A legjobb trilógia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Hmmm ...
Ez egy Chow Yun Fat maffia film. Nagyon kemény. Az elsõ kettõ részt John Woo rendezte. Tul. képpen ezekkel alapozta meg nyugaton is a hírnevét.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Yang: Skandi- senior shao wari
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Amerikai Pite 1, 2, 3
Az ördögûzõ 1,2,3
Harry Potter
Hegylakó
Jurassic park
Koponyák 1,2,3
Kutyám Jerry Lee - ez is trilógia ?
Rémálom az Elm utcában 1,2,3
Superman
Szigorúan piszkos ügyek fsz: Andy Lau
// www.thavid.hu
Evil Dead /Gonosz Halottak/
====>>>nálam ez a BEST!
Úgyis mondhatnók: Sátánkáromlás! 😄
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
ez is már 4 részes asszem
Vissza a jövõbe
Halálos fegyver
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
De tény hogy a 3. "rész" tetszett a legjobban 😊
Bazinga!
Számomra a Vissza a jövõbe magasan viszi a prímet, de a Gyûrûk urát is nagyon szeretem. A többi kevésbé jön be, mondjuk ez a folytatások sajátossága, hogy (általában) mindig az elsõ rész a legjobb, és a többi már inkább "visszaveti" az egészet.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
hogy eltakartam félig a szememet. DDDD<#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
úgy csak fele-annyira félelmetes. D
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
(a második már eléggé...khmmm vót)
ez is valami B-film trilógia.
Valami pokolfajzatok jönnek elõ benne. DDD
Tegnap láttam egy DVD film extrái között.
A SHAFT-ben figyeltem fel a srácra mint rasszista-gyilkos miller köcsögre.
Sztem már ott brillírozott, de azóta meglestem az Amerikai Pszicho-t szerencsére, amiben nagyon ottvan.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
1.rész - 10 pont, remek jó kis vígjáték. Valaki nem tudja véletlenül, hogy mi volt az a régi videó, amivel Kevin megijesztette
a pizzásfiút? (" Tartsd meg az aprót te mocskos állat. Ratatatatata....") ez filmcím kéne.
2.rész - 8 pont. Azért ez is jó rész volt. Makaluki hozta a formáját. D
3. rész - 3 pont, Egy másik kisfiút raktak be a Makaluki helyére, mert az már biztosan a drogelvonókúrán volt. DDD
Akkor biztos megvan otthon neked az Equilibrium, legalábbis remélem,
de újságmellékletben is megjelent.
Chris O'Donnel szerepeit nézd meg
Batman Forever (1995) .... Robin/Dick Grayson
Batman & Robin (1997) .... Robin (Dick Grayson)
Mondom, hogy a Batman Forever a harmadik rész 😊
Jaés az ötödikben meg ugye egyik kedvenc színészem, Christian Bale játszik, remélem visszatérnek az elsõ 2 rész szinvonalához.
Yang: Skandi- senior shao wari
Az amerika taxi az teljesen más film, igaz hogy a taxi alapján készült, és Luc Besson volt a producere, de nem sorolnám a taxi trilógiához semmiképp.
Bazinga!