15641
-
#3889 Én azt hittem az Avastra mondod, hogy jobb!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mindenki tudja, hogy a NOD32 jobb az Avastnál. Csak ezt itt nem szabad hírdetni, mert hatalmas flame lesz -
#3888 bocs a második hsz-ért, de ha nem megy a v3.0, akkor ott van a 2.7-es amihez nekem van működő fixem -
#3887 nekem eddig a nod a tökéletes. nekem egyszer volt avastom. nem talált egí vírus se, amikor meg talált, nem bírta kiírtani... utána felraktam a nodot, talált 400 (!) vírust és minddel végzett... szóval ennyit az avastról. meg a nodban tok csak megbízni, mert tudom, hogy hiába nem tudja kiírtani a vírust (ami nagyon nagyon ritka), akkor is felismeri. meg mellesleg találtam hozzá működő serialt :K -
#3886 Egyenlőre annyit tudok mondani, hogy se jobb, se rosszabb! Tökéletesen meg vagyok vele elégedve! -
#3885 Most nekem is az van nem mellesleg sztem jobb is a nodnál. -
#3884 Nekem, félpercig tart a frissitések lehúzása. -
#3883 Én se vagyok semmi. Mióta nem megy az hackelt update server azóta Avastot használok! -
#3882 ebben egyet értek :) -
#3881 póni! -
#3880 "Az emberi lustaság határtalan" "A lustaság fél egészség" -
#3879 mondjuk azért a frissítések letöltése nem 5 perc :) persze ez net függő..
------
ezt most mindenkihez intézem: van ez a TemDono.Fix.v1.2; ezt le lehet törölni amúgy? mert ha netalántán másik vírusírtót tennék fel (ennek mondjuk nagyonnagyon mininámlis a zesélye, mert a nod32 az egyetlen vírusírtó, amiben megbírom :)), akkor ez ne legyen rajta. -
#3878 Ezt a lusta bagázst el nem hiszem.....
Emberek 5 perc ujrarakni!!!!!!! -
#3877 hoppá :) ez vírusos lesz :) valami Win32/HackAV.R szal ne próbáljátok ki -
#3876 na, most szedtem le egyet DC-ről. fel is töltöm, tárhelyemre; ha valaki ki akarja próbálni annak itt a link: itt -
#3875 sztem töröld ki, lehet vírus :) -
#3874 ööö most lehet meg fogtok kövezni, ezért de nem tudtok a nod32 v3-hoz egy működőkjépest cracket ajánlani? olyat mint pl a NOD32.FiX.v2.1-nsane a régebbi versionökhöz, hogy 40000 év ingyen update-et biztosít, és persze ne legyen benne megbújva semmilyen trójai, vírus etc. -
hart #3873 A NOD32_v3.0.642_32bit_FiX_1.2-TemDono.exe installálásakor létrejön egy C:\RECYCLER\rundll32.exe fájl, ami az automatikus indítás menűbe beírja magát, és a hax.60z.org weboldalra akar menni. Mi lehet ez?
-
#3872 Igen, az az 1.1-es verzió volt, én linkeltem, de nem sokáig volt életképes. -
#3871 Az biztos, hogy a 3.0.650-es magyar NOD32 Antivirushoz jó! Egyébként volt ennek egy 1.1-es verziója is, ami tényleg szar volt. -
#3870 de ez a multkor már nem müködött -
#3869 Emberek ne szenvedjetek mindenféle szutyok serial cserélgető és egyéb okosságokkal! A TemDono 1.2-es FIX-nél jobb és egyszerűbb megoldás NINCS! A 31 napos trial időszakot "fagyasztja" be, tehát minden gépindításkor visszaáll a számláló 31 napra! Nincs semmilyen szerver cím trükközés és egyéb okosság.
TemDono.Fix.v1.2 -
#3868 bróbáljátok meg<-- ezt haveromnak küldtem me panaszkodott és frissit megint, igaz kérdés meddig -
Dávid407 #3867 De nekem az a sor hiányzik a névjegyről... -
Zsolt01 #3866 Ez engem is érdekelne ! -
#3865 [IMG]http://www.feltoltes.info/images/6486nod32.JPG[/IMG][/URL]]szóval link. -
#3864 -
#3863 Marsupilami Fix
erröl tud valaki valami okosat? -
#3862 Akkor ez szerinted mi ? -
Dávid407 #3861 Nekem az a furcsa, hogy nem írja ki a trial verzió, hogy meddig érvényes... Hiába nézem a névjegyet vagy bármit, egyszerűen nincs kiírva... (Amúgy ma telepítettem és egyből megtalált 2 olyan vírust, amit a régi szutyok ingyenes "vírusírtó" nem vett észre) -
#3860 Sokan divatból fikázzák. -
tompka #3859 Sok ismerősöm nem szereti az ESET terméket.
Most az előbb 4 támadás volt a gép ellen. Mind a 4-et elhárította az SS :) -
#3858 Egyébként igen apróbaverzió is teljes értékű csak ha lejár az idő nyávog. -
#3857 Ha lejár újra letöltöd és ujra rakod sztem jobban megéri az5 perc munka mint a pénz az újságra. (ha csak ezér veszed) -
#3856 Minden liszensz lejáratot jelez Azt is amit a nod állit be gyárilag..... Bár fura most ez nekem hogy nem 30 napos a határidő.
-
#3855 thx akkor lehet lecserélem a KIS 7et -
#3854 igen
tegnap raktam fel -
#3853 Ez a www.eset.hu rol van?? -
#3852 ez a sima nod32
-
Apocalipto #3851 Avira szerintem jobb nála -
#3850 Akkor ha leszedem az ESS-t a www.eset.hu mint proba verzio akkor majd 2 hónapig megy teljesen??