3073

Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az

F.A.Q.
-t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!

Magyarosítás letöltése

• Lord of 6
    Hali!
    van egy kis problémám, nem tudok felmenni a netre multiba játszani ami eléggé bosszant mert régeben tudtam, most meg azt írja ki hogy a cd kulcs nem megleleő. Ha van valakinek olyan cd kulcsa amivel lehet játszani a neten örülnék ha megosztaná velem..
    Előre is köszi!
  • matek24
    Kéne 1 eredeti cd kulcs
  • Balazs15
    www.seriall.com
  • Sheke
    crack kéne hozzá gyerek
  • Chester1
    Itt találsz trainert
  • geimre
    Sziasztok ! Tud valaki csalást a játékhoz??? (Sértetetlenség stb.)
  • Istencsászár
    az sr7 stop 2 kattintása igényel?
  • Tom Tom
    vagy kipróbálhatod simán letiltani a dvd meghajtódat.
    Az még viszonylag eccerű és nem igényel időt se.
  • Cat 02 #2662
    régi válozató a Deamon Toolsod / nincs be Mountolva ;) FAQ
  • CODB
    Na hi.. ez még eléggé a téma elejébe (hibaüzenet ), ha ebben a szarban : SR.7 stop_1.0 rányomok a hidera, akkor azt mondja Nothing to hide, tud valaki segíteni?
    Amugy megcsántam mindent amit még leírtatok az elején...
  • peti94
    módokat nem tudtok amiketz le is lehet szedni (nem az ami a F.A.Q. ban volt )a pályákat nekem elsőre sikrerült betenni és nagyon királyak
  • reco
    na most fel jövök én is a Kry2 server-re
  • Chester1
    nincsmit
  • jam bond25
    köszzi
  • Chester1
    csak a mos eisley pályán megy( assault , és a galactic civil war és clone wars is be legyen pipálva, => add map vagymi..de le lehet tölteni pályákat amiken vann jedi mód a http://starwarsbattlefront.filefront.com - ról
  • jam bond25
    hello azt akarom kérdezni , hogy a játékban hol lehet beállítani , hogy csak hősök legyenek a pályán?
  • Csirke 013
    kösz
  • Chester1
    Klikk - fórum ( üdvözlünk ***!) alatta találsz 1 olyat h beállítások és ott megtalálod
  • Csirke 013
    Sg-n hogy csináljátok ,hogy ne csak egy név legyen a nevetek helyén hanem egy animáció vagy vmi kép?
  • Dankó
    Nas már ez is megoldódott csak sajna ez a multis rész nem akaródzik menni. :(
  • Dankó
    Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy amikor szertnék multizni tört verzióju játékkal, akkotr mindíg kidob a windowsba amikor a gamespy-ra csatlakozik.Se szó se beszéd.Vki van vmi hasonló tapasztalata?
  • Csirke 013
    www.gametoast.com
    www.lucasfiles.com
    az utóbbin szinte minden star wars játékhoz van valami fájl!
  • peti94
    pályákat honnan lehet leszedni (kivéva az az oldal ami a F.A.Q. ban volt ) ?
  • Kry
    Egyébként azé kellett törölnöm a #Kry-et mert má tök feleslegessé vált ugyanis mindenki aki benne volt a #Kry#-be az benne volt a Kry2-be is!
    Ezé ugy gondoltam hogy minek legyen két ugyanolyan network!
  • Tom Tom
    ja,LOL.De akkor mindenki nyomassa fel az új pályákat és az tök fain lesz!Én már játszottam angolok ellen ki is dobtak mert erőlökéssel mindig lelöktem őket a coruscanti felhőkarcolókról:D
  • Cat 02 #2645
    mert Kry2 van :D
  • Tom Tom
    mé?
  • Kry
    A #Kry# network megszüntetve!!
  • Istencsászár
    nyugi csirke:) ez nem a dühöngő!
  • Tom Tom
    álj már le egy kurva szóval nem mondtad hogy eleve hova kell rakni az addont ha nem volt és nem is kell leszedni hozzá az 1.1es peccset szal maradj veszteg!
    SrAta:nekem így van:C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Battlefront II\GameData\Addon\CO1.Kicsomagolod nem csináksz vele semmit és úgy ahogy van berakod az addonba.Nem kell külön másolgatni a .lvl es szarokkal semmit se csinálni csupán amint kibontja azt a tömörítettet azt simán berakod az addonba.(nekem se volt és csináltam)
  • SrAta
    valaki hogyha egy teljesen új pályát töltöttem le pld a CO1-et és az 31 MB akkor azt hogyan lehet berakni a pályák közé?????????
  • Tom Tom
    És most mondta hawer hogy nem függ az 1.1es peccstől vagyis nem kell letölteni.
  • Chester1
    Akinek nem sikerül a Yavin4 pálya:
    1.,

C:\Program Files\lucasarts\star wars battlefront2\game data => ide létrehozunk 1 addon mappát.

2.,A letöltött archívumot ebbe az addon mappába csomagoljuk ki.

3.,Más nincs, elvileg működnie kell.
  • Tom Tom
    ez a corruscanti pálya bravúros!!Mindenképpen szedjétek le ha tudjátok.Tök jól benn van Padmé szobáján keresztül a II.részben található algúton át(amikor üldözi azt a fejvadászt)át.Kurvajó!!!!
  • Tom Tom
    na végre megy!!!restellem de csak most olvastam el a readmet...no mindegy.Ahhoz hogy menjen az a peccs akkor lent kell lennie a sima mapnak(yavin 4)?
  • Tom Tom
    én semmit se tudok hogy eleve mit hova kell berakni és hogy mien mappába eleve...HELP
  • fsgh
    Sziasztok!
    Segítsetek nekem mert nem tom a pályából amit letöltöttem ezt a fáljt hova tegyem: addme.script
  • Tom Tom
    hogy kell berakni ezeket a bonusmapokat?simán kibont kijelöl mind és ctrl+c azt ctrl+v az addonba és fun?
    És ha nincs olyan mappám??
  • Tom Tom
    thx
  • Chester1
    BF2 térkép
    lehet benne menni assayyal, yunnal(dark forces II jedi knight) meg 1 új jedivel
    info, és letöltés az oldalon