Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pc World 2013/02 Eset Mobil védelem

Kód: azx7u4

Regisztráció:

Érvényes:2013.03.31

Pc World 2013/02

Kód: cwbtpu6t

Regisztráció:

Érvényes:2013.03.31

moonster
Thx <#eljen>
Sikerült, de érdekesen úgy hogy pár nap pihenõ után ismét futtattam az uninstallert és talált AV-t aztán törölte, újraindítottam a rendszert és már települt is a nod. 😊
G4M3ST4R 2013/01

Kód: vxcbypsw

Regisztráció:

Érvényes: 2013.03.04

Csak nálam van úgy,hogy a 6-os NOD-nak nem minden indításnál jelenik meg a tray ikonja, vagy más is látott már ilyet? <#szomoru2>
W7 x64

A spanyol az nagyon tuti kis akció volt! 😊 Tényleg jó lenne valami hasonló 😊

Sziasztok.
Újra húztuk a gépet,(win7). Töröltem az AVG-t felkerült az ESET Smart 5. A PS3-al létrehozott korábbi média szerver viszont megszûnt, a gépen kijelölt manuálisan "megosztás engedélyezése" után sem talál a PS3 médiaszervert. Amit eddig csináltam:
- otthoni hálózat kialakítása, mindkét gép látja egymást, és hálózatba nyomtatnak az egy nyomtatómon
- a PS3 látja a netet, "media server" bekapcsolva, beállítások végigfutott, de a hálózaton mégsem látja a PS3 a gépeken lévõ média tartalmakat, pedig megjelenik a "search for media server" és wan wifin neta PS3-on.
- ESET beállítások hálózati beállítások-->elõre definiált szabályok alapján szûri a hálózati forgalmat.
Ötlet valakinél? Elcseszheti a megosztást otthoni hálózattal az ESET nekem?
moonster
Nem tudtok valami nagyszabású 3-6 hónapos Eset licenc akciót? Lassan lejár a spanyol 6 hónapos, amit még szeptemberben regeltem 😊
Sziasztok!

Virtual CloneDrive progival van valakinek tapasztalata?
Daemon Tool helyett használom.Nekem nem ugrott rá a 6-os.
Köszi!

Csak tipp:
5.3 vissza teszed:
- Próbálod telepíteni "rá" 6
vagy
- eset uninstaller és 6 egybõl
Köszönöm szépen a kódot! 😊<#wave>

Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység

Nálam olyan probléma van, hogy felszeretném telepíteni az új 6-os nodot, így uninstalláltam az elõzõ 5.3 vagy hányas verziót, csináltam egy rendszertisztítást ccleanerrel + regeditben is megnéztem hogy maradt e valami eset nyom de nem maradt így végezhettem a tiszta telepítést. Szóval telepíti a nodot, majd látom hogy túl sokáig telepíti, pedig SSD van. Írja hogy visszaállítás...majd ezt az ablakot dobja a pofámba. Letöltöttem az eset uninstallert, de azt írta hogy nem talált antivírust a gépen. Párszor elvégeztem a telepítést de ugyan úgy ezt az ablakot dobja ki. Rendszer-visszaállítás ki van kapcsolva, így azt nem vethetem be. Egyelõre nem tudom hogy telepítsem fel az új verziójú nodot, ötletem sincs. Pedig szeretném. Egyéb ötlet?
moonster
KÖszi..😊
Köszönöm!
Köszönöm ezt is ! <#wave>

wicked
<#eljen> <#worship>

CH1P 2013/02

Kód: uyr52wf5

Regisztráció:

Érvényes: 2013.03.15

Köszönöm ! <#wave>

Hi!

Vezérlõpult\Hardver és hang\Energiagazdálkodási lehetõségek\Sémabeállítások szerkesztése

Az alsó mezõt állítsd be!: "soha"

Üdv: howarju

Narxis
Ez a Windows energiagazdálkodásának a hibája, állítsd át teljesítmény centrikusra.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sziasztok!

Nekem az a problémám az ESET-tel (nem csak a 6-ossal) hogy ellenõrzés futtatása közben, "elalszik" a Windows. "Felébresztem" és folytatja az ellenõrzés... Lenne valami ötletek erre?
gergely1991
LOL,rég nem használtam nod-ot.😄DD

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Köszönet a feltöltésért!A 6-os tökéletesen mûködik!
<#worship> Köszönöm ! <#worship>

moonster
Szívesen 😊
Waterhorse
Köszönöm a fáradozást, igazán sokat segítettél, így már nem lesz gond, mi tagadás jól el vannak rejtve a különbözõ beállítások 😊

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

moonster
PCGVRV 2013/01

Kód: CXCRFA8M
Regisztráció:
Érvényes: 2013.03.01
Nem akarlak rábeszélni, csak ajánlanám, hogy beszélj az ESET supportjával, biztosan segítenek.
Technikai segítségnyújtás telefonon: +36 (1) 346 7048

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

moonster
Beállítások / További beállítások ... Számítógép - Vírus és kémprogramvédelem - Kivételek -> Hozzáadás
Vizuális segítség:
Waterhorse
Halihó!
Még csak most ismerkedem a programmal. Rögtön egy problémába ütköztem, van egy indítófájlom amit folamatosan bejelez, és karanténba helyez, onnan visszahelyezem, de ugyanaz csinálja 5 perc múlva. Gondolom a programnak meg lehet adni kivételeket. Jobb gomb a karanténban lévõ féjlra és elõ is jön egy olyan lehetõség a legördülõben, hogy "viszahelyezés és ellenõrzés mellõzése" vagy ilyesmi, de az az opció nem él. Minden alaphelyzetben van, mert 1 órája raktam fel, hol lehetne azt a gombot élõvé varázsolni, vagy tudok megadni a proginak kivételeket?

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

O.K. :-)

Köszönöm.
- nem csökkentett módban, de lefuttattam egy valamilyen fórum bejegyzésbõl kiolvasott linkrõl de ugyan ezt az uninstaller programot. .log fileban megkaptam az eredményt.
- megkerestem manuálisan van-e eset mappa (volt???), mi a tartalma (számomra értelmezhetetlen). Újra indítottam a gépet,és most figyelj!!! - ahogy ígérte telepítette a 6.ost, (szuper tényleg láttam egy pillanatra) de kritikus hiba az állandó védelemben, telepítsem újra. na ezt már nem mertem harmadszor.
- ismét húztam egy merészet, visszaállítás egy korábbi állapotra,és a win.7 a semmibõl a gyári uninstallal törölt 5-ös smart securityt simán visszaállította.
- újra kód megadása és mindenhol zöld pipa, naprakész...stb

Alap felhasználóként már ez is csoda, de többet nem merek 6-ra frissíteni az tuti. Kicsit elcseszett az egész. Amatõrõk szigorúan hagyják a régit ne nézegessék használják szerintem, oszt jónapot...
Hi!

Eset Uninstaller letöltési link:
http://kb.eset.com/esetkb/index?page=content&id=soln2289

Szia Abatman!
Indíts csökkentett üzemmódban! (F8-al)
A Futtatás menübe írd be regedit
A keresésbe ESET
F3-al lépkedve töröld a maradék bejegyzéseket!

Újraindítás után futtasd az új telepítõ msi fájlt.

Folytatom. Újra leszedtem a 6-os telepítõt, újra elindítottam. Hiba: ellenõrizzem a jogosultságomat, a régebbi egyik összetevõ törléséhez. Rendszergazdai jogosultsággal nincs mit tenni. A piszkokat átlag(l)user törölni a regisztrációs adatbázisban nem tudja. Húzathatom újra a gépet.
Most már tényleg óvatosan a 6-os rátöltésekkel!!!
ESET Smart Security 5-ös volt win7 (64 bit)-en. Eredeti, újságos kóddal aktivált. Letöltöttem a 6-ost, majd simán telepített....volna. Törölte a régit, majd telepítési hiba. Felajánlotta, hogy a számítógép újraindításával elindul majd a telepítés. Nem indult, úgyhogy sehol a régi, sehol az új. Nem tudom milyen nyom maradt, hozzá nemértõként még nem tudom hogyan tovább, de azért óvatosan a rátelepítésekkel, szerintem várjátok meg a sok-sok pozitív visszajelzést. Nálam most ez van...
Narxis
Ennek nagyon örülök, szívesen máskor is!

Kedves Narxis!
Mivel több kísérletre sem sikerült az új 6.0.306.3-as verzsönre frissíteni, - keresett egy nemlétezõ ei_F3B4.msi programot is - követve a leírást, un-installáltam csökkentett üm.-ban az ESS 5-ös programját.A Regisztrációs adatbázisból kiszedtem kézzel a maradékot, töröltem a megmaradt fájlokat, mappákat, majd újraindítás után telepítettem a 6-ost.
Most már kiválóan mûködik! Köszönöm segítségedet!

köszi!
nem hibás semmi. Tökéletesen mûködik....Felajánlotta a Nod hogy frissitsem vagy sem...gond nélkül felment az uj verzió és már 2 x frissitette magát.
Narxis
Szívesen howarju!

Köszönöm Narxis!

Narxis
Igen de nem mindenkinél lehet hibátlan.

Ezt a hivatalos fórumon írták:

Installation:
Installation over an older version (v3, v4 or v5) is supported. In case of problems with installation, uninstall the previous version and install v6 from scratch.

Jakuza001
Siman ratelepitettem az elozore, megkerdezte, hogy megtartsa e a regi beallitasokat, majd minden hiba nelkul mukodik nalam es frissit.

Narxis
Próbáld meg az elõzõ verziót elõször eltávolítani aztán újraindítani a gépet és úgy telepíteni. Rátelepíteni mindig lehet de ha problémába ütközöl akkor mindig a tiszta telepítés az ajánlott, a beállításokat exportálhatod és az új verzióba pedig importálhatod ha ez tart vissza.

Nagyon szépen köszönöm a kódot!!!!<#puszi><#puszi>
"Sziasztok!
Kár, hogy ez a 6-os verzió hibás!
Üdv: howarju"
Nemazért howarju,ha becstelen vagy,hanem mindenesetre nagy faxság kiírni egy progiról,hogy hibás azért mert nálad valami nem gebasz van vele!Béláim az úrban,ezt a szégyent!
Na, bakker! Ez a képfeltöltés se' sikerült! <#shakehead>

Miért vádolsz becstelenséggel(?), hisz' nem is ismersz!
Legális havi újságkódos regisztrációm van, legalább 5 éve!

/forumkepek/2013_01/nem_sikerült.GIF[/IMG