Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Küldtem privátot.
Amióta az anonym.to nem mûködik, azóta sajnos külföldrõl nem lehet az újságos kóddal regisztrálni. Van valakinek esetleg ötlete? Proxykat próbáltam, de amúgy is nagyon kevés a magyar és egyik sem mûködött.
Sziasztok! <#wave>#wave>
Valakinek nincs meg véletlenül a mostani gamestar újság?
És HA esetleg nem játszik a World of Tanks-al nem tudná megadni nekem belõle a WoT-os beváltható kódot? (amiért ajándék tankot vagy aranyat vagy mit adnak). <#eljen>#eljen>
Örülnék neki, többet is küldhettek! <#nezze>#nezze>
Köszi!
Valakinek nincs meg véletlenül a mostani gamestar újság?
És HA esetleg nem játszik a World of Tanks-al nem tudná megadni nekem belõle a WoT-os beváltható kódot? (amiért ajándék tankot vagy aranyat vagy mit adnak). <#eljen>#eljen>
Örülnék neki, többet is küldhettek! <#nezze>#nezze>
Köszi!
Nagyon szépen köszönöm! moonster <#wave>#wave>
ESET Mobile Security Premium Android 1 évig ingyenesen.
<http://www.eset.com/de/home/specials/mobile-security-android-sid/>
Emailben küldik el a kódot, utána le kell tölteni a Google Play-rõl az appot, majd a "Miért Premium" résznél megadni a kapott kódot.
<http://www.eset.com/de/home/specials/mobile-security-android-sid/>
Emailben küldik el a kódot, utána le kell tölteni a Google Play-rõl az appot, majd a "Miért Premium" résznél megadni a kapott kódot.
Köszönöm a gyors választ!Akkor nem elég a vezérlõpultból eltávolítani? A tûzfallal van valami teendõm? <#worship>#worship>
Szia Móni76! :-)
Letöltheted az ESET Uninstaller programot, amivel eltávolíthatod a régi verziót, de lehet, hogy sima programfrissítéssel is feltelepítheted a 7-est. A karanténból törölheted õket,már nem fognak fertõzni.
Letöltheted az ESET Uninstaller programot, amivel eltávolíthatod a régi verziót, de lehet, hogy sima programfrissítéssel is feltelepítheted a 7-est. A karanténból törölheted õket,már nem fognak fertõzni.
Üdv: howarju
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni!Nekem az Eset Nod32 Antivirus 5-ös verzióm van,szeretném feltenni a 7-es verzót! Kérdéseim:hogyan távolítsam el biztonságosan az 5-ös verziót ha felszeretném tenni az újabb verziót, egyáltalán szükséges-e eltávolítani vagy felülírja?Illetve ezek az újság kódok jók-e a 7-es verzióhoz is?!A karanténban lévõ vírusokkal mi történik ha újabb verzióra váltok? Nem nagyon értek hozzá ha valaki tud segíteni légyszi részletesen írjátok le mit tegyek!Köszönöm elõre is a válaszokat!<#wave>#wave><#integet2>#integet2>
Köszönöm <#vigyor2>#vigyor2> <#vigyor2>#vigyor2> <#vigyor2>#vigyor2>
Szia! :-)
Ha beírod a Google keresõbe "NOD Újságkód", számos találatot kapsz!
De pld itt is: http://www.pirateclub.hu/topic/5945846-biztons%C3%A1gi-programok-havi-k%C3%B3djai/page-5
Ha beírod a Google keresõbe "NOD Újságkód", számos találatot kapsz!
De pld itt is: http://www.pirateclub.hu/topic/5945846-biztons%C3%A1gi-programok-havi-k%C3%B3djai/page-5
Egy kérdés:
Sg.hu-n kívül még van olyan weboldal, ahol rendszeresen megtalálhatók ezek a friss kódok?
Csak azért kérdezem, merte eszembe jutott, mi lenne ha véletlenül lenne valami "probléma" sg, nehogy legyen!
Sg.hu-n kívül még van olyan weboldal, ahol rendszeresen megtalálhatók ezek a friss kódok?
Csak azért kérdezem, merte eszembe jutott, mi lenne ha véletlenül lenne valami "probléma" sg, nehogy legyen!
Köszi!
Köszönöm szépen a kódot! f3lhasznaloinev <#worship>#worship>
Köszönöm a kódot ! <#wave>#wave>
Uraim! nagyon szépen köszönöm!! <#worship>#worship><#worship>#worship>
Hali!
Fõablakon baloldalt > Beállítások, majd alul > További beállítások megnyitása. További beállítások> Számítógép(katt a plusz jelre) > Vírus és kémprogram védelem (katt a plusz jelre) Kivételek
Fõablakon baloldalt > Beállítások, majd alul > További beállítások megnyitása. További beállítások> Számítógép(katt a plusz jelre) > Vírus és kémprogram védelem (katt a plusz jelre) Kivételek
Uraim,mindenkinek szép napot,régi ESET felhasználó vagyok de úgy tünik ma ritka vak napom van. 7-es verziót használok,és az istennek sem találom azt a beállitási funkciót hogy KIVÉTELEK. Köszönöm elöre is a segitségeteket,szép napot!
Egyszerûen telepítsd az újabb verziót. Észre fogja venni a régebbit és eltávolítja telepítés elõtt.
Nálam tökéletesen mûködött és még a tûzfal beállítások is megmaradtak.
Nálam tökéletesen mûködött és még a tûzfal beállítások is megmaradtak.
Hi!:-)
Bal egérgombbal kettõt az ESS ikonra, --> Frissítés --> Termék frissítése --> Frissítések keresése szövegdobozra klikk! Voala :-)
Bal egérgombbal kettõt az ESS ikonra, --> Frissítés --> Termék frissítése --> Frissítések keresése szövegdobozra klikk! Voala :-)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Sziasztok!
Nekem még ESS 4-es verzióm van. Nincs vele semmi gond, de szeretnék egy újabbra frissíteni. Hogyan tudnám megcsinálni?
Köszönöm a segítséget!
Nekem még ESS 4-es verzióm van. Nincs vele semmi gond, de szeretnék egy újabbra frissíteni. Hogyan tudnám megcsinálni?
Köszönöm a segítséget!
Nagyon szépen köszönöm! f3lhasznaloinev <#worship>#worship>
Köszönöm Szépen! f3lhasznaloinev <#wave>#wave>
B.U.É.K. Mindenkinek <#pias>#pias>
B.U.É.K. Mindenkinek <#pias>#pias>
Nektek mûködik a regisztrációs oldal? Igaz.. már maga az eset magyar oldala se.. :(
Hát aki egy ~2 perces procedúrára lusta 1-2 havonta az tényleg vegye meg :D
Használd egészséggel! :D
Nekem még sosem volt gondom ezekkel a kódokkal!
Én tudom, és nem is bíznám a rendszerem egy bizonytalanul frissülõ NOD-ra!
De nem ez volt a kérdés, és a tanulópénzt mindenkinek meg kell fizetnie, aki nem tanul mások hibájából!
De nem ez volt a kérdés, és a tanulópénzt mindenkinek meg kell fizetnie, aki nem tanul mások hibájából!
Na igen. Ezek a NOD kódok meg jó ha egy-két napot élnek. Folyamatosan tiltják az ESET szerverei.
Szia!
Ha nem megfelelõ az újságkód, megvásárolhatod egész évre is a licencét!
De, beírhatod a Google-ba, hogy "Nod kód" és számos találatot kapsz!
Esetleg: https://www.facebook.com/pages/Nod32-Felhaszn%C3%A1l%C3%B3in%C3%A9v-%C3%A9s-Jelsz%C3%B3-napi-legfrissebb-k%C3%B3dok/229331357149259
Ha nem megfelelõ az újságkód, megvásárolhatod egész évre is a licencét!
De, beírhatod a Google-ba, hogy "Nod kód" és számos találatot kapsz!
Esetleg: https://www.facebook.com/pages/Nod32-Felhaszn%C3%A1l%C3%B3in%C3%A9v-%C3%A9s-Jelsz%C3%B3-napi-legfrissebb-k%C3%B3dok/229331357149259
sziasztok, tud-e valaki NOD kódot, ami hosszabb ideig érvényes?<#awink>#awink>
Köszönöm a kódot!
Nagyon köszönöm a kódot! <#puszi>#puszi>
köszi a kódot<#worship>#worship>
Köszönöm Szépen!
norti <#wave>#wave>
norti <#wave>#wave>
Köszönöm a kódot !
Üdv. Lali !
Üdv. Lali !
Helló! Valaki ha tudna F-secure kódot küldeni megköszönném. Már folyamatos kukorékol,hogy lejár. Elõre is köszönöm a segítséget.
A 7-esnek a gépigénye nagyobb mint a 6-osnak ?