Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ESET Smart Security
PC WORLD 2013/12
Kód:amvn6k4r
Érvényesség:2014.01.30
PC WORLD 2013/12
Kód:amvn6k4r
Érvényesség:2014.01.30
Szia,
Köszi, de én határon túl vagyok, és azért kérdeztem, hogy használható-e a dolog.
Amit ki is próbáltam, de nem fogadja el a jelszót és a felh.nevet.
Regelni tudtam, megkaptam a kód után amit kell, de sajna nem.
Köszi, de én határon túl vagyok, és azért kérdeztem, hogy használható-e a dolog.
Amit ki is próbáltam, de nem fogadja el a jelszót és a felh.nevet.
Regelni tudtam, megkaptam a kód után amit kell, de sajna nem.
Szia Kisa!
Elvileg, a magyarlakta területeken, ahol az újságok is rendszeresen megjelennek, használhatónak kell lennie!
Én is ajánlom az ESET Smart Security-t. Nálam évek óta bevált!
Elvileg, a magyarlakta területeken, ahol az újságok is rendszeresen megjelennek, használhatónak kell lennie!
Én is ajánlom az ESET Smart Security-t. Nálam évek óta bevált!
Üdv: howarju
Én minden hónapban gond nélkül igénylek magamnak az itteni kódok alapján Ausztriából. Eddig ment proxy, miegymás nélkül.
Nem, nem külföldrõl használom, de tudom, hogy külföldi IP-n nem fogadja el a magyar promóciót, ahogy a magyar IP-n sem a külföldit. Megoldás az lehet, hogy az ESET-ben beállítasz egy magyar proxyt. Nem próbáltam, lehet így sem mûködne. Egíébként én is ajánlom, jó kis csomag (én ESS párti vagyok)
Helo,
Van olyan köztetek aki külföldön van és ezeket a kódokat használja?
Valami programot keresek, és sokan ajánlják a nod-ot.
Köszi.
Van olyan köztetek aki külföldön van és ezeket a kódokat használja?
Valami programot keresek, és sokan ajánlják a nod-ot.
Köszi.
Már látom, hogy a linket tették dvd mellékletre csak elég félreérthetõen fogalmaztak. Meg mondjuk eszembe nem jutna linket keresni dvd-n mikor google-al gyorsabb és egyszerûbb.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Köszönöm szépen! Tökéletes a mobilos,és a számítógépes verzió is. Maradt minden a régiben.
Úgy látom, hogy az F-Secure Internet Security-hez a kódot a dvd mellékletre tették a CHIP magazinnál.
plo98r
Ez vagy jó hozzá vagy csak a mobilos F-Secure-hoz jó.
Mondjuk durva lesz ha ezt megcsinálják a Nod-dal is. A DVD mellékletet már nem olyan könnyû megszerezni. 😊
plo98r
Ez vagy jó hozzá vagy csak a mobilos F-Secure-hoz jó.
Mondjuk durva lesz ha ezt megcsinálják a Nod-dal is. A DVD mellékletet már nem olyan könnyû megszerezni. 😊
Sziasztok! Tudna valaki nekem decemberi F-secure kódot küldeni? Elõre is köszönöm.
köszönöm a segítséget!
a törlés úgy tûnik megoldotta a vírus problémát (csökkentett módban nem írtott) - csak azért tartottam a sima törléstõl, mert abból a naív feltételezésbõl indultam ki, hogy ami a gépen van az szükséges és annak a hiánya vmi gondot okozhat máskor
a törlés úgy tûnik megoldotta a vírus problémát (csökkentett módban nem írtott) - csak azért tartottam a sima törléstõl, mert abból a naív feltételezésbõl indultam ki, hogy ami a gépen van az szükséges és annak a hiánya vmi gondot okozhat máskor
Köszönöm a kódot !
Üdv. kardilali
Üdv. kardilali
Próbáld meg csökkentett módban indítani a gépet, majd utána elindítani a víruskeresést, hátha így leszedi.
Okay, akkor most te segítettél neki! 😛
De ezt detektált fájlt nem megkeresni kell, hanem direkt a Nod32 kell végezni és ˆ Benga4260 erre kért segítséget! Tudom, hogy ezt valahol meg lehet csinálni, de mivel nem használok Nod32 és azóta mióta használtam egy csomót frissítettek, nem tudom hol kell.<#pias>#pias>
Kedves Benga4260!
De hiszen kiírta az elérési utat! C:UsersBenkoAppDataLocalTempis-VM2MV.tmpInnoSetupHelper.dll Megkeresed, belépsz, törlöd!
De hiszen kiírta az elérési utat! C:UsersBenkoAppDataLocalTempis-VM2MV.tmpInnoSetupHelper.dll Megkeresed, belépsz, törlöd!
sziasztok! egy kezdõ felhasználó kér segítséget.
A nod32 7-es friss verziója friss vírusdefiníciós adatbázissal a következõ eredménnyel futott le:
C:UsersBenkoAppDataLocalTempis-VM2MV.tmpInnoSetupHelper.dll - módosult Win32/Toolbar.Widdit.A kéretlen alkalmazás - a mûvelet az ellenõrzés végén választható ki
és nem kínált fel megtisztítást.
Tud vki megoldást, mert lehet, h. ettõl függetlenül ugyan, de már az indítást is megakadályozta a közelmúltban vmi.
A nod32 7-es friss verziója friss vírusdefiníciós adatbázissal a következõ eredménnyel futott le:
C:UsersBenkoAppDataLocalTempis-VM2MV.tmpInnoSetupHelper.dll - módosult Win32/Toolbar.Widdit.A kéretlen alkalmazás - a mûvelet az ellenõrzés végén választható ki
és nem kínált fel megtisztítást.
Tud vki megoldást, mert lehet, h. ettõl függetlenül ugyan, de már az indítást is megakadályozta a közelmúltban vmi.
Köszönöm szépen! norti
<#wave>#wave>
<#wave>#wave>
Hát azért mikor megjelenik az új verzió van mikor (de nem mindig szükség) ajánlatos így eljárni: #12043
Úgy tûnik megoldódott a probléma. Megkaptam az összes licenszlevelet így utólag. Lehet csak a 7-es verzió megjelenése okozott egy kis szerverlassúságot?
Köszönöm szépen! <#wave>#wave>
Vagy a hivatalos magyar oldalról is megvannak az infók: Kapcsolatfelvétel.
Hááát talán rámegy de a késõbbi kellemetlenségek elkerülésének érdekében jobb lenne leszedni és úgy telepíteni a 7-est. Tiszta telepítésnél biztosabb megoldás nincs.
Urak és Hölgyek!,Akinek van némi problémája az Eset termékekkel,vannak itt elérhetöségek:
Sicontact Kft.
H-1023 Budapest, Sajka u. 4.
H-Cs : 9:00-16:00, P 9:00-13:00
Mobil: +36/30-696-6010
Telefon: +36/1-346-7055
Fax: +36/1-346-7050
E-mail: [email protected]
Web: http://www.eset.hu
A kirt mobilszám Timár Geng Balázsé,aki a Magyarországi support munkatársa,és nagyon normális,segitökész ember.
Sicontact Kft.
H-1023 Budapest, Sajka u. 4.
H-Cs : 9:00-16:00, P 9:00-13:00
Mobil: +36/30-696-6010
Telefon: +36/1-346-7055
Fax: +36/1-346-7050
E-mail: [email protected]
Web: http://www.eset.hu
A kirt mobilszám Timár Geng Balázsé,aki a Magyarországi support munkatársa,és nagyon normális,segitökész ember.
5-ösre rámegy a 7-es? Felülírja az install, vagy le kell szednem elõtte a régit?
"A regisztráció feldolgozása során technikai probléma merült fel. Kérjük, próbálja meg újra késõbb! Amennyiben késõbb sem sikerül, keresse fel kollégáinkat a hiba elhárítása érdekében. Köszönjük."
Ez mi? 😞 Mindegyik újság kódjának beütésekor ezt dobja ki. (Az elõzõ 3 hónapban jó volt) Nagyon örültem ennek a lehetõségnek, tudnátok segíteni?
Ez mi? 😞 Mindegyik újság kódjának beütésekor ezt dobja ki. (Az elõzõ 3 hónapban jó volt) Nagyon örültem ennek a lehetõségnek, tudnátok segíteni?
Köszi az infót! <#eljen>#eljen> Sajnos én erre nem jöttem rá idõben. Egy áramkimaradás után újra kellett volna indítani a router-t de nem tudtam belépni menüjébe, így újra kellett legalább 5 éve fent lévõ windows-t. Aztán miután rátettem a 7-es verziót újra nem tudtam elérni, ekkor jöttem rá, hogy ettõl van. Most a 6-os van fent, jól mûködik a rendszer.
Mondjuk nálunk Smart Security-ben volt.
Igen, találkoztunk az egyik gépnél és az IDS és további beállításokban a Bejövõ/Kimenõ TCP- és UDP-csomagok ellenõrzése okozta a galibát, ami amitt a Windows szerint "Nem azonosítható a hálózat". A pontos okára rájönni nem tudtam, mivel nálam is be van kapcsolve ez az opció és itt nincs gond vele.
Köszönöm! <#wave>#wave>
moonster
moonster
Köszi, akkor lehet valami sajátos probléma. Most visszatettem a 6-ost, úgy jó.
Nálam tökéletesen mûködik, 3 router is sorba van kötve, mindegyiknél be tudok jelentkezni. Ess Smart Security-t használok (vírusírtó + tûzfal).
A legújabb (7.0 302) NOD verzió miatt nem tudtam belépni routerem-be. Uninstall után már megy. Esetleg valaki is találkozott már ezzel?
Köszönöm!

Vírusadatbázis verzió: 8999
Következõnél pezsgõt bontunk.<#vigyor3>#vigyor3>
Következõnél pezsgõt bontunk.<#vigyor3>#vigyor3>
Professzor Úr :-)
kaphatnék kódocskát az esetkéhez? me má nagyon piros
és az én pufám es pirul.
kaphatnék kódocskát az esetkéhez? me má nagyon piros
és az én pufám es pirul.
Köszi a kódokat. Kérlek írj egy teljesen új, teljes hozzászólást, kóddal, linkkel, lejárattal a mobilkódhoz, mert csak akkor tudom jól belinkelni a fejlécbe.
Köszi
Köszi
Köszönöm Szépen hogy megosztottad velünk!
Teva <#wave>#wave><#worship>#worship><#wave>#wave>
Teva <#wave>#wave><#worship>#worship><#wave>#wave>