740
Spellforce 2
-
bendáj17 #700 a társak lehet teleportálni is. -
SaGa Jr #699 Nézd meg itt:
végigjátszás -
baal15 #698 Na most ilyenkor mi van kristálymező teljesen tiszta!
A kristály erdő portált vagy 15en örzik s csak a főhösöm tud odamenni!
Ő egyedül kevés! A daloló kövekhez meg nem enged menni.
??? -
bendáj17 #697 nincs mit, akkor sikerült megcsinálni? Ha bármi van írj nyugodtan szoktam figyelni a topicot. Most kezdtem én is újra nem tudom hanyadszorra de nagyon jó game. Én Sziklaszirten vagyok de gyorsan haladok. -
baal15 #696 Köszönöm a segítséget, ez már elég huzos pálya. -
bendáj17 #695 rámész valamelyik társadra és akkor a főhős alatt lesz egy kereszt vagy valami jel ahol kellene lenni a varázslatnak na és arra kell kattintani.
A tutorial részben Lya is pont így kelet újra éleszteni. -
baal15 #694 Nem tom hogy kell ujraéleszteni -
bendáj17 #693 igen rémlik valami na itt próbálj utána nézni:végigjátszás
Ahogy értelmeztem miután megjössz erre a pályára haldokolnak a társaid, gyorsan újra kell éleszteni őket, tudod hogy kell? és akkor újra élednek utána beszélni kell Uruval a sárkánnyal. Ja és miután ő meghal, kell a zászlókat elfoglalni az ellenségtől, meg ki kell szabadulni onnan.
Jó kis pálya.
Remélem tudtam valamit segíteni. -
baal15 #692 Hát ahogy mindjárt oda érek Shál-ba
lehuzzák az embereimet és meg is
hallnak. Azt kinyirom az öröket akik 3an vannak
és utánna nem tok menni semerre.
Baal! -
bendáj17 #691 ez melyik is az alap vagy a DS?? hú régen játszottam . Magyar a game? Ha igen akkor kellene melyik mappon vagy helyszinen. És akkor utána nézek. A társak szerintem nem halnak meg csak elájultak vagy mi. -
baal15 #690 Solvina elviszi a társaimat és mind halottak. -
baal15 #689 mikor megölöm azt a Lord akárkit. Shál-ba mindjárt az elején. -
bendáj17 #688 nem nagyon emlékszek de előbb a csapattagokat kell kiszabadítani ha jól tudom. Lehetne egy kicsit pontosan? Milyen küldetés van ami még hátra van? -
baal15 #687 Vki tudna segíteni?
Mért hal meg minden emberem mikor ott vagyok a sárkánynál?
Mikor Solvina elviszi őket vhova. Kinyirom az öröket és beszélek azzal a vmivel, aki azt mondja menjek a kristály erdőbe, de nem tok menni sehova. -
bendáj17 #686 köszi a választ. -
magyarul jött ki -
bendáj17 #684 megnézem köszi az ajánlást. Magyar a game? -
király ez a Dark Messiah of Might and Magic ajálom -
pizaza #682 Hi! Vasmezőkre ha át akarok menni a portálon fagy a játék.Olvastam külföldi oldalakon is van valami hasonló, de sajnos nem nagyon értettem meg semmi lényegeset. Miért van ez, és mit lehetne tenni ellene? -
bendáj17 #681 de az még csak clone dvd-s nem? nincs hozzá crack. Mondjuk én megveszem. -
pocok022 #680 ki jött a witcher 2!
-
bendáj17 #679 igen jó volt a 4 pfú az nagyon nem tetszett -
hosszú de jó játék meg érte játszani vele -
bendáj17 #677 jobb a trainer a megfelelő verzióhoz biztos van nem tudom neked milyen verziód van? -
pocok022 #676 szia nem tudsz a witcher hez pénz kodot? -
bendáj17 #675 jah én anno a 3-mal játszottam de nagyon hosszú egy game nem? -
a Gothic sorozatot is probáljátok egész jó a története -
bendáj17 #673 sajna nem mert áprilisban eltolták bizonytalan időre amint lesz valami írok
A Witcher az egyik kedvencem én is végig toltam várom a 2-öt :D ha kell valami tudok segíteni. -
pocok022 #672 el keztem a witchert nagyon jó játék.
nem tod az uj spellforce mikor jön?
-
bendáj17 #671 viszont kívánom legyen a húsvét Spellforce örömökben gazdag :D -
pocok022 #670 Boldog húsvétot -
bendáj17 #669 jónak hangzik lehet megnézem. Én a witcher 2-öt várom. Majd írd meg milyen? -
pocok022 #668 ezzel játszok most keztem nézétek meg nem rosz -
pocok022 #667 Dungeons & Dragons: Dragonshard -
bendáj17 #666 na akkor van csak nem annyira hallottam. megnézem ezt is. -
hasonló játék a Mount blade warband is -
bendáj17 #664 na azt nem ismerem, megnézem Köszi ha van még hasonló akkor leírom én is. -
SaGa Jr #663 Régi ugyan de valami hasonló volt a Total Annihilation Kingoms is. Noha elsősorban RTS a játék, többször előfordult hogy a szépen fejlesztgethető főhőssel meg pár kísérővel kellett benne bóklászni egyes pályákon és nem haderőt építve előrejutni. -
pocok022 #662 ok én is
-
bendáj17 #661 talán még a Heroes of might and magic, ott lehet csapat építést meg hősőket is. Még körbe nézek.