Star Wars Battlefront 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

írtam 😊 www.nfsu2online.uw.hu ott van hozzá leírás + egy link. De ha nagyon szeretnéd:

http://www.morpheussoftware.net/git/

http://nfsu2online.uw.hu/Git-098.exe

ezt a GIT progit honnan lehet leszedni ?Érdekelne

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

aki star wars FAN az nézze meg a galériám tök király képeket serváltam

na szal nyomta egy picit shotgunossal de csak anniyt íírt ki hogy fegyver lett jobb de az csak akkor vagy mindig ??? és a Techician mikor megy fel ???

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Nekem is van egy módszerem, ami lehet, hogy egyszerûbb, mint a hamachis. A progi neve GIT. Anno az NFSU2õt toltuk ezzel neten. (www.nfsu2online.uw.hu LEÍRÁS ITT!) Ez mûködött a FIFAval is, szal valószinû, hogy a BF II-vel is menne. A progi lényege, hogy LAN módba netes jelet tudsz fogni. Gondolom a Hamachi is hasonszõrû, de szentem ez jobb :😊 Ha valakit érdekel írjon!

aki ma akar hamachi-n jáccani akkor jöjjön fél hétre

Ryleh
gamespy.com?

hellósztok

Gamespy t honnan lehet szerezni ha nem tettem fel a játékkal együtt???

Ryleh
nya...az ok ho lehet vele tört szerveren jáccani...de!!!de csak akkor ha valaki üzemeltet is tört szervert...ill.....vki üzemeltet ,készit hálozatot.
azaz figyelni kell a hamachira....szoval ez teljesen attol függ ho vki otthon,stb helyen joszándékbol,stb készit egy hálozatot..amibe be tudsz elvileg lépni a hamachival...amugy nem ok....azaz vagy eredeti..vagy single game😊

Gyocsika
Elolvastam nem lehet játszani és tudtok tört szervert mondani!44

Gyocsika
Sziasztok lehet tört játékkal játszani és melyik szerveren??

az elösõ üzenetbe le van irva (#2496)
és nem kimenteni kell leia hercegnöt ha nem megölni

Hali!

Segítség kellene a következõ küldetésben:

Ott tartok, hogy a Star Wars 4 filmben a legelején amikor betörnek a hajóra, hogy elrabolják a Leila hercegnõt, és a Dart Vader -el vagyok, elvittem a tervrajzokat a számítógépbe, és msot ki kéne szaabdítani Leila hercegnõt, de nem jelzi a térkép, hogy hol is találom. Meg tudná nekem mondani valaki, hogy mit kell csinálni?

Kösu

Jöjjetek és nézzétek meg az oldalam!!!!

van agépnek egy hátso része ahol vörösen izzanak a lámpák ott kell lennie ha ott nincs akko menj fel alá azt keresgéld

Sziasztok! Remélem tudtok segiteni, elakadtam a játékban! Hol találom Lejla hercegnõt azon a pályán amikor ellopják a HCS terveit és diplomáciai hajón lerohanós módszerrel harcolok. El kell fognom és sehol se találom a katonák meg csak özönlenek. váazotokat elõre is köszönöm. Léci nagyon fontos lenne!

GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA

[IceTea]
Jó lesz ez ! 😊 Sajnos rövid ideig tudtam maradni, dolgom van, de nagyon szivesen játszok este, vagy du-n!

Csirke 013
Ebbe a hamacsiba hogy kell belépni a játékba
beléptem a szerverbe
csak elkell indítani a battlefrontot oszt kész?
vagy mi?

In Flames and Star Wars forever!

mustafar-klasszikus-birodalom

most is éppen jáccunk

na ha lesz valami netes vagy hamachis game szóljatok!!!!!!!

Melyik pályán lehet anakinnal menni??

Gyocsika
Sziasztok lenne egy kérdésem hol lehet tört játékkal melyik szerveren lehet játszani a tudtok mondjátok meg köszi név ip !!!!!

ma lesz reggel 10 orakor ugy hogy ha akarsz jönni gyorsan rakjad fel a progit

nem bonyolult progi

Ez a hamachi bonyolult program?Mert ha nem én is megyek bár eredeti a játékom...Csak már unom azt a sok köcsög angolt.Majd írjatok ha lesz valami

Most kajálok (vacsorázok)

komolyan

nem itt nem irja ki ez nem internetes játék

ez a program interneten kereszzül csinál LAN kapcsolatot

gyere te is ha ráérsz

[IceTea]
Már bent vagyok GCIcetea néven a Hamacsiba
Kiváncsi vagyok hogy fog müködni

Csirke 013
EBBEN A HAMACSIBAN KIÍRJA HOGY ROSSZ CDKEY?

én miattam jöhetsz

a sever neve:BF Hungary
és a kod: Martin

[IceTea]
Hamachi party lesz ? Jöhetek én is ? 😄 Már ha müködik, még sosem próbáltam...

Csirke 013
Csátok!
Nektek jó a patch?
me nekem kiírja hogy nem jó verzió

oké akkor vasárnap 10 óra

Ryleh
jo lenne...vasárnap a cégnél vagyok.....itt bérelt vonal van...200k fel/le...addig tudnom kéne majd ho hogyan lépek be,mert mint irtam..elhülyültem és bénázok😊))))
reloadosom van,és a hamachi...fix ip vel...köcce a meghivást😊))))Vas reggel 10 töl vaok😊))

ryleh össze jöhetnénk egyszer multiznánk egyet

a t551 én vagyok

Ryleh
Hi..ujrtaraktam a hamachit...
BF Hungary alatt a Martin jelszoval beléptem..na nem a gaméban!!!
A hamachin látok:t511,BAD00 (hun),Bundibácsi,stalker 94 neveket...mit nem csinálok jol??mert a gaméban a LAN alatt nem látom azt a hálozatot...a netes szerverek meg(johogy)be sem engednek...köszi😊)

Ryleh
Üdv ujra...kérdezem ismét,hogy nem hivatalos uton😊))) nyomjátom valamellik szerveren???vagy lan ban a hamachival???mert akkor pliz az adatokat...mert nem tom a régit,amivel kb 2-3 hobapja jáccottam Veletek..asszem Baluman intézte akkor a free cuccost,és elég jol volt jáccható...thx😊)

hali
másolt játékkal lehet neten játszani?
ha igen, hogy?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

bigapó
meg kell védeni a könyvespolcokat!! legjobb hátra bemenni és az ott lévõ két polcot oldalról védeni, úgy, hogy mindkettõre lövési pozíciód legyen. mikor odamegy a JEDI, akkor veled nem foglalkozik, csak a polccal. egy-két pontosabb lövés, fõleg fejre és már meg is halt. jó ilyenkor mérnöknek lenni, mert a másodlagos fegyverrel (ami igazából egy heggesztõ-pisztoly😊) meg tudod javítani a polcot. elég erõs fegyvere is van, a "sörétes". elvileg két hullámban támadnak, asszem két percig kell kitartani.

The Matrix has you...

Sziasztok!
Kérném még 1 szer a segítségeteket!
Amikor a jediket kell ölni, írja menjek a könyvtárba akkor odamegyek, írtom öket.
Írja utána hogy védjem a könyvtárat ebben a pillanatban kiírja hogy vesztettél!
Mit kell csinálni ott pontosan?
Réka

Szoktak olyan "csapattársak" lenni, akik lõdöznek a gépedre, meg aknát raknak rá! Az ilyeneket örökre letiltanám minden szerverrõl, és örülhetnek, ha nem ütöm állon õket személyesen.
bigapó
állítsd meg a játékot (pause) és ott nyomd azt amivel beszállsz a jármûvekbe (alapból Space talán). itt kiírja hogy mit kell csinálnod.

ha dokkolsz akkor óvatosan tedd, mert ha nekiütõdsz valaminek hamar felrobbansz. a katonák is szoktak lõdözni rád, lehet ez történt. kevés élet és bekaptál párat. vagy éppen akkor jelent meg egy ûrhajó a dokkban és azért durrantál el. szóval sok oka lehet.

The Matrix has you...

Sziasztok!
Segítséget kérek: a második részben az ûrcsatában, ahol le kellene szállni az ellenség ûrhajórára és ott meg kell semísíteni valamit, akkor amikor leszállok felrobban a r.gépem. A sárga háromszög pedig nem a leszállopályára mutat hanem mellé az ágyukra mutatde azt már szétlöttem!
Mit kell még csinálni?

Ryleh
hi...én mindenhz a K lite codecpackot használom...138 ast..ha gondolod,áttolhatom msn en,tömöritve....30 valahány mega😊
[email protected]

Hi!
A játékban nem tudom megnézni az átvezetõ videókat,csak a hangot hallom sötét kép mellett.Nem tudja valaki mi lehet a gond.Talán vmilyen kodek kell hozzá?(milyen?)
Elõre is kösz.
Ryleh
nya....

hamachi ba beirtam..:

BF Hungary
Martin

él eza szerver,s ha igen akkor mikor lesz aktiv?

Köcce

Ryleh
hi...régóta nem jártam erre...
Mingyááá install....hamachi is....
mi most a szerver neve,ill a jelszo??..
máá nem emléxem,ill sorry ho nem olvasok vissza annyi oldalt...
köszi😊))))))

ha megvan még a blokkja akkor próbáld kicseréltetni hogy hibás a lemez és hátha a másikon már jó lesz

(neten)