Star Wars Battlefront 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
Akinek meg nem eredeti a játék, az vagy próbál 2-3 napig Cd kulcsokat, amíg nem talál olyat amit még nem használnak (ha sok van a keygnebe), vagy vesz eredetibe egy CD kulcsos játékot, vagy pedig tört szerveren játszik ahol nincs eredeti Cd kulcs ellenõrzés. Újratelepítgetés fölösleges ha ilyen probléma van, "telepített hely\Battlefront 2\install -be van egy fájl ahol belehet írni a Cd kulcsot.
Crack meg van FAQ-ba, de csak akor használjátok ha nem indul ezekkel a kijátszásos módszerekkel, mert nagyon sokan, túl sokan jeleztek problémát vele hogy kilép a játékból meg ilyen hibák (jobb amíg olyan mint az eredeti játék...)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
hálózatosmód;join;kiírja hogy foglalt 0% aztánn várat és kiadja azt ahol a servereknek kellene lenni<#confused>#confused><#conf>#conf> (nem reloades)
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Szóval lehet, hogy eddig volt olyan szerencséd, hogy csak te használtad ezt a kódot, de idõközben más is ezt használja. És mivel egy kóddal csak egy ember tud játcani ezért nem mûködhet.
The Matrix has you...
eredeti a játék?
ha igen akkor telepítsd ujra és probáld másik cd kulcsal indítani az instalációt.
ha nem eredeti akkor természetes hogy kiírja mert nekem se eredeti és szembe sülök vele néha.amugy ajánlom a F.A.Q.-t mert le van írva ott is.
Erő Izom,Viszkit Iszom!
csinálni vagy hogy egyátaltalán legyenek ellenséges hõsök.
Kösz!
szabi
nos nekem az lenne a gondom hogy hidelni kell ha valaki ismeri a hidelest akor plz irjon már nekem😊
na mindegy az a lenyeg hogy nem hideli de meg nem is restoralja vagy mit nem csinal az a lenyeg hogy daemon toolsosan kene elinditanom de nemmegy a hideles miatt szal szerintetek(aki ismeri ezt a fajta elinditast vagy a hidelest)le tudnám tolteni azt a filet amejikkel hidelni kell es ha igen akor mukodne???
Vigyázz promó, jövök!!
<#kuss>#kuss>
A crack miatt dob ki a menübe, ugyan is már vagy 20 levelet kaptam hogy miért lép ki, és megcsinálták és jó lett.
FAQ-ba sem véletlen hagytam benne a többi leírást. A crack nem mindenkinél mûködik, azt hogy kinél mûködik, kinél nem azt se értem. A lényeg hogy visszakell rakni az eredeti - lemezen megtalálható - indítófájlt, és a FAQ alapján csnálni a régi, hagyományos SD4hide -os módszert. a FAQ-ban majdnem csak a legfontosabb részletek vannak, úgyhogy midnent ellenõrizettek le még mindig a beindítással kapcsolatban... Már kb. 10 -nél volt ahiba hogy csak azt hagyták ki hogy daemon tools 4 vagy melyik verzió... xD
Egyébként minden játékra igaz, amíg nem kel crackelni sztem ne krekkeljétek, mert úgysem lesz olya mint a kijátszásos módszer, mert az olyan mitnha eredeti lenne a gém... Én sem krekkeltem a NfS MW-et se!
Fregattoknak csak a lézerágyúit lehet használni, nem?
Kitüntetéseket multiplayer-ben is lehet szerezni? (Gondolom nem, ez csak a single player biznisze)
Ez a regenerációs bónusz szerintem azt jelenti, hogy ha technikussal vagy, akkor a jármûben gyógyulsz. Pilótával vezetve a sérült ûrhajók javítódnak, ez biztos.
"Not Weaken.... Weeeaken"
utána pedig Paint és CTRL + V
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Az elõbb említett "BF Hungary" szerver tört vagy eredeti?
Indít valaki "eredeti" vagy dedicated szervert?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
GYERTEK a "BF Hungary" nevû szerverbe!!!!
ui.:szerver gazda "Martin"
De azért írhatnjátok többször is mert k¨¨ä unalmas így ez a fórum vagy topic vagy mi ez
In Flames and Star Wars forever!
"Not Weaken.... Weeeaken"
In Flames and Star Wars forever!