A legjobb trilógia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Személy szerint én nem is választanék kedvencet, mert az eddig általatok felsoroltak közül majdnem mind a kedvencem nekem is.
Tényleg, mintha a Superman-rõl még nem írt volna senki ha jól láttam.
Meg ne felejtsük el nem soká itt az X-Men 3 is., és ezzel egy újabb trilógia teljesedik ki.
mind a 3 rész igen színvonalas.
bár a 2. nekem annyira nem jön be,
de azért ezt is szeretem.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
mint az elsõ rész :
- Vissza a jövõbe 2
- Csillagok háborúja - a birodalom visszavág
- Beverly Hills -i zsaru
- Terminator 2
De a harmadik rész az szinte holtbiztos hogy
mindig nagyon szarra, laposra sikerül,
tisztelet a kivételnek.
De például egy Matrix 3, vagy TErminator 3. is olyan lapos lett,
pedig ezek még a jobb trilógiák.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
1. Vissza a jövõbe
2. Mátrix
3. Keresztapa
4. Beverly Hills-i zsaru
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
http://gaborszantai.co.uk/
(Egy maréknyi dollárért; Pár dollárral többért; A Jó, a Rossz és a Csúf)
decsak lenne, ha nem lenne a Keresztapa...
amúgy a folytatások kb. 80%-a nem tudja felülmúlni az elsõ részt...
Hááát kicsit lájtos.
4/10 Olyan mint amikor a BEverly Hills -i zsaru 3. -at forgatták a filmstúdióban,
ez pont olyan, csak nem Eddie Murphy, hanem Paul Hogan a fõszereplõ. D
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
2.Vissza a jövõbe
3.A Gyûrûk ura
4.Star Wars
5.Terminator
6.Matrix
most megy a tv-ben a 3. rész.
van ugye az :
1. - 9/10 - remek film , imádom
2. - 10/10 - fantasztikus
3. - nem láttam még, nehéz az elõzõeket überleni.
Azt tudtátok hogy PAul Hogan, és Linda Kozlowski a való
életben is összeházasodtak ?
Várom a 4-et! Kellene már egy komoly költségvetésû, vakítóreflektoros, véres-trikós, marlboros, borostás faszazsernyákos ... szerintem.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Sympathy for Mr.Vengeance
Oldboy
Sympathy for Lady Vengeance
I love this game!
Nálam ez:
1:T2
2:Jedi visszatér
3:király visszatér
4:Vissza a J. 2
5:Vissza a J. 1
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
- Hé fiacskám, az óratorony felújítására gyûjtünk. Nyomj már ide 200 dollárt.
2. Gyûrûk Ura
3. Csillagok Háborúja (régi)
4. Terminator
5. Indiana Jones
Stb,stb,stb... egy biztos: nekem máig is az egyik legjobb film a Vissza a jövõbe!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
2. Vissza a jövõbe
Won Oscar:
Best Director
John G. Avildsen
Best Film Editing
Richard Halsey
Scott Conrad
Best Picture
Irwin Winkler
Robert Chartoff
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
A 2. már jobb.
A 3. mégjobb.
az utolsó meg már lapos......
megvan a maga varázsa az biztos, én sem szertem egyébként,
de testvérem szereti....
árujjátok má el a rokyn mi a faszt lehet 5 rész csinálni ? monnyuk én egyet se láttam végig csak az ertéelen részleteket de szerintem a bacpenszer jobb <#kuss>#kuss>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
De Julianne Moore a 2. részben szerintem nem elég jó,
Jodie Foster jobb volt, nemtom miért nem vállalta a 2. részt.
Hannibal Lecter télleg jó
az is jó, tényleg. megjelent már DVD -n is.
GT: Halboy
Sztem a legjobb a Dollár-trilógia. Ez viszi a pálmát. Persze alap még az Indiana Jones, A Gyûrük Ura és a Keresztapa is. :)
Bye
GT: Halboy
A Vörös sárkány, 7 pont
A Bárányok hallgatnak ,10 pont
Hannibal, 8 pont
legjobb idézet :
[ Dr. Lecter egy húsbárdot szorongat, hogy elvágja a bilincset vagy valakinek a kezét ?]
- Ez fájni fog....
[ Durrr....]
- Ááááhh..
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Louis de Funes ideges rohangálása, dühkitörései,
beszólásai tényleg idõtállóak.
3 -szor kellett nekiállnom mire meg tudtam nézni.
A Pitch Black folytatása tényleg nagyon gagyira sikeredett.
Nem tudom miért adják a rendezõk ilyen színvonaltalan mûvekhez a neveiket.
És a Terminator 3 valóban egyszer nézhetõre sikeredett...sajnos.
Szerintem ha így csinálták volna a Terminator 3-at akkor sikeresebb lett volna.
- A gyerek, Edward Furlong -ot kellett volna betenni a fickó helyett,
mert ez nem is hasonlított Edward Furlong -ra.
Persze az egyik baj az, hogy Furlong rákos, meg fog halni, így szóba sem jöhetett hogy szerepeljen...
- Az anyját is be kellett volna tenni, Linda Hamilton -t, így hitelesebb lett volna a film.
- A történetet kellett volna izgalmasabbra csinálni.
Valami csavart is kellett volna tenni bele, nem ilyen egysíkúra megírni.
- Azok a robotok ott a fõhadiszálláson egyszerûen gagyiak, hiteltelenek voltak. c
- Meg a fickó leenndõ felesége ? Az milyen színész volt ? teljesen alkalamatlan volt erre a szerepre..
Ülj le!!!<#taps>#taps><#taps>#taps>
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
remélem a Torrentébõl is csinálnak még <#vigyor1>#vigyor1>
de a legtobb gagyi és ez fõleg a szkifikre vonatkozik az élienek az AVP-n kivül gagyik a gyürükura 20 perc séta csodaországba nézése után ->deleted a herripotternek nekise állok a terminátorból az elsõ kettõ kiráj a 3. eccernézhetõ a picsbleken majdnem elaluttam és nemelég hogy no sztori még látvány sincs és axió se a szarvarsz a nevébõl adódóan szar aszt nem tudom ki a faszom nézi ezeket gagyi szkifiket eddig egy számomra hiteles szkifirõl tudok az pedig az x-akta ami a sorozatba a legjobb de a mozi is jó volt
szörnyek ûrhajók galaxisok aki ijeneket néz az <#wilting>#wilting>