Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

moonster
Amikor látod, akkor frissítsd 7-es-re. Minden gubanc nélkül megcsinálja.
Frissítés - Termék frissítése
Háát például 10alkalomból 7-szer nem jelenik meg :/

És nekem nincs ESS6. Windows 7-et használok.
Köszönöm szépen ! Boldog Új Évet ! <#wave>

Köszönöm szépen!
f3lhasznaloinev <#wave>

Nálad mindig ezt csinálja vagy csak most csinálta?
Nálam is elõfordult idõként.
Start menüben keresd meg az ESS6-ot és kattints rá az induláshoz. Nekem így megjelent az ikon.
Köszönöm! <#wave>
Hali!
Eset Smart Security 6-om van. Az lenne a problémám hogy a kis kék ikonocska nem jelenik meg a tálcán lent a jobb oldalon. Ahol az óra stb... szokott lenni.

Valaki valamit erre ?
moonster
<#eljen>
moonster
Lehet, h valami DNS gubanc lesz.
Szerintem várj vele egy kicsit, egy napot, valószínûleg megjavul.
Pc World 2014-01

Kód: hjtfkpna

Regisztráció:

Érvényes: 2014.02.28

hello
lenne egy problémám reggel óta a netem megbolondult. néhány oldalon bedob nekem ilyen megaline.com oldalt mikor rámegyek valamire, gondoltam újra telepítem a gépet, de a vicc az hogy telefonon wifin is ezt csinálja. viszont mobil netre váltok akkor meg normálisan mûködik. Látott már valaki hasonlót?
Jamcsaba
De, elméletileg kódot küldenek: "We will send you the ESET trial Serial Number shortly."

Ez azonban nem érkezik meg, még akkor sem, ha ausztrál IP-rõl kérem õket.

Sziasztok! Tudna valaki F-secure kódot küldeni? Kellemes ünnepeket mindenkinek! Köszönöm szépen
<#worship> <#worship><#worship>
thank you !
f3lhasznaloinev
Mindenkinek Áldott Szép Karácsonyt kívánok !

Laczyi
Köszi <#eljen>
Köszi szépen.
100 napos ESET Trial(próba verziók) letöltése.
Nem kulcsot küldenek!! Ezek Trial verziók(!), de 100 naposak a megszokott 30 nap helyett.
Köszönöm Szépen!
f3lhasznaloinev <#wave>
CH1P 3SET Mobil3 S3curity 2014/01

kód: 2r797x5e

Regisztráció:

Érvényes: 2014.02.15

CH1P 2014/01

kód: rshnkwfh

Regisztráció:

Érvényes: 2014.02.15

<#worship>
Ezeket a promóciós licenceket mennyire szokták tiltani?

Nálam nincs gond. Ez jön be nálam. Katt
Sajnos újat nem tudok már kérni mert gondolom IP címhez köti és többet nem ad csak egyet.
A zöld mezõre kell kattintani és utána ott kapod meg a fejlécet ahol
Név
Utónév
E-mail cím
Megerõsítés
Igen, ugyanazt írja ki. <#kuss>

És így? Katt.
Ezt írja ki a Firefox:

"A kapcsolat alaphelyzetbe állt

A kiszolgálóhoz való kapcsolat alaphelyzetbe állt az oldal letöltése közben.

A webhely ideiglenesen nem érhetõ el vagy túlterhelt. Próbálja újra pár perc múlva.
Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenõrizze a számítógépe hálózati kapcsolatát.
Ha a számítógépet vagy a hálózatot tûzfal vagy proxy védi, ellenõrizze, hogy a Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés."

Sziasztok!

A link nem található!

Köszönöm a linket!
Arkonis
Neked is moonster!
moonster
Köszi, mûködik!
ESS 7 90 napos promó. Katt

Gmailre kérjétek. A Beérkezõ leveleknél nézzétek meg, hogy nem a Spam-ek közé jött-e? Vagy még a Beérkezõ levelek/Promóciós fül alatt is lehet. Nekem azonnal küldték.
Köszi mindenkinek! 25MB-ot eszik nálam a RAM-ból. Nem feltûnõ a jelenléte, eddig.
Narxis
Én egy gyengébb telóra nem tenném ha meg nem warezolsz és figyelsz arra, hogy mit telepítesz akkor erõsebbre se. Az akkut nem szívja nagyon viszont a RAM-ot eszi mindenképp mert ugye fut a háttérben.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

moonster
Megéri feltolni a telóra? Nem lassítja, nem csökken radikálisan a készenléti idõ?
Úgy van ahogyan Narxis írta, ha a GooglePlay-ról telepíted az alkalmazást, akkor csak az onnan vásárolt kulccsal tudod hosszabbítani a licenszet.
Narxis
Az ESET oldaláról kell leszedni az apk fájlt. A Google play-es verzióba én nem tudtam beírni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Üdv! Telepítettem az androidos csomagot, hol lehet beleírni az emailben kapott magazinos licencet?
Köszönöm a kódot!<#worship>
Próbáld teljesen eltávolítani (az ESET oldalán lévõ uninstallerrel ajánlott) és újratelepíteni. Akkor nálam meg szokott szûnni ez.

Hali! Az utóbbi idõben az ESS ekrn.exe folyamata teljes ellenõrzés befejeztével is 60-100%-on eszi a processzorom, még újra nem indítom a gépet. Ezt már vagy háromszor eljátszotta az elmúlt hónapban. Valaki asonló élménnyel találkozott már? Ha nem, akkor újratelepítem.
Kedves Moonster!
Köszi a kódot! :-)

Üdv: howarju

Köszönöm a kódokat és hogy megosztottad velünk!
<#wave>
Megoldottam...

Azt hogy lehet megcsinálni hogy egy programot letiltsak a tûzfallal?
Elvileg valahogy meg lehet, de nem találtam sehol..

moonster
@amorphis #12071:
Kösz a kódot, legközelebb linket is illessz bele, kérlek.
moonster
PCGVRV 2013/12

Kód: JRA4ND4P
Regisztráció
Érvényesség: 2014.02.01
Szia Kisa!
Ha érvényes felhasználói név/jelszó párossal rendelkezel, akkor annak mûködnie kell! Ellenõrizd le, hogy hibátlanul írtad-e be! Ha ez sem segít, kérj másik fn/j párost, és azt írd be. Azonos E-Mail címrõl 3 regisztráció kérhetõ.

Üdv: howarju

Próbáld meg:-beállítások-alul-további beállítások megnyitása-frissítés-frissítési gyorsítótár kiürítése-kiürítés... Egyébként használhatsz más kódot is, nem csak a Chip-est. Megvehetsz Te másik újságot is, remélem érted! Bízom benne hogy megoldódik a probléma.

Sziasztok!
Chip kódot használok, már több mint 2 éve.Most egy olyan hibába ütköztem, hogy nem akar frissíteni a kapott jelszó és felhasználónév párossal.PEdig már kézzel is beírtam, de egyszerûen nem akar frissíteni.Valakinek van valami ötlete, hogy miért nem?
Köszönöm szépen a kódot.<#wave> A többi látogatónak pedig ha nem tudná, hogyan is regisztráljon, a google segít: eset regisztráció pc world Sziasztok!