Star Wars Battlefront 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de tényleg nem megy

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

ezt én is láttam pont tegnap a vicclapon szal...

megy (stronghold crusader ... )

Balumann
ha ki van kapcsolva a tûzfal és router sincs, akkor nem tudom, akkor ott valami más probléma lehet :/ netkapcsolattal vagy a játékal van valami. Más játék megy neten?

Balumann
Ha ilyen van próbáld újra. Ha nem jó, akkor vagy router, vagy tûzfal blokkolja valamelyik átjárot amivel a net mûködik. A Battlefront 2 valameliyk mappájában, van egy readme fájl, abba bennevna hog melyik portokat hasnzálja a netes játékhoz. Ha routered van, tudakold meg hogy kell portokat engedélyezni rajta valahogy, vagy tûzfalba állítsd be. (nem értek a tûzfalhoz).
Akinek meg nem eredeti a játék, az vagy próbál 2-3 napig Cd kulcsokat, amíg nem talál olyat amit még nem használnak (ha sok van a keygnebe), vagy vesz eredetibe egy CD kulcsos játékot, vagy pedig tört szerveren játszik ahol nincs eredeti Cd kulcs ellenõrzés. Újratelepítgetés fölösleges ha ilyen probléma van, "telepített hely\Battlefront 2\install -be van egy fájl ahol belehet írni a Cd kulcsot.
Crack meg van FAQ-ba, de csak akor használjátok ha nem indul ezekkel a kijátszásos módszerekkel, mert nagyon sokan, túl sokan jeleztek problémát vele hogy kilép a játékból meg ilyen hibák (jobb amíg olyan mint az eredeti játék...)

lac coo
Ha ilyent láttok , ne lõjetek !!!!<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

az ki van kapcsolva (tûzfal)

Guer
tûzfal?

neten játszani

szasztok nem tudjátok mért nem tok netezni ?
hálózatosmód;join;kiírja hogy foglalt 0% aztánn várat és kiadja azt ahol a servereknek kellene lenni<#confused><#conf> (nem reloades)

mi a baj? Mért nem tudod elindítani?
😄

én irogatnék szivesen, csak nemvagyok képes elinditani a gamét 😞

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Csirke 013
Basszátok meg ez a fórum kihaltabb mint a tatooine

In Flames and Star Wars forever!

ezért jó az eredeti játék...Olyat jáccottam most mustafaron...

Ez azért lehet, mert egy cd-key-el csak egy ember tud játcani multiban!
Szóval lehet, hogy eddig volt olyan szerencséd, hogy csak te használtad ezt a kódot, de idõközben más is ezt használja. És mivel egy kóddal csak egy ember tud játcani ezért nem mûködhet.
lehet hogy ilyet itt nem kene de nekem a masolt jateknal eddig minden frankon ment a multiban es kb 3-4 napja(elotte nem jatszottam kb. masfel hetig) nem tudok csatlakozni semelyik szerverhez sem akkor se ha uj cd keyt generalok
bigapó
ja, van egy technikusi pontom, de nemtom hogy szereztem<#idiota>

The Matrix has you...

bigapó
szerintem meg menj fel olyan oldalra, ahol töréseket tárolnak. gamecopyworld vagy gameburnworld.com-ot tudom ajánlani. csak legyen bekapcsolva a tûzfal meg vírusvédelem, meg minden kütyü, mert eléggé fertõzött helyek vannak arra😞( viszont legalább nem kell hide-olni. nemrég szedtem le én is a játékot, nekem eleve crack-elt volt😊 ha nem találsz sehol semmit (ez kétlem), akkor szólj és legközelebb behozom és elküldöm mélen vagy valahogy. de elõbb látogass el az említett oldalakra!

The Matrix has you...

egyszer régebbi deamon kell 347.0-ás kell SR7.Stop hide-olás és kész indul a játék de le van irva a F.A.Q.-ban

na figy!!!
eredeti a játék?
ha igen akkor telepítsd ujra és probáld másik cd kulcsal indítani az instalációt.
ha nem eredeti akkor természetes hogy kiírja mert nekem se eredeti és szembe sülök vele néha.amugy ajánlom a F.A.Q.-t mert le van írva ott is.

Srácok,van 1 phroblemom,cirka 1 hónapja fennt van a játék.eddig rendesen ment a multi,ám néhány napja a következõ problémám van:,ha megpróbálok felmenni vmelyik szerverre,mindig kiírja hogy "cd kulcs nem megfelelõ"(a belépésnél)<#help><#help><#help>

Erő Izom,Viszkit Iszom!

Üdv mindenkinek.Szeretném megkérdezni,hogy lehet a BFII-ben hereo free for all-t
csinálni vagy hogy egyátaltalán legyenek ellenséges hõsök.

Kösz!
szabi
Ha nem megy a hide ahogy nekem se ment akkor tiltsd le a sajátgépbe a dvdt és úgy menni fog.Hawernak úgy ment

Jhonny
Hiho all

nos nekem az lenne a gondom hogy hidelni kell ha valaki ismeri a hidelest akor plz irjon már nekem😊
na mindegy az a lenyeg hogy nem hideli de meg nem is restoralja vagy mit nem csinal az a lenyeg hogy daemon toolsosan kene elinditanom de nemmegy a hideles miatt szal szerintetek(aki ismeri ezt a fajta elinditast vagy a hidelest)le tudnám tolteni azt a filet amejikkel hidelni kell es ha igen akor mukodne???

Vigyázz promó, jövök!!

gyerekek,gyerekek eléggé kihalt ez a forum
<#kuss>

Balumann
fraps-al semmi képp ne 😄

Balumann
fényképezésre meg ajánlom a HyperSnap -ot, az jobb képeket csinál 😛

Balumann
na meg hát MSN

Balumann
azé jóval több levelet kaptam mint 20 😛

Balumann
Nem lehet, biztos.
A crack miatt dob ki a menübe, ugyan is már vagy 20 levelet kaptam hogy miért lép ki, és megcsinálták és jó lett.
FAQ-ba sem véletlen hagytam benne a többi leírást. A crack nem mindenkinél mûködik, azt hogy kinél mûködik, kinél nem azt se értem. A lényeg hogy visszakell rakni az eredeti - lemezen megtalálható - indítófájlt, és a FAQ alapján csnálni a régi, hagyományos SD4hide -os módszert. a FAQ-ban majdnem csak a legfontosabb részletek vannak, úgyhogy midnent ellenõrizettek le még mindig a beindítással kapcsolatban... Már kb. 10 -nél volt ahiba hogy csak azt hagyták ki hogy daemon tools 4 vagy melyik verzió... xD
Egyébként minden játékra igaz, amíg nem kel crackelni sztem ne krekkeljétek, mert úgysem lesz olya mint a kijátszásos módszer, mert az olyan mitnha eredeti lenne a gém... Én sem krekkeltem a NfS MW-et se!

Bagoly, lehet, hogy azért, mert krekkelt a game-d. Olyankor bármi elõfordulhat...
ha vaaki tudja miért dobál vissza a game menübö a winbe szolojon... xp,64bit 2800+ 9700pro

Szerintem nem lehet Csillagrombolót felrobbantani, már csak azért sem, mert az a bázis, a spawning point.
Fregattoknak csak a lézerágyúit lehet használni, nem?
Kitüntetéseket multiplayer-ben is lehet szerezni? (Gondolom nem, ez csak a single player biznisze)

Ez a regenerációs bónusz szerintem azt jelenti, hogy ha technikussal vagy, akkor a jármûben gyógyulsz. Pilótával vezetve a sérült ûrhajók javítódnak, ez biztos.
hy help! carck eltem a gamát elindul a menüje de ha inditanám akkor wisszadob a winbe és kész. mi lehet a problémA???

nekem még nem sikerült

sWbFII
Sikerült már valakinek felrobbantania egy csillagrombolót?

"Not Weaken.... Weeeaken"

sWbFII
Köszyke! Azt tudod,hogy az ûrben hogyan lehet a fregattokat hesználni? ....mert én nem....<#fejvakaras><#guluszem1><#conf><#wilting><#pardon1><#szomoru1><#nemtudom>....és hogyan lehet technikus kitüntetést szerni??? ("Pattanj be egy jármûbe,amely jármû regeneráciost bónuszt biztosít számodra.")???<#confused>

print screen
utána pedig Paint és CTRL + V

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

sWbFII
abdf<#falbav>

Gerbill
A tört szerverekre föl lehet menni eredeti játékkal. ELVILEG

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

sWbFII
És hogyan lehet a menübõl(karrier)képet menteni?

Nemrég írtam, hogy gondban voltam néhány játékhoz való kapcsolódással (eredetiben van meg nekem a game). Utóbbi pár napban elõfordult, hogy alig 1 másodperces "busy" után tudtam csatlakozni, és a PC Dedicated szerverekhez mindig tudok csatlakozni. Nagyjából a következtetésem: eredeti game-mel indított játékhoz mindig tudok kapcsolódni, nem eredetivel indítotthoz nem mindig.
Az elõbb említett "BF Hungary" szerver tört vagy eredeti?
Indít valaki "eredeti" vagy dedicated szervert?
print screen-t megnyomod vmi hülye formátumban elmenti a játék mappájába

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

kipróbáltam az Xfire-t de kiakasztotta a gépet.ugyhogy le is szedtem és maradok a hálozatos módnál.(meg aztán az xfire kicsit bonyi volt nekem)
GYERTEK a "BF Hungary" nevû szerverbe!!!!
ui.:szerver gazda "Martin"

Csirke 013
szívesen máskor is
De azért írhatnjátok többször is mert k¨¨ä unalmas így ez a fórum vagy topic vagy mi ez

sWbFII
Tudtátok,hogy VINNDÚ mesterrel ha felugrasz és ütsz,akkorát vág a földbe,hogy senki nem éli túl.Kössz Csirke013.

Csirke 013
Csátok ez nem tartózik ide de a torrent fájlokat hogy lehet megnyitni?????

Csirke 013
Dzuma ti hol álltok a kerierrben hány embert öltetek?

Csirke 013
Fraps vagy a régi meg oldás a print scereen