Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza001
Tobb lehetoseg is van

Tovabbi beallitasok > Halozat > Szemelyi Tuzfal > Szabalyok es Zonak > Zona es Szabalyszerkesztonel a beallitasok gombra tenyerelj ra.
Ott latni fogod azokat az alkalmazasokat, amik engedelyt kertek mar.

Fencsikenek.
Ugyanitt lehet ezeknek a programoknak megadni az adott kommunikaciot a portokon, ha a szerkesztesre klikkel.

Sziasztok ! Hol tudom megtiltani egy konkrét programnak hogy a neten kommunikáljon ? SS 4.0.474.0 -t használok. Köszi !

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Beállítások>alul>további beállítások>szülõi felügyelet>a pipát ki kell venni az integrálás a rendszerbe kockából. (remélem sikerül)Üdv !

Hali valaki tudja hogyan kell véglegesen letiltani a szülõi felügyeletet az eset smart security 5 röl?
Az a problémám hogy csak 1-2-4 vagy a következõ inditásig és ennyi.
Jelszóval nincsen levédve
elõre is köszönöm a segítséget.
Fenrir
Eléggé brutális a Smart Security tûzfala, most fel kellett tennem egy másik dlna szoftvert és automatikus védelemnél ezt is úgy kilövi, hogy a TV-t sem látja a hálózaton 😊

A bajom, hogy ennél már nem tudom, hogy milyen portokat kell kinyitni ezért az a legegyszerûbb ha filmnézés elõtt lelövöm a tûzfalat 😊

A halál csupán a kezdet...

Elõre ne is deklarálj semmit se.
Üzemelés közben, ami nagyon ki is akar menni, csak azok közül, és csakis akkor szanálj!

Nálam, mintegy 8-10perc alatt zajlott le az:"5.2.9.12."

Fenrir
Köszi, most már jó. Az elején lesz gondolom egy kis tökölés amíg minden egyes programot kézileg hozzáadom a listához, de utána már remélem jó lesz.

igen, a torrent kliensnek muszáj szabadon kommunikálnia
moonster
A képet a kép beszúrása gombbal tedd ki, nem kell oda az anonym elõtag.
Bocs a flame miatt, mi ez az atom bonyolult rendszer itt?! kép
Ha most sem jó, feladom...
A kép meg nem látszódik nálam, tehát link: kép
Srácok, az 5.2 mennyi idõ alatt telepítõdik? Délben elindítottam, 5 perc alatt eljutott idáig, azóta semmi:
Fenrir
Nekem fut mellette torrent is és az minden egyes kapcsolatra rákérdez, azokat is végig engedjem?

A hálózati védelmi mód legyen megosztott, és "interaktív szûrési üzemmód" -ban rá fog kérdezni a médiaszerveredre és akkor be tudod állítani, hogy kiengedje.
Fenrir
Azt nem tudja valaki, hogy Eset Smart Security 5-ben hogyan lehet bizonyos portokat kinyitni vagy egy programot átengedni a tûzfalon?

Van egy smart tv-m és egy dlna szoftveren keresztül szoktam wifi-vel filmet nézni és ha be van kapcsolva a tûzfal akkor nem jön létre a kapcsolat, amint kikapcsolom megint jó.

Nem igazán találtam meg a beállításokban azt a helyet ahol ki lehetne engedni ezt a szoftvert a blokkolás alól.

Törölt felhasználó
Az adatbázisra kérnék.
-magára a programra, avagy csak(!) egy "Offline" adatbázisra ?

Törölt felhasználó
Sziasztok Nod 32 frissítést szeretnék kérni.
<#eljen>
😄

-úgy tudom, a (4-es verzió óta még a) frissítés lehetõségérõl sem fog értesíteni.
Nekem még külön uninstallálni is kellett az "öreget".

Szia! Leszedtem neked és feltöltöttem ide. Katt ide!!!

Remélem tudod használni!

újságos kóddal nekem nem megy.
Lehet csak fizetõs kuncsaftoknak!
Ezt le tudja tölteni valaki?
(az elözõre kérlek ne klikkelj)
Ezt le tudja tölteni valaki?
Sziasztok!

A 6-os bétához egy kérdés!Most ez van a gépemen 10.15.-én jár le,de gondolom még csiszolgatnak rajta.Ha addig jön frissítés hozzá magyar file ect azt fel teszi automatikusan?
Vagy ha angolul szedtem le akkor ez az is marad?thx!!

"Eszközök-feladatütemezõ-rendszerindításkor automatikusan futtatott fájlok ellenõrzése(két utolsó kocka)-szerkesztés-ellenõrzés szintje-ellenõrzés prioritása-üresjárat idején."

Ez így benne van valahol máshol 4.2 !?
Az autorun rendszerszinten van kikapcsolva nálam.

Azóta az elrendezés a menüben kicsit változott ...

Elõkerestem egy 2010-s évi hozzászólásomat.
Néhány beállítás,hogy a Nod ne terhelje feleslegesen a rendszert(nem megy a védelmi szint rovására).Valos idejû fájlrendszer védelem-beállítások-kiterjesztések-vegyük ki a pipát a minden fájl ellenõrzése elõl.
Eszközök-feladatütemezõ-rendszerindításkor automatikusan futtatott fájlok ellenõrzése(két utolsó kocka)-szerkesztés-ellenõrzés szintje-ellenõrzés prioritása-üresjárat idején.
Vírus és kémprogram védelem-önvédelem engedélyezése elõl vegyük ki a pipát.Indítsuk újra a rendszert.Ezután futtassuk kedvenc töredezettségmentesítõ programunkat.(Bekapcsolt önvédelemmel nem fér hozzá a vírusirtó által használt fájlokhoz,mappákhoz,stb).Ha végeztünk,ne felejtsük el az önvédelmet visszakapcsolni.

gergely1991
"Az autorun ki van kapcsolva nálam és ha berakok egy dvd-t akkor manuálisan ellenõrzöm."
Programszinten vagy regisztrációs adatbázis szinten?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Majd nézd át, hogy a feladatütemezõ menüjében milyen ellenõrzések vannak beállítva. Alapból elég sok fájlt ellenõriz induláskor. USB-s cucc rádugáskor szintén ellenõrzi a rádugott eszközt.
Én már régóta kikapcsoltam a valós idejû fájlrendszer védelmet. Ez egyfelõl csökkenti a biztonságot, másfelõl meg növeli a sebességet, hiszen nem megy az ellenõrzés minden fájl mûveletnél... A net és email forgalom ellenõrzés folyamatosan megy. Az autorun ki van kapcsolva nálam és ha berakok egy dvd-t akkor manuálisan ellenõrzöm.

Nálam rohadtul fogja a gépet indulásnál vagy ha rádugok egy usb-t stb.

Érdekes módon az 5.0-s verzió XP alatt nálam nem igazán vált be, de az új 5.2.9-es egész jól mûködik.

Ez az 5.2-es verzió indulásnál fogja a gépem mint a rossebb ... eddig nem csinálta , minél újabb annál xarabb ez a Nod ...

ok már jó 😄

+van a lopás gátló miatt.ki lehet vhogy kapcsplni 10 percenként villan :S

Sziasztok!

Már fent van a gépemen a 6-os Nod Beta-at és mikor indul a notim a webkam villan egyet.Ki is keresetem a nod hatására!
Ezt miért csinálja?THX

Nekem olyat irt ki az egyik nap az ESS 5 tûzfala, hogy:dns gyorsítótármérgezés. Ilyenkor mi van? Töröltem a Chrome gyorsitótárát a biztonság kedvéért

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ingyen tesztelhetõek az ESET új béta termékei

AzESET bejelentette, hogy nyilvános tesztelés céljából elérhetõvé teszi az ESET Smart Security 6 BETA és az ESET NOD32 Antivirus 6 BETA termékeit.

A termékek lopásgátló funkciója alkalmas arra, hogy lokalizálja az elveszett laptopokat és megfigyelje a készüléken futó aktivitásokat. A mûszaki újdonság elérhetõ lesz mindkét termékben, a cél, hogy minél több tesztelõ kipróbálhassa, a termékek ingyenesen letölthetõek az ESET honlapról.

Egy friss OSBT kutatás szerint a PC felhasználók egyre mobilabbak, az internetezõk 63%-a már laptopon keresztül éri el a világhálót, 12%-uk pedig netbookot használ. A kutatás szerint a netezõk a lopásgátló funkciót igénylik leginkább. A felhasználók 88%-a a jogosulatlan belépés megakadályozását a “szükséges” vagy a “jó, ha van” kategóriába sorolta, az adatlopás elleni védelemre pedig 84%-uk tartana igényt. Sajnos hat internetezetõbõl egynek már van tapasztalata a személyes adatok kiszivárgásával kapcsolatban. Ezért is volt fontos az ESET számára, hogy a lopásgátló funkció bekerüljön a 6-os verzióba.
A lopásgátló modul a környezõ vezeték nélküli hálózatok alapján határozza meg az eszköz helyzetét és küldi el az erre vonatkozó információkat – mondta el a mûködésrõl Béres Péter, az ESET termékeit Magyarországon képviselõ Sicontact Kft. vezetõ IT tanácsadója. – A felhasználó az összegyûjtött adatokat, a beépített kamera segítségével akár a tolvaj képét is, egy elõzetes regisztráció után a my.eset.com oldalon érheti el.
A NOD32 Antivirus 6 BETA és a Smart Security 6 BETA olyan továbbfejlesztett funkciókkal és tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek nagy elõnyére válhatnak a felhasználóknak. Ilyen többek között a személyi tûzfal és szülõi felügyelet, a külsõ tárolók ellenõrzõ funkciója, a játékos üzemmód, a vírusok és kémprogramok ellen a díjnyertes keresõmotor, felhõ-alapú optimalizálás, az üresjárat idején futtatott ellenõrzés és a behatolás-megelõzõ rendszer.
A NOD32 Antivirus 6 BETA és a Smart Security 6 BETA kiemelt funkciói:
- Lopásgátló (a végsõ piaci megjelenéskor csak az ESET Smart Security 6-os verziójában lesz elérhetõ): Automatikusan megfigyelés alá veszi az eltûnt eszközt és annak aktuális pozícióját, melyet Wi-Fi hálózatra való csatlakozás után egy térképen láthatjuk. A felhasználó az összegyûjtött adatokat egy elõzetes regisztráció után a my.eset.com oldalon érheti el. Amennyiben az eszköz rendelkezik webkamerával akár a tolvaj is megfigyelhetõ annak tudta nélkül.
- Személyi tûzfal (csak az ESET Smart Security 6 BETA verzióban): Megakadályozza a jogosulatlan személyek belépését és a személyes adatokkal való visszaélés lehetõségét. A felhasználók nyugodtan vásárolhatnak online, bankolhatnak és léphetnek be közösségi média felületekre.
- Szülõi felügyelet (csak az ESET Smart Security 6 BETA verzióban): Ezzel a funkcióval a felhasználók gyermekei biztonságosabb körülmények között netezhetnek, azáltal, hogy beállítható a gyermek korához nem illõ tartalmak blokkolása.
- Üresjárat idején történõ ellenõrzés – Idle-State Scanning: Mindenre kiterjedõ ellenõrzést indít a számítógép tétlen állapotában, így kevésbé terheli a rendszert és kiszûri az inaktív kártevõket mielõtt kifejtenék káros hatásukat. A funkció automatikusan kikapcsol amennyiben az eszköz teleprõl mûködik.
- Letöltés közbeni ellenõrzés – Scan While Downloading Files: Bizonyos fájltípusok esetén (mint például tömörített állományok, okostelefon frissítések) csökkenthetõ az ellenõrzési idõ azáltal, hogy az ellenõrzés már letöltés közben megkezdõdik.
A BETA verziók tesztelés céljából készülnek és nem ajánlott olyan rendszereken használni, amelyek kifejezetten fontos adatokat tartalmazhatnak. Az ESET nagyra értékeli a felhasználói véleményeket és visszajelzéseket, amennyiben bármilyen problémát tapasztal, kérjük, hogy az ITT található ûrlap kitöltésével segítsék a fejlesztõk munkáját a termék fejlesztésében.

igen, a szülõi felügyeletet letiltottam és most jó lett
Mert a szülõi felügyelttel kell valamit csinálni

Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység

sziasztok

Tegnap feltettem a ESET Smart Security 5.2.9.1 verziót
A tálcán a Nod ikon zöld kör benne fehéren i betû.
Ez mit jelent ?
Már tesztelhetõ az ESET Macintoshokra szánt Cyber Security Pro és a Cyber Security új verziója

http://ceginfo.computerworld.hu/hirek/sicontact/mar-tesztelheto-az-eset-macintoshokra-szant-cyber-security-pro-es-a-cyber-security-uj-verzioja

6 Beta-rol van vhol magyar leírás?Kiváncsi leszek 😊

Beta

Narxis
ESET Smart Security 5.2.9.1

Enhancement: Added info about need of switching SSL filtering ON in a case of filtering HTTPs sites by Parental within Parental Control setup screen
Enhancement: Several smaller enhancements within Parental Control Setup and management
Enhancement: Admin of Parental control could choose role of Windows Account by entering person‘s age configuring Parental Control
Enhancement: Information about not filtering Parental Control added in the Home Screen
Enhancement: Added Statistics of Scanned Files in the main Home Screen
Enhancement: Added more information about running processes reputation from ESET Live Grid
Support: Able to activate product using proxy server
Support: Ability to use the renewal keys in product
Added: Web page Exceptions could have priorities
Added: Settings for Removable Media blocking and Antirootkit (Antistealth) present in main User Interface under Setup
Fix: Network profile dialog window popping up repeatedly
Fix: Shadow of the "quick menu" is being re-painted during opening
Fix: Issues with detection of emails in Windows Live Mail 2011
Fix: GUI opened in a large window
Fix: Advanced scanning options are not working in Computer Scan
Fix: irrelevant notification bubble is being shown when no action is required
Fix: issues with stopping of ESET service during installation
Fix: Runtime error with HP Protect Tools, ESET GUI crash
Fix: Removable media blocking functionality does not block devices for particular Windows Accounts
Fix: Some pages with certain category are evaluated as not categorized by ESET Smart Security Parental Control functionality
Fix: Files are still scanned by real-time protection after switching it off
Fix: Issues with importing Antispam global lists from ESET Smart Security v4 to ESET Smart Security v5
Fix: ESET GUI crashes under some circumstances while editing ESET Firewall profiles
Fix: Schedule update task cannot be started from main menu in SysRescue User Interface
Fix: Several Crashing of ESET User Interface under some circumstances
Fix: Wrong tooltips within Antispam dialog Windows
Fix: Activated product reports it's not activated
Fix: Parental control still enabled in ESET User Interface despite of Protocol filtering is disabled
Fix: IMAPS,POP3S checking of protocols and ports for selected applications does not work correctly
Fix: Notification window about disabling some type of protection is not displayed if some other protection is already disabled
Fix: inconsistence in status for updated virus signature database within User Interface
Fix: Any windows user can force execution of planed task
Fix: issues with managment of web page filtering exceptions for Parental Control
Fix: SSL filtering in Chrome does not work under some circumstances

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.