Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Ez jogos lenne ha szegény amerikai vagy angol emberünk olyan országba utazna ahol nincs Nod disztribútor. Nem sok ilyen ország van.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

moonster
Nekem magyar hostrol egyáltalán nem frissitett. Kiirta, hogy hibas felhn/jelszo. Amint beallitottam a proxyt, egybol ment, mint a karikacsapas.
Jakuza001
Szegeny amerikai vagy angol, aki elutazik mas orszagba,dolgozni vagy mas celbol, biztos nem perelne oket, hogy nem tudja hasznalni a termekuket, mert diszkrimivativ modon jarnak el veluk szemben es kizarjak oket, meg akkor is ha ingyenes az akcio es a felhasznalo teljesen jogszeruen jart el, hiszen USA-ban vagy az UK-ban regisztralta a termeket.

Nincs ez túlbonyolítva. Sõt! Még bonyolítva sincs.
Errõl a promóról van szó gondolom. (mert más ilyen vagy hasonló nem volt mostanában)
Az innen kért és kapott felh.név/jelszót az ESET szerverei az angol/vagy usa régiójához kötik és csak onnan engedik a frissítéseket. Egyértelmû, mert oda, abba régióba volt engedélyezve ez a promoció. Ha viszont nem angol vagy amerikai az IP cím a NOD/ESS-ben, és kezdi lehúzni a NOD/ESS a frissítéseket, azt a frissítõ szervereik ha nem is azonnal azonnal, de a második vagy harmadik frissítéskor már kiszûrik és máris black-list. Ezt, az ilyen fajta a szigorítást már lassan két éve alkalmazzák.

Jakuza001
Ez biztos ?
Nem tudom ti mit csinalhattok, mert siman mukodik meg most is.
Azt pedig ketlem, hogy barmikor is letiltanak es visszaellenoriznek a proxykat es az IPkhez tartozo felhasznalo account infokat, az ilyen ingyene lehetosegnel, amiket raadasul az o rendszeruk hitelesitett, amikor kiosztottak oket.

Minek kell így túlbonyolítani? Kérsz egy jelszót proxy-val egy gmail vagy yahoo fiókra, aztán kész. Teljesen felesleges a nod-ba proxy, mellesleg anonimous proxy-val jelszavas dolgokat nem használunk!
Szia!

Moonster kicsit megelõzött, de nem baj. Inkább kétszer mint egyszer sem.
Azt azért a figyelmedbe ajánlom, hogy ha ezt tette az ESET szervere, hogy letiltott, akkor az is következik ebbõl, hogy az a FELH.NÉV/JELSZÓ amit beírtatok az véglegesen black-listra van téve náluk. Magyarán, már többet nem használható és nem fog ahhoz frissítést lehúzni. De gondolom ezt már észrevettétek mostanra.
Új felh.név/jelszót kell használni ha a proxy-n keresztül frissítetek.
Küldtem egyet privátban és a többit is hozzá. Úgy biztosan fog menni majd hat hónapig, ahogyan ott leírtam.

Üdv.

moonster
Mindegy, hogy melyik proxyt hasznaljatok, a lenyeg, h UK proxy legyen.
Gondolom úgy van ez, mint a magyarnál. A lényeg, h magyar host legyen. Nem fontos ugyanarról az IP-ról használni, ahonnan regizted a kódot.
FREE UK PROXYS
Ariane
Sziasztok!
Ismerõsöm is megkérte ezt a 6 hónapos promós kódot. Meg is kapta és be is írta. ESS elfogadta és ki is írta, hogy jövõ év májusáig érvényes a licensz. Na de! Ez tegnap elõtt volt, de aztán tegnap este felé (gondolom az akkori frissítések lehúzásakor) kisárgult és kiírta, hogy a licensz érvénytelen.
Tippünk, hogy miért lehet az az, hogy proxy szerver kell hozzá mert angol proxyn keresztül kaptuk meg a kódot. A magyar meg nem érvényes, nem kapcsolható ehhez a felh.név/jelszóhoz. A gond csak annyi, hogy fogalmunk sincs mi annak a proxynak az IP címe amirõl meg lett kérve a 6 hónapos trial. Beírni azt tudjuk, hogy hova kellene.
Tudtok segíteni abban, hogy milyen (angol) proxy IP címét írjuk be, amirõl már fog tudni magát frissíteni az ESS?

Köszi elõre is.

C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence

moonster
Alex: kösz a kódot, tolom a fejlécbe.
moonster
Nem állok le vitázni, ez itt nem szokás. Olyan megoldást választottam, mint amilyen vagy: egyszerût 😉
wicked
Köszi. <#worship>

wicked
<#levele> Csak okosan. <#fogmosas>

Köszi.
Jakuza001
Nincs mit, de azt ne felejtsd el, az igazi ferfi, nem ijed meg nemi bacitol es megoldja vedelem nelkul is. 😄

Köszi!

PC GURU 2011/12

Kód: D7SAB2
Regisztráció
Érvényes: 2012.01.15
wicked
Szia!

Köszönöm. Holnap kipróbálom, mert most nem akarom, tudom újraindítani a gépet. <#worship>

Kösz, valóban mûködik! <#eljen><#taps><#worship>
Szia!
A hiba megoldás:
"A problémát valóban az ESS okozza, erre a hibára már van egy megoldás, ehhez kérem telepítse vissza a Smart Security-t, majd végezze el az alábbiakat:

Kérem, tömörítse ki a merevlemezére egy Ön által létrehozott mappába a http://files.sicontact.hu/usbfix.zip linken található fájlt. Indítsa újra a számítógépét csökkentett üzemmódban (ennek kiválasztását az F8 billentyû többszöri megnyomásával érheti el közvetlenül a számítógép bekapcsolása után, amikor a memória ellenõrzésre kerül és a merevlemezek kilistázódnak). A csökkentett módú indítás után kérem másolja be a kitömörítésre használt, Ön által létrehozott könyvtárból az ekrnAmon.dll fájlt C:\Program Files\ESET\ESET Smart Security\ mappába, majd indítsa újra a gépet."
Jakuza001
Nekem azal a proxyval nem, de ezzel az UK free anonimous proxyval 217.156.142.173:80 tokeletesen mukodott.

wicked
Beírhatnád ide is a hibajavítás leírását, mert neked is hasonló gondjaim vannak. 😉

Sokan vannak, akik szeretnek ügyeskedni, mert valljuk be, amit leírtál azt egy fogyatékos is meg tudja csinálni.
moonster
Ha valaki szeretné megcsinálni, de nem tudja, akkor annak segítséget nyújtunk. Ezt nem okoskodással, hanem problémamegoldással tesszük és nem is minõsítjük.
Szóval, amit írtál, hogy "nem akarsz okoskodni", nos ez nem sikerült.
Köszönjük a hasznos hozzászólást!
Laczyi
Szia. Én is a magazinos kódokat szoktam használni, nincs ezzel semmi baj 😊
A hat hónapos változat is csak egy lehetõsség, amit vagy használsz, vagy nem 😊 Én csak megosztottam ezt a lehetõsséget, aki akar él vele.
Szép napot 😊
Nem akarok senkit megbántani, vagy okoskodni, de tényleg ennyire bonyolult vagy megterhelõ havi egyszer bevinni az újságok kódjait, illetve kérni úgymond ilyen módon egy legális hónapos liszenszet? Annak kéne örülni hogy van ilyen lehetõség.. totál fölöslegesnek tartom a trükközést, meg hatvanháromféle módszer próbálgatását, nehogy a havi egyszeri kb egy perces mûveletet a legális programhoz meg kelljen csinálni.. egy kisit nevetségesnek érzem, hogy itt az egyszerû mûködõ lehetõség, de van akinek semmi nem jó, csak próbálkozik.. Nekem ez érthetetlen, remélem nem tiportam bele senki lelkivilágába.

Köszi mindenkinek!

moonster
No de, ha beállítom a NOD-ot is, h proxyn keresztül frissitsen?
Ekkor már csak a proxy élethosszától függhet.
Így állítsátok be, mert enélkül egyáltalán nem frissít...
Narxis
Le fogják tiltani pár frissítés után.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

moonster
Itt egy kis segítség, nálam így mûködött!
Majd meglátjuk, hogy mennyire mûködik a frissítés nem UK IP-rol.

Utána állítsátok vissza.

A megnyitandó LINK mégegyszer
"Ajánlót angol vagy amerikai proxit használni. " azt hogy lehet?

Laczyi
6 hónapos licensz ingyen Ajánlót angol vagy amerikai proxit használni. Nekem megjött a licensz.
Sok sikert.
Jeleztem a hibát az Eset-nek... A hibát valóban az ESS okozza!!!
Elküldték a hiba javításának a leírását... 😊
ESS 5.0.94 - röl..
Samsung külsõ merevlemez csatlakozása után lefagyott a gépem.
A tesztelés során eltávolítottam az ESS-t és mûködik a külsõ merevlemezem (is)..
Most estem gondba visszategyem az ESS-t.. 😞
Kösz! <#eljen><#worship>
Aquir
csak általános stílusban írom kösz mindenkinek általában idejövök és mindig vannak magazin kódok

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

moonster
köszi, várták már! <#eljen>
abban tud valaki segíteni,hogy film le ill. feltöltésközben ess4 használatával hogyan lehetséges,hogy vírusos lesz a gépem.Talált már vírust úgy,hogy vizsgálat során megtalálta de nem rakta karanténba se nem törölte.Észlelte de nem csinált vele semmit.Ilyen esetben mi van.Használjam az avas-t vagy valami mást????

szerintem használd a 4-es verziót ez az 5-ös elég gagyesz lett.Nekem újra kellett telepítenem a gépem mikor el akartam távolítani,hogy vissza rakjam a jól bevált 4-es verziót mert le sem tudtam törölni a géprõl.

Sziasztok! Segítsetek mert végleg beleõszülök! A következõ a problémám: frissítettem nemrég az 5.0.94-es ESET Smart Securityra és azóta a Starcraft 2 nem hajlandó beloginolni, míg le nem tiltom a tûzfalat az ESS-ben, ugyanakkor ha újra engedélyezem akkor megy a játék, viszont kilépéskor szénné fagy és csak a feladatkezelõvel lõhetõ ki, viszont ilyenkor egy sc2.exe végleg bentragad a memóriában és elõbb utóbb kékhalál a vége! Diablo2 szintén nem tud bejelentkezni a battlenetre míg a tûzfal aktív! Agyam eldobom! Elvileg szépen ki vannak engedve pedig a netre a játékok exe-i; itt néztem: Beállítások/További beállítások/Hálózat/Személyi tûzfal/Szabályok és Zónák/Zóna- és szabályszerk./Beállítások és itt az sc2.exe pl. Szerkesztés: Irány: minkettõ; Mûvelet: engedélyezés! Ennél jobban, hogyan tudom õket kiengedni a netre? Mi a fenét kavar be a tûzfal a starcraft 2-nek és a Diablonak amitõl nem tudnak netre menni? Kérlek segítsetek! Ja és Windows 7 64bitem van SP1 és magyar. Mindkét játék eredeti és legújjabb patch stb, ESS is hivatalosan regelve újságkódból! Windows tûzfal természetesen kikapcsolva...

ESET OFFLINE frissítés:
3-as, 4-es verzióhoz:
ess_ena_v30_20111115.zip
2.7-es verzióhoz:
nod32_v27_20111115.zip

2011.11.15.
moonster
thx<#eljen>
PC w0rld

d9phuq
Regisztráció
Érvényes: 2011.12.15-ig
Teljesen igazad van! Érdemes több féle programot is kipróbálni és aszerint dönteni kinek mi jön be jobban.

Modano
Gratula!😊 Igérem kiprobálom,sok jót olvastam róla!De egy ideje a konkurencia szoftverét használom.Jelen pillanatban én böngészõ váltásban vagyok,ki kell próbálni mindet amondó vagyok!😊De nem szídom egyiket sem!Akárcsak vírusirtóban,vagy karbantartókban!

A Smart Defrag v2.x magyar fordítását is én csinálom 😊 Sajnos 1-2 helyen kompromisszumokat kellett hozni, mert nem fér volna ki a szöveg dobozban a magyar fordítás 😞

Modano
Köszi az infót,és a fordításokat! Várom nagyon! A logout.hu oldalon van egy srác (Goodspeed)aki nagyon sok virusírtót, spyware-keresõt, tüzfalat, tesztel és irásai nagyon jók és "szájbarágósak"! Ajánlom mindenkinek! Õ is irt az iobit e-gyöngyszemérõl! Jó csemegézést mindenkinek!😊

November közepén jelenik meg az Advaced System Care 5 végleges verziója is. Most még csak a béta 3 a publikus. Sokkal többet tud mint a 4.x verzió, viszont épp ezért nagyobb odafigyelést igényel majd a használata!!! Ez a progi is tud majd magyarul - pár hete felkértek az IObit-ék a fordításra (4 progijuk magyar fordítását csináltam eddig) és már meg is kapták a nyelvi fájlokat. A tapasztalatom: jó program, könnyû használni - de ész nélkül senki se használja.

Modano
Nincs mit!😊Örülök hogy segíthettem!😊A gépünkönkön letöltünk feltöltünk kényes helyeken böngészünk.A registry-ben olyan dolgok gyülnek össze ami hazavágja a gépet egy idõ után!Mindenkinek mondom, hogy a számítógépünk igényéli a havi karbantartást!!!Egy megfelelõ programmal ami(all-in)Minden benne van, ez gyerek játék!Nekem az Advaced System Care jött be!(magyar nyelvû)De az Ashampoo termékei is nagyon jók erre a célra! A lényeg hogy idõnként takarítsunk a gépen!Én az Eset mellett használok még egy kémprogram keresõt és irtót is..(bizos ami biztos alapon)Eset-emben ez a Superantispyware 5-free verziója ami a fura neve ellénére magasan veri a mezõnyt a kártevõfelismerésben!Ha valakinek mégsem jönne ez be akkor ott a konkurencia a Malwarebytes Anti-Malware(free) progi.Mindkettõ magyar nyelven tud és gyorsvizsgálatuk 10 perc körüli,ami nem hinném hogy földhöz vágna bárkit is! Üdv