15641
-
Arkonis #11765 Tedd fel nyugodtan. Bár a HIPS néha többet is kérdez mint kellene, de alapvetően nem zaklat. Viszont inkább többet kérdezzen mint maradjon csendben és engedje a káros alkalmazásokat futni.
Egy példa: - Az asszony eljárt valami olyan oldalon ahol nem kellett volna . Amikor utána én a gép elé ültem a HIPS egyszer csak jelzett, hogy valami ki akar menni a netre a FF-on keresztül. Teljesen ismeretlen alkalmazás volt így letiltottam majd az ESS-el letöröltettem.
Ezt csak példának írtam. -
#11764 Köszi! Ez már pozitív! :) -
#11763 Bár nem ESS-t, hanem csak N0D-ot használok, de meg vagyok elégedve. Dolgozik rendesen, nem látom jelét, hogy fertőzött lenne a gépem. Kinőtte elég jól a gyerekbetegségeit. -
#11762 Sziasztok!
Váltanék a 6-os ess/64 bites verziójára.
Kérdezném, hogy mi a vélemény? Megéri az 5ös helyett feltenni?
Köszönöm! -
farkasbora #11761 Bocs, még ide tartozik: a felhasználónevet, és a jelszót természetesen mindig a legújabb regisztrációkor kapod meg mailban. 1-2 perc általában max. Utána tudod aktiválni a licencet. -
farkasbora #11760 Szia ! Röviden :igen. A licencet kell újra aktiválni minden egyes alkalommal. Nem tart sokáig. A /Beállítások/opcióban találod meg alul a /licence aktiválást/. Onnan pedig értelemszerű az egész. Beírod az emailben kapott adatokat az Aktiválás felhasználónév és jelszó segítségévélhez, és nyugtázod. Remélem, tudtam segíteni. -
Bones86 #11759 Sziasztok! Bocsánat ha butaságot kérdezek! Azt szeretném tudni, hogy van e lehetőség arra hogy a már meglévő regisztrációt meghosszabbítsuk az itt felkerülő új kódok segítségével. Konkrétan pár hete regisztráltam az itt található kóddal, amelynek a segítségével 07.01-ig érvényes licencet kaptam. Láttam hogy már került fel új kód amelynek a lejárata már 07.15. Szóval azt szeretném tudni hogy a korábban regisztrált licenc lejáratát meg lehet e hosszabbítani, vagy minden egyes alkalommal minden kóddal újra kell regisztrálni ?? Előre is köszönöm a választ! :) -
pamszeg #11758 Köszönöm Szépen! -
zozo0424 #11757 Köszönöm szépen. -
V4Vendetta #11756 igen, CH1P 2013/06
itt kell regisztrálni: www(pont)f-secure(pont)com/en/web/home_global/keys-in-the-cloud
(bocsi csak nem enged linket beszúrni) -
zozo0424 #11755 Chip magazinos?
A regisztráció miatt kérdem.
Köszönöm. -
zozo0424 #11754
Köszönöm. -
V4Vendetta #11753 F-Secure Internet / Mobile Security 2013:
aa3568 -
#11752 -
zozo0424 #11751 F-Secure kódot kérnék szépen.
Köszönöm. -
peti178 #11750 Köszönöm! -
nikics97 #11749 köszönjük!! -
italove #11748 Köszi! -
f3lhasznaloinev #11747 -
V4Vendetta #11746 CH1P 2013/06
Kód: bdvneyzk
Érvényes: 2013.07.15 -
#11745 -
inspikeee #11744 köszönöm szépen -
f3lhasznaloinev #11743 G4M3ST4R 2013/05
Kód: r8tx8nft
Regisztráció :
Érvényes: 2013.06.30 -
#11742 szívesen -
móni76 #11741 Nagyon szépen köszönöm! -
#11740 Szia!
pszt!
fejléc:) -
#11739 A vírusok szeretik az autorun.inf-et rejtegetni.:)
#11737: Írd be a parancssorba:
type meghajtóbetűjel:\autorun.inf
Ez inkább a pendrive csatlakoztatásakor kerülhetett be,ott biztos lakozik.
Esetleg még nézz körül a msconfig -ban az automatikus indításnál hátha. :/ -
bernikevolán #11738 sziasztok :) Kérhetek kódot esethez :)? Meddig érvényes ?? -
Zsolt01 #11737 Nincs autorun.inf meghajtók gyökérkönyvtárában. -
Zsolt01 #11736 win.ini:
; for 16-bit app support
[fonts]
[extensions]
[mci extensions]
[files]
[Mail]
MAPI=1
[MCI Extensions.BAK]
aif=MPEGVideo
aifc=MPEGVideo
aiff=MPEGVideo
asf=MPEGVideo
asx=MPEGVideo
au=MPEGVideo
m1v=MPEGVideo
m2v=MPEGVideo
m3u=MPEGVideo
mod=MPEGVideo
mp2=MPEGVideo
mp2v=MPEGVideo
mp3=MPEGVideo
mpa=MPEGVideo
mpe=MPEGVideo
mpeg=MPEGVideo
mpg=MPEGVideo
mpv2=MPEGVideo
snd=MPEGVideo
wax=MPEGVideo
wm=MPEGVideo
wma=MPEGVideo
wmv=MPEGVideo
wmx=MPEGVideo
wpl=MPEGVideo
wvx=MPEGVideo
[fontopts]
alignparam=IDFKKJFJJ
[Software by Design]
MS Windows Error Messages=v2.2
-
#11735 A 2. pont a win.ini-t elemezi.
Lehet, h van benne egy load=, run= resz, ami valami exe-t tolt be.
Másold ide a win.ini tartalmat.
Valamint csekkold le, h van-e autorun.inf valamelyik meghajtod gyokerkonyvtaraban? A CD nem szamit, de minden mas HDD, vagy eltavolithato meghajto jatszhat. -
Arkonis #11734 Még két tipp. Egy-egy próbát megérnek.
Super AbtiSpyware
és
EMSISoft Emergency Kit
-
Zsolt01 #11733 Hát nem segített :-(
Csökkentett mód C -
Arkonis #11732 Hali!
Nekem sem sok tippem van de az ESET/NOD már ismeri egy ideje.
Próbáld meg lefuttatni az ESET Online Scannerét. ESET Online Scanner
Ha tudod, akkor a gépet csökkentett módban indítsd el és úgy futtasd az ESET-et. Ha úgy nem indul el az Onlne Scanner akkor marad a normál mód. -
Zsolt01 #11731 1 regedit bejegyzésekbe nem láttam problémát
2 Angolul nem tudok, google fordítóval néztem,
Olyasmi, hogy win.ini fájlban lenne talán bejegyzés "Win32.AutoRun.Agent.UD", nincs!
Vagy hogy kellene értenem 2. !?
3. Böngésző előzményeket törőltem, egyenként böngészőkben: Firefox, I Explorer, Chrome. CCleaner, Advanced SystemCare 6 tisztítás.
Tegnap reggel volt amit írtam, elmentem, gép ki és kb 12 órától 13:30 nem volt semmi.
Ma 9:54-kór megint előjött! :-( Gép bekapcsolástól 30 percen belül. (csak 1-2 ismerős weboldalon voltam, nem hiszem, hogy onnan valami.)
Hogy lehetne ettől megszabadulni !?
-
#11730 Szia!
Ezt találtam, talán segít:
How to Remove Win32.AutoRun.Agent.UD Manually?
1. Remove the registry entries hidden by Win32.AutoRun.Agent.UD
If you notice that the programs on your computer are running abnormally, please check the following entries in the Registry, and directly delete the spyware-related registry entries if found.
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce
HKEY_LOCAL_MACHINE \Software \Microsoft \Windows \CurrentVersion \RunServicesOnce
HKEY_CURRENT_USER/Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce
HKEY_CURRENT_USER \Software \Microsoft\ Windows\ CurrentVersion\ Policies\ Explorer\Run
HKEY_CURRENT_USER\ Software\ Microsoft \Windows\ CurrentVersion
Explorer/ShellFolders Startup="C:\windows/start menu/programs\startup
2. It is possibly a way to load the "Win32.AutoRun.Agent.UD" malicious programs, by hiding within the system WIN.INI file and the strings "run=" and "load=", so this must be carefully checked.
3. Clean up “IE Temporary File folder” where the original carrier of spyware threats is likely stored.
-
Zsolt01 #11729 Sziasztok.
Egy ideje van ez a problémám (lentebb Naplófájl bejegyzések)!
Próbáltam:
- Malwarebytes Anti-Malware, semmi
- Kaspersky Rescue Disk CD (frissítve adatbázis)
Utána ugyan úgy előjött, pedig talált "problémákat"!
- PC Tools Spyware Doctor normál és csökkentet mód XP, Rendszer visszaállítás kikapcsolva (most már állandóan), egy idejig jó volt.
De egy idő után megint előjön!
Hogy lehetne ezt véglegesen megoldani, kiirtani?
2013.05.24. 7:13:20 Valós idejű fájlrendszervédelem fájl C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\Zene\Zene.exe Win32/AutoRun.Agent.UD féreg törléssel megtisztítva - karanténba helyezve NT AUTHORITY\SYSTEM A riasztást fájllétrehozás váltotta ki.
2013.05.24. 7:12:29 Valós idejű fájlrendszervédelem fájl C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\Videók\Videók.scr Win32/AutoRun.Agent.UD féreg törléssel megtisztítva - karanténba helyezve NT AUTHORITY\SYSTEM A riasztást fájllétrehozás váltotta ki.
2013.05.24. 7:11:24 Valós idejű fájlrendszervédelem fájl C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\microsoft\IdentityCRL\Production\Production.bat Win32/AutoRun.Agent.UD féreg törléssel megtisztítva - karanténba helyezve NT AUTHORITY\SYSTEM A riasztást fájllétrehozás váltotta ki.
2013.05.24. 7:10:20 Valós idejű fájlrendszervédelem fájl C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\microsoft\IdentityCRL\IdentityCRL.pif Win32/AutoRun.Agent.UD féreg törléssel megtisztítva - karanténba helyezve NT AUTHORITY\SYSTEM A riasztást fájllétrehozás váltotta ki.
2013.05.24. 7:09:18 Valós idejű fájlrendszervédelem fájl C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\microsoft\microsoft.exe Win32/AutoRun.Agent.UD féreg törléssel megtisztítva - karanténba helyezve NT AUTHORITY\SYSTEM A riasztást fájllétrehozás váltotta ki.
2013.05.24. 7:08:14 Valós idejű fájlrendszervédelem fájl C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\Képek\Mintaképek\Mintaképek.bat Win32/AutoRun.Agent.UD féreg törléssel megtisztítva - karanténba helyezve NT AUTHORITY\SYSTEM A riasztást fájllétrehozás váltotta ki.
-
z1980 #11728 Komoly támadást leplezett le az ESET -
#11727 Úgy gondolom, hogy mindenki nevében mondhatom: szívesen!
Mi meg köszönjük a jó szavakat! :) -
#11726 PCGVRV 2013/05
Kód: 266RU686
Regisztráció
Érvényesség: 2013.07.01