Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C:\windows\system32\drivers\etc\hosts fájlba bővíted a sort:
127.0.0.1 www.storage-dump.biz
127.0.0.1 storage-dump.biz
Notepad jegyzetgazdaként futtasd(notepad jobb egérgomb futtatás rendszergazdaként)
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2018.01.15. 20:36:59
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Köszi, szépen, kipróbálom hátha megoldja. Visszajelzek, ha van eredmény vagy vmi...
A leírásod alapján a böngésződ fertőzött egy reklám programmal. Ezt úgy tudod orvosolni hogy lemented a jelszavad és a könyvjelzőket ha van ilyen, aztán törlöd az egész böngésző programot amit használsz. Tehát minden adatod kitörölsz a gépedről ami a böngészőhöz tartozik és ha végeztél újraindítod a képed, majd ismét felteszed azt a böngészőt ami neked éppen megfelel és visszaállítod a mentett jelszavakat, könyvjelzőket ha van ilyen a böngészőben és így meg fog szűnni a folytonos automatikus webes átirányítás egy megadott oldalra.
Nagyon fontos hogy semmi mást ne mentsél át a böngészőből a fent leírtakon kívül, ezeket is csak akkor ha valóban nagyon fontosak. A kártékony reklámprogram ami miatt folyamatosan átirányít egy megadott weboldalra, általában a böngésződ beállításaiban szokott beférkőzni, de ezt nem minden esetben lehet kiszűrni, ezért erősen javasolt hogy mentés után mindent törölj!
A tiszta telepítés a legbiztonságosabb megoldás!
Ha esetleg az újratelepítés után ismét ez a probléma jelentkezik, akkor sajnos rosszul végezted el a törlést és maradtak vagy maradt olyan fájl vagy könyvtár ami a böngésződhöz tartozik, ezért célszerű a rejtett könyvtárakat és a regisztrációs bejegyzést is átnézned törlés után és ha maradt a böngészőhöz tartozó regisztrációs bejegyzés, fájl vagy könyvtár, akkor ezeket is töröld!
Üdv.
Együtt erősek vagyunk, külön külön gyengék!
Egyébként előbb frissítettem 11-re. Az első felugró ablak ugyan az volt, h blokkolta azt a címet...de az ellenőrzés nem talál semmit.
Mostanában kb. 10 percenként feldob a nod egy "A cím le van tiltva" ablakot.Mindig ugyan az a kezdetű web-cím szerepel benne, olyan mintha lene egy kártevőm vagy vmi ami reklámokat akar megnyitni a böngészőmben...(régebben nyeltem be ilyet amikor nem volt vírus írtóm)
Nekem még csak a 9-es verziójú ESET van fenn a gépen, de azt mindig frissítem. Az ESET oldalán nem találtam erről a típusú felugró ablakról semmit.... és nekem az is fura, hogy a kijelző közepén jelenik meg, nem pedig jobb lent az óra felett, ahol minden egyéb értesítő a programtól.
ez a felugró ablak:
Ha valaki találkozott ilyennel, annak megköszönném az infóját.
Nos ezt azért elég nehezen hiszem el, hiszen csak manuálisan tudod blokkolni a felhasználókat és ha másnak nincs hozzáférése a
fiókodhoz, akkor csak te lehettél a rendszer magától nem blokkol senkit és hogy mi okod lehetett rá azt is csak szintén te tudhatod. Nos igen nem így ismertük meg egymást egy rendes srácnak gondoltalak, de ezek után már sajnos nem igazán tudom mit gondoljak hogy ez valóban véletlen volt e vagy szándékos ezt is csak szintén te tudhatod!
Üdv.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Köszi a tanácsot, lehet hogy megfogadom és nagyon szívesen a továbbiakban is neked is és mindenki másnak.
Üdv.
Kubu: Nagyon kösz a kódokat. Igyekszem frissítgetni a fejlécet, ahogy jövök. Használd a tiltás gombot. Nekem is van ilyen listám, azóta nyugodtabbak a napok 😊
Hát nem tudom hogy most sírjak vagy nevessek!
Egyébként igen van megívóm a kért oldalra, de hogy ezek után még elvárnád hogy küldjek is azért ehhez már kell gerinc! <#nevetes2>#nevetes2> <#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: Kubu86, 2018.01.03. 18:28:14
Készíts egy friss, új újságos regisztrációt, és az E-Mail címed alapján automatikusan meghosszabbítja az időszakot!
Üdv: howarju
(a leírásban sehol sem jelzik, hogy számolja a próba időszakot...) Ha lejár, mit tehetek, írjam be mindig az újságos kódot, esetleg rakjam újra? köszi... (nekem nem kellenek prémium dolgok, se nem netezek se nem semmi amiért egyáltalán fenn van, hogy a telepített játékokat azért átnézze.)
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne gyertek "hogy minek rá",mert kell a windows miatt (is). 😊
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2018.01.01. 00:53:42
"eset biztonsági előfizetése 4 nap múlva lejár"
Holott be van aktiválva, 02.28-ig. Az itten kódokkal.
Miért írja ki? Hol lehet kikapcsolni?
B.Ú.É.K. Mindenkinek!
Továbbra is köszönöm a kódokat! <#worship>#worship>
"A BC a jobbik csapat jutalma."
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
CHIP.Pc.2018/01
Kód: jajpfjus
Regisztráció.
Érvényes: 2018.02.28.
CHIP.Mobil.2018/01
Kód: dvwk5ccj
Regisztráció.
Platformok: Android,Windows Mobile,Symbian,Okostelefonokon és Táblagépek.
Érvényes: 2018.02.28.
Nincs.
Jelenleg ezek a legfrissebb free licenc kódok.
Mivel ezek promóciós licenc kódok így 2 hónapnál tovább nem működnek és jelenleg ezek a legmegbízhatóbbak mert mindenki egyedi licenc kódot kap regisztráció után.
Ha megkérdezhetem ezekkel a licenc kódokkal mi a problémád?
2 hónap alatt szerintem kényelmesen újra be tudod aktiválni a programot.
Üdv.
Regisztráció: http://www.eset.hu/chip_mobile
Érvényes: 2017.12.31.-ig.
Nagyon szívesen Millerke és neked is és a többieknek is szeretetben gazdag boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!
Üdv.
Lassan közeledik a Karácsony és nem tervezek sokat gép előtt lenni. 😊
Ezért szeretném most megköszönni mindenkinek a sok segítséget, illetve a kódokat amit mindig precízen megkapunk Tőletek.
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! 😊
Millerke
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Kód: KB66YB5Y
Érvényes: 2018.02.01
Regisztráció: http://www.eset.hu/pcguru
================================
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10