Spellforce 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem rosszul mondtam a árnypengés elsõ pálya
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
melyik pálya az ?
na akkor jó mert nekem most nem rémlett melyik az.
ez kemény megyek a egyik pályán és annyian jönnek mint a oroszok a társaim mind elesnek és a karim ép hogy túlélte ez aztán hõsies küzdelem volt
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Megcsináltam
csak sorendben kellet oda menni
csak sorendben kellet oda menni
Küldetés:Halálának Évezredei
Küldetés:Vértemplomhoz
Küldetés:Vértemplomhoz
ez már az utolsó pálya? mi a küldetés?
szeva! most egy csilag nál vagyok aminek a szélein volt egy egy épitmény azokat le romboltam most azt jelzi hogy a sarkain van a hely ahová menem kell de ott csak egy tál van amivel nem tok semit csinálni. nem tod mit kell itt tenni.
mert van itt egy ajto ami nincs nyitva
mert van itt egy ajto ami nincs nyitva
nincs mit majd szólsz ha végig vitted az alapot mert érdekelne hogy milyen karival toltad meg ilyenek.
ok kösz
persze hogy van az lesz a folytatása 😊 mindenképp ki kell próbálni majd lesz újabb kiegészítõ is. Nincs mit ha bármi van akkor szólj én szoktam figyelni a topicot.
nekem is ez a gold van ez nem tom hogy utána van-e ez a Drago Strom vagy nincs de ha nincs akkor is meg szerzem mert ez nagyon be jött köszi a segitséget
na úgye van ez így. Nincs mit onnan már nagyon kevés van. nem írom le a poént csak annyit hogy vagy 2 rész és vége. Utána gondolom a Dragon Strom jön?
egy bokor alatt volt és nem látam
megvan köszi
nem tom még hol lehet már az egész térkép meg van de nem találom azt az egyett
igen valószinüleg de biztos a pályán van nem? Lehet valahova nem mentél vagy valami.
ezek szerint még is kell a kigyó
rosszul mondtam annál a résznél be kell illeszteni a megfelõt és utána megjelenik a portál amivel tovább mehetsz.
nem tod a sorendet
DE forgatni azt nem tom hogylehet e de ezek az ikonok
szerintem elég csak sorba rakni az nem az rész ahol ilyen ikonok vannak kigyó szem háromszög meg szív és tudod forgatni?
Lehet Hogy az nem is kell hanem hasorba teszem a többit akkor jó lesz?
Köszi meg nézm
A pályán már nincs elenség csak én meg a csapatom egy labor van ez elött
sorba kell rakni majd a kõlapokat csak ez az egy darab nincs meg
A pályán már nincs elenség csak én meg a csapatom egy labor van ez elött
sorba kell rakni majd a kõlapokat csak ez az egy darab nincs meg
ez hol lenne a végén a puzzle vagy mi? Nem sok van hátra és végig is viszed.
Hátha ez segít: spellforce 2
Hátha ez segít: spellforce 2
hú nem emlékszek rá, lehet újra kellene tolnom. Angollal hogy állsz, mert van angol végigjátszás?? (az a baj hogy nem sokan játsszák ezt a klassz játékot sõt a topicot se nagyon nézik)
sziasztok egy olyan kérdésem lenne, hogy nem-e tudja valaki hogy a kristályerdõ pályán hol lehet megtalálni egy olyan kõtáblát hogy kigyó
a többi már meg van csak az nincs
elöre is kösz
a többi már meg van csak az nincs
elöre is kösz
na ennek örülök akkor jó tudsz haladni tovább. Ha majd a DS-nél kell valami abban jobban tudok segíteni. Egyébként nincs mit.
Köszi
most elkeztem máshogy mert itt 2 lehetöség volt egyik a fényimádos a másik meg az hogy egy nagy pokot kellet legyözni és ugy sikerült.
köszi méregyszer
most elkeztem máshogy mert itt 2 lehetöség volt egyik a fényimádos a másik meg az hogy egy nagy pokot kellet legyözni és ugy sikerült.
köszi méregyszer
azt nem tom hányadik de ha megtod mondani hogy a patchet honéttudom leszedni azt megköszönöm.
igen a pálya az stimmel de nem tudom mi lehet, van patch hozzá hivatalos oldalon nem tudom mennyire segít. Az megtudod mondani hanyadik küldetés kb?
nem tom mért nem jó lehet hogy a játék miat valami jó javitást vagy valamit?
akkorlehet hogy az de amikor be jön a kép akkor dragon stromot ir de ez az a pálya
amit te is mondasz
köszi szépen majd akkor probálkozom
amit te is mondasz
köszi szépen majd akkor probálkozom
ahogy emlékszem pedig úgy kell hogy ahogy írtad mindegyiket el kell vinni a sírhelyhez lehet közelebb kell menni vagy valami hasonló. Sajna régen toltam ki nincs meg a mentésem csak a DS-nek teljes. Pedig az alapot is többször végigvittem.
nem akarok kötekedni de biztos hogy a dragon strom mert szerintem a Tuscori sivatag a Shadow wars egyik pályája amikor az orkokkal lehet lenni. Nekem Gold verzió van azért kérdezem?
okés megnézem a mentésemet.
Megbizás:lelkek az õröknek
pály:tuscari sivatag!
pály:tuscari sivatag!
értem amint lesz idõm megnézem. A pályára nem emlékszel vagy a küldetésre?
Dragon Stromba
kösz
kösz
ez most a Dragon Stromba vagy az alapba van Shadow wars?? Rég játszottam veled de lehet utána tudok nézni. Csak pontosabban kellene az infó.
sziasztok
egy olyan részen vagyok ahol el kell vinni a fény imádokat egy sirhelyre
egyet elviszek megcsinálja az áldozatot aztán elviszem a másikat is aztán nem csinál semmit csak jönnek a pokokén én meg ölöm öket de nem csinálja meg az áldozatot.ha valakinek valami ötlete azt megköszönöm.
aszem valami sivatag ban vagyok. elöre is kösz
egy olyan részen vagyok ahol el kell vinni a fény imádokat egy sirhelyre
egyet elviszek megcsinálja az áldozatot aztán elviszem a másikat is aztán nem csinál semmit csak jönnek a pokokén én meg ölöm öket de nem csinálja meg az áldozatot.ha valakinek valami ötlete azt megköszönöm.
aszem valami sivatag ban vagyok. elöre is kösz
critical error D:\project\spellforce 2\realse\candidate\spellforce 2\main\code\res\ResMain.cpp <401>401>
: error:Assertment failed!
Messege:CResMain::HeadGet:illegal request (Item: 0)
ez lenne a problémám mikor kampányt vagy free gamet akarok játszani valaki bírna segíteni mi lehet ez pontosan?
: error:Assertment failed!
Messege:CResMain::HeadGet:illegal request (Item: 0)
ez lenne a problémám mikor kampányt vagy free gamet akarok játszani valaki bírna segíteni mi lehet ez pontosan?
és még annyi lenne a kérdésem multi az hogy van benne vannak hozzá szerverek? vagy hogy van az egész?
szerintem igen általában eredeti kell, de nem tudom nem multiztam még a Spellforce-al.
szevasztok: aszt szeretném meg kérdezni hogy spellforce 2 hoz hogy multiba lehessen játszani ahhoz eredeti kell? elõre is kösz a válaszokat!
igen azok tényleg jók, én általában a természet mágiát fejlesztettem.