Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ESET már küldött javítást is a hiba miatt, de a hiába... 😞
Épp a napokban jött elõ ez a hiba, korábban nem kellett HDD-t kapcsolnom szüleim gépére és már sírva fakadtam, hogy mi a franc miatt fagy le mikor van összesen 5 program a sima SP3-as XP-jükre telepítve.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
NOD32 AntiVirus 5.0.95
- Fix: connecting HDD via USB port could cause freeze of the OS
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

moonster: klassz az új banner! 😊
Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység
csak azért megkérdeztem...
\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill
De azok is altalaban bent vannak a Gmail, Spam konyvtaraban.
ESET Smart Security volt a gépemen.A problmám,h pár mail nem érkezett meg Gmail-en...
Írták egy oldalon lehet vírusírtó "szûrte" meg.Nem hiszem mondjuk.
De ezért kérdezlek titeket lehetséges ,h az Eset miatt nem kapok meg leveleket?
Azóta lekaptam és sima Nod32 van fent perpill...
Köszönöm!!
\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill
En a regisztralas utantol kezdve hasznaltam proxy nelkul es azota is mukodik.
Az ilyen proxy-t üzemeltetõk néhány naponként rövid idõre, ami lehet csak pár óra de általában inkább 1-3 nap, szüneteltetik a szolgáltatást. És teszik ezt azért, mert a nemzetközi szabályok szigorúan elõírják/írnák az adatforgalom naplózását(is), de ezt meg nem akarják és ez tûnik a legegyszerûbb bevált megoldásnak ellene.
Ma beadta a kulcsot. Lehet, h a proxy szünt meg. Azért jó volt kipróbálni. Bár itthon lenne ilyen promo.
Vissza a jó kis 1-2 havis kódokra.
A múltkor szívatott az ESS az USB-s merevlemezekkel... 😞
Ma meg "eltûnt a ködbe".. Mintha fel se lett volna telepítve! Újra kellett telepíteni és beállítgatni! 😞
Évek óta használom, de a következõ "játszadozása" után lecserélem!
by Vigyorka
Mindenkinek soxeretettel!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Köszönjük!<#worship>#worship>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Mit is jelent a promocio? Amit most az ESET is elkövetett. Remélem a HG nem büntet meg (nagyon) ezért a marketinges iskolás offolásomért.
A hazai marketinges szóhasználatban a szó jelentésére van egy nagyon jó és általánosan használt magyar kifejezés, ez pedig az > eladásösztönzés'.
Magyarán fogalmazva: - ez a tevékenység, a promocio, egy olyan piacbefolyásoló módszer (több is van ilyen), amely megpróbálja közvetlenül ösztönözni a fogyasztót a vásárlásra. Olyan külön értéket kínálnak fel (jelen ESETben a hónapos trialt) a leendõ vevõ/ vevõknek, ami képes lehet indító lökést adni a késõbbi vásárláshoz.
Ezek az eladásösztönzõ módszerek többnyire és általában nem az adott (promocionált) termékhez vagy annak funkciójához kapcsolódnak, hanem egyéb elõnyök kilátásba helyezésével próbálják meg ösztönözni a vásárlót. (jelen ESETben 6 hónap trial!)
Két eladásösztönzõ módszer van, annak függvényében, hogy kire irányul ez az ösztönzõ tevékenység. Megkülönböztetünk a fogyasztókat vagy a kereskedõket ösztönzõ módszereket. (ez utóbbi most és itt nem érdekes, így kihagyom)
A fogyasztót ösztönzõ módszerek között szerepel (többek között, mert nem sorolom végig) az un.termékminták küldése és ez az ami bennünket itt a témában most érdekel.
No és ezzel már ide is értünk az ominozus 6 hónapos ESET promocióhoz.
Köszönöm/köszönjük a segítséget. <#worship>#worship>
Úgy volt ahogy írtad. Hiába adtunk meg bármilyen proxy IP-t, nem frissített az ESS és kiírta, hogy érvénytelen Felhasználónév és jelszó.
Beírtuk azt a 6 hónapos felhasználónév/jelszót amit átküldtél és adtunk neki egy új, még addig nem beírt proxy IP-t és rá azonnal már kezdte is lehúzni a frissítéseket. Végre megint kizöldült az ESS ikonja. Ez tegnap este volt és azóta mûködik. Arról a géprõl írok most, ahol fent van ez az ESS.
(én nem ezt a védelmet használom egyébként csak segítettem)
C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence
Ezert irtam, ha valaki emiatt kapna virust, ugy beperelne oket, hogy dollar ezreket fizetnenek a per utan az okozott kar merteke alapjan, ha egy virus miattuk okozna kart a felhasznalo adataiban.
Kar vedeni oket, mert nincs igazad es ezt en ugy mondom, hogy Eset felhasznalo vagyok, tehat en is lehetnek akar elfogult mint te, csak rajtam nincs a szemellenzo.
Azt irjak, hogy korlatozott a regisztracio az USA-ra es a Egyesult kiralysagra. Sot meg azt is irjak, felteteles modban, hogy esetleg lehetseges mas orszagokbol is a regisztracio USA/UK proxyn keresztul. (ezek megtalalasat a felhasznalokra bizzak)
Tehat, eleve ez is kizarna azt, hogy letiltsak a proxin keresztul tortent regisztraciokat, ha mar eleve ok emlittik meg, hogy lehetseges a regisztracio.
Amugy visszaterve, ennek mint mondtam tovabbra sincs semmi koze, ahhoz, ha a felhasznalo az USA-ban regisztralta be, viszont mashol is hasznalni akarja, ha mondjuk a felhasznalo elutazik kulfoldre.
Csak hogy tiszta vizet öntsünk végre már abba bizonyos pohárba. Jelen ESETben ebbe a promócióba.
Ezt olvashattad azon a promós oldalon. Csak az ide vonatkozó részt emelem ki:
This giveaway is country restricted. Currently we have confirmed that United States and United Kingdom is open for this giveaway [ may or may not available in other countries]. So for users from other countries, you may need a USA or UK Proxy. Use the proxies given below or just or google for proxies yourself.
Elég jól fordítom magyarra, íme:
Ez giveaway országokra van korlátozva. Jelenleg ez a giveaway lehetõség csak az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság számára nyitott
Az akcioban kikotott felteteleknek megfelelt a felhasznalo, amikor o regisztralt mondjuk az USAban.
Ha pedig mas orszagbeli IProl lep be es emiatt letiltjak, az diszkrimizacio, hiszen nem vetett a felhasznalasi szabalyok ellen, amikor mas orszagba utazott. Az akcio nem kotelezi semmi ilyenre, nem is emlit ilyet.
Az akcioban nem az all, hogy ha masik orszagban vagy, akkor neked az adott orszag disztributorjanal meg kell venned a termeket.
Ha emiatt valaki megfertozodik, siman beperelheti oket es biztos vagyok benne, hogy az esetek nagy szazalekaban meg is nyernek kint az ilyen pereket.
Ha elkezd vacakolni, egybõl visszatérek én is a havi kódra.
Délelõtt olvasgattam az északi szomszédaink egyik ESET fórumán, hogy szépen kezdõdik ott is ez a letiltásdi dolog. Egyelõre még nem mindenkinél, de egyre többen jelzik, hogy letiltották. Õk is (gyarló az ember) kértek szépen, sorban felh.név/jelszót. Eddig tartott.