Star Wars Battlefront 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Not Weaken.... Weeeaken"
Aki nem ismerné az Xfire programot, annak ajánlom, hogy ismerje meg:
www.xfire.com
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!
én már végig vittem Hadjárat módban(annyira nem nehéz, de volt amikor töbször is elakadtam) aztán megpróbáltam az egyik Galactic Conquest-t az is sikerült(ez viszont jóval nehezebb).most szervert csinálok BF Hungary ha akartok jertek!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
In Flames and Star Wars forever!
a mustafaron is lehet az empirénél van
1ébként Anakinnal meik páylán lehet menni meg Doku -val ???
(doku asszem Geonózis) anakin meg nincs mustafaron
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Dobjuk má fel valahogy ezt a fórumot alig írtok!
Mindenki mondjon valami kérdést a játékkal kapcsolatban oszt válaszolunk rá és akkor is többet fogtok írni
oda csatlakoz és kérdezd meg a vezetöt hogy be álhatsz e a klánba ha éppen nincs ilyen sever probálkozz máskor
(én benne vaok ebbe a klánba)<#gun>#gun><#gun>#gun><#violent>#violent><#violent>#violent><#mf1>#mf1>
nekem is meg van csak éppen egy-két pályán nem látom az ügynököket meg van olyan is hogy egyszerüen játék közbe kidob a windosba
nekem 6600-os van és a legújabb Nvidia driver, nincs gond vele. a Neo-nál van olyan, hogy el-eltûnnek egyes karakterek (teljesen fekete lesz), aztán visszaáll, de szerintem itt maga a program szarakszik.
The Matrix has you...
Kérdés:
1:A felbontást nem bírja a monitorom,vagy a frekvenciát?
2:Hogy tudnám beállítani,hogy úgy induljon,hogy jó is legyen?
Elõre is köszi mindenkinek!
Azt én gépem: AMD Athlon 2400+,NVidia Geforce 4 6600GT, Sony 100GB SATA, 512MB Ram, AMD Via nem tom milyen.
én is bombázással szoktam kezdeni, egyrészt azért, mert a támogató fregatt-védelem nem véletlenül van ott. nagyon hamar le tudnak szedni az automata lövegek, ha bemész a sûrûbe. ja, ezeket egyébként le lehet bombázni, akkor is, ha van pajzs. de vissza építik õket egy idõ után, úgyhogy vigyázni kell.
The Matrix has you...
a starwars.comon elég sok érdekesség van
Van egy olyan rész a oldalon hogy databank itt minden benne van amit látsz a star warsban fegyverek,droidok,sithek,fejvadászok,jármûvek
Ui.:A droidok közt van a dark trooper vagyis árnykatona
Lenne Pár Ötletem a magyarításhoz
Ezt má mondtam hogy a hátrakétáshozjobb lenne a légi osztagos
Az Árnykatonának a fegyverének a neve most az hogy csillagszóró(már rég elmúlt karácsony)lehetne azt a nevet adn neki hogy Elektronvetõ vagy valami ilyesmi
Meg azért az elég durva hogy Vuki kis v-vel
lehet hogy ez magyarítás de akkor is az ilyen szavak maradhatnának Wookie
Aki úgy gondolja, hogy vacak dolog repkedni, az jöjjön ki ellenem egy kis dogfight-ra...:-))
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Üdv Checkerboy
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Én beülök egy Tie-Bomberbe, szétlövöm a corvetteket aztán az anyahajó pajzsát (van egyébként vmi shield generator vagy csak úgy lövöldözni akárhova amíg lemegy?) aztán a kijelölt cuccokat.
A végén meg mindenre lövök ami nem saját <#idiota>#idiota> de ilyenkor már csak pár másodperc a gyõzelem.
Boardingnak van egyáltalán értelme?
(mi a screenshot gomb?)
Ez vágólapos
Mégis kik veszik meg ezt a gémet?
A StarWars fanok sztem életükben nem láttak még fpst <#hehe>#hehe>
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Üdv Checkerboy
pedig 2 napja van meg a gém 😄
szal télleg nagyon lámák...
ja amugy ip jöhet / ping jo volt?