Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm a kódot! <#eljen>#eljen>
Köszi!
Hálás! Köszönök szépen nektek mindent! A Kódokat és a hozzászólási segítségeket!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Kubu66!Köszönöm a kódot!
Köszönöm!
<#eljen>#eljen>
CHIP.Pc.2017/12
Kód: kux4cpzb
Regisztráció.
Érvényes: 2018.01.31.
CHIP.Mobil.2017/12
Kód: btnekc5b
Regisztráció.
Platformok: Android,Windows Mobile,Symbian,Okostelefonokon és Táblagépek.
Érvényes: 2018.01.31.
Utoljára szerkesztette: Kubu86, 2017.11.30. 08:21:17
Együtt erősek vagyunk, külön külön gyengék!
Köszönöm szépen! 😊
köszi
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Köszönöm a kódot Kubu86 <#worship>#worship><#worship>#worship><#email>#email>
Köszönöm a kódot Kardos Lajos !
Maximális köszönetem !!!!! :-)
Nagyon szívesen!
Kubu86!Köszönöm szépen a segitséged!Igen hasznos voltT
Szia!
Mivel ilyen szépen kérted, rászántam magam és segítek.<#smile>#smile>
Ellátogatsz erre az oldalra és figyelmesen át tanulmányozod: Uninstall ESET
Minden le van írva részletesen, hogyan kell letörölnöd a programot, ha a saját beépített uninstall programja nem tenné azt úgy ahogy rendeltetésszerűen kellene.
Az oldal nem Magyar nyelvű, de egy szövegfordítóval le lehet fordíttatni és a lényeget így is megérted.
Röviden, a program letöltése után, a rendszered csökkentett üzemmódban kell futtatnod és úgy használni a programot amit letöltöttél, a további instrukciók részletesen le vannak írva.
Mivel ilyen szépen kérted, rászántam magam és segítek.<#smile>#smile>
Ellátogatsz erre az oldalra és figyelmesen át tanulmányozod: Uninstall ESET
Minden le van írva részletesen, hogyan kell letörölnöd a programot, ha a saját beépített uninstall programja nem tenné azt úgy ahogy rendeltetésszerűen kellene.
Az oldal nem Magyar nyelvű, de egy szövegfordítóval le lehet fordíttatni és a lényeget így is megérted.
Röviden, a program letöltése után, a rendszered csökkentett üzemmódban kell futtatnod és úgy használni a programot amit letöltöttél, a további instrukciók részletesen le vannak írva.
Hát korán örültem,hogy sikerül le törölnöm mindent,mert amikor fel akartam telepiteni a 10-st,ki irja ,hogy már telepitve van a leg újabb!Igy aztán mégis kérek szépen segitséget a nálam okosabbaktól!
Elnézést a felesleges kérésért de sikerült megoldani a törlést.
Szép napot mindenkinek!Segitséget szeretnék kérni mert vissza akarom tenni a Smart Securiti 10-s verziójátInternet Securiti 11-a volt fen és amikor uninstaláltam nem törölt le mindent.Hogy tudom a maradékot le takaritani a gépemről?Előre is köszönök minden segitséget!
<#eljen>#eljen>
Kód: H7W4N9BC
Érvényes: 2018.01.01
Regisztráció: http://www.eset.hu/pcguru
================================
Elhiszem,de nálam ez volt és nálam is tiszta telepítés volt Úgy látom hogy ezzel nem vagyok egyedül,mert az itt lévőknek is van gondja vele Kipróbáltam 1 pár nevesebb védelmet,azokkal semmi baj nem volt és ezért gondoltam hogy az Esettel baj van
Nálam és Feleségem gépén eddig semmi probléma nem jelentkezett. Tiszta telepítést csináltam mindkét gépen, viszont a munkahelyemen mindegyik gépre csak rányomtam az új verziót simán, ott is minden rendben.
Sziasztok!Azt javaslom hogy a próbaverzó alatt,figyeld meg hogy előjön-e bug,ha leszel olyan szerencsés hogy nem,akkor válts újságos kódra Gmail,Outlook stb e-mail címet használj,ideiglenest ne,mert azt nem fogadja el JackOneill7 a kérdésedre válaszolva,a tiszta bugra azt értem,hogy besárgulva összeomlik,akadozva vagy nem frissít,meg a LiveGird is azt csinálja mint másoknak is
Kiválasztod a számodra megfelelő újságot(itt az oldalon) , majd a regisztrációra kattintasz. A bejött oldalon megadod az újsághoz mellékelt kódot, megadod az adataidat és amilben kapsz egy licencet. Megnyitod az ESET-et, bal oldalt súgó és támogatás, majd licenc módosítása. Oda bemásolod az emilben kapott 3. pontban található licenc számot.
Sziasztok ,
Kérném segítségetek .
Most töltöttem le a Nod32 vírusírtót , de csak a próbaverzió változatát .
Szeretném véglegesíteni , csak nem tudom hogyan kell .... 😊
Kérlek segíts benne .
Köszönöm 😊
Kérném segítségetek .
Most töltöttem le a Nod32 vírusírtót , de csak a próbaverzió változatát .
Szeretném véglegesíteni , csak nem tudom hogyan kell .... 😊
Kérlek segíts benne .
Köszönöm 😊
Köszönöm a kódot!
Sziasztok, - találkoztatok már a következő problémával ? ( mióta a 11 - es van fent ezt dobálja fel )
.. előre is Köszönöm ha van valami ötlet.
Újratelepítés nem segített ( csak ideiglenesen ), - frissítési gyorsítótár ürítése szintén nem, tűzfal nem blokkol..
.. előre is Köszönöm ha van valami ötlet.
Újratelepítés nem segített ( csak ideiglenesen ), - frissítési gyorsítótár ürítése szintén nem, tűzfal nem blokkol..
Szerintem az óraátállításhoz semmi köze sincs. Nálam jellemzően akkor fordul elő amit leírtál ha nincs aktív internet kapcsolat. (Pl. PC bekapcsolása után amíg a modem nem áll fel teljesen.) A Live Grid egy fajta felhő alapú szolgáltatás amihez kell internet. Amint van internet hozzáférés, azonnal működik a Live Grid is.
Köszi a kódot Kubu86. <#worship>#worship>
Például?
Sziasztok!Az Eset,a 11-es verzióval is tiszta bug maradt<#levele>#levele>
moonster köszönöm a kódot!<#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: cseko55, 2017.10.29. 15:23:49
Utoljára szerkesztette: cseko55, 2017.10.29. 15:23:49
köszi a kódot!
Eddig nem volt hiba, és nálam ezóta csak egyszer csinálta.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Nálam pontosan ugyanezt csinálja.Gondolkozom azon,hogy vissza rakom a tizest.
Nekem ma már harmadszor dob fel hibát az ESET 11, hogy a LiveGird nem érhető el. Azt írja, hogy áramkimaradás, vagy hálózati hiba okozhatja, de tudtommal nálam egyik hibaok sem áll fent. Aztán pár perc múlva eltűnik a hiba, és visszaáll rendes állapotba. Másnál is csinálja ezt, vagy csak nálam? Lehet az óraállításhoz van köze?
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Én is köszönöm a kódot.
Kubu86!Most már én is meg tudom köszönni a kodot!
köszi!
Szívesen mindenkinek! <#wave>#wave>
Koszonjuk a kodot Kubu 😊
Hálás! Nagyon szépen köszönöm a kódot!!! Kubu86
<#eljen>#eljen>
Köszönöm a kódot! <#eljen>#eljen>
CHIP.Pc.2017/11
Kód: 4ekv9yyu
Regisztráció.
Érvényes: 2017.12.31.
CHIP.Mobil.2017/11
Kód: dj9n2jf6
Regisztráció.
Platformok: Android,Windows Mobile,Symbian,Okostelefonokon és Táblagépek.
Érvényes: 2017.12.31.
A Prémiumot eddig sem lehetett, többször próbáltam. Az új EIS 11-et viszont lehet az előző kóddal, ahogy JackOneill7 kolléga #13581-ben írta. Az ESET® Mobile Security szintén frissül a régi kóddal.
Sziasztok!
Szeretném meg kérdezni hogy, letöltöttem a live installerrrel a Eset Smart Security Premiumot,és nem engedte aktiválni a pcguru regisztrációs kóddal csak a internet security-t.
Miért nem lehet regisztrálni hívatalossan kapott koddal?
Szeretném meg kérdezni hogy, letöltöttem a live installerrrel a Eset Smart Security Premiumot,és nem engedte aktiválni a pcguru regisztrációs kóddal csak a internet security-t.
Miért nem lehet regisztrálni hívatalossan kapott koddal?
A kodok barmelyik verziohoz jok. Ugyanugy lehet tovabb hasznalni, a meglevo licencet beirod es kesz. A koddal tovabbra is ugyanugy hasznalhato a sima antivirus es az internet sec is.