Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Szívesen!
Örülök hogy megoldódott a probléma!
Nos igen, én is ezért javasoltam hogy törölj mindent, csak végső esetben mentsd le amire tényleg szükséged van, jelszó, meg a könyvjelzőket, mert sajnos nem miden esetben lehet kiszúrni hogy hová települt a kártékony program, de ez a leg egyszerűbb megoldás mint hogy órákat szenvedjél feleslegesen.
Üdv.
Együtt erősek vagyunk, külön külön gyengék!
Azóta megoldódott. Töröltem a böngészőt mindenestül, azóta nincs gáz.
Érdekesség képpen: miközben elkezdtem letörölni, eszembe jutottt, hogy kb fél éve már volt hasonló problémám, de akkor fel is ugrottak mindenféle reklám oldalak ha használtam a böngészőt... a nod nem fogta őket... ekkor elkezdtem inkognitóban használni a böngészőt, és úgy nem jöttek a reklám ablakok. ezt így csináltam kb egy hónapig.... aztán csak simán megszűntek a felugró ablakok... nem tudom mitől, esetleg a nod fogott meg vmit... nem tudom... aztán most jött csak vissza ez a jelenség, hogy a nod dobálta az értesítőt, hogy blokkolt egy felugrót....
elég fura jelenség..
köszi a segítséget, és a friss kódot is! <#worship>#worship>
Érdemes-e androidra feltelepíteni a mobilos verziót?
Vagy elég Samsung telefon esetében a beépített Intel (McAfee) kártevőírtót aktiválni?
Kód: HTC7DP6C
Érvényes: 2018.03.01
Regisztráció: http://www.eset.hu/pcguru
================================
Köszönöm a segítséget.
Beállítások > További beállítások > Vírusírtó > Kivételek > Hozzáadás
Utána betallózod az elérési utat.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
ESET Internet Security 11.0.159.0 mától kezdve ellenségnek tekinti az Auto KMS-t (tegnap még a log file szerint rendben lefutott). Van ellene orvosság?
Köszi, ha tud valaki valamit.
Parts
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
<#worship>#worship>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
CHIP.Pc.2018/02
Kód: rzunzpfn
Regisztráció.
Érvényes: 2018.03.31.
CHIP.Mobil.2018/02
Kód: tk87hke2
Regisztráció.
Platformok: Android,Windows Mobile,Symbian,Okostelefonokon és Táblagépek.
Érvényes: 2018.03.31.
ESET 11 verzio tagjai:
Nod32
Internet Sec
Smart Sec Premium.
Multi Device sec.
A sima smart sec megszunt, beleolvadt az internet sec verzioba. De ez ki is van irva a fooldalon.
Ha ennyire bizonytalan van, vagy tajekozatlan, hivd fel oket telefonon, vagy keresd oket emailben. Nekem is valaszoltak pont ezzel a temaval kapcsoaltban, amikor meg ki sem volt irva az oldalra, hogy meg fog szunni. Mar hivazalosan is ki van irva, NINCS SMART SEC A 11-ES VERZIONAL.
,,Az ESET Smart Security helyét átveszi az új, továbbfejlesztett
védelmi megoldásunk - az ESET Internet Security!"
https://www.eset.com/hu/otthoni/smart-security/?gclid=EAIaIQobChMIn5eM09_k2AIVDPEbCh0JuQ3qEAAYASAAEgJ0yvD_BwE
Örülök, hogy minden verzióhoz jó, köszönöm a részvételt.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Eset Smart Security, Internet Security, (windows) Mobile Security (android) mindig OK.
Ezutal is köszönöm a kódokat.
Én Eset Smart Security-t használok régóta és jó a kód hozzá.
M.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
A kódok melyik szoftvertípushoz alkalmazhatók?
Én az ESET NOD32 Antivirus -hoz használom és működik, no de...
Eset Internet Security, Eset Smart Security, Eset Smart Security Premium?
Esetleg más verziók? Linux, Mac?
Csakis tapasztalatokat írjatok, ne találgassunk. Köszi