Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
W7 x64
Újra húztuk a gépet,(win7). Töröltem az AVG-t felkerült az ESET Smart 5. A PS3-al létrehozott korábbi média szerver viszont megszûnt, a gépen kijelölt manuálisan "megosztás engedélyezése" után sem talál a PS3 médiaszervert. Amit eddig csináltam:
- otthoni hálózat kialakítása, mindkét gép látja egymást, és hálózatba nyomtatnak az egy nyomtatómon
- a PS3 látja a netet, "media server" bekapcsolva, beállítások végigfutott, de a hálózaton mégsem látja a PS3 a gépeken lévõ média tartalmakat, pedig megjelenik a "search for media server" és wan wifin neta PS3-on.
- ESET beállítások hálózati beállítások-->elõre definiált szabályok alapján szûri a hálózati forgalmat.
Ötlet valakinél? Elcseszheti a megosztást otthoni hálózattal az ESET nekem?
Virtual CloneDrive progival van valakinek tapasztalata?
Daemon Tool helyett használom.Nekem nem ugrott rá a 6-os.
Köszi!
5.3 vissza teszed:
- Próbálod telepíteni "rá" 6
vagy
- eset uninstaller és 6 egybõl
Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység
Vezérlõpult\Hardver és hang\Energiagazdálkodási lehetõségek\Sémabeállítások szerkesztése
Az alsó mezõt állítsd be!: "soha"
Üdv: howarju
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nekem az a problémám az ESET-tel (nem csak a 6-ossal) hogy ellenõrzés futtatása közben, "elalszik" a Windows. "Felébresztem" és folytatja az ellenõrzés... Lenne valami ötletek erre?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Technikai segítségnyújtás telefonon: +36 (1) 346 7048
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Vizuális segítség:

Még csak most ismerkedem a programmal. Rögtön egy problémába ütköztem, van egy indítófájlom amit folamatosan bejelez, és karanténba helyez, onnan visszahelyezem, de ugyanaz csinálja 5 perc múlva. Gondolom a programnak meg lehet adni kivételeket. Jobb gomb a karanténban lévõ féjlra és elõ is jön egy olyan lehetõség a legördülõben, hogy "viszahelyezés és ellenõrzés mellõzése" vagy ilyesmi, de az az opció nem él. Minden alaphelyzetben van, mert 1 órája raktam fel, hol lehetne azt a gombot élõvé varázsolni, vagy tudok megadni a proginak kivételeket?
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
- nem csökkentett módban, de lefuttattam egy valamilyen fórum bejegyzésbõl kiolvasott linkrõl de ugyan ezt az uninstaller programot. .log fileban megkaptam az eredményt.
- megkerestem manuálisan van-e eset mappa (volt???), mi a tartalma (számomra értelmezhetetlen). Újra indítottam a gépet,és most figyelj!!! - ahogy ígérte telepítette a 6.ost, (szuper tényleg láttam egy pillanatra) de kritikus hiba az állandó védelemben, telepítsem újra. na ezt már nem mertem harmadszor.
- ismét húztam egy merészet, visszaállítás egy korábbi állapotra,és a win.7 a semmibõl a gyári uninstallal törölt 5-ös smart securityt simán visszaállította.
- újra kód megadása és mindenhol zöld pipa, naprakész...stb
Alap felhasználóként már ez is csoda, de többet nem merek 6-ra frissíteni az tuti. Kicsit elcseszett az egész. Amatõrõk szigorúan hagyják a régit ne nézegessék használják szerintem, oszt jónapot...
Eset Uninstaller letöltési link:
http://kb.eset.com/esetkb/index?page=content&id=soln2289
Indíts csökkentett üzemmódban! (F8-al)
A Futtatás menübe írd be regedit
A keresésbe ESET
F3-al lépkedve töröld a maradék bejegyzéseket!
Újraindítás után futtasd az új telepítõ msi fájlt.
Most már tényleg óvatosan a 6-os rátöltésekkel!!!
Mivel több kísérletre sem sikerült az új 6.0.306.3-as verzsönre frissíteni, - keresett egy nemlétezõ ei_F3B4.msi programot is - követve a leírást, un-installáltam csökkentett üm.-ban az ESS 5-ös programját.A Regisztrációs adatbázisból kiszedtem kézzel a maradékot, töröltem a megmaradt fájlokat, mappákat, majd újraindítás után telepítettem a 6-ost.
Most már kiválóan mûködik! Köszönöm segítségedet!
Ezt a hivatalos fórumon írták:
Installation:
Installation over an older version (v3, v4 or v5) is supported. In case of problems with installation, uninstall the previous version and install v6 from scratch.
Kár, hogy ez a 6-os verzió hibás!
Üdv: howarju"
Nemazért howarju,ha becstelen vagy,hanem mindenesetre nagy faxság kiírni egy progiról,hogy hibás azért mert nálad valami nem gebasz van vele!Béláim az úrban,ezt a szégyent!
Legális havi újságkódos regisztrációm van, legalább 5 éve!