740
Spellforce 2
-
pocok022 #660 szoval akkor olyan amiben az emberedet is tudod fejleszteni meg csapatod is lehet olyan nem igazán van -
bendáj17 #659 hú elég nehéz hasonlót mondani, vannak rts-ek meg rpg-k (ilyen szerepjátékok)
Risen, Dragon age, divinity dragons, Dungers passz te tudsz valami jót? -
pocok022 #658 szeva nem tod nincs még valami ilyesmi játék
-
bendáj17 #657 szerintem nem, megnéztem nekem nem maradt semmi melléküldetés. Az emlékek közül 15-öt találtam a 20-ból. Nincs mit szívesen -
pocok022 #656 és azt a pók szív beállítását nem tudtad meg csinálni te sem
nekem nem jön össze az sem .
meg az emlékeket nem találom csak 14 van a 20 ból -
pocok022 #655 ok!
kösz -
bendáj17 #654 na pont az a rész ami sehogy sem ment pedig egy nap teljesen rászántam utána nem foglalkoztam vele :) Bocsi de fogalmam sincs. -
pocok022 #653 helló!
a ds ben a hajon van egy láda ami kérdöjeles és vannak azok a tűzek amiket meg kell gyújtani nem tod hogy melyikeket kell meg gyújtani hogy ki nyíljon a láda? -
bendáj17 #652 igen én is így vagyok vele. szerintem is klassz volt, reméljük hamar megjelenik az újabb kieget. :) -
pocok022 #651 jó volt csak az lett volna jobb ha még lehet fejleszteni a karit meg egy kicsit hosszabb lett volna de amugy jó volt nagyon. az 1. vel már nagyon rég játszotam de az is tetszet. -
bendáj17 #650 azt a nem semmi vagy :D igen én is csak 30 voltam rosszul tudtam. Hogy tetszett? -
pocok022 #649 már ki vittem! de vissza mentem egy elöbbi mentésre.
de nekem itt is csak 30 as szintüa karim -
bendáj17 #648 nem valószinű mert a vége lezárul és nem lehet folytatni. szerintem próbáld előbb megcsinálni, nyugi nekem nem nagyon maradt meg semmi. -
pocok022 #647 szeva!
ha ki vittem a ds t akkor a mellék küldetéseket már nem is tudom meg csinálni vagy vissza menni a játékba? -
bendáj17 #646 igen én se szerettek hetekig azon agyalni hogy miért nem jó. Ezért érdemes fórumba írni. Volt hogy valaki félévig szenvedett és itt tudtam neki segíteni. -
pocok022 #645 az bisztos!
idegesitö tud lenni -
bendáj17 #644 nincs mit bármikor amikor csak kell. nem jó ha az ember elakad. -
pocok022 #643 sikerült végre köszi -
bendáj17 #642 azaz nem tudom a sorrendet de a lényeg hogy van sorrend gyűlölet meg ilyenek, a szövegre figyelj és akkor sikerülni fog nem csak kettő jön több is. Jah igen emlékszem az áldottak tényleg erősek majd a megidézett és írányitott Gondolat Viharral kell legyőzni őket. Ez tuti az nagyon szívós. -
pocok022 #641 Lesz majd olyan rész amikor ott a kapcsolokkal kell különböző gondolatokat elöhívni.
ezen vagyok most
de nem jön egy sem
kétszer jött de ugy sem tudtam legyözni az áldottakat keten vanak akiket nem tok legyözni mindig épp egykicsi életük marad -
bendáj17 #640 úgye van olyan hogy Gondolat Vihar ez először nagyon erős úgy lehet legyözni a gonosz gondolatokat le kell győzni, nem szabad engedni hogy erősebb legyen, majd később kell az örzökkel (mechanikus pókokkal ) megtámadni és majd lehet úgy gyűrni.
Lesz majd olyan rész amikor ott a kapcsolokkal kell különböző gondolatokat elöhívni.
Nem tudom erre gondoltál-e? -
bendáj17 #639 rémlik valami de ma megnézem pontosan. -
pocok022 #638 és ez a gyülölet gondolatai?
nem tudsz valami jó ötletet -
bendáj17 #637 annál a pók részen ott északkeleten? az nekem se ment sehogy sem. -
bendáj17 #636 rendbe megnézem én is, csak sajna az egerem bedöglött, de ma megyek venni egy újat. -
pocok022 #635 meg még azt a mechanikus szivet nem tom be álitani a rezgés részét a rugoerőség az jó de a rezgés nem pedig már 20 féle képen néztem -
pocok022 #634 elöte a menedéken voltam ami a sárkányos rész
elöte a törpéket vittem visza a jeges részhez
-
bendáj17 #633 igen valami rémlik, holnap megnézem. Ha jól tudom valami trükkel lehet majd őket megölni meg lesz egy nagy benga is azt csak pókokkal lehet majd. Pontosan most hol jársz? (gondolok itt, hogy most a hajón vagy de elötte) -
pocok022 #632 szeva van egy olyan küld ahol a hajora vissza érek a meledékröl és ott vanak valami áldot emberkék akiket nem tok megölni
az a neve a küld nek hogy gyülölte gondolatai
el kel menem egy helyre ahol van egy pár ajto gyito és azzal tudom a gyülölte gondolatai oda hivni de egyszere csak egyet és hiába hivom oda akkor sem tudom öket megölni mindig marad nekik egy kicsi életük akármit csinálok -
bendáj17 #631 nincs mit igen anno nekem is angol volt, én szóltam Zolinak ez ügyben hogy a Gold verzióval menjen rendesen. További jó játékot. -
pocok022 #630 ok már jó csak ugyan ez a csapat csinálta de mégsem ez volt nekem kösz -
pocok022 #629 én is eszt szetem le a sw magyar teljesen dea ds az nem teljesen -
bendáj17 #628 honnan szedted le a magyarítást? Valószínűleg régi már javítottal nekem tökéletesen működik. -
bendáj17 #627 nézd meg itt én ezt használtam, teszteltem. Nekem teljesen jól működött csak úgy kell csinálni ahogy oda van írva: magyarítás -
pocok022 #626 nem tudsz valami jó magyarítást mert ez nem teljes
csak részleges egy csomó helyen angol
elöre is kösz -
pocok022 #625 ujra keztem
de a ds nem mindenhol magyar -
bendáj17 #624 akkor jó milyen másikat, végig toltad a Shadow Wars nem? (SW) vagy újra kezdted? -
pocok022 #623 oké
magyarul csinálom
és most elkeztem a ds meg a másikat is -
bendáj17 #622 igen az a lényeg hogy a tűzig kell őket elvinni,mert a kaput áttörik a barbárok gyorsan minél kevesebbszer legyenek a hidegben a törpe munkások. Én úgy csináltam hogy elől a 2 hőssel megtisztítottam az utat, 1-gyel meg fedeztem az egész csapatot hátulról. Szerintem egész jó taktika. Ja még annyi hogy van egy minimum akiknek túl kell élniük -
vidd sorba a tábor tűzhöz őket és portál és kész