Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dred bíró
Én volt mikor 5-10 percig is írtó néklkül voltam. Bár laikus vagyok de sztem ennyí idõ alatt végzetes katasztrófa nem történik.

\"Én vagyok a Rend!\"

Mentsd le a NOD-ot. Ne menj fel a Netre. Uninstalláld a Nortont. Installáld a NOD-ot, olvass utána (okosítás stb.). Rossz esetben havonta felteszed, és 30 napig OK vagy. Folyamatosan frissíted (vagy frissíti magát), Now U 're done.<#mf1>

Fortuna fortes adiuvat.

Jónapot, fórumozók!
Itt egy kezdõ. Segítsetek. Hamarosan lejár a NA 2005-öm. Valaki azt javasolta, hogy NOD32-õt tegyek fel úgy, hogy elõbb kipróbálom a 30 napos ingyenest. De ha a NOD 32 mellett döntök, akkor le kell szednem róla a Nortont. Azt meg nem tudom, hogy kell. És elõbb letöltöm a NOD 32-õt és nem aktiválom és utána szedem le a Nortont, hogy ne maradjak már vírusirtó nélkül egy percre sem, ugye? Aztán mûködik a NOD 32, mint a parancsolat vagy kell még valami mellé? Egyébként WindowsXP prof. van a gépemen. Üdv: 16
bigfoot
köszi!

Agy, azért brutál dolgok kúsztak a gépedre... Hun szedted õket össze? Mer' én ennyirõl egy helyütt nem is hallottam.

Fortuna fortes adiuvat.

Agy Halott
koszonom mindenkinek a segitseget!
Agy Halott
pff akkor azt meg le kõ töltenem... lehet nem éri meg, mert amugy is win reinstallt is akartam már... ez a kezdõ lökés! :)
Agy Halott
konfigolni mindig szoktam, soha nem hagyom alapon!
Yeap-ez nem agyhalott, diszkhalott.

Fortuna fortes adiuvat.

mrzed001
Hiren's BootCD-vel bootolsz, totális víruskergetést indítasz róla az össz wincsidre, win, spyware irtó teljes clean, NOD teljes full mélységû sûrítettben is keresõ teljes clean ... ha szerencséd van túléli, ha nem és felülírtak rendszerfile-okat vírusok, akkor reinstall

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Tomicsek
Szia!

Szerbusz, Tomicsek!<#wave>

Fortuna fortes adiuvat.

Reinstall és konfiguráld rendesen. Az alapbeállítások nem kielégítõek.
Az IMON-nál pld. legnagyobb hatékonyságra kell állítani (HTTP), sz akciókat be kell jelölni, és mindegyikbe be kell venni a kiterjesztett heuresztikát. Aztán a "Szervereknél" (HTTP) lehet az egyes weboldalakat finomhangolni.
Ld.1114 - olvasd el, biztonságos lesz. Hagyhatod alapon is , de úgy nem kielégítõ.

Fortuna fortes adiuvat.

Tomicsek
Reinstall.

Agy Halott
#1111, #1113 - Mondom , tegnap elott a "Fertõzött"-nél nulla volt, tegnap hatezer valamennyi, ma meg 19.904!

Most megint megnéztem, most meg 68.456!<#guluszem1><#wilting><#wow3>

Ilyenkor mi van? Reinstall?
Konfiguráljátok maximális
leírás itt:
NOD32 beállítása

Fortuna fortes adiuvat.

zvaragabor
Én szerintem csak az összes eddigi elkapott virust irja ki.

Chaos Anno Domini

Dred bíró
Elvileg a nod az elitbe van :)

A vírusokat meg érzi mer egszer elkspott nekem :)

\"Én vagyok a Rend!\"

Dred bíró
Ezeket honnan szetted össze?! Én még olyat nem láttam hogy saját magától ennyít írjon ki.

Elvileg lehetséges.

\"Én vagyok a Rend!\"

Agy Halott

Erre mit tudtok mondani? 1 nap alatt gyûlt fel! Lehetséges ez, vagy bexart a NOD32?

INFO a NOD32-mrõl:

Próbaváltozat
Hátralévõ napok száma: 16715840
NOD32 antivirus system információ
Vírusdefiníciós adatbázis verziószám: 1.1656 (20060712)
Dátum: 2006. július 12.
Vírusdefiníciós adatbázis build: 7660
Információ a víruskeresõ további részeirõl
Kiterjesztett heurisztikus modul verzió: 1.032 (20060707)
Kiterjesztett heurisztikus modul build: 1116
Internetes szûrõ verziószáma: 1.002 (20040708)
Internetes szûrõ build: 1013
Tömörített fájl ellenõrzési modul verzió: 1.047 (20060704)
Tömörített fájl ellenõrzési modul build: 1166
Információ a telepített összetevõkrõl
NOD32 For Windows NT/2000/XP/2003/x64 - Alap
Verzió: 2.51.26
NOD32 For Windows NT/2000/XP/2003/x64 - Internet support
NOD32 for Windows NT/2000/XP/2003/x64 - Standard
mrzed001
Hát, nekem épp a norton leszedése után talált NOD csúnya vírusokat
Egyébként IMON kapkodja el nekem szépen a csúnya dolgokat

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

baajos
hát ez a gyanus nekem is. amig norton volt az néha talált valamit meg támadást jelzett stb. de a NOD olyan csöndben van hogy nem is értem.. :)

Pet

Dred bíró
Üdv. Fellet menve pár veszélyesebb oldalra (xxx meg játék oldalak) de a nod 32 az égvilágon semmit nem jelzett egyik oldalon se (mégcsak bejövõ támadást se fogott meg) Az összes ful scan-él azt mondja tiszta a gép.

MEGBÍZHATOK BENNE?

\"Én vagyok a Rend!\"

Dred bíró
Lejjyeb van belinkelve egy nod fixd nevü cucc. Azzal megtudod növelni a teszt napok számát, (6 számjegyûre)

\"Én vagyok a Rend!\"

Fortuna fortes adiuvat.

Állítsd be a NOD-ot
NOD32

Fortuna fortes adiuvat.

Tomicsek

baajos
Kellemes csalódásban van részem, a NOD gyorsabb mûködést enged a gépnek mint az eddigi nortonom! Kár hogy csak triál és 30 napos. Kéne valami kód hozzá! Nem tud valaki mûködõt! ??? Köszi

Pet

baajos
köszi

Pet

Fortuna fortes adiuvat.

baajos
Egy olyan oldalt írjatok nekem ahonnan precízen lejön a NOD magyar. Sajnos nem mindenhonnan jön le müködö változat. Vagy 2 nap mulva gondokat csinál. Mi a legjobb tipp egy tuti változathoz??? Köszi!

Pet

Can NOD32 be updated without access to the Internet?

Yes - typically one computer in the network is set up as the update server - that computer is linked to the Internet and is updated from the NOD32 sever. Other computers in the network go to this update server for updates. For more information, please read the Guide for network administrators.

Fortuna fortes adiuvat.

Már sokszor volt róla szó. keress vissza...

Fortuna fortes adiuvat.

Szasztok.Egy kérés:mondja már el vki,hogy lehet a NOD-ot frissíteni egy olyan gépen,ami nem kapcsolódik a netre?Elõre is köszi.

Ugyanez van nálam is de nem zavar.

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

köszi,remélem mûködik, bár nekem 98-as windows-om van...
me and a monkey
jav: frissebb...

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

me and a monkey
Levettem a magyar hivatalos oldalról a 30 napos próbaverziót.
Fix rá és azóta is frissít a mint a vöcsök.
(Egy dolgot azért észrevettem még régebben bár túl nagy szakszerûségrõl nem tanúskodik: amikor kiírja, hogy a legfrisebb verziót használom de a linkelt oldalon látom, hogy van frisebb, akkor néha kétszer-háromszor is rá kell kattintani a frissítés gombra, 3-4 próba után már leveszi a legújabb frissítési adatbázist)
Jobb alsó sarkot nézd

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Már ha FIX-et keresed. Egy próbálkozást megér. Nálam 3 napja nem mûxik.

Fortuna fortes adiuvat.

Itt is megtalálod, a tömörített folderben:
NOD 32 Full

Fortuna fortes adiuvat.

EZ valami crack vagy mi?

hi
tudna nekem segíteni vki? az #943-as pontnál belinkelt progi exéjét szeretném letölteni de már törölték. Honnan tudnám még is megszerezNI??
Van a PCWORLD magazinban is kód. Egyébként hasznos, jó technikai fóruma van.
De azértz a Supergamez a nyerõ!<#mf1>

Fortuna fortes adiuvat.

Igen, tudom. Én választékbõvítésnek szánom ezen oldalakat.<#eplus2>

Fortuna fortes adiuvat.

zvaragabor
Minden egyes magazinban ugyanazon kód található, szal akárhányan regelhetnek vele.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Van másik lehetõség is. Aki rendszeresen veszi a GA**STAR magazint, vagy akinek van ismerõse, haverja, az találhat benne egy kódot(általában a 7. oldalon). Felmész az alábbi címre,: http://www.nod32.hu/gamestar/ és regelsz, majd az ímélben kapott jelszó, felhasználónevet ingyenesen, és legálisan lehet használni a magazin következõ számának megjelenéséig.

Chaos Anno Domini

90 Day-long NOD32 software legal copy for you to use.

Step One: Obtains NOD32 legal copy ID
http://www.nod32club.com/free.shtml

Step Two: Registers your NOD32 software
http://reg.nod32.com.hk/
--------------------------------------------------
STEP ONE TRANSLATION
* Name:
* Email address:
* Confirm Email address:
Telephone: (OPTIONAL)
Address: (OPTIONAL)
Where did your hear about this:
(USE A VALID EMAIL)
Now wait for the email to arrive, once arrived C&P the
REG CODE into Step Two URL and complete form!

PS.dosta³em maila o takiej tre¶ci : "Dziêkujemy za zarejestrowanie twojej kopii NOD32. Powiniene¶ otrzymaæ twoj± nazwê u¿ytkownika i has³o dla pobierania uaktualnieñ i ulepszeñ e-mailem w ci±gu godziny"- przet³umaczone !

Przed chwilk± dosta³em kluczyki !

Fortuna fortes adiuvat.

Nem az a baj. Most írom 20x. Visszaáll reboot után - nem csak nekem, nemzetközi fórumon olvasom, sokaknak. De én már a 2.51.28-ast használom. Kapom a jelszót, 1 hétig jó, aztán írom be az újabb jelszót.

Fortuna fortes adiuvat.

lck
Hát nemtom, nekem most fixszel: 1.1644 (2006.07.04) Az elõbb frissített.
Épp ezért áttértem az adathalászatra, és naccerû, új NOD-kulcsokkal teli oldalakra lel a figyelmes és nyelveket beszélõ surfer.<#taps>
Ezért mindig új, friss kulcsot használok, nem szebvedek a fix-szel többet!

Fortuna fortes adiuvat.