Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Felhasználói név és a Jelszó mezõket üresen kell hagyni!
A Frissítések fajtái résznél a Vírusadatbázis és a Programösszetevõk is legyen automatikus!
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
ja és miért kell 2 hszben leírnod azt amit 1ben is leírhatnál?
Bazinga!
Ha jobban belegondolok, lehet, h több verzió is van a DVD-n és alapból pont nem a megfelelõt installálja.
Találtam egy jó oldalt, meg akartam osztani a Topiktársakkal és te fanyalogsz - mindegy, nem veszem magamra.
Szerintem jobban belefér, mint sok felesleges személyeskedés.
Másrészt meg NEM ÉRTEK veled egyet: ha vkinek több védelmi rendszere van, célszerûbb egy helyrõl, ázttekinthetõ formában tájékozódni.
Bár ízlése válogatja.
Az a jó, ha több opció van - szerintem ebben azért még tán velem is egyetérthetsz.
Legyen mindenkinek jó napja!
Fortuna fortes adiuvat.
A NOD32 aktualitásait, talán célszerûbb a saját weblapjukon kukkolni.
Persze gusztus dolga.
Ettõl a naptár valóban hasznos.
Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
OFF
Iron Maiden, hálás vagyok,hogy vetted a fáradságot, és elmagyaráztad a DropMy Rights használatát. Csak ajánlani tudom mindenkinek, csodálom, hogy még nem terjedt el jobban...Itt egy link, ahol a különbözõ beállításokat le is tesztelik (N, U stb.). Nagyon tanulságos.
DMR-teszt
ON
Nem tudjátok, hogyan lehetne ettõl az MBR-szektoros hibajelzéstõl ("Hiba történt a 2 (3) fizikai lemez MBR szektora vírusellenõrzésekor. Hiba történt a szektor olvasása során") megszabadulni? Tudom, hogy valószínûleg a nem létezõ "Y" és "Z" meghajtóimazt akarja fizikai lemeznek felfogni, de idegesítõ. És az normális, hogy szkennelésnél nagyon sok helyne írja, hogy "védett file"? Azokat meg sem vizsgálja?
Fortuna fortes adiuvat.
NOD32 aktuális frissítés
Fortuna fortes adiuvat.
Nálatok is ez alegfrissebb adatbázis?
Köszi!
Fortuna fortes adiuvat.
Mess with the best, and die like the rest...
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Lene egy <#lama>#lama> kérdésem.
Beszeretném tutin konfigurálni a nod 32 - tõt és ahoz kéne segítség.
elõre köszi mindenkinek.
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Fortuna fortes adiuvat.
segitséget szeretnék kérni.megszereztem a nod 32 progit,de sajna nincs hoozza
felhasználoi név és jelszom a frissitésekhez.ha valaki tud kérem segitsen nekem.elöre is köszi.
üdv.:g
Bravó! Jó sokáig járhattál a jogra, hogy ezt így bevágtad <#smile>#smile>! A time limit kinyírása akkor is csalás a programmal szemben, illetve lopás a gyártóval szemben! <#vigyor>#vigyor> Egyébként nekem tök mind1 ki hogy csinállja, nekem kiráály minden ez a lényeg! <#vigyor2>#vigyor2><#circling>#circling><#buck>#buck>
Minden jót!!
Shadowkiller
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
Lopás
316. § (1) Aki idegen dolgot mástól azért vesz el, hogy azt jogtalanul eltulajdonítsa, lopást követ el.
(2) A büntetés vétség miatt két évig terjedõ szabadságvesztés, közérdekû munka vagy pénzbüntetés, ha a lopást kisebb értékre, vagy a szabálysértési értékre elkövetett lopást
a) bûnszövetségben,
b) közveszély színhelyén,
c) üzletszerûen,
d) dolog elleni erõszakkal,
Csalás
318. § (1) Aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart és ezzel kárt okoz, csalást követ el.
ja.
http://www.9down.com/story.php?sid=6042
vagy innen:
http://rapidshare.de/files/7328712/NOD32.FiX.v2.1-nsane.exe.html
Az elsõ elvileg egy teljes értékû Nod32 (ott van mellette a szükséges azonosító és jelszó, a második szerintem csak idõkorlát hosszabító a trial verziókhoz (nem próbálltam nem tom csak tipp <#hawaii>#hawaii>))!
Én megvásároltam, tehát ha az elsõ linkes megoldás jó és mûködik akkor ez a megoldás a problémádra! Sok sikert! <#circling>#circling><#vigyor>#vigyor>
Shadowkiller
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
De azt mondjuk nem értem, hogy a 9down.com-on megvan adva a username meg a password szal mükszik is!! Ezt nem vágom hogy csinállták? Hisz ehhez licenszet kéne vásárolni LOL! De yópofa! Bárcsak minen progi így lenne<#buck>#buck>
http://www.9down.com/story.php?sid=6042
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
Minden jót! <#smile>#smile>
Úgy tudom, ha megveszel egy bizonyos számítástechnikai folyóiratot, abban megleled a NOD 32 aktuális, "update"-hez szükséges kódját. Nem ugrik be a folyóirat címe. Másfelõl - több progival ellentétben-, a NOD-dal el lehet játszani, hogy 30 naponta uninstallálod, majd installálod.
Nem hagy olyan nyomot (valószínûleg) a registry-ben, mint oly sok más program, amit ezen ok miatt nem lehet újratelepíteni (ld. Port Explorer, TrojanHunter(sajnos).
Itt az az egy metódus van-empirikusan-, hogy a Total Uninstall platformja alatt telepítesz, majd ezzel is távolítod el a kérdéses programot. Ez rögzíti a registry "before" és "after" állapotát, ezáltal az adott progi MINDEN nyomát eltávolítja a registrybõl is. Ez mûködik!
Legyen jó napod!
P.S. A NOD32 - m frissít mint a kisangyal. A "Process Explorer" (nmagyon jó progi, kiváltja a "Task Manager"-t), muztatja, hogy minden frissítés triggereli a regedit beindulását, ami szépen beilleszti a legfrissebb vírusadatbázist a rendszerbe...
Fortuna fortes adiuvat.