Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl.: Youtube videók?
Tedd kivételek közé a webvédelemnél a portál címét és úgy nézd meg.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Most konkrétan mit jelent nálad, hogy lefagy a gép? Semmi sem mûködik, csak a Reset vagy a Power gomb? Ha legalább menne a Windows Task Manager, akkor meg lehetne nézni, hogy melyik program használja 100%-on a processzort.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ha leállítja a NOD-ot, akkor megy jól, egyébként képregény a YT.
Tanácstalan 😞
De hiába, mert semmi nem változik...
Maximális védelem megvan, frissíteni frissít. Az op rendszer frissítések körül is minden rendben, meg mutatja is...
De itt nem mutat semmit külön, hogy mit, hol kéne megnéznem, beavatkoznom...
Ötlet?
Hogy tudok az 5-be beallitani kivetelt? Egy fájlot szeretnek hozzaadni, de sehol nem találom. Koszi
NOD32 és EAV/ESS Offline Updates
Hát ez az 5-ös! :-( Még jó, hogy nem volt rá idõm és nem próbáltam ki. Valószínû nálam is lett volna gond 3db USB HDD.
Talán 6-osba már hajlandóak lesznek megoldani problémát.
Addig maradok 4.2.
2TB-os USB-s HDD-nél lefagy a rendszer!!!
(A telepítését a leírás szerint csináltam!)
Napokig voltam vírus keresõ nélkül mire rászántam magam! HIBÁS döntés volt a részemrõl az elõzmények ismeretében!! 😞
Link itt.
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Tudtam Én, hogy nem kell feltennem még ezt az 5-öst. 3 USB HDD, lett volna problémám azt hiszem.
Most már lehet kiadtak olyan frissítést, ami a Windows XP felhasználóknál gondot okozott.
A dvd író probléma kapcsán sok mindenre rákeresgettem, utánaolvastam, és külföldi fórumokban is írják ezt az 5-ös nod fagyásos dolgot, és azt javasolják, hogy egyelõre az XP felhasználók ne térjenek át az 5-ös verzióra, várjanak a telepítéssel amíg kiforrottabb lesz.
A tapasztalataim alapján én is ezt tanácsolom, vagy esetleg csak akkor tegyétek fel, ha semmiképp nem használnátok külsõ hdd-t, vagy pedig a megoldás erre az, hogy a számítógép kikapcsolt állapotában kell csatlakoztatni a külsõ HDD-t, és a gépet vele együtt bekapcsolni. Elképzelhetõ, hogy pendrive-ra is ugyanez igaz, de azzal nem próbáltam.
Ugyanúgy ki kell kapcsolnod az önvédelmét.
Utána regedit.
Itt találod sorban felsorolva a szervereket.
Átírod amire akarod...
Önvédelem visszakapcsol... restart..örül..😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.