Star Wars Battlefront 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja és a pontjaim:
pont:11951 gyilok/halál arány: 9,5 körül (volt már 12 is, de untam, hogy mindig én nyerek és párszor öngyilkos lettem😊)
bérgyilkos: 18 technikus: 3
rombolás: 0 (ez még nem megy) mesterlövész: 66 (legendás😊)
sorkatona: 34 szívósság: 351 (legendás)
örzõ: 291 (legendás) háborús hõs: 101 (legendás)
dühöngés: 52
némely adat eltérhet, mert nem a legfrissebet írtam le, pár pont eltéresek lehetnek +/- ban.
The Matrix has you...
mindjárt megnézem hogy viszi e
ezt írja ki :file is corrupted ! Seeking will be very slow
na ez mi ?
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
"Not Weaken.... Weeeaken"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
(mivel tom megnézni )?
MEgoldás:2471-es írás vagy szöveg vagy duma vagy vmi hasonló!
In Flames and Star Wars forever!
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
VAn 5 teknikus pontom
úgy kell szerezni hogy az ûrcsatában mindent meg javítasz
kurva unalmas azért van csak ennyi
Techinicant hogy lehet fejelszteni ???
és Sniperest ?(gondolom sniperkedzs XD)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
The Matrix has you...
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
kösz SrAta
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Valaki nem tudna serial nubert küldeni a no dvd játékhoz
elõre is köszi
SrAta
neked a rombolás hogy lett meg? 4 kritikus találat rakétával, ugye? én lövöm a jármûveket, de eddig nem adott egyet sem😞(
a speckófegyverek közül egyedül az elitkarabély tetszik, mert elég erõs fegyver, attól, hogy lassú. viszont a sörétes és a mesterlövész bónusza elég xar. nálam ráadásul olyan, mintha a "elit"-mesterlövész stukinak nem lenne tûzereje. lövöm a csávót és semmit nem vesz le az életébõl. lehet, hogy bugos?
én általában úgy szoktam, hogy mesterlövésszel kezdem, mikor megvan a bónusz, akkor átváltok mérnökre, azzal is megcsinálom a bónuszt, aztán váltok megint valami másra, hadd gyûljön a többi pontom is😊) aztán ha meghalok, kezdem elölrõl.
The Matrix has you...
meg hogy tatooineból is csak egy pálya van!<#mf3>#mf3>
NE csak a pozítív dolgokról beszéljünk!
ti mit utáltok a játékba???????<#kerdes>#kerdes>
22963pont Generális
13415 gyilkolás 12.07gyilk/élet
1111halál 20pont/élet
bérgyilkos 53 technikus 1 ???(nem tudom hogy)
rombolás 4 mesterlövész 10
sorkatona 87 szívósság 523
örzõ 287 háborús hõs 180
dühöngés 54
Nem tudja vki mikor leszek tábornok?
legendás álltaláben 64 izé környékén jár
csak annyi, hogy gyakorolj. asszem itt legjobb választás a legfelsõ, azaz a rohamosztagos választása, mert gyors és hatékony fegyvere van. és célozz fejre! hamarabb kimúlnak az ellenfelek, néha egy lövéstõl is. ha mégse megy, akkor menj át a galaktikus hódításra és csinálj meg pár pályát, hogy legyen egy-két bónuszod. hamarabb megszerezhetõk a nagy csaták közben, mint egyébként😊
The Matrix has you...
amint azt észrevehetted, vannak különbözõ "bónuszok", ez a stuki is az. ha ezeket LEGENDÁS szintre viszed, akkor már a pálya elején megkapod õket. azt viszont nemtudom és ezt jó lenne, ha más is megnézné, hogy meddig tartanak? mert szerintem amint meghalsz a következõ "életnél" ezt már nem kapjuk meg. szóval csak az elején jár (bár így sem rossz😊)
Én pölö már sebzésnövelõt és két sebesülés-csökkentõt kapok😊 azért, mert a dühöngés, a háborús hõs és a szívósság legendás szinten van. most éppen a mesterlövészre hajtok, eddig 26-nál járok, veterán szint. nemtom mikor lesz legendás, de már várom. azt nemtom mit kapok😊)
The Matrix has you...
meg mostanába rászoktak a hullalövésre is
máasolt játékkal lehet neten játszani?
ha igen, hogy?
thx
HELP<#confused>#confused><#conf>#conf>