Spellforce 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

úgye van olyan hogy Gondolat Vihar ez elõször nagyon erõs úgy lehet legyözni a gonosz gondolatokat le kell gyõzni, nem szabad engedni hogy erõsebb legyen, majd késõbb kell az örzökkel (mechanikus pókokkal ) megtámadni és majd lehet úgy gyûrni.
Lesz majd olyan rész amikor ott a kapcsolokkal kell különbözõ gondolatokat elöhívni.

Nem tudom erre gondoltál-e?

rémlik valami de ma megnézem pontosan.

és ez a gyülölet gondolatai?
nem tudsz valami jó ötletet
annál a pók részen ott északkeleten? az nekem se ment sehogy sem.

rendbe megnézem én is, csak sajna az egerem bedöglött, de ma megyek venni egy újat.

meg még azt a mechanikus szivet nem tom be álitani a rezgés részét a rugoerõség az jó de a rezgés nem pedig már 20 féle képen néztem
elöte a menedéken voltam ami a sárkányos rész
elöte a törpéket vittem visza a jeges részhez
igen valami rémlik, holnap megnézem. Ha jól tudom valami trükkel lehet majd õket megölni meg lesz egy nagy benga is azt csak pókokkal lehet majd. Pontosan most hol jársz? (gondolok itt, hogy most a hajón vagy de elötte)

szeva van egy olyan küld ahol a hajora vissza érek a meledékröl és ott vanak valami áldot emberkék akiket nem tok megölni
az a neve a küld nek hogy gyülölte gondolatai
el kel menem egy helyre ahol van egy pár ajto gyito és azzal tudom a gyülölte gondolatai oda hivni de egyszere csak egyet és hiába hivom oda akkor sem tudom öket megölni mindig marad nekik egy kicsi életük akármit csinálok
nincs mit igen anno nekem is angol volt, én szóltam Zolinak ez ügyben hogy a Gold verzióval menjen rendesen. További jó játékot.

ok már jó csak ugyan ez a csapat csinálta de mégsem ez volt nekem kösz
én is eszt szetem le a sw magyar teljesen dea ds az nem teljesen
honnan szedted le a magyarítást? Valószínûleg régi már javítottal nekem tökéletesen mûködik.

nézd meg itt én ezt használtam, teszteltem. Nekem teljesen jól mûködött csak úgy kell csinálni ahogy oda van írva: magyarítás

nem tudsz valami jó magyarítást mert ez nem teljes
csak részleges egy csomó helyen angol
elöre is kösz
ujra keztem
de a ds nem mindenhol magyar
akkor jó milyen másikat, végig toltad a Shadow Wars nem? (SW) vagy újra kezdted?

oké
magyarul csinálom
és most elkeztem a ds meg a másikat is
igen az a lényeg hogy a tûzig kell õket elvinni,mert a kaput áttörik a barbárok gyorsan minél kevesebbszer legyenek a hidegben a törpe munkások. Én úgy csináltam hogy elõl a 2 hõssel megtisztítottam az utat, 1-gyel meg fedeztem az egész csapatot hátulról. Szerintem egész jó taktika. Ja még annyi hogy van egy minimum akiknek túl kell élniük

Lacoka12
vidd sorba a tábor tûzhöz õket és portál és kész

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

na szoval már az elején van egy olyan hogy a törpökel el kell mennem de azt irja ki hogytulsokat vesztek belölük pedig egy sem halt meg mert hátrébb hagyom öket
jah és elöte még ki ir valami olyat hogy hideg van
na ott azonnal tudok bármiben segíteni.

így van az lesz az. Sárkányvihar vagyis Dragon Strom !

nincs mit most melyiket kezdted újra? Magyarul tolod vagy angolul?

szia megint én
nekem is a gold van meg ezen hogyan lehet játszani a ds el?
ez a sárkányvihar hadjárat az?
oké köszi!
most elkeztem ujra majd irok!
kösz mindent
akkor lehet nem lehet oda ha eddig nem engedte, a mozaikos az elég durva föleg a vége felé halálos. Igen 30 szint a max majd a DS-ben lehet több is.

igen nem semmi ütközet mondjuk én jól letámadom egy hatalmas sereggel 😊

szia nincs msn csak skype
én eddig mindre tudtam teleportálni csak arra az egyre nem most már végig vittem csak a mellék küldetések vannak pl: sárkány bõr, mozaik
de a mozaikot nem is tudom megcsinálni mert nem tok arra a pályára menni minden sötét rajta amióta elkezdtem a mozaikot.
a kari az csak 30 as szintü lehet?
Lacoka12
nekem a jégkirálynõvel gyûlik meg a bajom túl erõs folyton leüti a csapatott

alsócsarnoknál vagyok. ha nem lenne most sok zh-m biztos gyorsabban haladnék.

vagyis azok a szigetek sajna nem sikerül képet feltölteni msn-ed nincs véletlenül?? Elkezdtem én is csak lassan haladok. 11 szintú vagyok

jah megvan mire gondoltál az a világtérkép. Ahol a különbözõ helyszínek vannak.
Ott nem minden kis földrészre lehet teleportálni ha jól emlékszek.

Na szóval úgy van, hogy : Shál
Daloló kövek
Kristály erdõ
ezek az utazókövek-nél a szigetek ezek között van az a sziget ahova el akarok jutni csak nem tom hogy honnét lehet teleportálni
szia én egy külön pályára (földrész) gondoltam ami:
shal,dalolokövek és az ezûst valami mellet van.Ez a utazó kõvek térképen van
érdekes nekem sikerülni szokott na sebaj megoldjuk valahogy.

van egy Shal nevû pálya erre gondolsz:

hová kell meni ahoz a kõhöz
melyik fõldrészben
valamért nem tom a képet megcsinálin álandoan az asztalt másonja a paintba nem tom mért
ez a valami shal dalolokövek és az ezûst valami mellet van a térkrpen pont a keleti részen nem tom a nevét de ha kell csinálok egy képet és mindjárt be rakom
érdekes nekem ilyen nem rémlik amire én gondoltam azt úgy lehet hogy északra mész lesz ott egy kõ és akkor aktiválodik.
A baj hogy láthatatlanba nem tudok nagyon segíteni sajna. Lehet késõbb lehet oda menni vagy valamit nem találtál meg. Ilyen problémák szoktak.

Ha gondolod tudsz csinálni képet: játék közben megnyomod a prt Sc sysRq gombot nekem fent a F1, F2 ... után van. Utána paintba ctrl+v bemásolod és akkor ide vagy elküldve megtudom nézni.

Talán AZ a neve: fûvektengere
Nem
pont az elenkezö oldalon
szerintem valami fû
de nem tom a nevét mert még nem voltam ott
ezt a nyugatõrség (ami a te birtokod) pályánál van vagy hol?

sziasztok
van egy föld rész amire nem tom honét kell teleportálni
ez a keleti szélén van
ha valaki tudja légyszi irjátok meg köszi
igen én is toltam rajta többször végig vittem. Tetszetõs az tuti.

Lacoka12
most is játszok vele néha elég nehéz pályák vannak

Dragon Strom rövidítve 😊

Lacoka12
Ds?

ja vannak pályák ami elég húzósak. A DS-t ismered?