3073
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az
F.A.Q. -t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!
Magyarosítás letöltése
-
gergő992 #2587 császtok kéne nekem egy battlefront 1 kod -
peti94 #2586 sziasztok
leszedtem a jedi vs. clones modod feltettem
az volna kérdésem melyik pályán lép érvénybe ez a mód ?
-
reco #2585 nem jáccotam az egyel de mégis hogy lehet menni a Bespinen hisz az gáz bolygó
-
Cat 02 #2584 már jó de mit kell leszedni ? :D -
Cat 02 #2583 link nem jó :( -
Tom Tom #2582 Nekem volt egy kedvenc bolygóm:Bespin az 1ből és remélem az most van a pályák közt.Ok csirke majd letöltöm aztán megyek angolokat gyalázni.A hibajavítások közt szerepel a mos eisley-i épülethibák tömkelege is? -
#2581 és azokat honnan tőtötted le? instant battle-ként lehet játszani csak? vagy megy a többiben is? az tök jó lenne, mert a galaktikus hódítás során elég sok bolygó/csillag csak felesleges "megálló". -
#2580 www.starwarsbattlefront.filefront.com
minden hibát javít (vagyis a legtöbbet)
amúgy nektek már van új pálya berakva?
nekem vannak kurva jók -
Tom Tom #2579 Honnan lehet leszedni ezeket a peccseket?most kicsit lemaradtam bf2s ügyekben...Mit javít a peccs? -
peti94 #2578 MrChef neked még jobb énnekem meg 1 internetes szerver sincs (van Gamespy m ) -
reco #2577 hát minden játék egyszer kimegy a divatbol -
MrChef #2576 Srácok! Nekem a legújabb (asszem 1.51-es) peccsel megy a game (eredeti), de baromi kevés server van, kb 15! Ennek a fele jelszavas, a többin meg 1-2 ember lézeng.
Most akkor miaf*** lesz? -
reco #2575 én lezsek a 3. uralkodó -
#2574 Ahogy elnézem ketten uraljuk ezt az oldalt.(Amúgy kössz!)Sajnos magadra kell haggyalak,mert a játék nem fog nálam menni,ezért ide se jövök egy ideig.Ha megszerzem az SW Empire at war,akkor átmegyek annak az oldalára.Egyébként:Nem www.stickdeath.hu ,hanem .com -
#2573 hát ehhez nemtok szólni, mert nekem nem csinál ilyet:) :( -
#2571 Ha már probléma hiányba szenvedünk,akkor én csinálok problémát.Minden okés addig míg ki nem választom a profilomat(a régit),mert ekkor kilép a Windowsba.Az új profilok bezzeg mennek!A régi amin "istencsászár"(na jó,csak simán "imperátor")szinten vagyok az bezzeg nem megy. -
#2570 szerintem egyenlőre nincs olyan problem amit meg kéne oldani vagy senki sem akar neten játszani:)
tegnap is nyomtam vagy fél órát, egyenlőre nem tudom megunni. olyan, mint a battlefield2, azt se untam meg, csak win újrarakás óta még nem tettem fel, inkább ezt próbáltam ki és leragadtam:)) -
#2569 Ez a fórum egy temetőre emlékeztet!
....Na jó,itt-ott azért néha felbukkan egy-két zombi.
Van itt valahol egy élő?????!! -
#2568 nekem sincs otthon és most 3 napot nem melóztam. -
#2567 Én már pénteken rájöttem,csak nincs otthon internetem.(A rombolás nem nehéz) -
#2566 ha nem ma jövök melóba, akkor már rég beírtam volna én is:)) pont tegnap jöttem rá, csak nem tudtam eldönteni, hogy attól volt a pont, hogy "felvágtam" a heggesztőpákával vagy attól, hogy utánna ráraktam egy aknát:)) kösz a segítséget:)
ja és a pontjaim:
pont:11951 gyilok/halál arány: 9,5 körül (volt már 12 is, de untam, hogy mindig én nyerek és párszor öngyilkos lettem:))
bérgyilkos: 18 technikus: 3
rombolás: 0 (ez még nem megy) mesterlövész: 66 (legendás:))
sorkatona: 34 szívósság: 351 (legendás)
örző: 291 (legendás) háborús hős: 101 (legendás)
dühöngés: 52
némely adat eltérhet, mert nem a legfrissebet írtam le, pár pont eltéresek lehetnek +/- ban. -
peti94 #2565 nekem is van Bs playerom
mindjárt megnézem hogy viszi e
ezt írja ki :file is corrupted ! Seeking will be very slow
na ez mi ? -
#2564 Az instantra gondoltam.Szerintem lehet nehézséget állítani,ha j.ték közben Esc-beállítások-játék-nehézség.(normál,elit)-de nem biztos! -
#2563 Örülök,hogy segg--íthettem. -
#2562 Na szóval mérnökkel a fúziós vágóval bandukolj és ha szembe jön egy ellenséges járgány,akkor kezd el vágni 100%-ig.Ha megvan kipotyognak az emberek belőle és áram futkos a járgányba.Lásss csodát:technikus,ajándék járműjavítás,mely ha gépbe ülsz autómatikusan javítja a verdád.(Néha kisebb gépeknél pl gyorsrobogó-vagy mi-nem ad elsőre technikus pontot.) -
#2561 Nem tudja valaki mi lehet a baj?Egyik nap simán fut a gépem,másnap azt írja ki bekapcsoláskor:új hardvert észlelt.NINCS hang sehol!A Media Player 10 nem tud lejátszani semmit,a SWBFII elindul(hang nélkül),majd az elején lazán kilép a gémből. -
#2560 Nekem 16 technikus pontom van és sz-tem nagyon is tévedsz,NEM a javítással szerzed!!!!Sokkal könnyebben!!!Ha elmondanám biztos mindenki a homlokára csapna-"De egy ---- vagyok!"(Legalábbis én így reagáltam,amikor 2,5 óra kísérletezés után rájöttem. -
reco #2559 én a BS player-el (nem tudom melyik verzio)simán lejátszottam -
#2558 Olyan nincs hogy nem viszi, rakj fel codec-ot free-codecs.com -
peti94 #2557 nekem is az van de nem viszi -
#2556 Pl: Win Media Player 10... -
peti94 #2555 felvettem a FRAPS a l1 videót de nem tom megnézni segítene vki ?
(mivel tom megnézni )? -
#2554 -
#2553 Igen nekünk is
MEgoldás:2471-es írás vagy szöveg vagy duma vagy vmi hasonló! -
#2552 Nemtom más észrevette-e, vagy csak nekem van így de a Geonosis-i pálya égboltja iszonyat bug-os (nézzetek körbe) rosszul van összeillesztve. Nektek is? Próbálok képet is berakni... -
#2551 Csátok!
VAn 5 teknikus pontom
úgy kell szerezni hogy az űrcsatában mindent meg javítasz
kurva unalmas azért van csak ennyi
-
#2550 sniper-hez 4 pontot kell szerezni fejlövéssel. technikust nemtom. -
Cat 02 #2549 szereztem ilyne lila lövedéket :D
Techinicant hogy lehet fejelszteni ???
és Sniperest ?(gondolom sniperkedzs XD) -
#2548 az egyedül az az instant battle-t jelenti? vagy a single pályákat? :)) már végignyomtam minden játszhatót egyéniben, így előlről kezdtem az egyik galaktikus hódítást, mikor a klónok vannak az FRSZ ellen. picit unalmas, hogy mindig én nyerek. lehet szintet állítani? nem emlékszem, hogy hol, ha igen. -
#2546 Egyébként az ajándék mesterlövész erősen lő csak a +(célkereszt)fölé lő."Rombolás"-hoz mennnny egyedül a HOTH pályára és célozd az ATAT-k(sötéteknek:négy lábú vaze nagy birodalmi lépegető)nyakát.4 lövés és megvan az irányítható rak-kéta(mejjj*jjjet ha begyorsítasz,akkor sokkkkkkal erööösebben sebez :dé .