Star Wars Battlefront 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.morpheussoftware.net/git/
http://nfsu2online.uw.hu/Git-098.exe
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Gamespy t honnan lehet szerezni ha nem tettem fel a játékkal együtt???
azaz figyelni kell a hamachira....szoval ez teljesen attol függ ho vki otthon,stb helyen joszándékbol,stb készit egy hálozatot..amibe be tudsz elvileg lépni a hamachival...amugy nem ok....azaz vagy eredeti..vagy single game😊
és nem kimenteni kell leia hercegnöt ha nem megölni
Segítség kellene a következõ küldetésben:
Ott tartok, hogy a Star Wars 4 filmben a legelején amikor betörnek a hajóra, hogy elrabolják a Leila hercegnõt, és a Dart Vader -el vagyok, elvittem a tervrajzokat a számítógépbe, és msot ki kéne szaabdítani Leila hercegnõt, de nem jelzi a térkép, hogy hol is találom. Meg tudná nekem mondani valaki, hogy mit kell csinálni?
Kösu
Jöjjetek és nézzétek meg az oldalam!!!!
GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA
beléptem a szerverbe
csak elkell indítani a battlefrontot oszt kész?
vagy mi?
In Flames and Star Wars forever!
nem bonyolult progi
komolyan
ez a program interneten kereszzül csinál LAN kapcsolatot
gyere te is ha ráérsz
a sever neve:BF Hungary
és a kod: Martin
reloadosom van,és a hamachi...fix ip vel...köcce a meghivást😊))))Vas reggel 10 töl vaok😊))
BF Hungary alatt a Martin jelszoval beléptem..na nem a gaméban!!!
A hamachin látok:t511,BAD00 (hun),Bundibácsi,stalker 94 neveket...mit nem csinálok jol??mert a gaméban a LAN alatt nem látom azt a hálozatot...a netes szerverek meg(johogy)be sem engednek...köszi😊)
másolt játékkal lehet neten játszani?
ha igen, hogy?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
The Matrix has you...
Kérném még 1 szer a segítségeteket!
Amikor a jediket kell ölni, írja menjek a könyvtárba akkor odamegyek, írtom öket.
Írja utána hogy védjem a könyvtárat ebben a pillanatban kiírja hogy vesztettél!
Mit kell csinálni ott pontosan?
Réka
ha dokkolsz akkor óvatosan tedd, mert ha nekiütõdsz valaminek hamar felrobbansz. a katonák is szoktak lõdözni rád, lehet ez történt. kevés élet és bekaptál párat. vagy éppen akkor jelent meg egy ûrhajó a dokkban és azért durrantál el. szóval sok oka lehet.
The Matrix has you...
Segítséget kérek: a második részben az ûrcsatában, ahol le kellene szállni az ellenség ûrhajórára és ott meg kell semísíteni valamit, akkor amikor leszállok felrobban a r.gépem. A sárga háromszög pedig nem a leszállopályára mutat hanem mellé az ágyukra mutatde azt már szétlöttem!
Mit kell még csinálni?
[email protected]
A játékban nem tudom megnézni az átvezetõ videókat,csak a hangot hallom sötét kép mellett.Nem tudja valaki mi lehet a gond.Talán vmilyen kodek kell hozzá?(milyen?)
Elõre is kösz.
hamachi ba beirtam..:
BF Hungary
Martin
él eza szerver,s ha igen akkor mikor lesz aktiv?
Köcce
Mingyááá install....hamachi is....
mi most a szerver neve,ill a jelszo??..
máá nem emléxem,ill sorry ho nem olvasok vissza annyi oldalt...
köszi😊))))))