Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergely1991
Ideiglenes megoldásként addig:
C:\windows\system32\drivers\etc\hosts fájlba bővíted a sort:

127.0.0.1 www.storage-dump.biz
127.0.0.1 storage-dump.biz

Notepad jegyzetgazdaként futtasd(notepad jobb egérgomb futtatás rendszergazdaként)
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2018.01.15. 20:36:59

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Helló,

Köszi, szépen, kipróbálom hátha megoldja. Visszajelzek, ha van eredmény vagy vmi...
Szia!

Lehet, hogy elég ha lefuttatod a Malwarebytes programot. Malwarebytes
Hali!

A leírásod alapján a böngésződ fertőzött egy reklám programmal. Ezt úgy tudod orvosolni hogy lemented a jelszavad és a könyvjelzőket ha van ilyen, aztán törlöd az egész böngésző programot amit használsz. Tehát minden adatod kitörölsz a gépedről ami a böngészőhöz tartozik és ha végeztél újraindítod a képed, majd ismét felteszed azt a böngészőt ami neked éppen megfelel és visszaállítod a mentett jelszavakat, könyvjelzőket ha van ilyen a böngészőben és így meg fog szűnni a folytonos automatikus webes átirányítás egy megadott oldalra.

Nagyon fontos hogy semmi mást ne mentsél át a böngészőből a fent leírtakon kívül, ezeket is csak akkor ha valóban nagyon fontosak. A kártékony reklámprogram ami miatt folyamatosan átirányít egy megadott weboldalra, általában a böngésződ beállításaiban szokott beférkőzni, de ezt nem minden esetben lehet kiszűrni, ezért erősen javasolt hogy mentés után mindent törölj!

A tiszta telepítés a legbiztonságosabb megoldás!

Ha esetleg az újratelepítés után ismét ez a probléma jelentkezik, akkor sajnos rosszul végezted el a törlést és maradtak vagy maradt olyan fájl vagy könyvtár ami a böngésződhöz tartozik, ezért célszerű a rejtett könyvtárakat és a regisztrációs bejegyzést is átnézned törlés után és ha maradt a böngészőhöz tartozó regisztrációs bejegyzés, fájl vagy könyvtár, akkor ezeket is töröld!

Üdv.

Együtt erősek vagyunk, külön külön gyengék!

Ez egy nagyon nagy tevedes, hogy ugyanazokat fogja meg. Teljesen mas osszetevok vannak a motorhazteto alatt, teljesen mashogy mukodik a program. Ezzel az erovel az elso nod verziot is lehetne hasznalni. Az ujabb verziok ujabb technologiat hasznalnakm amit nem tud helyettesiteni a puszta afatbazis alapu vedelem.
Azért mert funkcióra jól működik a 9-es és az adatbázis frissítéssel ugyan azokat a vírusokat fogja meg sztem mint a 11. csak a 11-ben gondolom javítottak dolgokon, de ez nem azt jelenti, hogy a 9. már haszontalan. Meg nem is nagyon követem nyomon mikor van friss...
Egyébként előbb frissítettem 11-re. Az első felugró ablak ugyan az volt, h blokkolta azt a címet...de az ellenőrzés nem talál semmit.
Miért a 9. verziót használod, amikor már 11 is van? Biztonsági szempontból elég veszélyes, amit csinálsz. Lehet, hogy 11-nél nem lenne ilyen gondod.
Sziasztok,

Mostanában kb. 10 percenként feldob a nod egy "A cím le van tiltva" ablakot.Mindig ugyan az a kezdetű web-cím szerepel benne, olyan mintha lene egy kártevőm vagy vmi ami reklámokat akar megnyitni a böngészőmben...(régebben nyeltem be ilyet amikor nem volt vírus írtóm)
Nekem még csak a 9-es verziójú ESET van fenn a gépen, de azt mindig frissítem. Az ESET oldalán nem találtam erről a típusú felugró ablakról semmit.... és nekem az is fura, hogy a kijelző közepén jelenik meg, nem pedig jobb lent az óra felett, ahol minden egyéb értesítő a programtól.
ez a felugró ablak:

Ha valaki találkozott ilyennel, annak megköszönném az infóját.
Hali!

Nos ezt azért elég nehezen hiszem el, hiszen csak manuálisan tudod blokkolni a felhasználókat és ha másnak nincs hozzáférése a
fiókodhoz, akkor csak te lehettél a rendszer magától nem blokkol senkit és hogy mi okod lehetett rá azt is csak szintén te tudhatod. Nos igen nem így ismertük meg egymást egy rendes srácnak gondoltalak, de ezek után már sajnos nem igazán tudom mit gondoljak hogy ez valóban véletlen volt e vagy szándékos ezt is csak szintén te tudhatod!

Üdv.

Köszönöm és neked is Moonster<#wave>
Kedves Kubu86!Köszönöm!Meglepődve olvasom írásod,én nem tiltottam le semmit és mi okom lenne rá?Épp ellenkezőleg,köszönöm a sok segítséget és nem gondolod komolyan hogy ilyen lennék veled?Üdv!
gergely1991
Tényleg, amúgy valakinek ötlete? 😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Boldog új évet neked is moonster! <#wave>

Köszi a tanácsot, lehet hogy megfogadom és nagyon szívesen a továbbiakban is neked is és mindenki másnak.

Üdv.

moonster
BÚÉK mindenkinek.
Kubu: Nagyon kösz a kódokat. Igyekszem frissítgetni a fejlécet, ahogy jövök. Használd a tiltás gombot. Nekem is van ilyen listám, azóta nyugodtabbak a napok 😊
Kedves Balint69 először is B.U.É.K neked is , másodszor pedig megkaptam az üzeneted és nem igazán tudom hová tenni, ugyan is eddig mindenfajta segítséget önzetlenül megadtam neked bármiről is volt szó. Legjobb tudásom szerint próbáltam segíteni, de egy ideje (Kb.1hó)minden ok nélkül letiltottad az üzenetküldést számomra és most meg szeretnéd hogy ismét segítsek?

Hát nem tudom hogy most sírjak vagy nevessek!

Egyébként igen van megívóm a kért oldalra, de hogy ezek után még elvárnád hogy küldjek is azért ehhez már kell gerinc! <#nevetes2> <#taps>
Utoljára szerkesztette: Kubu86, 2018.01.03. 18:28:14

Sziasztok!Boldog új évet mindenkinek!😊
Hi!
Készíts egy friss, új újságos regisztrációt, és az E-Mail címed alapján automatikusan meghosszabbítja az időszakot!

Üdv: howarju

Airbus A380
Sziasztok, az androidomon lévő nod32 közölte velem, hogy 6 nap van a próba időszakból, most akkor ez nem végtelen időpontig ingyenes, korlátozásokkal???
(a leírásban sehol sem jelzik, hogy számolja a próba időszakot...) Ha lejár, mit tehetek, írjam be mindig az újságos kódot, esetleg rakjam újra? köszi... (nekem nem kellenek prémium dolgok, se nem netezek se nem semmi amiért egyáltalán fenn van, hogy a telepített játékokat azért átnézze.)

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

gergely1991
Nekem még rosszabb pedig csak trial: "Error communicating with the activation server.Verify that your internet connection is active and click "Update virus signature database" " 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Linux 4.0
Ne gyertek "hogy minek rá",mert kell a windows miatt (is). 😊

Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2018.01.01. 00:53:42

bajgunar
Win 10. Minden "gépindításnál" (alvóból ébresztem), kiírja értesítésben, hogy:
"eset biztonsági előfizetése 4 nap múlva lejár"
Holott be van aktiválva, 02.28-ig. Az itten kódokkal.
Miért írja ki? Hol lehet kikapcsolni?

B.Ú.É.K. Mindenkinek!
Továbbra is köszönöm a kódokat! <#worship>
skorpio7
Kellemes ünnepeket mindenkinek és külön köszönet azoknak, akik egész éveben tettek róla, hogy mindig friss kódokhoz jussunk! 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

strepsils
Miért írkálja ki hogy a játékos üzemmód be van kapcsolva állandóan és hogy kapcsoljam ki ? De aztán ha másnap bekapcsolom a gépet megint be van kapcsolva és megint figyelmeztet hogy veszélynek vagyok kitéve .
<#eljen>Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek!😊
Hálás! Nagyon Szépen Köszönöm a kódokat,és az egész éves munkátokat és a hasznos hozzászólásokat!
<#worship><#worship><#worship>
Köszönöm a kódot és kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
Köszönöm amobil kódot.Boldog ünnepeket!
Köszönöm és boldog karácsonyt mindenkinek.
Nagyon Szépen Köszönöm. Kellemes Ünnepeket!
Kubu86 köszönöm szépen!
Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek! <#wave>

CHIP.Pc.2018/01

Kód: jajpfjus
Regisztráció.

Érvényes: 2018.02.28.

CHIP.Mobil.2018/01

Kód: dvwk5ccj
Regisztráció.
Platformok: Android,Windows Mobile,Symbian,Okostelefonokon és Táblagépek.

Érvényes: 2018.02.28.

moonster
<#eljen><#taps><#nevetes2> lol
Hali!

Nincs.
Jelenleg ezek a legfrissebb free licenc kódok.
Mivel ezek promóciós licenc kódok így 2 hónapnál tovább nem működnek és jelenleg ezek a legmegbízhatóbbak mert mindenki egyedi licenc kódot kap regisztráció után.

Ha megkérdezhetem ezekkel a licenc kódokkal mi a problémád?
2 hónap alatt szerintem kényelmesen újra be tudod aktiválni a programot.

Üdv.

Újságkód: dj9n2jf6
Regisztráció: http://www.eset.hu/chip_mobile
Érvényes: 2017.12.31.-ig.

szia. androidra Eset kód van ami nem 2018,01,31 van?Ha igen küldenétek egyet. Nagyon megköszönném

Nagyon szívesen Millerke és neked is és a többieknek is szeretetben gazdag boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!

Üdv.

Köszi!
Wreck86
Kedves Fórumtársak!

Lassan közeledik a Karácsony és nem tervezek sokat gép előtt lenni. 😊

Ezért szeretném most megköszönni mindenkinek a sok segítséget, illetve a kódokat amit mindig precízen megkapunk Tőletek.

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! 😊

Millerke

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

<#eljen>
Köszönöm szépen!
moonster
======== PCGVRV 2017/12 =========
Kód: KB66YB5Y
Érvényes: 2018.02.01
Regisztráció: http://www.eset.hu/pcguru
================================
<#worship>
Köszönet
Már ne is haragudj,de lejjebb tudnál nézni az oldalon? Vagy az nem jó?
Tudna nekem valaki segíteni? Érvényes jelszóra lenne szükségem! Köszi
Nagyon szupi KÖSZÖNÖM !!!!! :-)
Szívesen mindenkinek! <#smile>

Köszönöm a kódot Kubu86!<#wave>
Köszi szépen <#integet2>

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

THX!