A legjobb trilógia

← ElőzőOldal 6 / 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aramir
Valahogy a folytatások nemsikerülnek jóra sok trilógiánál 😞

Aramir
Szvsz az Aranyszerszám volt a legszarabb része a trilógiának.
Az elsõ volt ebbõl is a legjobb.

Aramir
Alienekbõl az elsõ kettõ nagyon jó volt, a többi csak olyan szimpla sci-fi, de azért nézhetõ volt.

Taranov
Én a Kicsikémet láttam, de hát minõsíthetetlen volt. Mostmár egy ilyen filmrõl kimennék, az biztos. Akkoriban még igénytelenebb voltam 😊
Egyébként nem gondolom, hogy szó lenne ízlések és pofonokról, vannak bizonyos szempontok, amelyek ebben a filmben nem teljesültek.
A Star Wars nekem nem tetszett, az ötlet azért érdekes volt.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Nehogy már az én ízlésem legyen a hulladék, mikor a világ legszarabb filmjeirõl beszéltek épp 😊
Austin Powers: Ízléstelen, közönséges és egyáltalán nem vicces.
Alien: Ne is beszéljünk róla.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DanielT
A Matrix -ról nehezen tudnál meggyõzni 😊)

Az elsõ rész volt az elsõ eredeti DVD amit megvettem, akkor amikor még nem volt DVD lejátszóm, kb ennyire szerettem. Most, pár év múlva újra (sokadszor) megnézve, kínosan éreztem magam közben... a másik 2 részt pedig fedje a feledés jótékony homálya.
precision
Vad és nedves nõvérek 1,2,3...😄DDD

Viccet félretéve:

Gyûrûk Ura
Matrix (a trilogia egyben igenis faxa)
Terminator (1, 2 miatt fõleg)
Die Hard

Hirtelen ennyi

Bazinga!

Laky
na meg az összes itt felsorolt 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

DanielT
Szerintem mindegyik rész, különösen az Aranyszerszám, zseniális. Eredeti poénokkal, szerethetõ szereplõkkel, úgy jó, ahogy van.
Laky
aladdin <#hehe>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Alien
<#eljen>

Alien
Na igen, hogy az Austin Powers pl mit keres itt azt én sem értem 😄 Mondjuk én csak az elsõ részét láttam bevallom, de nekem az is bõven elég volt. Persze izlések és pofonok.

Kb.

Nallad a pirospont. Alapmu. 😉

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Taranov dejo h ittvagy igy enis beszolhatok. Valoban a felsorolt filmtrilogiak 90%a szemet. 😊)
Origignal starwars persze okes. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

DBoy
jackass trilóglogi :d

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

KM
Die hard volt már?<#wave>

Bandee1987
jöttél fikázni, mi? 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
Óh, tényleg, azt ki is hagytam, az fasza!

Punker
már sokszor bebizonyítottad hogy a filmes izlésed hulladék, szal nem lepõdünk meg 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Taranov
Nem akarok kötözködni, ezért megyek is a búsba, de elõtte megjegyzem, hogy csodálkozom, mennyire szar filmeket néztek, és szerettek 😊

Star Wars - alap.

Vissza a jövõbe is jó.

Gyûrûk Ura is jó.

narancs tetves és dugó trilógia 😉

http://www.lohere.net - a MagyarChan

sapkafej
Vissza a jövõbe

György

szerintem a Keresztapa a legjobb 😛

keep it minimal

hatamoto
Imho te a szerencsések közé tartozol! Bár Jessica Biel nem rossz csaj!

Amúgy Star Wars rula!

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

egyébként ami nagyonnagyon megfogott/lekötött az a starwars és az Indiana Jones....

azokat még ma is akárhányszor meg tudnám nézni.... tényleg van valami nagyon érdekes feelingje....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

DanielT
Amerikai Pite szintén.
beszteszt 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

wizy
Austin Powers rulez😄

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

LittleL
Ne feledkezzünk meg az:

Austin Powers -rõl sem

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
Tényleg a Penge is trilógia immáron, de még nem láttam a 3. -at.

Robotzsaru - úúú de régen volt, de jó volt az is.

Hororra akadva.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

DanielT
Bárcsak írhatnám, hoyg Ace Ventura, de sajnos csak 2 része van, mindkettõ zseniális.

Horrorra akadva, Blade, meglepõen sok trilógia van.
Taranov
Nekem ezek közül csak a Vissza a jövõbe megy el, de az is csak szódával :-C

Bandee1987
1. Vissza a jövõbe trilógia
2. Beverly Hills-i zsaru trilógia

wizy
Indiana Jones, Csillagok Háborúja örök favorit

a Gyûrûk Urát is ide sorolom, bár lehet hogy kicsit elfogult vagyok?😄

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

DanielT
Robocop Trilógia! 😛
LittleL
Keresztapa is játtszik még.

Ha meg megnézem az utolsó csillagok háborúja epizdot, akkor
arról is lehet véleményt írni.

Taxi - trilógia ?

LittleL
1. Vissza a jövõbe
2. Indiana Jones
3. Terminator
4. Csillagok háborúja - a régi trilógia
5. Rambo
6. Alien - bár ez több rész, de azért ide lehet sorolni.

LittleL
Vajon melyik a legjobb Film-trilógia ?

Várjuk a véleményedet.

← ElőzőOldal 6 / 6