A legjobb trilógia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 3 részesnél hoszabb sorozatokat SAGA-nak hívjuk, ha jól tudom.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Ebben az volt az érdekes, hogy mindegyik részben más játszotta a Batman -t.
1.rész - 6
2.rész - 7
3.rész - 7
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
1 Alien - bár ez több rész, de azért ide lehet sorolni.
2 Amerikai Pite
3 Austin Powers
4 Better Tomorrow 1-2-3 -ezt nem tudom mi
5 Beverly Hills-i zsaru
6 Csillagok háborúja - a régi trilógia
7 Csupasz pisztoly
8 Die hard
9 Evil Dead trilógia (Raimi hatalmas kretén.)
10 Gyûrûk Ura
11 Halálos fegyver
12 Harry Potter
13 Horrorra akadva
14 Indiana Jones
15 Infernal Affairs 1-2-3
16 Jurassic park
17 Keresztapa
18 Mad Max (Csípem az ilyen világégés-utánosdit)
19 Matrix
20 Night - Dawn - Day of the Dead
21 Penge
22 Rambo
23 Robotzsaru
24 Sissi 1-2-3 😊
25 Taxi - trilógia ?
26 Terminator
27 Vissza a jövõbe
Az évszázad vihara Kingtöl..
Yang: Skandi- senior shao wari
Amerikai Ninja 1-2-3 meg a többi rész 😄
Kick-Boxer 1-2-3 meg még volt pár része 😊
Viszont ne javítsd ki magad rosszra. Halkan.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
<#idiota>#idiota>
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Neked csõlátásod van értsd már meg!!!! Csak "mûvészfilmeket" istenítesz (kegyetlen sznob dolog csak úgy megjegyezném) és mást már nem is vagy képes elfogadni, megnézni, meglátni benne valami jót, mert "hálivúdi". És te így, hogy ergo kevés filmet nézel (más filmhez eleve negatívan állsz hozzá), nevezed magad jó kritikusnak? Na mennyé má!!!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Na de ne offoljunk, térjünk vissza a trilógiákra 😊
Taranov jó lenne ha te sem offolnál itt többet.
Bazinga!
Taranov tökéletesen szemléltette az igazi BIRKA ÉLETMÓDOT, mikor a birka arra megy amerre a kos illetve amerre a juhász tereli, saját akarata/ízlése NINCS!
Ez valami szánalmas barátom!
MIÉRT KÉNE NEKI OLYAN FILMEKET MEGNÉZNIE AMIKET PÁR AKÁRKI JÓNAK ÍTÉLT MEG??????
Hogy gondolod, hogy Te majd megmondod a srácnak, hogy milyen filmeket nézzen, hogy aztán rájöjjön miszerint az ízlése -szerinted- SZAR????????
"Hiába kultuszfilm, de nem fogod megérteni, hogy miért szar film, nem is magyarázom tovább."
Én nemsokára 30 leszek, van a hátam mögött pár film, sci-fi/mûvész/anime/akció/thriller/horror és jópár egyéb kategóriában, nem érzem magam mesügének a témához, így talán én megpróbálnám megérteni, hogy igazából MIÉRT IS SZAR FILM A TERMINÁTOR?!!!!!!!!
De ne kímélj kishaver!!!!!
MIAZ, HOGY NEM TE KEZDTED? Hol vagyunk az oviban? Ez ott volt szokás kishaver!
Itt tornyosodik ki igazi szellemi színvonalad, mikor azt gondolod, hogy a TE ÍZLÉSED AZ ETALON, az általad kedvelt filmeken kívül NINCS JOBB FILM de objektíven képtelen vagy a témához állni, hisz még mindig TRILOGIÁKRÓL VAN SZÓ A TOPIKBAN, azok pedig SAJNOS nem mûvészfilmek szoktak lenni...
Szeretném figyelmedbe ajánlani, hogy itt TRILLÓGIÁKRÓL van szó!
Egy darab trillógiát nem sikerült említened, így kérlek vagy nyilatkozz objektíven vmelyik trillogiáról, vagy VISZLÁT!
De azért lássuk:
"Jack Nicholson többre érdemes egy robotnál, nem olyan szerepekkel bízzák meg"
Ne hasonlítsuk már Nickolson-t Swarcihoz vagy más akciósztárokhoz!
De azért õ is elvállalt egy JOKER-t a batman-ben, vagy egy farkasembert a Farkasban, illetve egy idióta Usa elnököt a Mars attack-ban. Ezek a szerepek még messzirõl sem sorolhatók se mûvészfilm se más kategóriába, csak az általad agyonfikázott PÉNZHAJHÁSZ HÁLIVÚDI megaprodukciók közé!
Szóval szerintem ne fikázd itt tovább mások ízlését vagy a terminátort, netán az Alien-t, mert egyszerûen KÖZÖD NINCS A TÉMÁHOZ!!!
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Bazinga!
Bazinga!
Bazinga!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Úgy tûnik, azok alapján, amit írtam, nem értetted meg, hogy mit mondok, mostmár csak azt tudom mondani, hogy nézzél meg _jó_ filmet, nem olyat, ami nekem tetszik, hanem ami kritikusok által is elismert, és talán akkor majd megérted miért szar a terminátor.
Na pá.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Bazinga!
Bazinga!
LoL, nézzél már magadba kisfiú 😊))
Bazinga!
Egyébként ha már ott tartunk, hogy melyik film volt jó, Kusturica filmje, Az élet egy csoda nagyon jó volt szerintem.
Akkor úgy fogalmazz, hogy ne legyen félreérthetõ.
Ne próbáld kimagyarázni a mondatot, egyszerûen nem választottad el eléggé.
Mind1, részemrõl ennyi.
Ki a faszom emlékszik már a Szerelmes Shakesphire c. (vagy mi volt a címe?) filmre? És ki emlékszik a Ryen közlegény megmentése c. filmre?
Melyik kapott több elismerét a kritikusoktól asszem a Oszkár díjátadáson?
Ne viccelj már.
Azt mondtam az Aviátorra, hogy az utóbbi idõkben az volt az a film, ami tetszett, és nem is nagyon lehet leszólni.
Errõl ennyit, nincs mirõl beszélnünk.
Én sem szóltam le itt minden filmet, ha megnézed, az alább felsorolt filmek között azért kevés sci-fi van.
Azért a komoly filmek nem a sci-fik szoktak lenni, nem azok a mûvészfilmek...
Lehet, hogy neked az a magas, ha a te sztájlodból indulunk ki.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Pl Mátrix, annó lehozta valamelyik újság (FHM vagy valami hasonló vacak újság), hogy milyen ócska film, adott rá talán 3 pontot az ötbõl, madj miután kiderült, hogy mekkora közönségsiker, a következõ számban újra írtak róla és már 5 pontot kapott. Namost ha te az ilyen és ehez hasonló kritikusok véleményére adsz, az a te bajod.
Mellesleg a Terminátor nyilván egy sci-fi rajongónak fog tetszeni, valószinü, hogy neki meg az általad felsorolt filmekrõl lesz hasonló véleménye.