A legjobb trilógia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Késtem...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Nincs három rész a Ragadozóból. Tudom, hogy leadtak a retekklubon egy Ragadozó 3 címmel beharangozott filmet, de annak köze sem volt hozzá. Az angol eredeti címének sem. Szóval csak kettõ van.

Aramir
LOL! Annak a szar filmnek (DNA) semmi köze a Predator szériához 😄
Gondolom az RTL Klubon nézted 😛

SLICK
máj favoritsz:

A gyûrûk ura
Mátrix
Terminátor (nekem lekjobban a 2 teccik)
Vissza a jövõbe
Amerikai Pite
Penge bár én se láttam a 3.at jah meg a kettõt se 😛
Ragadozó abból három van csak a harmadik címe a DNA

más nem jut eszembe...

Voltan
Ami nálam nagyon bejövõs, a teljesség igénye nélkül:
-Star Wars (ezen nõttem fel.)
-Alien
-Predator (OK, ebbõl csak kettõ van, de az Alienbõl meg négy, úgyhogy egál. Az AVP-t nem sorolom ide.)
-Halálos fegyver (Jó, jó. Ebbõl is négy van.<#zavart2>)
-Die Hard
-Mad Max (Csípem az ilyen világégés-utánosdit)
-Terminator (Bár inkább csak az elsõ kettõ.)
-Evil Dead trilógia (Raimi hatalmas kretén.)
-Night - Dawn - Day of the Dead
-Vissza a jövõbe
Még biztos van kedvenc, de most ennyi ugrik be.

Voltan
Igen, de itt a jókról van szó.

Bandew
A Gyûrûk Ura-ban sztem sem voltak kiemelkedõek a színészek, de azért egy-kettõ tényleg nagyon jó volt. Viszont kinézetre mindegyik tökéletesen illik a szerephez. Aztán egy ilyen terjedelmes mûben olyan sok szereplõ van, hogy különösebben nem is lehet érvényesülni senkinek sem.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
A Taxit nem szeretem de a Terminátorral mi a bajod? (ok a 3. nem sikerült) Sztem az egy nagyon ötletes akciófilm. Vagy Schwarzival van bajod? Hát nem egy nagy színész, de nem vészes, ha jó rendezõvel van.
Az én véleményem ugyanis az, hogy nincs pocsék színész, csak pocsék rendezõ. Elvégre is õ dönt a színész mellett (most ne a "pénz beszél" filmeket nézzük), õ dönti el melyik felvétel kerül bele a filmbe (ergo, ha bennehagy egy olyan jelenetet ahol a színész rosszul játszik, az bezony hiba. Vegye újra a jelenetet), arról pedig nem is beszélve, hogy õ a felelõs azért, hogy a színész rendesen beleélje magát, neki kell elmagyarázni milyen érzéseket is szeretne látni. A terminátor esetében ezt egy jó kis huszárvágással oldották meg, hisz egy robotnak nincsenek érzelmei. :-)
Azután itt említettél pár "mûvészfilmet" (bocs, de ettõl a kifejezéstõl mindig rosszul leszek :-D). Aviátort nem láttam még, de a Nézz balra, ott egy svéd!-ben szvsz egyáltalán nem voltak olyan megoldások, amiért azt a "mûvész" kategóriába sorolnám. A Nem félek viszont tényleg nagyon jó volt.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Aramir
😄 Csak nosztalgiából írtam, mamár nemtudna lekötni.

Taranov
Akkor megyek, bye 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Aramir
De térjünk vissza a trilógiákra.
Rambó 1-2-3 😄
Gyermekkorunk kedvenc filmje 😛

Aramir
Csapdlecsacsi, történet is ottvan, a szinészekrõl nemis beszélve 😊

Taranov
Igen, a jó színészek sok esetben garanciát jelentenek arra, hogy nézhetetlen nem lesz a film.
Pl. Ben Stillert az idétlensége miatt azért utáltam meg, mert iszonyat gusztustalan volt a Derül égbõl Polly. Na arról ki is mentem, a sok droid meg röhögött rajta egyfolytában.
A vígjátékokban a történet nem szokott olyan jó lenni, legalábbis én még olyat nem nagyon láttam, az utóbbi idõben talán az Aviátor volt ilyen, abban a színészek is nagyon jók voltak.
Persze sok filmet láttam, amiben jó volt a történet, pl. szerintem a Kontrollban is, illetve a Nem félek ilyen szempontból zseniális volt.
A magyar filmeket ki is felejtettem. Pl. az Üvegtigris a legjobb vígjátékok közé bekerülhet nálam, aztán a light-os filmek közül, amikben semmi sem volt jó, de azért 2 órát rááldoz az ember, a Meseautó is tetszett 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Aramir
A gusztustalan filmeket én sem bírom, a Aranyszerszámot is csak elkezdtem, pechemre enni is akartam közben. Azóta sem fejeztem be annak a filmnek a végignézését 😛

Aramir
Persze, én pl többre tartom a jó történetet, mint a szinészi játékot, te úgylátom pont fordítva. Depardieu pl a kedvenc szinészem, mégsincs egy olyan filmje sem, amire visszatudnék részletessen emlékezni, na jó, talán a Balfácán 😊

Taranov
Igen, azt nem szólom le, legalább ízléstelen nem volt.

Taranov
Na látjátok, amiket felsoroltam, azokban jó színészek játszanak, nem olyan jóképû fiatal színészek, akiket kiválasztottak a legtöbb trilógiához. Erre legjobb példa szerintem a Gyûrûk Ura, ahol megintcsak nem láttam a színészeket 😊

Taranov
Jó, nem mondom, hogy a világ legjobb vígjátéka (fõleg azért, mert nem láttam minden filmet😊, mert a filmek megítélésénél egy KIS szerepe van az ízlésnek is, csak ez szubjektív, a többi szempont már nem az.
A Ki nevel a végénben Jack Nicholson zseniális, a Balhéban és a Pofa be-ben pedig Gérard Depardieu legalább ilyen jó.
Visszatérve a Ki nevel a végénre: meglepetés volt az is, hogy az idétlenként elhíresült Adam Sandler jól játszotta az átlagos embert 😊

Aramir
A szinészi játék tetszett nekem is, de ettõl még nem maradandó nálam.

Punkerwork
Még egy kis pánik minden csak nem középszerû, ahogy De Niro elõadja a zakkant maffiózót az valaami hatalmas 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Aramir
A Star Wars szerintem se a szinészi játékért lett híres, kivitel, ötlet, történet szvsz ami ismeré tette.

Aramir
Hát ezek közül a Ki nevel a végén és a Még egy kis pánik eléggé középszerü vígjáték.

Taranov
Köszönöm a gratulációt, az Indiana Jonest nem láttam, de az említettek közül nagyon sokat igen.
Ezekben a filmekben igazából csak az ötletet és lehet díjazni (konkrétan egyedül a Star Warsban), mivel színészi játék, izgalom nem igen van bennük. Egy kritikus jobban meg tudná ezeket a szempontokat fogalmazni, mert én nem láttam sok filmet életemben, és nem értek az egészhez, de igényesebb vagyok annál, minthogy az RTL Klub ócska filmjeiért rajongjak. Pl. a Die Hard, a Terminator, vagy akár a Rambo.
A topik elején a Taxit láttam megemlíteni.
Nos, az elsõ kettõt láttam, többször is. Hát a poénok gyengék voltak benne, ha nektek tetszik (mint pl. több ismerõsöm végigröhögte az ízlételen és közönséges Bölcsek kövérét, sajnálom ezért), akkor nem láttatok még vicces filmet.
A hányásos rész nagyon gusztustalan volt, de igénytelen ember ezen is nevet. A történet gyenge volt, nem kellett hozzá nagy fantázia, hogy kitalálják. A kocsik jók voltak, nekem is tetszett a Peugeot reklám.

Taranov
Pl. a népszerû filmek közül említem akkor az Aviátort, azt meg tudja nézni mindenki, csak nehogy hiányoljátok belõle az ûrhajót, meg Bruce Willist.

Taranov
Mondjuk vígjátékból a Pofa Be!, esetleg Még egy kis pánik, Balhé, Ki nevel a végén?
Akciófilmbõl pl. a Szajré, Olasz meló, az Arany Markában.
Mûvészfilmek közül: Aviátor, Nem félek, Nézz balra, ott egy svéd!

Tudok még sokkal többet is, ha filmet akartok nézni, szóljatok, ajánlok majd 😊

JohnnySmith
1.Lethal Weapon (halálos fegyver)
2.Die Hard
3.Terminator

Ezeknek akármelyik részét szívesen nézem bármikor!!

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Aramir
Szerintem nemis néz filmeket <#hehe>

Dichter
Csupasz pisztoly beszteszt evö!!

precision
Tényleg, Indiana Jones...hatalmas film.

Bazinga!

precision
Ja mondj egy filmet ami szerinted jó! Egyet csak. Lássuk milyen csodás, kifinomult, világmegváltó ízlésed van. htx.

Bazinga!

Bandew
Szar filmért rajongok korszak??? Te összekevered a szezont a fazonnal! Én csak igenis meg tudom látni a jót egy filmben! Nekem is volt a mindent utálok korszakom, de aztán rájöttem, hogy ennek semmi értelme és igenis meg kell becsülni a filmekben rejlõ munkát, mert attól, hogy nem tetszik a sztori, attól még az operatõri munka lehet nagyon szép. HA te most észreveszed egy filmben, hogy szar a világítás, egybõl lefikázod és többé esélyt sem hagysz neki.
Vagy pl az Indiana Jones. Semmi extra (nem is akar az lenni), hanem egy nagyon könnyû, szórakoztató kalandfilm. Mi ebben a rossz? Egy filmben hihetetlen nagy munka van, valamelyiket évekig készítik, erre te csak annyit mondasz, hogy SZAR! Na melyikhez kellett több energia? Szal csak gratulálni tudok a felfogásodhoz.

KM
Apropó! Egy résszel több, de a Halálos fegyver sem rossz.<#vigyor2>

Loál János
Szerénységem várja, hogy konstruktívan hozzászólj a topikhoz, mondj egy trilógiát (de legaláb egy filmet), ami még számodra is ott van a szeren, és nem veri le a lécet. 😊

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

AnuluWork
Nem sorrendben ...

Star Wars 4-5-6
Back to the Future 1-2-3
Naked Gun 1-2-33 1/3
Better Tomorrow 1-2-3
Infernal Affairs 1-2-3
Sissi 1-2-3 😊

stb.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Taranov
A szar filmért rajongok korszakból fogsz majd kinõni, nehogy azt hidd, hogy az idõsebb emberek nem ugatják le ezeket a szarokat, ebbõl nem fog senki kinõni. Max. ez egy idõ után nem lesz téma.

rorr
az elsõ még oké volt de mint trilógia eléggé sekélyes...

Loál János
Evil Dead 😊

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

precision
Akárki akármit mond, szerintem a matrix egy korszakalkotó film. Lehet nem szeretni igaz, de nekem tetszik. Akinek nem tetszik annak nem. De olvasd csak el a topik alcímét: "Melyik trilógiák tettszettek neked a legjobban ?" 😊)
Szal, nekem ezek tetszettek a legjobban 😊

Bazinga!

Punker
igazad van a tucat amerikai "víg"játékok nem tartoznak a maradandó filmek közé, de azt mondani hogy a nagy klasszikusok amik 70-es 80-as 90-es években készültek szarok az erõsen túlzás + nekem eddig az jött le hogy a te véleményed szerint 10-bõl 11 film szar, pedig csak 8 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
oroszlán király?:-D
Aramir
Ezt most kinek-minek?
Vagy csak így kijött belõled? 😄

rorr
alien 1 -3

rorr
A matrix borzalmat nem kellett volna említeni...

Hopsz! Hogy neked mik eszedbe nem jutnak! <#eljen>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Bandew
Annyira fáraszt amikor egyesek még nem nõnek ki a "Mindent lefikázok!" korszakból.
Attól nem leszel szakértõ!

Bandew
A Gyûrûk Ura
Vissza a jövõbe
Indiana Jones
Star Wars (természetesen a régiek)
Terminátort nem sorolom ide, mert az számomra csak két részbõl áll.

Sephi
Nalam a Back To The Future es a Star Wars (4.5.6.). Semmi mas nem teccet soha trilogiaban.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

KM
Hopsz! A Csupasz pisztoly majdnem lemaradt!

rezsofiz
Star Wars , Gyûrûk Ura, Vissza a jövõbe

sazl : c

Iori
egyérelmû a keresztapa

I love this game!