nél?Amúgy ki a magyar kommandó?Játszottam már vele egy csomót de valahogy nemtom ki az.

Csirke 013
Csátok!
Dobjuk má fel valahogy ezt a fórumot alig írtok!
Mindenki mondjon valami kérdést a játékkal kapcsolatban oszt válaszolunk rá és akkor is többet fogtok írni

zuzu menj fel a netes játékra és keress egy olyan severt hogy: magyar kommando
oda csatlakoz és kérdezd meg a vezetöt hogy be álhatsz e a klánba ha éppen nincs ilyen sever probálkozz máskor

(én benne vaok ebbe a klánba)<#gun><#gun><#violent><#violent><#mf1>

csapatot keresek a neten jól játszok
jaja ott magával a játékkal van gond
nekem is meg van csak éppen egy-két pályán nem látom az ügynököket meg van olyan is hogy egyszerüen játék közbe kidob a windosba

Nekem 9800 Ati Radeon Pro van a legujabb driver-rel és néhány perc után kivág úgy a játékból, hogy csak a reset gombbal tudom helyreállítani a rendet. Ez mitõl lehet? Ja, 3 Ghz-es P4-es procim van és 1 G ramom.
ewuk
nana és a republic commando? 😊
bigapó
milyen kártyád van? a legújabb driver-rel próbáltad?

nekem 6600-os van és a legújabb Nvidia driver, nincs gond vele. a Neo-nál van olyan, hogy el-eltûnnek egyes karakterek (teljesen fekete lesz), aztán visszaáll, de szerintem itt maga a program szarakszik.

The Matrix has you...

tcsabi
Sziasztok!Elindítom a gamet amikor jönnének a feliratok pl Lucasarts... akkor nagy sötétség és a monitorom kiírja,hogy"SZINKRON HELYTELEN".(de a pathofneo-ál is az van meg ha átállítom 1024x768-ról 800x600-ra akkor is)
Kérdés:
1:A felbontást nem bírja a monitorom,vagy a frekvenciát?
2:Hogy tudnám beállítani,hogy úgy induljon,hogy jó is legyen?
Elõre is köszi mindenkinek!

Azt én gépem: AMD Athlon 2400+,NVidia Geforce 4 6600GT, Sony 100GB SATA, 512MB Ram, AMD Via nem tom milyen.

David1992sg
valaki el tudná küldeni a crack filet? :-(

e-mail:[email protected]
kössz

bigapó
jól csinálod😊 egyébként mindegy, hogy mit csinálsz, mert ha elég gyors és ügyes vagy, és csak "vadászgépben" nyomulsz (tehát ami nem kifejezetten bombázásra van), akkor úgyis el tudod érni a 180 pontot. nálam legalábbis ennyit kell csinálni.
én is bombázással szoktam kezdeni, egyrészt azért, mert a támogató fregatt-védelem nem véletlenül van ott. nagyon hamar le tudnak szedni az automata lövegek, ha bemész a sûrûbe. ja, ezeket egyébként le lehet bombázni, akkor is, ha van pajzs. de vissza építik õket egy idõ után, úgyhogy vigyázni kell.

The Matrix has you...

Csirke 013
Azt egyébként tudtatok hogy az a Árnykatona az droid?
a starwars.comon elég sok érdekesség van
Van egy olyan rész a oldalon hogy databank itt minden benne van amit látsz a star warsban fegyverek,droidok,sithek,fejvadászok,jármûvek

Ui.:A droidok közt van a dark trooper vagyis árnykatona

Csirke 013
Csátok!
Lenne Pár Ötletem a magyarításhoz
Ezt má mondtam hogy a hátrakétáshozjobb lenne a légi osztagos
Az Árnykatonának a fegyverének a neve most az hogy csillagszóró(már rég elmúlt karácsony)lehetne azt a nevet adn neki hogy Elektronvetõ vagy valami ilyesmi
Meg azért az elég durva hogy Vuki kis v-vel
lehet hogy ez magyarítás de akkor is az ilyen szavak maradhatnának Wookie

Most toltam végig a CIS-el, ritkaság volt hogy a pajzsunkat leszedték mert addigra már simán nyertük a kört a CIS bombázó helybõl úgy manõverez mint a Tie-Fighter az interceptorukban meg elszédültem olyan gyors! <#idiota>

Ez gondolom csak single player és multiba nem lehet vinni

1ébként amikor elindulok sima gépfegyveressel midnig kapok Endurance-t meg kék leszek ez azért van mert 2 bõl Legendary vok (egyik a guardin)

Az ûrcsatáknak csakis nagyszámú játékossal van értelmük. Munkamegosztás. A boardinggal pedig lehet az ellenség hajójában gyakni és ügyeskedni, és jóval óvatosabb vagy, mivel ha nincs letámasztva csapatszállító, a spawnpointod természetesen mérföldekkel odébb, a saját hajódban van...
Aki úgy gondolja, hogy vacak dolog repkedni, az jöjjön ki ellenem egy kis dogfight-ra...:-))
jaja én is úgy szoktam.Én elõször leszedem a két fregattot azt megyek mint egy õrült azt kinyírok mindenkit.

herczeg
nem feltétlen. az a lényeg hogy összegyüjts elég pontot. ha ez valakinek úgy is megy hogy csak a vadászokra, a transzporterekre meg a bombázókra lövöldöz akkor akár hozzá se kell érnie az ellenséges anyahajóhoz.

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Checkerboy
Az ûrcsatákban amikor Assaultvan bekapcsolva akkor az a lényeg h az ellenséges anyahajónak mindegyik rendszerét felrobbantsd és mindegyik ellenséget kinyírni.Ez a kettõ dolog kell a csapatod gyõzelméhez.Van shield generator amit meg lehet javítani.Így izgalmasabb lesz a játék.A legjobb gammák azok amikor a csapat összedolgozik és megbeszélik h ki robbantja fel ezt ki azt mikor stb stb.

Üdv Checkerboy

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Guer
az a legjobb amikor fogod magad és átrepülsz az ellensége csillagrombolóba ott kiszálsz és szétgyaksz mindenkit 😊

Guer
ehhheh
akkor ha már csben nemvagyok pro legalább itt az lehetek 😄DDDD

Az ûrcsaták amúgy mirõl szólnak?
Én beülök egy Tie-Bomberbe, szétlövöm a corvetteket aztán az anyahajó pajzsát (van egyébként vmi shield generator vagy csak úgy lövöldözni akárhova amíg lemegy?) aztán a kijelölt cuccokat.
A végén meg mindenre lövök ami nem saját <#idiota> de ilyenkor már csak pár másodperc a gyõzelem.

Boardingnak van egyáltalán értelme?

Képeket hova menti?
(mi a screenshot gomb?)

Ez vágólapos

Persze.
Mégis kik veszik meg ezt a gémet?
A StarWars fanok sztem életükben nem láttak még fpst <#hehe>

Checkerboy
LoL.Nekem is vannak ilyen képeim amibe pont lelövik az utolsó ellenséget és vége.Még a golyó nem is érte el a fejét de õ már halott lol...

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Gyõzelem! <#idiota>

Checkerboy
Lagg nem volt egy csepp se.Ip-t nem tudom 😞Még a szerver nevét se.Nem néztem meg 😞 De ha most felmész biztos h ottvan a legtöbb játékos között.Nagyon sokan voltunk.

Üdv Checkerboy

Checkerboy
FIGYELEM!!!Látom nagy gondokat okoz a könyvtáros pályánál amikor a könyvespolcokat kell megvédeni.Nagyon egyszerü én így oldottam meg : Engineert választasz és odamész a könyvtárba.Lelövöd a Jediket de csak a jediket!!!Azok a kis lövöldözõs izék teljesen feleslegesek.Fogod magad odamész egy még létezõ könyvespolchoz és azzal az izé cutterrel repaireled.Fullig.amikor 1 percnél tart az óra jön a jedik erõsítése.Na addig legyél kész a könyvespolc repairjével.És ha sikerült az elsõ része countdownak (Amikor a legelsõ Jedicsapatot kell kinyírni és megmaradnak könyvespolcok)akkor ugyanazt megcsinálod mégegyszer.Teljesen véded a polcokat.És kész. 😊

Guer
én is felmentem pár szerverre és szinte végig elsö voltam 😊
pedig 2 napja van meg a gém 😄
szal télleg nagyon lámák...

ja amugy ip jöhet / ping jo volt?

Checkerboy
Boba Fett sztem úgy néz ki mint egy csöves 😄😄😄 Egyébként a Heroek vs Villainsen jáccotok akkor a legerõsebb a Villainsnél van ,mégpedig a Count Dooku és The Emperor.Mindkettõnek ugyanaz az ereje van : Folytogatás,Villámlás.Elkezded folytogatni az ellenséget átváltasz villámra és amiközbe folytot még villámlik is 😄 Sok HPja lemegy és ha nem öli meg akkor amikor elfogy az erõd meny oda és 2 csapással végezz vele 😊 Voila kész is de ne bízzátok el magatokat!Nem láthatóan erõsek!!!Szal simán le tud téged vki gyõzni ha nem vigyázol.Ez csak egy combo tipp ami a legerõsebb.Persze ha Hero vagy akkor egy sima Force Push/Force Pull ,odafutsz,leütöd is megteszi 😄

Checkerboy
Húúú de jó szerveren voltam.Nagyon király volt.50 voltunk és ment Dagobahn az öldöklés 😄😄😄 Nagyonkirály volt.Sniperessel végigmész és lövöd a fejeket 😄 Érdekes...Meglepõen kevesen tudnak jól lõni vagy csak simán hülyék.20ezer tippben ottvan h : Célozz a Fejre mert az jobb.Erre mit csinálnak?A lábra céloznak....Én szinte mindig a fejre célzok és sokszor sikeres is vagyok nagy távolságról is.Nem úgy van mint a Battlefield 2ben h a golyó nem pont oda talál nagy távolságról.Itt pontosan oda megy ahová akarod h menjen.

Gyocsika
Köszi ki is probálom

GC-ben?Ott van egy ikon a bonusoknál ami egy kardra hasonlít asszem a legutsó azt megveszed és bizonyos bolygókon felhasználod õket.

Gyocsika
Hogy lehet lenni jedivel?????????? irjátok meg légyszi