269
Másnaposság elmulasztása
-
qper #189 elég rosszak az ismereteid :) -
#188 Én úgy tudom, hogy részegség után C-vitamin újra előhozza az alkoholt a vérben, és kiba részeg leszel tőle, ha másnaposan sok C-vitamint veszel be. A zsír az meg még fokozza is, mert tovább elhúzódik az alkohol hatása. -
qper #187 saját receptem (vagyis hallottam de én ezt alkalmazom):
Beb*szás előtt iszonyatosan telenyomom magam vitaminokkal. (Plussz multivitamin, multivitamin tabletta és 100-150 mg C vitamin)utána bekajálok valami jó zsírosat és irány a söröskorsó.
Másnap csak fáradt vagyok a kevés alvástól, de másnapos sosem. -
#186 Ennyire részeg még nem voltam, mint vasárnap, és ennyire másnapos, mint tegnap. Talán először hánytam epét... "Unicumot hányok, pedig azt az egyet nem is ittam."
"-Szabii Szabii, feküdj az oldaladra, nehogy úgy járj, mint..."
Arra emlékszem, hogy beleestem vmi sárba, és úgy bevertem a fejem.. -
#185 korhely(leves) -
#184 Hatékony módszer: beb*szás után, lefekvés előtt 1-2 Algopyrin, ébredéskor még egy, és kész. -
#183 Rájöttem!!! LEVES! Az kell másnaposságra, ivás után, és reggelire. Most nagyon leveses lettem, reggel levessel kezdek. -
chomper #182 másnaposság elmulsztásához egy hasznos oldal -
#181 Kaja, pia, C-vitamin -
Nex #180 én inkább a kaját választom -
#179 Azt mondják az alkohol az emberiség ellensége. Aki pedig megfutamodik az ellenségtöl az gyáva!
De hogy a topic témájánál maradjak:
A két lejobban bevált megoldás, és ezt szerintem mindenki így gondolja:
Vagy lefekvés előtt egy jó nagy hányás, vagy sok kaja (lehetőleg zzíros + savanyúság) és sok folyadék (gyümölcslé,víz,stb...)
Nekem ez mindig bevált.
-
Nex #178 így igaz -
#177 "Minden nap megiszom egy üveg Jack Danielst. Meg fogok halni?" -Slash
Most nincs szükségem ilyenekre, minden nap tartom a szintet. :() Másnaposság ellenszere, hogy nem józanodsz ki. -
#176 ejj de gáz hogy nem lelem az ellenszert! pedig most igen jól jöne mer iszonyat másnapos vagyok -
#175 nem, főleg most, még aznapos vagyok :D -
nagybajszu #174 Jó, jó.
Bocsi. Mostantól örök harag ?
-
#173 segítséget nem kaptál... #156 hszt olvastad???? ott van egy csomó szám, csak neked lett kikeresve! -
#172 yo'
voltam hegyajla feszten' és ép bennvoltam hatalmas igényű toitoi vécén, és pont a melletem lévő villanyoszlopon volt egy hangszóró ahol vmilyen rádióadás ment, ebben pont ez volt a téma, és azt mondta a csay, h asszem Krúdy Gyula több írásában is azt állítja, h legjobb a másnaposság ellen egy yo pohár hideg sör
ezt igy megjegyeztem, de nemtok többet hozzászólni a témához, mert nem szoktam inni
nah oyy' -
#171 Lehet, hogy mind kipróbálták és már másutt vannak...
-
nagybajszu #170 Nagy a csönd.
Ez is egy kamu topic ? -
nagybajszu #169 Röhöghetsz, ahogy akarsz !
Ne legyen rá szükséged !
De ha mégis, igenis három deci, egy púpozott citromfűteával.
Nemis neked írom ezt, hanem annak, aki olvassa az oldalt és problémái vannak.
Röhögj csak !
Érdekes, cáfolat nam jött. -
#168 3 deci ? -
nagybajszu #167 Tisztelt "alkoholista polgártársak" !
Segítséget ugyan nem kaptam tőletek, de azért megpróbálok én segíteni másokon.
Már csak ilyen vagyok.
Tehát:
A "problémás" nap estéjén le kell forrázni egy púpozozot kanál citromfüvet három decis edénybe.Persze, tele.Két kávéskanál cukor bele.
Reggel, éhgyomorra betöltve megszűnik minden gond.
Remegés, idegesség ?
Sermmi.
Ha hazudtam most, cáfoljon bárki, aki ezt kipróbálta !
Nem túl taktikus, de kiírva minden értékes dolgom.
[email protected]
-
#166 folyamatos részegség, ez a tuti...
[kipróbálja] -
#165 na erről most egy jó kis vicc jut eszembe ,,jól figyeljetek fiúk mert ezt csak egyszer mutatom meg - mondta a kamikaze" szal most elmegyek és ENNI fogok:D -
#164 ááhh de gáz :)
csodálkozni fog hogy nem eszel :)) -
#163 na és ami a vicces anyám mára a kedvenc kajáimat csinálta... -
Zsoldos #162 Azert van a topic, hogy segitsen :D Amugyis ne feledd: a roka most a baratod -
#161 :)))
-
#160 huh vazz mondom merítek némi ötletet a topikból ugyanis alig élek erre az első hozzászólás ami megragadja a tekintetemet a házipálinka fokszámáról való vitatkozás vazze egyből rohantam a wc-re nagyon köszönöm :) -
Zsoldos #159 Szivesen -
#158 huh alkoholos epilepszia? :\
na az már a kemény!
elvonási tünetek vannak?(remegés, gyengeség, verejtékezés,hányinger)
klórpromazin, tioridazin? végülis úgy tudom hogy ezek a szerek az alkoholos halucinózis megszüntetésére, befolyásolására jók...hátha... -
nagybajszu #157 Sajnálom.
Nem keptam segítségt ez oldal olvasóitól.
Húzok is innen a fenébe !
Jók legyetek !
-
Zsoldos #156 En metron szoktam latni ilyesmi hirdeteseket. Igy hirtelenjeben googleoztem egyet, es itt talaltam olyat ami talan jo lesz. Mar par eves van az info ahogy nezem, ha esetleg valtoztak a telefonszamok, akkor a nevuk alapjan biztos megtalalod oket. -
nagybajszu #155 Köszi !
Hol bukkanhatok rá a telefonszámokra ? -
Zsoldos #154 Amennyire en tudom szep fokozatosan kell lecsokkenteni a bevitt alkohol-adag szintjet, es ugy az elvonasi tunetek nem, vagy kis mertekben jelentkeznek. Persze ehhez is jonagy akaratero kell. De akadnak erre szakosodott emberek. + Vannak ingyenesen hivhato telefonok, ott biztosan adnak jo tanacsokat + utbaigazithatnak kihez fordulj. -
nagybajszu #153 Segítséget kérek !
Két évvel ezelőtt volt egy súlyos epilepsziás rohamom.
A kórházi orvosom szerint ez a túlzásba vitt alkoholfogyasztás okozta elvonás tünet volt.
Néhány hónapja újra elkezdtem iszogatni.
Másnap reggel, íll koradélelőttönként érzem is a belső remegést.
Nagyon rosszul vagyok.
Mi a bánattal lehet pótolni az alkoholt, hogy ne jelentkezzenek az elvonási tünetek ? -
#152 a józanság legyen egy alternatív életforma :) -
#151 #147 ;) -
Phat Smoker #150 ahogy a sokat tapasztalt bölcsek mondják : kerüld a másnaposságot, maradj részeg! :-)