A legjobb trilógia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként nem gondolom, hogy szó lenne ízlések és pofonokról, vannak bizonyos szempontok, amelyek ebben a filmben nem teljesültek.
A Star Wars nekem nem tetszett, az ötlet azért érdekes volt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Austin Powers: Ízléstelen, közönséges és egyáltalán nem vicces.
Alien: Ne is beszéljünk róla.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Az elsõ rész volt az elsõ eredeti DVD amit megvettem, akkor amikor még nem volt DVD lejátszóm, kb ennyire szerettem. Most, pár év múlva újra (sokadszor) megnézve, kínosan éreztem magam közben... a másik 2 részt pedig fedje a feledés jótékony homálya.
Viccet félretéve:
Gyûrûk Ura
Matrix (a trilogia egyben igenis faxa)
Terminator (1, 2 miatt fõleg)
Die Hard
Hirtelen ennyi
Bazinga!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Origignal starwars persze okes. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Vissza a jövõbe is jó.
Gyûrûk Ura is jó.
http://www.lohere.net - a MagyarChan
keep it minimal
Amúgy Star Wars rula!

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
azokat még ma is akárhányszor meg tudnám nézni.... tényleg van valami nagyon érdekes feelingje....
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Austin Powers -rõl sem
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Robotzsaru - úúú de régen volt, de jó volt az is.
Hororra akadva.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Horrorra akadva, Blade, meglepõen sok trilógia van.
2. Beverly Hills-i zsaru trilógia
a Gyûrûk Urát is ide sorolom, bár lehet hogy kicsit elfogult vagyok?😄
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Ha meg megnézem az utolsó csillagok háborúja epizdot, akkor
arról is lehet véleményt írni.
Taxi - trilógia ?
2. Indiana Jones
3. Terminator
4. Csillagok háborúja - a régi trilógia
5. Rambo
6. Alien - bár ez több rész, de azért ide lehet sorolni.