Spellforce 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Solvina elviszi a társaimat és mind halottak.
mikor megölöm azt a Lord akárkit. Shál-ba mindjárt az elején.
nem nagyon emlékszek de elõbb a csapattagokat kell kiszabadítani ha jól tudom. Lehetne egy kicsit pontosan? Milyen küldetés van ami még hátra van?
Vki tudna segíteni?
Mért hal meg minden emberem mikor ott vagyok a sárkánynál?
Mikor Solvina elviszi õket vhova. Kinyirom az öröket és beszélek azzal a vmivel, aki azt mondja menjek a kristály erdõbe, de nem tok menni sehova.
Mért hal meg minden emberem mikor ott vagyok a sárkánynál?
Mikor Solvina elviszi õket vhova. Kinyirom az öröket és beszélek azzal a vmivel, aki azt mondja menjek a kristály erdõbe, de nem tok menni sehova.
köszi a választ.
megnézem köszi az ajánlást. Magyar a game?
király ez a Dark Messiah of Might and Magic ajálom
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Hi! Vasmezõkre ha át akarok menni a portálon fagy a játék.Olvastam külföldi oldalakon is van valami hasonló, de sajnos nem nagyon értettem meg semmi lényegeset. Miért van ez, és mit lehetne tenni ellene?
de az még csak clone dvd-s nem? nincs hozzá crack. Mondjuk én megveszem.
ki jött a witcher 2!
igen jó volt a 4 pfú az nagyon nem tetszett
jobb a trainer a megfelelõ verzióhoz biztos van nem tudom neked milyen verziód van?
szia nem tudsz a witcher hez pénz kodot?
jah én anno a 3-mal játszottam de nagyon hosszú egy game nem?
a Gothic sorozatot is probáljátok egész jó a története
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
sajna nem mert áprilisban eltolták bizonytalan idõre amint lesz valami írok
A Witcher az egyik kedvencem én is végig toltam várom a 2-öt 😄 ha kell valami tudok segíteni.
A Witcher az egyik kedvencem én is végig toltam várom a 2-öt 😄 ha kell valami tudok segíteni.
el keztem a witchert nagyon jó játék.
nem tod az uj spellforce mikor jön?
nem tod az uj spellforce mikor jön?
viszont kívánom legyen a húsvét Spellforce örömökben gazdag 😄
Boldog húsvétot
jónak hangzik lehet megnézem. Én a witcher 2-öt várom. Majd írd meg milyen?
ezzel játszok most keztem nézétek meg nem rosz
Dungeons & Dragons: Dragonshard
na akkor van csak nem annyira hallottam. megnézem ezt is.
na azt nem ismerem, megnézem Köszi ha van még hasonló akkor leírom én is.
Régi ugyan de valami hasonló volt a Total Annihilation Kingoms is. Noha elsõsorban RTS a játék, többször elõfordult hogy a szépen fejlesztgethetõ fõhõssel meg pár kísérõvel kellett benne bóklászni egyes pályákon és nem haderõt építve elõrejutni.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
ok én is
talán még a Heroes of might and magic, ott lehet csapat építést meg hõsõket is. Még körbe nézek.
szoval akkor olyan amiben az emberedet is tudod fejleszteni meg csapatod is lehet olyan nem igazán van
hú elég nehéz hasonlót mondani, vannak rts-ek meg rpg-k (ilyen szerepjátékok)
Risen, Dragon age, divinity dragons, Dungers passz te tudsz valami jót?
Risen, Dragon age, divinity dragons, Dungers passz te tudsz valami jót?
szeva nem tod nincs még valami ilyesmi játék
szerintem nem, megnéztem nekem nem maradt semmi melléküldetés. Az emlékek közül 15-öt találtam a 20-ból. Nincs mit szívesen
és azt a pók szív beállítását nem tudtad meg csinálni te sem
nekem nem jön össze az sem .
meg az emlékeket nem találom csak 14 van a 20 ból
nekem nem jön össze az sem .
meg az emlékeket nem találom csak 14 van a 20 ból
ok!
kösz
kösz
na pont az a rész ami sehogy sem ment pedig egy nap teljesen rászántam utána nem foglalkoztam vele 😊 Bocsi de fogalmam sincs.
helló!
a ds ben a hajon van egy láda ami kérdöjeles és vannak azok a tûzek amiket meg kell gyújtani nem tod hogy melyikeket kell meg gyújtani hogy ki nyíljon a láda?
a ds ben a hajon van egy láda ami kérdöjeles és vannak azok a tûzek amiket meg kell gyújtani nem tod hogy melyikeket kell meg gyújtani hogy ki nyíljon a láda?
igen én is így vagyok vele. szerintem is klassz volt, reméljük hamar megjelenik az újabb kieget. 😊
jó volt csak az lett volna jobb ha még lehet fejleszteni a karit meg egy kicsit hosszabb lett volna de amugy jó volt nagyon. az 1. vel már nagyon rég játszotam de az is tetszet.
azt a nem semmi vagy 😄 igen én is csak 30 voltam rosszul tudtam. Hogy tetszett?
már ki vittem! de vissza mentem egy elöbbi mentésre.
de nekem itt is csak 30 as szintüa karim
de nekem itt is csak 30 as szintüa karim
nem valószinû mert a vége lezárul és nem lehet folytatni. szerintem próbáld elõbb megcsinálni, nyugi nekem nem nagyon maradt meg semmi.
szeva!
ha ki vittem a ds t akkor a mellék küldetéseket már nem is tudom meg csinálni vagy vissza menni a játékba?
ha ki vittem a ds t akkor a mellék küldetéseket már nem is tudom meg csinálni vagy vissza menni a játékba?
igen én se szerettek hetekig azon agyalni hogy miért nem jó. Ezért érdemes fórumba írni. Volt hogy valaki félévig szenvedett és itt tudtam neki segíteni.
az bisztos!
idegesitö tud lenni
idegesitö tud lenni
nincs mit bármikor amikor csak kell. nem jó ha az ember elakad.
sikerült végre köszi
azaz nem tudom a sorrendet de a lényeg hogy van sorrend gyûlölet meg ilyenek, a szövegre figyelj és akkor sikerülni fog nem csak kettõ jön több is. Jah igen emlékszem az áldottak tényleg erõsek majd a megidézett és írányitott Gondolat Viharral kell legyõzni õket. Ez tuti az nagyon szívós.
Lesz majd olyan rész amikor ott a kapcsolokkal kell különbözõ gondolatokat elöhívni.
ezen vagyok most
de nem jön egy sem
kétszer jött de ugy sem tudtam legyözni az áldottakat keten vanak akiket nem tok legyözni mindig épp egykicsi életük marad
ezen vagyok most
de nem jön egy sem
kétszer jött de ugy sem tudtam legyözni az áldottakat keten vanak akiket nem tok legyözni mindig épp egykicsi életük marad