15641
-
futobajnok #4009 Sziasztok!
Feltettem a nod32 3.0 és csak próbaverziós!
Véletlenül nem tudja valaki honnan tudom leszedni a nodfix-ét?
Előre is köszi!
Üdv! -
etele34 #4008 Hali!
"...ha belemegyek a Windows rendszermappájába és megpróbálom ezt a fájlt simán kitörölni, akkor nem engedi, mert azt írja, hogy másik személy vagy program használja. Hogyan lehetne ezt kitörölni?...
Próbáld meg az Unlocker-t.
Leállítja a folyamatot amíg töröl. Kijelölöd és katt a <Feloldás> fülre. Nálam is volt hasonló szitu mint Nálad. Amikor leállította a folyamatot akkor még a Tálca is eltűnt néhány másodpercre. De leszedte amit addig nem sikerült mással törölnöm. -
etele34 #4007 Hali!
"...ha belemegyek a Windows rendszermappájába és megpróbálom ezt a fájlt simán kitörölni, akkor nem engedi, mert azt írja, hogy másik személy vagy program használja. Hogyan lehetne ezt kitörölni?...
Próbáld meg az Unlocker-t
Leállítja a folyamatot amíg töröl. Kijelölöd és katt a <Feloldás> fülre. Nálam is volt hasonló szitu mint Nálad. Amikor leállította a folyamatot akkor még a Tálca is eltűnt néhány másodpercre. De leszedte amit addig nem sikerült mással törölnöm. -
#4006 Egy szétfertőzött rendszert nehezebb kitisztítani, mint egy tisztát rendbe tartani! (ez mekkorát rímelt pedig csak random jött ) Volt olyan vírusom amit a Nod32 nem engedett be, de amikor már a gépen volt nem bírt vele semmit se kezdeni. Ez van! Tegyél fel rendes vírusirtót és legközelebb óvatosan. -
#4005 Én is hétvégén újrarakom:( -
#4004 Ügyes fiú! Kockacukrot neki! Amúgy most nézem, hogy az előbb mekkorát tékeltem! Csak nem vettem észre /sigh :( -
#4003 haverom 3 clickböl elintézte az általam frissen huzott rendszerét... spyware doctor,counterspy meg nod32-vel tisztittottam meg , utolag panda activ scant lefutattam... de nem lett stabil szal rakhatom ma ujra -
#4002 Ha valaki nem rendelkezik kellő ismerettel, illetve nincs naprakész vírusirtója és össze-vissza mászkál a neten, nem figyel, kattintgat akkor hamar meg van a baj. -
#4001 Én azt nem értem, hogy hogy lehet bekapni ilyen fertőzéseket? Megelőzésre nem figyelünk oda, amikor meg már megvan a baj, kapkodunk a fejünkhöz? -
#4000 Amúgy már írták, hogy másnak is volt ilyen és a Spyware Doctor eltávolította. Mire vársz?^^ -
#3999 Tényleg nem találta meg. Próbáltam csökkentett módban, és úgy sem sikerül kitörölni. -
kollektor #3998 Trojan Remover 6.6.2. -
#3997 "a NOD32 csak egy töredékét találja meg a kártevőknek." Ezen hangosan felnevettem, bocsi!:) Na hogy segítsek is. Próbáld csökkentett módba törölni vagy az Unlocker nevű programmal. Más ötletem nincs! -
#3996 Na rátettem a gépre a Nod32 3.0-s verzióját és lefuttattam. Lefuttattam az A-squared-et is, és így nagyjából és a többit is(Adaware, spybot). Így sikerült megszabadulnom kb 300 fájltól. MOstmár sokkal jobb, de mág mindig jönnek a szarok és még mindig jönnek be a trójaiak.Naszóval ha elkezdem futtatni deep scan módban az A-squaredet, akkor talál egy Trojan-Downloader.Win32.ConHook.pr nevű (high risk, azaz nagyon veszélyes) fájlt a C:\WINDOWS\system32 mappában. Itt a neve elvileg xxyvSIGW.ddl
Azonban ha kijelölöm és benyomom a Delete selected objects gombot, akkor igaz a programból eltűnik, viszont a Windows rendszermappájában ugyanúgy bennemarad a fájl és ha újra elindítom a Deep Scant, akkor újra megtalálja és szintén nem lehet kitörölni(karanténba sem lehet helyezni)
Naszóval az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetne ezt a fájlt kitörölni, mert ha belemegyek a Windows rendszermappájába és megpróbálom ezt a fájlt simán kitörölni, akkor nem engedi, mert azt írja, hogy másik személy vagy program használja. Hogyan lehetne ezt kitörölni? Vagy kéne egy olyan fájlkezelő, ami mindent ki tud törölni? Mert szükségem lenne egy olyanra, sőt olyan kéne, ami látja a rejtett fájlokat és az írásvédetteket is ki tudja törölni. Csak mert van még a Temporary Internet files-ban is pár ilyen kártevő, amit szintén nem tudok kiírtani, mert az intéző és a commander nem látja a mappákat és a rejtett fájlokat.
Megjegyzem ezt a fájlt a NOD32 nem találta meg, így akinek ilyen gondja van, annak ajánlom hogy futtasson le több programot, mert a NOD32 csak egy töredékét találja meg a kártevőknek.
-
#3995 Nincs más fogyatékossága! :) -
#3994 Hali! Nod 3. csökk modban hatásos? mert kiirja h korlátjai vannak mikor elinditom :I vagy csak annyi a fogyatékossága h dosos felületen futtat? -
#3993 2 féle frissítés van. Egy amikor az adatbázis frissül meg van amikor a program egyik komponense. Nem tudom így érthető-e. Ha ki jön egy új verziószám akkor elvileg nem kell leszedned az Eset oldaláról és feltelepíteni, hanem leszedi magának a szükséges dolgokat. -
tompka #3992 Mik azok a program összetevők? Pár napja kiírta a kis infó "buborékban" hogy frissítette. Mondom te tudok, felőlem :D -
#3991 nekem jöhetne -
#3990 Pár hete írtam, hogy találtam új update servert. Aki használja annak azt üzenem NE használja. Nem vettem észre, hogy már nagyon elavult és nem frissít. Bocsi! Kárpótlásul van működő okosságom. Akit érdekel PM! -
#3989 a Programkomponens 3.0.650.0
az adatbázis 3106 (20080516) -
#3988 +1:)
Spyware terminator vagy spyware doctor(most olvasom) ?:) -
#3987 Sziasztok!
Kérdezném,hogy most milyen verziószűmú a legújabb nod32?
köszönöm. -
#3986 Megy a Nod32 és a Spyware Doctor crack is privátba. -
#3985 Jah, és akkor már valaki privátban nyomhatna egy spyware doctor cracket is. Előre is köszi! Remélem megmentetek egy windows újratelepítéstől. -
#3984 Indításkor - amikor még nem futnak alul a windows kockái nyomogatod az F8-at és bejön egy menü, amiből kiválaszthatod.
-
#3983 Ha elindítod a géped beteheted csökkentett módba, kis felbontás, csak létfontosságú dolgokkal indítva.Bios-függő hogyan kell úgy indítani. -
#3982 Az mit jelent, hogy csökkentett módban legyen a gép? Jah, és adnál egy linket eseleg, hogy honnan tudom leszedni a Nod32 3-as verzióját? -
Zsolt01 #3981 Asszem ugyan ez volt nálam kb. fél éve, Én szúrtam ki saját magammal.
Na a lényeg:
Spyware Doctor megoldotta !!!
Jól írta amit © slime001 írt Neked !
-
#3980 Ez szerintem valamilyen spyware lehet. Először is töltsd le az a-squaredet, scaneld le vele a géped és töröld amit talált. Ha még mindig nem jó akkor szedd le a Spyware Doctort (ez fizetős, keress cracket). És végül haladjunk a korral. Nod32 2.5 már nagyon-nagyon régi őskövület. Szedd le a legújabbat! Elfelejtettem mondani, de scaneléskor kapcsold ki a rendszer-visszaállítást és csökkentett módba legyen a gép. -
#3979 Sziasztok! Van egy vírus a gépemen, és nagyon lelassítja az egész rendszert, szóval nagyon káros. Szóval a Nod32-m verziója 2.51.26. Lefuttattam a Spybotot, talált 9 kritikus elemet. Lefuttattam utána az Ad-Aware-t, talált még plusz 8-at. Mindet kitöröltem, ezután nyomattam a Nod32-ben egy mélyreható vizsgálatot. Talált vírusok száma 2 volt, megtiztított:1, és aktív:1. Szóval maradt egy aktív vírus. Újra lefuttattam a spybotot és az Ad-aware-t, és találtak még 7 kritikus fájlt. Mindet kitöröltem. Hivatkoztak valami java mappára is, minden java-hoz kapcsolódó dolgot kitöörltem a gépemről. A vírus viszont nyilvánvalóan rajta maradt a gépemen, hiszen szinte minden maradt ugyanolyan, csak kicsit gyorsabb lett a gép, viszont az ablakok, amiket a vírus hozott, ugyanúgy ugrálnak fel.
Ezután kihúztam a netet és újra végigfuttattam a Nod32 mélyreható vizsgálatát, és 0 vírust talált. Azonban valószínű még rajta van a gépen, mert egy vírus gondolom nem törlődik ki magától.
Mit kellene csinálni? Windowst nem akarom újrainstallálni.
Jah, és a vírus valami olyasmi, hogy amikor netelek, mindig bejön egy hülye ablak, hogy scannelni kell a merevlemezemet(persze ez mind angolul leírva), mert biztos van rajta valami vírus. Ha kiikszelem, akkor eltűnik a tálcám és csak pár másodperc múlva jön vissza, és egy az egyben ki is kell lépnem a netből.
Ugyanez van, amikor ez jön elő a képernyőm közepén:kép -
#3978 Egyértelmű. Nem véletlenül fejlesztik. -
#3977 mindenképp -
Dévids #3976 Sziasztok !
Szerintetek érdemes váltani a Nod32 V2.7-ről a v3.0-ra ? -
CosinusCenturio #3975 Sziasztok!
NeoCT: Elég ocsmány a virtumonde, de van egy progi ami nagyon szépen lemarja, Combofix a neve, Innen szedheted le
Omega: Akkor fogsz tudni tükrözni vele, ha hozzáadod a licencleveldhez kapott licencfájlt. -
#3974 Feltelepítettem a nod32 smart security business edition-t és nincs benne a programban az a fül hogy tükrözés (mirror).
De a honlapján azt irja hogy tartalmazza sőt még a súgó is irja.
Nem tudja valaki hogyan tudnám használni? -
#3973 Hozzáértő módot bekapcsolod, és az Eszközök / Karantén menüpont alatt találod a karanténozott fájlokat. -
tompka #3972 Ha karanténba tette, akkor nem foglalkozz vele. Már úgysem fog ártani, mert átnevezi,átalakítja. -
#3971 Szerintem valami baj lehet nálad. A Nod32 nem terheli le ennyire a rendszert. -
#3970 Ejha most nézem Vistán oldalsávon a procinál nem gyengén terheli a Nod a procit :( 40-60 % között ugrál állandóan!